13
dec
Seneste opdatering: 13/12-07 kl. 2136
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Har Europa en fremtid ?

Muslimerne derimod, som for eksempel bangladesherne i øst-London eller pakistanerne i Bradford, lukkede af for det omgivende samfund og hersker nu uindskrænket og uanfægtet af engelsk lov og ret. I Bradford var der i 1982 én moské, nu er der 60. De pakistanske byrådsmedlemmer modtager besked om, hvordan de skal stemme, pr. sms fra landsbyhøvdinger i Pakistan. Hvide kvinder kan ikke gå ude om natten.

Tyskland modtog især tyrkere, men det var ikke sekulariserede, uddannede og vestligt orienterede tyrkere, derimod folk fra de fattigste og mest rettroende landsbyer i Anatolien. I Tyskland er disse tyrkere blevet radikaliseret af strenge imamer og lever for manges vedkommende en permanent tilværelse på overførsel. Velment multikulturalisme forbyder tyske myndigheder at kræve kendskab til tysk eller til at kontrollere, om og i hvad der undervises i skolerne i muslimske distrikter. Storbyer som Frankfurt, Duisburg og Berlin vil inden for et par årtier have muslimsk flertal.

Jyllands Posten

 Pseudofeminismen

er kompromisløs og aldeles blottet for selvironi. Hvis den ikke  var så morsom, ville den gå én på nerverne. Vi producerer ikke  sådanne i Danmark. Forklaringen er lang. Hvad  med  kun at tillade løst  krudt ?

Det finns kvinnliga soldater i Nordic Battle Group, den svenska utlandsstyrkan. Då kan man inte ha ett lejon med snopp* som förbandstecken. Lejonbilden kastrerades för att inte störa försvarets ambitioner på jämställdhetsområdet. De kvinnliga soldaterna hade klagat till EU-domstolen.Nu är försvaret nöjt, men inte konstnären Vladimir A Sagerlund. Som heraldisk konstnär på Riksarkivet sedan 1994 är han expert på hur vapensköldar och liknande ska utformas konstnärligt.

– Ett heraldiskt lejon är en kraftfull och ståtlig symbol med genitalierna i behåll och jag kan inte stå för en beskuren bild, säger han besviket. Försvarets traditionsnämnd gjorde ändringen utan mitt medgivande. Försvaret är okunnigt om heraldik. Vapensköldar med lejon utan genitalier gavs förr till dem som förrått Kronan.  (* maskulint  kendetegn)

Kvinnor fick lejonet stympat –  Genusvansinne kastrerar lejon

Dansk Flygtningehjælp bag fup-undersøgelse

91 procent af danskerne vil gerne have flere indvandrere og flygtninge til Danmark, konkluderer Dansk Flygtningehjælp i ny undersøgelse fra Catinét. Men deltagerne havde ikke mulighed for at svare nej til flere flygtninge og indvandrere.Men når man kigger nærmere efter, viser det sig, at undersøgelsens 1.002 adspurgte slet ikke har haft mulighed for at svare, at de ikke ønsker, at Danmark skal tage imod flere udlændinge. Der er kun mulighed for at svare, enten at Danmark skal tage imod flere flygtninge, at Danmark skal tage imod flere indvandrere, eller at Danmark skal tage imod begge dele. Den sidste svarmulighed, som ni procent har benyttet sig af, er ‘ved ikke’.”   »Den undersøgelse er for grov. Det største problem er, at folk, der er imod, at Danmark tager imod flere udlændinge, ikke har nogen svarmulighed. Man kan ikke regne med, at folk, der er imod, svarer ‘ved ikke’,« siger Hans Jørgen Nielsen.

Avisen. dk   og  Fremtidens indvandring: Danskerne siger ja – også til flygtninge

 Hvor “tydelige historiske nazist-koblinger” ?

De bliver lidt svære  at tørre af på  Pia Kjærsgaard. Men ikke desto mindre gør  Sveriges  kommende  statsminister –  Uddannelse –  en studentereksamen, opvokset i “bevægelsen” fhv. formand for den svenske Barbie klub,  forsøget. Hun er  en slags  svensk Bent Bendtsen – femte valg  som SAP formand. Wallström og Lindh og andre kandidater havde  lovligt  forfald.  Hun er nuværende Bruce  Springsteen fan (kronik i Expressen: Hej, Bruce), en musikalsk pubertetskrise der synes at ramme  aldrende, kvindelige  socialdemokrater, også i Danmark.  Heller ikke rockmusik har de forstand på.

Det er  i Sverige  stadig en knippelfin forretningsidé at være  sosse – 43 % af stemmerne er sikrede. Så er det ligegyldigt at man er  infantil, hvilket igen viser at svenskerne i bund og  grund er  upolitiserede, noget der i disse år giver en rigtig hård  rekyl. Sahlin er ligesom Chirac, varm luft. Skabt til et helt andet liv. Hun burde ikke have en chance, men det har hun. Hun eksponerer demokratiets  svaghed – ignoranternes  uendelige, godvillige  masser.    Hun er en del af dem, trods  25 år i Riksdagen.

 Jeg husker da  danske  akademikere i slut  tresserne opdagede,  at et S- eller SF – medlemskab var karrierefremmende. “Vi arbejdere og intellektuelle i Kansas bukser, hængepatter, træsko og  folkelig harmonikamusik”. Holger Fællessanger mødte Karl Marx. De er ikke kommet sig over det endnu. I disse år opdager de, at det ikke længere  automatisk er gavnligt. De polerede karrieremagere er  rådvilde. Hopper  på galejer som Ny Alliance. Kunne Gitte Seeberg ikke bare lave sit  eget parti, uden åbenlyse, politiske tosser og kompromitterende blævrelæber ? At blive rigtig borgerlig, er for  voldsom en psykisk belastning for en akademiker, det kan skabe kødannelser på de psykiatriske  skadestuer. Hvad de ved om livet, er noget de  har læst på universiteter – deraf den store  forekomst af “ister”,  ist ditten og  datten. og lad  os endelig skændes  om det. Ikke  et  ord om over- isten Peter Norsk, det største ist- jeg hørte i år. Schlüter må være  gået forbi hans næse.  Selv hylder jeg ingen ismer.

 Om den tid nogensinde kommer i Sverige, hvor SAP ikke længere er det “tryggeste”,   er umuligt  at forudsige. “Sverigedemokraterne er ikke  stuerene – ” rumsrena ”  – dét mantra varsler trængsels- tider  for svenske  sosser, om den dag hvor de vil blive  draget til ansvar for deres gerninger.  Bureaukraten og ikke-politikeren Poul Nyrup, ville have  givet Lone Dybkjær væk,  for at kunne  holde mund  med  tilbagevirkende  kraft. Nu er  han sikkert  tilfreds med EU, hvor han ikke kan komme synderligt til skade og samtidig  tjene  gode penge. Jeg  gir´ordet til Mona Muslim, der er  et studie  i noble  fortrængninger og sproglig humbug. Er dette det virkelige Sverige´s repræsentant?

I Danmark har den borgerliga regeringen sedan länge samarbetat med främlingsfientliga dansk folkeparti. Och även om dansk folkeparti saknar de tydliga historiska kopplingarna till den organiserade nazismen som sverigedemokraterna har så är även det ett parti som hetsar mot invandrare och flyktingar.

Debatten mellem Åkesson og Sahlin fra  april, er stadig  værd at se

Mona Sahlin: tal på Anna Lindh-seminariet 2007 (english)

Mona Sahlin på Palmedagarna 2007

Socialdemokraterna och vänsterpartiet tillsammans skulle ha fått egen majoritet om det hade varit riksdagsval i november.

Hur blir det, Fredrik?

S-politiker: Moderaterna måste ta ansvar och sluta luta sig mot sverigedemokraterna
 

Sverigedemokraterna är inte ett parti som alla andra. Det har sina rötter i den organiserade nazismen och även om de nu försöker presentera en polerad yta är de i första hand ett enfrågeparti som riktar udden mot svenskar med utländsk bakgrund, deras barn och medmänniskor från andra länder. Sverigedemokraterna bildades bland annat av personer med bakgrund i öppet nazistiska Nordiska Rikspartiet, NRP, och fascistiska Nysvenska rörelsen.

För mindre än 15 år sedan, 1995, publicerade partiets propagandaavdelning en informationsvideo där dåvarande partiordföranden Mikael Jansson med höjd knuten näve ropar: ”Följ med oss i vårt motto, hjälp oss att rekonstruera en svensk överlevnad. Låt oss alltså: Bevara Sverige Svenskt.” Sverigedemokraterna har idag hyfsat sitt budskap och vill inte kännas vid sin historia.

För någon vecka sedan briserade nyheten att de borgerliga partierna i Karlskrona samarbetar öppet och organiserat med sverigedemokraterna. Moderaterna och sverigedemokraterna har gjort en uppgörelse om bland annat Backaboskolans framtid i Karlskrona. Den lokala moderatledaren KG Svenson hävdade att samarbetet med sverigedemokraterna är nödvändigt för att styra kommunen.

Men det räcker att gå till grannkommunen Ronneby för att se att detta inte är sant. I Ronneby styr, sedan valet, en koalition bestående av socialdemokraterna, folkpartiet och kristdemokraterna för att hitta en tydlig kommunledning som inte är beroende av något främlingsfientligt parti. Södertälje är ett annat exempel.

I Landskrona är läget likartat. Den lokala moderatledaren Tutti Johansson-Falk sa före valet att hon absolut inte kunde tänka sig att vara beroende av sverigedemokraterna. Samma sak sa folkpartiets Torkild Strandberg. Nu sitter Strandberg (fp) som ordförande i kommunstyrelsen och tillsammans med Johansson-Falk (m) är han beroende av sverigedemokraterna för att få igenom sin politik.

Under budgetdebatten den 22 oktober i år biföll till och med den borgerliga kommunledningen 4 av 21 tilläggsyrkanden i sverigedemokraternas budgetreservation. Under det tolv timmar långa budgetfullmäktige höjde den borgerliga kommunledningen inte rösten en enda gång till försvar för alla människors lika värde.

Karlskronamoderaten KG Svenson (m) sa i ekot den 21 november att han inte fått några reaktioner från den moderata partiledningen och att de vet precis vad Karlskronamoderaterna gjort.

Under ett års tid har moderaterna alltså valt att samarbeta med sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna hyllar naturligtvis Karlskronamodellen, och lovar att vi före nästa val kommer att få se fler exempel på den runt om i landet. Ambitionen är tydlig.

Därför har tystnaden kring situationen i Karlskrona och Landskrona varit mycket oroväckande. Tystnad är ett ställningstagande. De senaste dagarna har debatten tvingat ut moderater från centralt håll på banan. Frågan är om reflexmässiga kommentarer förändrar situationen. Moderaterna har ju gjort sig beroende av sverigedemokraternas röster i fullmäktige för att få igenom sin politik.

I Danmark har den borgerliga regeringen sedan länge samarbetat med främlingsfientliga dansk folkeparti. Och även om dansk folkeparti saknar de tydliga historiska kopplingarna till den organiserade nazismen som sverigedemokraterna har så är även det ett parti som hetsar mot invandrare och flyktingar. Inför valet i Sverige 1991 framstod det som självklart att borgerligheten inte skulle sätta sig i regeringen med stöd av det främlingsfientliga ny demokrati. Men likafullt vilade Carl Bildts (m) regering på stöd av ny demokrati i riksdagen.

Om de fyra borgerliga partierna i den nuvarande svenska rege­ringen inte samlar egen majoritet i nästa val, riskerar då historien att upprepa sig – men med sverigedemokraterna i ny demokratis roll? Sveriges två största partier har ett betydande ansvar. Vi måste vara tydliga. Därför vill vi göra följande utfästelse: Vi socialdemokrater kommer aldrig att göra upp, göra oss beroende av eller samarbeta med sverigedemokraterna i någon kommun, i något landsting eller i riksdagen.

Vi undrar: Är Fredrik Reinfeldt och moderaterna beredda att göra motsvarande utfästelse till svenska folket och ta konsekvenserna av den i de kommuner där man har makten?

Aftonbladet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
eric
eric
13 years ago

underlig demokrati men det är ju sverige i ett nöt skal

Henrik Ræder Clausen
13 years ago

Pjat. For rigtige fascister er det overflødigt at analysere eventuelle mistænkelige detaljer i et og andet partiprogram.

Hold øje med Kroatien:
http://1389blog.com/2007/12/11/yes-virginia-the-nazis-are-making-a-comeback

Denne åbent fascistiske musiker er på verdensturné. Simon Wiesenthal har protesteret, men ellers er det ikke noget, der støder.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x