28
nov
Seneste opdatering: 13/7-10 kl. 1710
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!




»We want two cops dead«

“Things have changed since 2005,” said Joachim Masanet, secretary general of the police wing of the UNSA trade union. “We have crossed a red line. When these kids aim their guns at police officers, they want to kill them. They are no longer afraid to shoot a policeman. We are only on the second day since the accident, and already they are shooting guns at the police.”Some young men stood by the charred timbers of the town’s police station, laughing and surveying the damage.

Cem, 18, of Turkish origin, declined to give his name because he feared police reprisals. But he and his friend Karim, of Algerian descent, said they both had participated in rioting over the past two days.

“That’s just the beginning,” Cem said. “This is a war. There is no mercy. We want two cops dead.”

Karim added: “The police brought this on themselves. They will regret it.”   N.Y.T.

2007_11_28t045724_450x300_us_france_violence.jpgr1098493135.jpg
sårede politifolk (AFP)

i 2005   lød det sådan her:

Muslims are waging civil war against us, claims police union

dennegang?

“De er  udenfor pædagogisk rækkevidde, men vi skal komme dem i møde og respektere dem og  tackle deres hjerner……..”

Hjernespind fra  Socialdemokratiets “back benches” direkte til Politiken segmentets hjerter :Hamid El Mousti  (S)

Hvorfor mener du ikke, at de hårde straffe virker?

»De hårde straffe er tiltænkt folk, der har en dansk mentalitet. Når nu du har besluttet dig for at forsvare islam, så har du gjort dig en idé om, at du skal gå linen ud. Altså for eksempel at lave en bombe. Man må forstå, at de mennesker er fuldstændig hjernevaskede. For dem er det at opnå en martyrdød det ultimative. Jeg snakker med dem både her i Danmark, og når jeg møder de rabiate i Marokko. De helt uden for pædagogisk rækkevidde«.

Hvad bør man så gøre?

»Man bør komme dem i møde. Det vil sige, at for eksempel Dansk Folkeparti starter med ikke at tale nedsættende om islam. Dansk Folkeparti har faktisk det største ansvar i Danmark. De skal respektere, at islam også er en religion her i landet. Det er utroligt vigtigt, at vi tackler deres  hjerner. Vi skal forklare dem, at de er respekterede, og at de er en del af det danske samfund og opfordre dem til at gøre som os andre muslimer. Vi blander os i politik, vi skriver læserbreve, vi giver interviews. Vi gør alt muligt for at gøre vores synspunkter gældende«.

Men har Dansk Folkeparti ikke ret? Det er jo ikke kristne fundamentalister, der går rundt og sprænger sig selv i luften.

»Hvad har de ret i? At islam er en religion, hvor folk formerer sig som rotter? Eller at islam er en pest over Europa? De har også fundamentalister i de to fætre Søren (Krarup, red.) og Jesper (Langballe, red.). De har et stort ansvar. Jeg kan love dig, hvis en rabiat fundamentalist vil sprænge en bombe i København, så er han fuldstændig ligeglad med, at han får livsvarigt fængsel i Danmark. Vi skal have fat i dem, inden de når dertil«.

Hvordan gør vi det?

»Blandt andet ved at snakke med imamer omkring deres fredagsbøn. Det handler om information. Jeg har et tv-program i lokalfjernsynet, som hedder ‘Fru Jensens arabiske naboer’, hvor jeg inviterer de virkelig store imamer, når de kommer på besøg i Danmark, og så diskuterer vi emnet. Man skal hele tiden i dialog. Dialog, dialog, dialog. 99 procent af os muslimer vil simpelthen ikke have terror. Vi vil gerne bruge den demokratiske vej«.

Alt det her er forebyggende, men hvad med personerne fra Vollsmose? Dem fik vi ikke fat i i tide. Du siger, at straffene ikke har nogen effekt. Burde de så slet ikke have været dømt?

»Jo, absolut. De skal have deres straf. Selvfølgelig skal de dømmes, men vi skal have fat i dem inden. Du hørte selv, at de råbte Allahu Akbar (Allah er stor, red.). De er fuldstændig ligeglade«.
Hvad er årsagen til, at de er kommer uden for pædagogisk rækkevidde?

»De bliver hjernevasket – for eksempel af Hizb-ut-Tahrir (islamisk parti, red.), som uddeler løbesedler om, at man skal dræbe jøder osv. Men også fordi politikere taler nedsættende om dem, for det gør altså, at folk lidt efter lidt bliver pissesure«.

(Politiken)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Ræder Clausen
14 years ago

Det ‘nedsættende’ er noget vrøvl. Sarkozy brugte det udtryk ‘racaille’ (udskud) om dem, som de protesterende selv brugte, om sig selv. Kun journalister der ikke kendte miljøerne gjorde det til en sensation.

Iøvrigt burde alle deltagere i den slags optøjer fratages enhver form for offentlige ydelser. Bare midlertidigt.

Lars Findsen På Crack (islamofob)
Lars Findsen På Crack (islamofob)
14 years ago

“Men også fordi politikere taler nedsættende om dem, for det gør altså, at folk lidt efter lidt bliver pissesure« “.

Man må tage sig til hovedet. Sikke en klovn. Fordi man taler “nedsættende” om dem, så bliver de drevet til terrorisme? Det siger en folkevalgt fra det kongelige danske Socialdemokrati, anno 2007. Man taler “nedsættende” om Dansk Folkeparti, men jeg mindes ikke lige at det har gjort dem så “pissesure” at de griber til bomber. Sådan et fjols. Send ham dog hjem.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x