6
feb
Seneste opdatering: 7/2-08 kl. 0735
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

HPIM0037.jpg

(tilsendt læserfoto, – det ville  være dejligt at få lidt flere  af dem –  5 juni 2007, Kongens Have)

Ny Alliance holder fast i modstanden mod Dansk Folkeparti.
 “Vi har et enormt potentiale,” siger Anders Samuelsen.

 Now, What If…?

Mogens Rukov på engelsk

Denmark is an unusual place.Take, for example, the newspaper Politiken. It is The New York Times of Denmark, a repository of the conventional wisdom, the place to look for a reliably politically correct opinion on anything and everything.

But not always. Recently there have been cracks in the liberal monolith that is Politiken. The feature article translated below is unusual, and rings out as a voice of sanity in the politically correct wilderness.Our Danish correspondent TB volunteered to translate the article, and has this to say about it:

Something has definitely changed among the people in charge of this paper. A year ago you would never have seen an article like that in Politiken. Actually the most insane editor in Denmark, Tøger Seidenfaden, walked out on all of us last time there was a meeting of Trykkefrihedsselskabet [the Press Freedom Society], the one in support of Lars Vilks, telling everybody in the room that they were a bunch of misusers of freedom of speech. He was especially targeting Flemming Rose, Vilks, and the creators of the Mohammed cartoons. It was hilarious…Maybe they have now seen the signs…? One can only hope.

And now for the article itself.   Gates  of Vienna

 “Malou”

er kort for “Marie Louise”. Min første kærlighed hed Malou. Hun var hollænder. Vi var fire år gamle. Det var intenst. Jeg tror ikke hun interesserede sig for flygtningelejre, populisme og reformer. Vi sad under borde og flygler og kyssede i mørket. Da hun rejste hjem til Holland, græd jeg. Små børn har store følelser.

“Tanken om at sidde fire år til med en VKO-regering, der på så mange områder er ude af trit med, hvad befolkningen gerne vil, og hvad samfundet har brug for, er ikke til at holde ud.”

Aamund: VKO ikke til at holde ud
“Kattepine”

Eftersom imamutbildningen i Sverige bedrives i statlig regi kommer den att bli könsneutral och jämlik, säger folkpartiet.Det innebär att häften av alla imamer som utbildas skall vara kvinnor.Utbildningen välkomnar också sexuella minoriteter som homosexuella och lesbiska.    Genusteori och queerforskning ingår som kursmoment, framhåller fp.Den manliga imam som ej vill tjänstgöra tillsammans med kvinnliga imamer kommer ej att kunna få tjänst i en svensk moské.Moskéerna kommer också att omfattas av den nya lagstiftningen om vigsel av samkönade par.
Lesbiska imamer välkomnas, sakset fra Kurt Lundgren

 Swedish Migration Board Bans Freedom of Expression

Jag har nu blivit tvungen att lämna mitt jobb, i huvudsak på grund av vad jag skrivit i denna blogg. Vad jag här har tagit ställning för, är demokrati och frihet. Vad jag tagit ställning mot, är terror. Konkret har det inneburit ett ställningstagande för Israel, som är den enda demokratiska staten i Mellanöstern och den enda stat i världen som står inför hotet att utplånas.

Demokrati och terror

Swedish Migration Board Bans Freedom of Expression

by Baron Bodissey

The Swedish Migration Board has demoted — and in practice fired — Asylum Assessment Manager Lennart Eriksson, 51, for voicing support for democracies such as Israel and the USA on his personal website. The Migration Board has not alleged that Eriksson’s personal beliefs have in any way affected the quality the his work, nor is it alleged that he has behaved in any way inappropriately while at work, acknowledging that he manages his website entirely in his own private time. It is for his political beliefs that he is being persecuted. Eriksson is a Conservative.

Lennart Eriksson, 51, has worked at the Swedish Migration Board in Göteborg in western Sweden in a variety of positions for almost 20 years. He is a Conservative in his personal political affiliations and has for many years managed his own Internet website where he has expressed his personal opinions on a variety of subjects. On this website Lennart Eriksson has voiced support for Israel and the USA as pillars of democracy. His employers have known about the website for many years.

Conservative politics “not mainstream”

Over the past five years, up to September 2007, Lennart Eriksson served as manager of an asylum assessment unit. On his return from a year-long leave of absence during which he completed his doctoral thesis, he was immediately called to a meeting with the newly appointed operational manager. The manager informed Eriksson that he had seen his website and that Lennart Eriksson’s Conservative views were both “unusual” and controversial. The manager was particularly opposed to Lennart Eriksson’s support for Israel and the USA and his online description of WW2 US general George Patton as one of the heroes of the Second World War. Lennart Eriksson was then summarily informed that he had been demoted.

In response, Lennart Eriksson sued the Swedish Migration Board in county court. Eriksson’s view is that he has in practice been fired from his job as asylum assessment unit manager, camouflaged in the form of a transfer. Lennart Eriksson feels that whatever the final legal outcome regarding the terminology — demotion or transfer — there is no cause for this move. The Migration Board confirms that Lennart Eriksson has been transferred as a result of the opinions he expressed on his private website. Opinions that are not against anything, but rather for certain beliefs — Conservative politics and democratic countries, specifically Israel and the USA.

Freedom of expression in danger in Sweden

The right to freely express opinions on political, cultural and social issues without risk of reprisal is the very foundation of a democratic society. Freedom of expression, which is protected in Sweden by the Constitution, does not provide unlimited freedoms but it is a very far-reaching right indeed. The opinions that Lennart Eriksson expresses are based in their entirety on a strong democratic foundation whose cornerstone is an unassailable conviction of every individual’s equal human value. Lennart Eriksson’s opinions are politically Conservative. These opinions may naturally be disputed within certain quarters, not least among a largely left-leaning media. They may not always be regarded as politically correct in a society where there is a strong innate tendency to conformity. However, these views are nonetheless shared to a large extent by the entire Swedish government, a coalition that includes a large number of Conservatives. A long history of Social Democratic control at the helm of the nation and of the Swedish Migration Board, however, has left a very firm imprint on both the nation’s media and various state departments — not least the Migration Board.

Political persecution

Political persecution is not easily identified in a country where generations of citizens have been brought up to hear that this sort of thing does not occur in Sweden. If someone in another country had suffered the treatment to which Lennart Eriksson has been subjected — the more so in a State-run and State-funded department — the victim would in fact have been entitled to seek and thus be granted political asylum in Sweden.

The Swedish Migration Board fulfils a vital social function. Protecting human rights and offering asylum to victims of persecution are among the Board’s central roles. However, the Swedish Migration Board reveals that it will not hesitate to pursue its own employees for their political beliefs. Consequently, the Swedish Migration Board’s credibility in its everyday operations — operations of immense sensitivity to the nation’s security — is being rapidly undermined and risks total collapse.

By supporting an operational manager who displays a remarkable lack of education, an embarrassing shortfall in historical perspective and a penchant for prejudice coloured by personal political belief, the Swedish Migration Board has diluted the democratic nature of one of Europe’s oldest democracies.
For more information about this case, the media are requested to contact:

Ilya Meyer, phone +46 31 694431, 426 68 Västra Frölunda, Sweden.
Fax: +46 31 690486
Email: ilya.meyer@transtext.se
Swedish Migration Board Bans Freedom of Expression

Gates of Vienna

Endnu en dag – endnu et skyderi

Skyderiet fandt sted i det område, hvor den såkaldte Sjælørbande huserer. Medlemmer af banden har flere gange tidligere været involveret i skudepisoder i København – også på Carl Jacobsens Vej. Politiet har desuden nævnt grupperingen i forbindelse med et skudopgør den 13. december sidste år, da en 21-årig mand blev dræbt i Mimersgade på Nørrebro. Tre fængslet efter skyderi Offentliggjort 06.02.08 kl. 19:50

Ligesom den legendariske frø der svømmer ubekymret videre i den opvarmede gryde, ligeledes med de hyppigere og hyppigere historier om skyderi i Danmark. JPs seneste opdatering er et stykke afetnificeret Ritzau-spam, større betydning tillægges emnet åbenbart ikke. Vi er nået op på næste leje, vi lever, de fleste af os, nu bare altså i et land hvor skyderi for ikke så længe siden ikke var noget der fandt sted i almindelige boligområder. Hvad bliver næste optrapning? Man må kigge på andre omkringliggende lande, for at se tendenserne. Bilafbrændinger, især i weekenderne, optøjer der ignoreres af MSM, markant øgning af danskerflugt fra visse kvarterer, mere rå gadevold, flere voldtægter?

Et er sikkert, der kommer ikke nogen massiv, assertiv indsats, som sætter vores tarv over alt andet. Der kommer ikke på denne side af ragnarok noget folkekrav, nogen mediekampagner med fokus på “hvor er vi på vej hen, nu må der sættes ind inden det er for sent”. Andre lande er kommet dertil, uden at der er blevet slået i bordet, og vores egne dhimmier tager ned til dhimmierne i Holland og klapper i deres små dhimmihænder over hvor godt “integrationen” går der. Holland, hvor der gøres klar til opstand over en film som ingen har set; Holland, hvor Ayaan Hirsi Ali ikke kan leve frit og sikkert; Holland, engang et af Europas mest tolerante lande, i dag med vold mod bøsser og jøder som en ny virkelighed; Holland, hvor en angiveligt moderat kommunalpolitiker viser sig at være Hizb ut-Tahrir-støtte …? Nej, der sker ikke noget så længe gryden bare bliver opvarmet lige så stille. (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] DJ taiki Hata He Peng David Heath Delson Heleno Dan Henderson Josh Hendricks Ed Herman Heath Herring Branden Lee Hinkle Tank Abbott This entry was posted in […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x