14
apr
Seneste opdatering: 14/4-08 kl. 2126
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jihad Watch, 21 minutter

Sverigespædagogerne

 SVT 2 Existens spurgte  i aftes om man kunne  være bøsse  og muslim i Sverige.  Imam Abd al Haqq Kielan, født Leif Karlsson, sagde  at det kunne  man sagtens, bare  man ikke ligefrem reklamerer  med det. “Islam er tolerant  og kærlighedsfuld”.  Alle  rapporter  fra miljøet, også i Danmark,  tyder på at Kielan er fuld af løgn. Det slog mig da, at Sverigespædagogerne må være  landets  langt største parti. Jo, for ved at importere over 1 mio førmoderne  folk, kan pædagogerne  begynde fuldstændig forfra  med deres mærkesager, demokrati, ligestilling  og tolerance  overfor  seksuelle  minoriteter. Tidshorisonten ligner den, NATO har i Afghanistan – fast arbejde  på ubestemt tid. Pædagogik, en fremtidssikret branche.  

»Pressombudsmannen tycker att det är dags att polisanmäla bloggare«

“Det är dags att sätta ner foten och börja polisanmäla bloggare. Det tycker pressombudsmannen Yrsa Stenius. Hon bekymras över utvecklingen på nätet, där vem som helst tycks få säga vad som helst om vem som helst utan att någon reagerar. Det har gått för långt, tycker PO.
– För ögonblicket ser jag ingen annan lösning än en polisanmälan. Utvecklingen är inte acceptabel, vi måste få ett prejudikat, säger Yrsa Stenius. [..] Hon pratar om bloggar och läsarkommentarer som minsann inte alltid präglas av eftertanke och omtanke.” PO tycker att det är dags att polisanmäla bloggare

Jeg ved ikke om man kan føle sig særlig tryg ved Yrsa Stenius´politianmeldelser. Om Jyllandsposten skrev hun i Aftonbladet d. 7 februar 2006: “Danskerne har leget en farlig leg“:

“Jag har av naturliga skäl inte sett karikatyrerna Jyllands-Posten publicerade. Men samstämmiga uppgifter från informerade publicister i väst gör gällande att de var enbart kränkande och saknade all funktion i termer av seriös yttrandefrihet. Det var med andra ord en grov omdömeslöshet av Jyllands-Postens chefredaktör att publicera dessa bilder. Det var en ännu grövre omdömeslöshet av statsminister Anders Fogh Rasmussen att inte bli varse detta klavertramp, ta avstånd från det och å landets vägnar be om ursäkt när tillfälle gavs. En ursäkt är ju inte samma sak som att förorda censur. Hur uppstår missförståndet att man i yttrandefrihetens tecken får kränka en kultur och en civilisation, att samma frihet förbjuder en statsminister att bära de politiska konsekvenserna av det inträffade?… jag tycker inte att vi i yttrandefrihetens namn ska vara villkorslöst lojala mot det danska etablissemang som har missbrukat denna frihet.

Har hun nu også læst de blogs, hun taler om ? Svenske bloggere bør tage dette alvorligt og hurtigst muligt flage sig ud til lande, hvor Yrsa Stenius´ “eftertanke og omtanke” ikke gælder. Der er kommet mange gode svenske blogs de sidste par år, og de fylder et gabende tomt hul som svensk presse har ladet stå åbent. Jeg har ikke læst noget på disse, der burde være strafbart i et civilliseret samfund. At meningsmonopolet tak og lov er brudt, må nødvendigvis krepere autoritære typer som Stenius. Gid hun må fortsætte med at græmme sig uden at kunne gøre noget.

Søren Krarup  om Hans Kornø Rasmussen

Dette er skriften på væggen for ethvert folk, et skæbnetungt varsel om, at udslettelsen truer.Jeg mindes Henrik Pontoppidans angste udråb i 1931: “Tilgiv det, undergangens angst er gået mig i blodet.”Men Hans Kornø Rasmussen nærer ingen angst. Han er et fortrøstningsfuldt, optimistisk menneske, som ikke taber modet. Han skriver nemlig gladelig: “Set ud fra en demografisk synsvinkel begyndte indvandringen til Danmark heldigvis at stige i det samme tiår. Specielt fra 1985 tager immigrationen fart, og i anden halvdel af tiåret er nettoindvandringen af udenlandske statsborgere på knap 10.400 årligt.”

“Heldigvis”, skriver Kornø Rasmussen. Han taler om det, som jeg kalder for den største katastrofe i Danmarks nyere historie, udlændingeloven af 1983, der i en folkevandringstid åbnede porten på vid gab til Danmark og lukkede op for det, som kun alt for nemt kan ende med fremmedgørelsen af danskerne i deres eget land.

Indvandring i Danmark skal styres bedre – assimilering ind i dansk kultur er betingelsen, der skal opfyldes, hvis en indvandring skal lykkes

Dræbt som hævn for ‘krænkelse’ – den norske forbindelse

Det kan være velgørende at få sat ansigter på de ofre som påkaldelse af ‘krænkelse’ har i sit kølvand. Den italienske nonne Leonella blev dræbt med knivstik ved et hospital i Mogadishu i 2006, som ‘hævn’ for Pave Benedicts brug af et århundredgammelt citat. Velgørende, fordi debatten om ytringsfrihed og hensyn til religiøse følelser nu er reduceret til en primitiv problematik, der hedder at ‘ytringsfriheden ikke skal bruges til at såre andres følelser’ og hvis disse følelser medfører vold, bliver det affejet med ‘at man kan sige sig selv at det får konsekvenser’.

Værs’go’, I apologeter, blogskribenter med propelhat på avisen.dk, kulturradikale, venstrefløj, islamofile præster, og alle de pludseligt hjernelammede fra kultureliten og den politiske verden: Et lig på bordet. En nonne som havde viet sit liv til at hjælpe nødstedte afrikanere. Et offer for ‘krænkede’ følelser. “Feel the love”, som Robert Spencer altid skriver sarkastisk.

At der nu viser sig at være en norsk forbindelse vil ikke ændre en tøddel. Bagmændene i Norge får allerhøjst et dask over hånden, og alt vil forblive som det plejer. Søster Leonellas død vil ikke afficere de nævnte grupper, ikke føre til genovervejelse af den primitiviserede problematik.

USA holder Hashi Ayrow ansvarlig blant annet for henrettelsen av en somalisk fredsaktivist i juli 2005. Han skal også ha vært innblandet i drapet på den katolske nonnen, søster Leonella fra Italia, utenfor et kvinne- og barnesykehus i Mogadishu 17. september 2006. […]

PST har også hatt møter med flere grupper av somaliere i Oslo for å forklare politiets arbeidsmetoder.

– Vi har gjort det klart at vi ikke etterforsker det somaliske miljøet og ikke den generelle motstandskampen i Somalia, sier Bernsen til Dagsavisen. (NTB). Norske terrorpenger kobles til nonnedrap

Bemærk også den norske efterretningstjenestes islamofobi: Man stryger denne gruppe af potentielle ballademagere med hårene, og “holder møter” med dem (LFPC).

Muslimsk gejstlig erklærer verden krig – EU overgiver sig

Og dette er ingen overdrivelse. “Has the world ever before witnessed cognitive dissonance on this grand a scale?”, spørger Robert Spencer, og udtrykker derved netop min egen undren: Der må foregå et eller andet ubeskrevet fænomen i den kollektive psyke i øjeblikket. Kontrasten mellem virkeligheden og

fornægtelsen af det som enhver kan se er så himmelråbende, at der må være en ukendt mekanisme på spil. Mine egne små lænestolsteorier går på noget med en destruktiv dynamik mellem to tankesæt, der som rollemodel har et villigt soneoffer på den ene side, og en sadistisk, sejrrig hærfører på den anden. Men dette forklarer ikke hvorfor dhimmitude også er en realitet i Indien, vistnok ligeledes især hos de intellektuelle. Et mysterium vil derfor altid bestå. Nej, jeg har heller aldrig hørt om noget lignende (via Jihad Watch) (LFPC):

Following are excerpts from an address by Hamas MP and cleric Yunis Al-Astal, which aired on Al-Aqsa TV on April 11, 2008.

Yunis Al-Astal: Allah has chosen you for Himself and for His religion, so that you will serve as the engine pulling this nation to the phase of succession, security, and consolidation of power, and even to conquests thorough da’wa and military conquests of the capitals of the entire world. Very soon, Allah willing, Rome will be conquered, just like Constantinople was, as was prophesized by our Prophet Muhammad. Today, Rome is the capital of the Catholics, or the Crusader capital, which has declared its hostility to Islam, and has planted the brothers of apes and pigs in Palestine in order to prevent the reawakening of Islam – this capital of theirs will be an advanced post for the Islamic conquests, which will spread through Europe in its entirety, and then will turn to the two Americas, and even Eastern Europe. Hamas MP and Cleric Yunis Al-Astal in a Friday Sermon: We Will Conquer Rome, and from There Continue to Conquer the Two Americas and Eastern Europe

Doha • The European Parliament is highly critical of those who equate Islam with terrorism, its President said here yesterday.

“I will not accept this and we in the European Parliament do not accept that Islam and terrorism are identified as the same thing. We don’t believe in this idea and we reject this idea,” Hans-Gert Pottering (pictured), who is here on an official visit to Qatar, told a news conference.
He said the European Parliament rejected statements, pictures or descriptions that identify violence and terrorism with Muslim beliefs. Islam, terrorism not linked, says top EU official

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] story has been around for a few days in Swedish and Danish — Steen posted about it on Monday — but Fjordman’s article is the first account in English that I know […]

JensH
JensH
13 years ago

vivi andersen

“Det kan umuligt alene dreje sig om olie”

Kunne det ikke også dreje sig om at de ønsker at bevare magten her og nu, og derfor ikke tænker langsigtet. Hvis de først overfor befolkningerne indrømmer, at politikken med den massive indvandring fra den muslimske verden har været en katastrofe, så kan de risikere at ryge ved næste valg.

Så hellere blive ved med at holde vælgerne hen med snak om, at “vi må sikre en bedre integration”, og så fromt håbe på en bedring sætter ind med tiden.

LFPC
13 years ago

Nej, det vil altid være et mysterium hvordan man aktivt kan medvirke til et udvikling der vil gøre livet til et helvede for ens egne børn og børnebørn. Her i Europa spiller Eurabia-aftalerne givetvis en stor rolle, og har måske bundet os på hænder og fødder, men at lande som Canada og Australien følger samme selvmordskurs er ufatteligt. Der er sikkert flere forskellige forklaringsmodeller som alle løber sammen i samme katastrofale retning, hvor olieforsyningen og forholdet til den muslimske verden som man kan se bliver en større magtfaktor i fremtiden er en af komponenterne. Man skal sikkert også kigge på… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

LFPC. Det du skriver lyder meget rigtigt. Men der er noget jeg ikke kan forstå : hvilken gevinst vores egne Topdogs får ved at medvirke til Islamiseringen af Europa. Jeg har forsøgt at finde ud af hvad der ligger til grund for den villighed, som Europas, Canadas og Australiens ledere udviser overfor Islamiseringen. Disse mennesker kan umuligt have unddraget sig viden om hvad det er Islam står for. Hvorfor i alverden overhænde Den Frie Verdens lande og befolkninger bid for bid til eet af de mest uhyrlige,fascistiske systemer står for mig som ren afsindighed. Og måden politikerne har ageret på,… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@LFPC “Forsøgene på at afskaffe ytringsfriheden og kriminalisere sandheden” Det forekommer mig faktisk, at den Europæiske elite har intensiveret anstrengelserne på at indskrænke ytringsfriheden de senere år, og da specielt efter Muhammed-‘krisen’. For når vi taler om elitens ønske om indskrænkelser af ytringsfriheden så taler vi reelt om indskrænkninger af retten til at sige noget kritisk om islam. Kunne det tænkes, at eliten har fundet ud af, at store dele af de muslimer der er kommet til Europa -stik mod elitens forventninger- ikke har i sinde at integrere sig i Europæisk kultur, og at de har nogle helt andre ‘visioner’… Read more »

trackback

[…] story has been around for a few days in Swedish and Danish — Steen posted about it on Monday — but Fjordman’s article is the first account in English that I know […]

Karsten, Objektivist.
Karsten, Objektivist.
13 years ago

Helt enig LFPC, vi har før set indestængte spændinger udløst ved enkeltstående og på forhånd uforudsigelige hændelser. F.eks. mordet i Sarajevo i 1914, der som bekendt udløste en slem periode i Europæisk historie. Om få år vil en lignende uforudsigelig hændelse kunne “få låget til at ryg af”. Ærgerligt, at kontinentet skal gentage historien gang på gang…

Vi kan kun håbe på, at ansvarlige politikere vil forstå at afmontere truslen, f.eks. ved dhimitudeophør og konsekvent udvisning af kriminelle indvandrer.

LFPC
13 years ago

Jeg er slet ikke inde i den tekniske side, men et Big Brother-samfund som Sverige kan sikkert fange folk via den ud- og indgående trafik fra bloggeren. Dette kan så sikkert omgås på forskellige mere eller mindre langhårede måder, men den dag det bliver vanskeligt og farligt, har de sikkert også reduceret bloggernes antal til næsten nul. Dertil kommer blogkommentatorernes lige så udsatte situation. Hvis det bliver risikabelt og besværligt at skrive kommentarer, vil community’et også svinde ind. Som tingene ser ud nu, bliver USA sikkert frihedens last stand. Nogle Demokrater skulle også gå og ønske sig hate speech-lovgivning og… Read more »

Mackety
Mackety
13 years ago

De islamiske skiderikker har truet og truet igennem mange år.

For mit eget vedkommende begynder jeg at glæde mig ganske meget til, at de skal forsøge at gøre alvor af truslerne. Gerne så hurtigt som muligt tak.

Den dag er det ‘gloves off’.

Rettentilselvforsvar
13 years ago

HAHA!!! “Hon bekymras över utvecklingen på nätet, där vem som helst tycks få säga vad som helst om vem som helst utan att någon reagerar”

Ja, der er vel nok frygteligt. Straf de synderes som ikke er enige med kulturradikalisterne.

Jeg ler, fordi det er sundere end at græde. For fanden da, presseombudsmannen, det her er ikke en tilfældig idiot, men en helt særlig magtfuld idiot med en prestigefuld stilling.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x