4
apr
Seneste opdatering: 4/4-08 kl. 2036
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Rafiq og Almajid : “send more money, drengene  har opbygget en vrede” .  Kommunen: “ansvarliggør forældrene”. Ja, gør  lige det !

Bruger man nogensinde flosklen om at de “har en vrede og en frustration” om danske problembørn? Uden at kunne dokumentere det, vil jeg mene nej. Min klare fornemmelse er at ordvalg som dette, som refererer til en uspecifik, iboende tilstand, er reserveret indvandrerbørn. For at føre denne fornemmelse et skridt videre vil jeg hævde, at det er en af varianterne af den velkendte offerretorik: De stakkels små pus er blevet tvunget til at bosætte sig i onde Danmark, slyngelstaten der kun bruger 40 milliarder kroner om året på dem, og så viser de dem ikke engang den respekt de har krav på. Trækker jeg det for langt? Prøv at tænke over det, er der ikke noget om at sprogbrug der beskriver en tilstand af frustration, er forbeholdt tilfælde som dette? Og hvorfor skulle netop de have grund til at føle sig frustrerede, hvorfor skulle de kaste med sten af den grund?

Rundt og rundt om den varme grød; interessant med selverkendelsen om stenkasterkultur, men stadig med udgangspunkt i offerrolle. I går var der blot tale om drengestreger som der blev gjort for meget væsen af (Steen/LFPC).

Når drenge med indvandrerbaggrund kaster med sten efter en vuggestue på Nørrebro, kan det ubevidst være med forældrenes accept, mener integrationskonsulenter. Sådan gør man nemlig i Palæstina, siger de. Borgmesteren kræver hurtig handling.
Tre gange på en uge har en lille gruppe drenge med indvandrerbaggrund på Nørrebro kastet sten efter børn, pædagoger og forældre på en daginstitution ved Mjølnerparken.

Og igen retter søgelyset sig mod børnenes forældre, der åbenlyst ikke formår at opdrage deres børn.Men nogle indvandrerforældrene opmuntrer faktisk selv i mange tilfælde deres drenge til at handle meget primitivt, siger flere integrationskonsulenter, som Nyhedsavisen har talt med. [..]

Som i Palæstina
Og det er ikke tilfældigt, når nogle drenge vælger at kaste med netop sten, mener integrationskonsulent Mohammad Rafiq

»Nogle drenge har en vrede og frustration, som de får ud ved at kopiere traditionerne i Palæstina, hvor det er almindeligt at kaste med sten mod politi og militær. Børnene ser Gaza-stribens stenskastere på tv, og forældrene fortæller dem, at det er o.k. at udtrykke utilfredshed på den måde,« siger Mohammad Rafiq [..]

»Vi skal ansvarligøre forældrene og fortælle dem, at det, deres unger har gang i, er mere end grove drengestreger« siger børne- og ungdomschefen for distrikt Nørrebro, Søren Thorborg.

Eksperter: Forældre opmuntrer drenge til at kaste sten  (foto: Midgaard, hårdt kameraovervåget, Mjølnerparken i baggrunden, foto Snaphanen)

midgard_004.jpg

fuld str.

 »Forstadsfascister II«

Vovet udtryk i svensk presse, men der har længe været områder hvor statsmagten ikke længere kan hævde sin suverænitet. Den paralleljustits der hersker, adskiller sig ikke meget fra SA´s rendestensbøller i trediverne. GP´s Jimmy Frederiksson lider ikke af den sædvanlige pænhedssyge:

Journalister som hotas, misshandlas, rånas och trakasseras.
Om det hänt i Kina, Burma, Egypten eller Ryssland skulle ingen ha lyft det vita på ögat, men nu har det hänt i Bergsjön. I Göteborg.
I fredags blev en fotograf. som kom till Komettorget för att ta bilder i samband med det uppmärksammade mordet, nerslagen och sparkad.
I söndags fick en tv-fotograf och en reporter från Sveriges Television kameran nersparkad och filmmaterialet förstört av några unga män.
I måndags kom en fotograf från TV4 Göteborg till Komettorget och blev då omringad av cirka 15 män i 20-årsåldern. Han hotades till livet och tvingades lämna ifrån sig bildmaterialet.
Detta är inga bagateller, det är fruktansvärt allvarliga händelser.
I en demokrati får press, radio och tv arbeta fritt med att samla in material, och sedan är det upp till de ansvariga utgivarna att avgöra vad som ska publiceras.Den som ger sig på journalister ger sig på yttrandefriheten och ytterst demokratin
Förortsfascister hotar demokratin , SVT Debatt d. 3.4 handlede om Sveriges “følsomme zoner”    

Hvorfor gør statsmagten ikke noget ? Det er ikke  bare viljen der mangler. Jeg tror det er værre, evnen er der heller ikke. Problemernes mængde og størrelse er  løbet fra den. Sådan må det gå, når en presse først vågner op til vitale samfundsproblemer, når den selv afficeres.

De mobile kvindefængsler, fra det subversive til det lattervækkende og det krybende

Skulle den selvpålagte blindhed og berøringsangsten i forhold til fascismen-forklædt-som-religion engang blive bandlyst fra de vestlige lande, vil billeder som disse ligge som en forbandelse over flere af de afbildede kvinders liv. Der er selvfølgelig alt det ikke-visuelle forrædderi – dhimmituden, lobbyarbejdet for mellemøstlige diktaturer, værnemageriet, det kulturelle selvhad, og fedtede petrodollars som lige nu ligger og luner i et ukendt antal vesterlændinges, også danskeres, bankkonti – som også vil kunne afstedkomme et lavineskred, hvis denne sandhedens time oprinder, men billeder som disse må kunne afstedkomme en særlig ydmygelse, hvis de pludselig skulle blive set for det de er.

En markant undtagelse er selvfølgelig nu afdøde Oriana Fallacis brug af den iranske chador som et middel til at komme tæt på og ydmyge Ayatollah Khomeini. Det ligger i sagens natur, at disse billeder næsten udelukkende viser kvinder. En nævneværdig undtagelse ville være Karsten Lauritzen, nuværende udenrigspolitisk ordfører i Venstre, som vi for nylig viste iklædt fuld saudiarabisk hovedprydelse, samt endvidere på disse billeder den altid underholdende Prins af Wales. Lavpunktet for mig er uden sammenligning Elsebeth Gerner-Nielsens ulidelige tørklædestunt, i tilgift iført et øre-til-øre forlorent smil som på den mest afskyvækkende måde håner de kvinder der prøver at frigøre sig fra barbariet. Hvor flere af de andre kvinder i det mindste kunne henholde sig til skik følge eller land fly, har hun ingen undskyldning for denne svinestreg begået i sit eget land. Fra Daniel Pipes: (LFPC)

Hijabs on Western Political Women

For fun, how about collecting those instances when female political leaders, especially leftist ones, don the hijab (Islamic headscarf)?

Oriana Fallaci, interviewing Ayatollah Khomeini in September 1979 in Qum, Iran. The interview lasted six hours and at one point, an indignant Fallaci removed her chador in and threw it at Khomeini.

Oriana Fallaci interviewing Ayatollah Khomeini, before she threw her chador at him.

Princess Diana during a 1996 visit to a cancer hospital in Pakistan. .

Princess Diana in hijab in a Pakistan hospital.

Hilary Clinton, when she was still wife of the U.S. president in 1997, traveled to Eritrea and put on a headscarf. Interestingly, her daughter Chelsea, seen in the background, did not.

Hillary Rodham Clinton traveling in Eritrea in 1997 with a headscarf on.

But on another occasion, Chelsea joined her in wearing a hijab.

Mother and daughter, Hillary and Chelsea Clinton, wearing hijabs.

Prince Charles’ wife, Camilla Parker Bowles, got into complete Egyptian Muslim garb, including hijab, on a visit to Al-Azhar.

Camilla Parker Bowles with Prince Charles in Egypt.

Antje Vollmer, Green Party member and vice-president of the German Bundestag, visiting Riyadh as part of Chancellor Gerhard Schroeder’s delegation in March 2005.

Antje Vollmer, Green Party member and vice-president of the German Bundestag, in Hijab.

U.S. Secretary of State Condoleezza Rice visiting a mosque in Dushanbe, Tajikistan in October 2005, wearing a black cover on her hair.

Diane Sawyer of ABC’s “Good Morning America” television program interviewed Mahmoud Ahmadinejad wearing a hijab in February 2007.

Diane Sawyer while interviewing Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad.

Nancy Pelosi, speaker of the U.S. House of Representatives, donned a headscarf when she visited Damascus in April 2007.

Nancy Pelosi, speaker of the U.S. House of Representatives, in Damascus.

Elsebeth Gerner Nielsen, a former Danish minister of culture (and someone with whom I have argued), wore a hijab near the parliament in April 2007.

Elsebeth Gerner Nielsen, a former Danish minister of culture.

In June 2007, three senior Bush administration staffers wore makeshift hijabs as they listened to the president address an audience at Washington’s Islamic Center.

Assistant to the President for Homeland Security and Counterterrorism Fran Townsend (far left), NSC Senior Director for European Affairs Judy Ansley (left), and Under Secretary of State for Public Diplomacy and Public Affairs Karen Hughes (right) listen to President Bush wearing makeshift hijabs.

On a trip to Saudi Arabia in October 2007, George W. Bush’s wife Laura wore a particularly severe-looking hijab.

Laura Bush in Saudi Arabia.

Angelina Jolie the actress also serves as a “Goodwill Ambassador” for the United Nations High Commissioner for Refugees; in the latter capacity, she visited a eathquake-struck village in Pakistan in August 2007.

Angelina Jolie, UNHCR goodwill ambassador, in a Pakistani village in August 2007.

Switzerland’s Foreign Minister Micheline Calmy-Rey wore a full hijab in Tehran in March 2008 as she signed a natural gas deal with Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad. (March 19, 2008)

Switzerland’s Foreign Minister Micheline Calmy-Rey meets with Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad in Tehran.

Mar. 23, 2008 update: A number of readers have responded to this blog by pointing out that the women pictured above are doing nothing different from non-Jewish men donning a kippah (yarmulke, skullcap) in a synagogue. To which, I have two replies:

  1. In about half the pictures above, the women are not in a mosque or other religious place. In their cases, the comparison is irrelevant.
  2. Where they are in a mosque, I reject the comparison of a head covering and a skullcap. Wearing a skullcap is like taking one’s shoes off on entering a mosque. But wearing a hijab, especially the full hijab such as Laura Bush wore, is like a non-Jewish male putting on the tallit (prayer shawl). It is not a small symbolic step of respect but rather taking on important aspects of the ritual of a religion not one’s own.

A Jewish man praying with a tallit, or prayer shawl, over his head and upper torso.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] look at this comment by a Swede on a post at Snaphanen, reproduced below verbatim (the original is in […]

Fukkov
Fukkov
13 years ago

@Fredrik, in the late 90s I lived for 7 years in a neighbourhood were, at some moments, it seemed I was the only Dutch speaking person on the street Your writings sounds very familiar to me. Never a dull day 🙂

There is a lot to say, it’s just the tip of the iceberg. Things won’t get better the coming period.

There goal is clear : “Resistance is futile. Your culture will adapt to service ours. You will be assimilated”

Mark
Mark
13 years ago

I am not suprised. Sweden (as well as the UK) is completely fucked with multiculti-BS (other countries are also in a bad shape, but there is hope there). Time to stop being politically correct and speak up.

Anders
13 years ago

@Fredrik: I added a link to your insightful (and chilling) comment at the Dutch conservative blog HetVrijeVolk.com. Hope you don’t mind… Your report reminds me of the political correct 90s in the Netherlands, when, for instance, the right-wing politician Hans Janmaat was convicted to a 5.000 guilder fine for simply saying that he wished to abolish multiculturalism. I did not like Janmaat – he was a fool and a racist, but still his example nicely demonstrates to what extent the political left had monopolized freedom of expression. I hope Sweden will come to its senses again before it’s too late.… Read more »

alfred vierling
13 years ago

frederik from Sweden: Here is Holland it is the same picture for my years already; I am by now rather convinced by the fact that these young moslims are driven by an innate hatred towards our culture and folks (inferiority complex?) and that they are propelled by the demographic redendist religious conquering strategy which is stipulated in the Kor’an, not consciously but by mere etnic propensions. you can see my interviews with Guillaume Faye (in french but undetitled in dutch) and with Horst Mahler (in german) about underlying geostrategic tendencies. hope to hear from you. Hayabad at Sea (The Hague,… Read more »

lucida
13 years ago

Sad story. But somehow I feel, that you are the victim in more than one way. You say: “I know that there are many good Muslims out there and that it is only a minority of them who are causing all these problems.” This sounds exactly the way in which political correctness is playing down the myriad of problems that we are facing in regard to the “Islamcommunity” as such. If you like to see a future where you, your family and your kids can grow up peacefully, it seems to me an absolute necessity, that you start to reject… Read more »

steen
Admin
13 years ago

38 mia var det tal, der fremkom for 3-4 år siden, men det dækkede kun udgifter til offentlig forsørgelse. I virkeligheden siger det ikke noget.

Hvis de svenske udregninger der havner på 250-300 mia om året passer, kan man nok roligt anslå 100 mia totalt for Danmark. Men der er ingen der ved det, og hvis der er, siger de det i al fald ikke.

Anonym Københavner
Anonym Københavner
13 years ago

Tre ting:

1) Flot arbejde at du kan holde dampen oppe og være så produktiv som det er tilfaldet.

2) Hvis du har en god kilde til det med de 40 milliarder ville jeg blive glad. Jeg havner tit i diskussioner, hvor jeg bruger det med at indvandringen groft estimeret koster mellem 30 og 40 miliarder pr. år, men jeg savner en officiel kilde til at følge op med.

3) Jeg læser med på din blog og ville personligt foretrække at du delte dine posts op. Jeg tror det ville give dig endnu mere diskussion på bloggen.

Retteren
Retteren
13 years ago

Bygningen på billedet er ikke institutionen Midgård.
Midgård ligger i baggrunden af billedet, bogstaveligt talt op imod Mjølnerparken, en meter derfra.

Rettentilselvforsvar
13 years ago

I øvrigt. Siden det er så vigtigt at forsøge at forstå muslimerne, så er det da kun rimeligt at vi også forsøger at forstå de svenske nazister. Mon ikke en del svenskere er blevet så radikaliseret fordi de ser deres land blive ødelagt og at ingen gør noget ved det?

Rettentilselvforsvar
13 years ago

@ Fredrik Sludder og vrøvl. Sverigesdemokraterne havde nogle højreradikale medlemmer, dem er der blevet luget godt ud i for længe side. Også Dansk Folkeparti havde i starten nogle lokalafdelinger som højreradikale elementer forsøgte at overtage, men de blev heldigvis smidt ud, det samme gælder for SD. Men det er klart, at hvis man tror de svenske medier, så er SD nogle onde, onde nazister. Men hvis man generelt tror de svenske medier, så er der jo slet ikke noget indvandrerproblem, og hvis der er så skyldes det de onde nazistiske svenskere. Men hvad betyder det hvorvidt SD er nazister eller… Read more »

Yngvar
Yngvar
13 years ago

“Norway’s Oil Minister Åslaug Haga attends a news conference in Riyadh February 18, 2008.” (http://www.nancarrow-webdesk.com/warehouse/storage2/2008-w07/img.120640.html)

I’m happy to report she came out of hell alive, and with her balls still dangling free. 🙂

Fredrik
Fredrik
13 years ago

The problem with SverigeDemokraterna is that they are infiltrated by nazis. They are openly fascist when you listen to them. I know that on print it looks all right and that they support democracy so forth and their leader Jimmy Åkesson is doing a good job. But it is my experience that the typical sverigedemokrat is extreme right-wing with some troubling attitudes towards every minority you can dig up. They have been harsh on homosexuals and jews as well. I find that troubling…

Rettentilselvforsvar
13 years ago

@ Frederik Du skrev en god beskrivelse af det multikulturelle Sverige, men du nægter stadig at se det grundlæggende problem. “[Din ven som sagde] We have to put faith in the politicians, they know about this!” “SverigeDemokraterne, which I believe is a racist party with proven nazi-relations” Der er jeres problemer. I stoler på autoriteterne og sviner dem som faktisk vil Sverige det bedste. Det eneste som måske kan redde jer, er et absolut flertal for Sverigesdemokraterne i Rigsdagen, og det sker aldrig. Uanset hvordan det udvikler sig, kan jeg godt love dig for at det ikke bliver kønt. Jeg… Read more »

Fredrik
Fredrik
13 years ago

to: Höjrebladet komet

Yes you can use my letter as you like.

Fredrik

Højrebladet Komet
Højrebladet Komet
13 years ago

Fredrik: Very strong letter, thanks for standing up. Would you allow the letter to be reprinted on other blogs?
Regards,
Komet

Fredrik
Fredrik
13 years ago

Hi there Im writing from Sweden. Things are looking really bad here. Well they have been for years actually – I live just outside of Malmö. The incidents that is refered to are all with the involvment of young muslim males. Here in the surburbs we have young muslim males cruising in their vehicles all the time. Burglaries have gone up explosively – my family and I have had 3 burglaries in under 9 months! There have been 3 recorded rapes in this little surburb of 5000 people, a lot of violence against young swedes and many more incidents. We… Read more »

Rettentilselvforsvar
13 years ago

Mona Sahlin, det beskidte forræderiske svin. Her er lidt af hvad hun har sagt om det land hun skulle er født og opvokset i: Jag hatar allt genuint typiskt svenskt. – Expressen, 26 juli 2002. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker. – Euroturk, Marts 2002. Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. – Göteborgs-Posten… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Der mangler også foto af TV2 journalist Ulla Terkelsen i islamisk kønsapartheid tørklæde.

Janne
Janne
13 years ago

Der mangler et foto af svenske socialdemokratiske Mona Sahlin. Også hun lader sig iklæde islamisk kvindeuniform.

Hip Hop
Hip Hop
13 years ago

Jeg kan godt lide fotoet af de tre kvinder, der lytter til Bush. Den ene har tørklæde på, men er dybt nedringet, og den anden har bare lagt en klud ovenpå hovedet.

Hip Hop
Hip Hop
13 years ago

Elsebeth Gerner-Nielsen er nu rektor for Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Det bliver spændende at se om, skolens beklædningslinje kommer ud med en kollektion, der er lige så tildækket og snerpet som deres rektor.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x