14
apr
Seneste opdatering: 14/4-08 kl. 2126
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jihad Watch, 21 minutter

Sverigespædagogerne

¬†SVT 2 Existens spurgte¬† i aftes om man kunne¬† v√¶re b√łsse¬† og muslim i Sverige.¬† Imam Abd al Haqq Kielan, f√łdt Leif Karlsson, sagde¬† at det kunne¬† man sagtens, bare¬† man ikke ligefrem¬†reklamerer¬† med det.¬†“Islam er tolerant¬† og k√¶rlighedsfuld”. ¬†Alle¬† rapporter¬† fra milj√łet, ogs√• i Danmark,¬† tyder p√• at Kielan er fuld af l√łgn. Det slog mig da, at Sverigesp√¶dagogerne m√• v√¶re¬† landets¬† langt st√łrste parti. Jo, for ved at importere over 1 mio f√łrmoderne¬† folk, kan p√¶dagogerne¬† begynde¬†fuldst√¶ndig forfra¬† med deres m√¶rkesager, demokrati,¬†ligestilling¬† og tolerance¬† overfor¬† seksuelle¬† minoriteter. Tidshorisonten ligner den, NATO har¬†i Afghanistan – fast arbejde¬† p√• ubestemt tid. P√¶dagogik, en fremtidssikret branche.¬†¬†

¬ĽPressombudsmannen tycker att det √§r dags att polisanm√§la bloggare¬ę

“Det √§r dags att s√§tta ner foten och b√∂rja polisanm√§la bloggare. Det tycker pressombudsmannen Yrsa Stenius. Hon bekymras √∂ver utvecklingen p√• n√§tet, d√§r vem som helst tycks f√• s√§ga vad som helst om vem som helst utan att n√•gon reagerar. Det har g√•tt f√∂r l√•ngt, tycker PO.
‚Äď F√∂r √∂gonblicket ser jag ingen annan l√∂sning √§n en polisanm√§lan. Utvecklingen √§r inte acceptabel, vi m√•ste f√• ett prejudikat, s√§ger Yrsa Stenius. [..] Hon pratar om bloggar och l√§sarkommentarer som minsann inte alltid pr√§glas av eftertanke och omtanke.” PO tycker att det √§r dags att polisanm√§la bloggare

Jeg ved ikke om man kan f√łle sig s√¶rlig tryg ved Yrsa Stenius¬īpolitianmeldelser. Om Jyllandsposten skrev hun i Aftonbladet d. 7 februar 2006: “Danskerne har leget en farlig leg“:

‚ÄúJag har av naturliga sk√§l inte sett karikatyrerna Jyllands-Posten publicerade. Men samst√§mmiga uppgifter fr√•n informerade publicister i v√§st g√∂r g√§llande att de var enbart kr√§nkande och saknade all funktion i termer av seri√∂s yttrandefrihet. Det var med andra ord en grov omd√∂mesl√∂shet av Jyllands-Postens chefredakt√∂r att publicera dessa bilder. Det var en √§nnu gr√∂vre omd√∂mesl√∂shet av statsminister Anders Fogh Rasmussen att inte bli varse detta klavertramp, ta avst√•nd fr√•n det och √• landets v√§gnar be om urs√§kt n√§r tillf√§lle gavs. En urs√§kt √§r ju inte samma sak som att f√∂rorda censur. Hur uppst√•r missf√∂rst√•ndet att man i yttrandefrihetens tecken f√•r kr√§nka en kultur och en civilisation, att samma frihet f√∂rbjuder en statsminister att b√§ra de politiska konsekvenserna av det intr√§ffade?… jag tycker inte att vi i yttrandefrihetens namn ska vara villkorsl√∂st lojala mot det danska etablissemang som har missbrukat denna frihet.

Har hun nu ogs√• l√¶st de blogs, hun taler om ? Svenske bloggere b√łr tage dette alvorligt og hurtigst muligt flage sig ud til lande, hvor Yrsa Stenius¬ī “eftertanke og omtanke” ikke g√¶lder. Der er kommet mange gode svenske blogs de sidste par √•r, og de fylder et gabende tomt hul som svensk presse har ladet st√• √•bent. Jeg har ikke l√¶st noget p√• disse, der burde v√¶re strafbart i et civilliseret samfund. At meningsmonopolet tak og lov er brudt, m√• n√łdvendigvis krepere autorit√¶re typer som Stenius. Gid hun m√• forts√¶tte med at gr√¶mme sig uden at kunne g√łre noget.

S√łren Krarup¬† om Hans Korn√ł Rasmussen

Dette er skriften p√• v√¶ggen for ethvert folk, et sk√¶bnetungt varsel om, at udslettelsen truer.Jeg mindes Henrik Pontoppidans angste udr√•b i 1931: “Tilgiv det, undergangens angst er g√•et mig i blodet.”Men Hans Korn√ł Rasmussen n√¶rer ingen angst. Han er et fortr√łstningsfuldt, optimistisk menneske, som ikke taber modet. Han skriver nemlig gladelig: “Set ud fra en demografisk synsvinkel begyndte indvandringen til Danmark heldigvis at stige i det samme ti√•r. Specielt fra 1985 tager immigrationen fart, og i anden halvdel af ti√•ret er nettoindvandringen af udenlandske statsborgere p√• knap 10.400 √•rligt.”

“Heldigvis”, skriver Korn√ł Rasmussen. Han taler om det, som jeg kalder for den st√łrste katastrofe i Danmarks nyere historie, udl√¶ndingeloven af 1983, der i en folkevandringstid √•bnede porten p√• vid gab til Danmark og lukkede op for det, som kun alt for nemt kan ende med fremmedg√łrelsen af danskerne i deres eget land.

Indvandring i Danmark skal styres bedre – assimilering ind i dansk kultur er betingelsen, der skal opfyldes, hvis en indvandring skal lykkes

Dr√¶bt som h√¶vn for ‘kr√¶nkelse’ – den norske forbindelse

Det kan v√¶re velg√łrende at f√• sat ansigter p√• de ofre som p√•kaldelse af ‚Äėkr√¶nkelse‚Äô har i sit k√łlvand. Den italienske nonne Leonella blev dr√¶bt med knivstik ved et hospital i Mogadishu i 2006, som ‚Äėh√¶vn‚Äô for Pave Benedicts brug af et √•rhundredgammelt citat. Velg√łrende, fordi debatten om ytringsfrihed og hensyn til religi√łse f√łlelser nu er reduceret til en primitiv problematik, der hedder at ‚Äėytringsfriheden ikke skal bruges til at s√•re andres f√łlelser‚Äô og hvis disse f√łlelser medf√łrer vold, bliver det affejet med ‚Äėat man kan sige sig selv at det f√•r konsekvenser‚Äô.

V√¶rs‚Äôgo‚Äô, I apologeter, blogskribenter med propelhat p√• avisen.dk, kulturradikale, venstrefl√łj, islamofile pr√¶ster, og alle de pludseligt hjernelammede fra kultureliten og den politiske verden: Et lig p√• bordet. En nonne som havde viet sit liv til at hj√¶lpe n√łdstedte afrikanere. Et offer for ‚Äėkr√¶nkede‚Äô f√łlelser. ‚ÄúFeel the love‚ÄĚ, som Robert Spencer altid skriver sarkastisk.

At der nu viser sig at v√¶re en norsk forbindelse vil ikke √¶ndre en t√łddel. Bagm√¶ndene i Norge f√•r allerh√łjst et dask over h√•nden, og alt vil forblive som det plejer. S√łster Leonellas d√łd vil ikke afficere de n√¶vnte grupper, ikke f√łre til genovervejelse af den primitiviserede problematik.

USA holder Hashi Ayrow ansvarlig blant annet for henrettelsen av en somalisk fredsaktivist i juli 2005. Han skal ogs√• ha v√¶rt innblandet i drapet p√• den katolske nonnen, s√łster Leonella fra Italia, utenfor et kvinne- og barnesykehus i Mogadishu 17. september 2006. [‚Ķ]

PST har ogs√• hatt m√łter med flere grupper av somaliere i Oslo for √• forklare politiets arbeidsmetoder.

– Vi har gjort det klart at vi ikke etterforsker det somaliske milj√łet og ikke den generelle motstandskampen i Somalia, sier Bernsen til Dagsavisen. (NTB). Norske terrorpenger kobles til nonnedrap

Bem√¶rk ogs√• den norske efterretningstjenestes islamofobi: Man stryger denne gruppe af potentielle ballademagere med h√•rene, og ‚Äúholder m√łter” med dem (LFPC).

Muslimsk gejstlig erklærer verden krig РEU overgiver sig

Og dette er ingen overdrivelse. “Has the world ever before witnessed cognitive dissonance on this grand a scale?”, sp√łrger Robert Spencer, og udtrykker derved netop min egen undren: Der m√• foreg√• et eller andet ubeskrevet f√¶nomen i den kollektive psyke i √łjeblikket. Kontrasten mellem virkeligheden og

forn√¶gtelsen af det som enhver kan se er s√• himmelr√•bende, at der m√• v√¶re en ukendt mekanisme p√• spil. Mine egne sm√• l√¶nestolsteorier g√•r p√• noget med en destruktiv dynamik mellem to tankes√¶t, der som rollemodel har et villigt soneoffer p√• den ene side, og en sadistisk, sejrrig h√¶rf√łrer p√• den anden. Men dette forklarer ikke hvorfor dhimmitude ogs√• er en realitet i Indien, vistnok ligeledes is√¶r hos de intellektuelle. Et mysterium vil derfor altid best√•. Nej, jeg har heller aldrig h√łrt om noget lignende (via Jihad Watch) (LFPC):

Following are excerpts from an address by Hamas MP and cleric Yunis Al-Astal, which aired on Al-Aqsa TV on April 11, 2008.

Yunis Al-Astal: Allah has chosen you for Himself and for His religion, so that you will serve as the engine pulling this nation to the phase of succession, security, and consolidation of power, and even to conquests thorough da’wa and military conquests of the capitals of the entire world. Very soon, Allah willing, Rome will be conquered, just like Constantinople was, as was prophesized by our Prophet Muhammad. Today, Rome is the capital of the Catholics, or the Crusader capital, which has declared its hostility to Islam, and has planted the brothers of apes and pigs in Palestine in order to prevent the reawakening of Islam ‚Äď this capital of theirs will be an advanced post for the Islamic conquests, which will spread through Europe in its entirety, and then will turn to the two Americas, and even Eastern Europe. Hamas MP and Cleric Yunis Al-Astal in a Friday Sermon: We Will Conquer Rome, and from There Continue to Conquer the Two Americas and Eastern Europe

Doha ‚ÄĘ The European Parliament is highly critical of those who equate Islam with terrorism, its President said here yesterday.

“I will not accept this and we in the European Parliament do not accept that Islam and terrorism are identified as the same thing. We don’t believe in this idea and we reject this idea,” Hans-Gert Pottering (pictured), who is here on an official visit to Qatar, told a news conference.
He said the European Parliament rejected statements, pictures or descriptions that identify violence and terrorism with Muslim beliefs. Islam, terrorism not linked, says top EU official

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] story has been around for a few days in Swedish and Danish ‚ÄĒ Steen posted about it on Monday ‚ÄĒ but Fjordman‚Äôs article is the first account in English that I know […]

JensH
JensH
16 years ago

vivi andersen

“Det kan umuligt alene dreje sig om olie”

Kunne det ikke ogs√• dreje sig om at de √łnsker at bevare magten her og nu, og derfor ikke t√¶nker langsigtet. Hvis de f√łrst overfor befolkningerne indr√łmmer, at politikken med den massive indvandring fra den muslimske verden har v√¶ret en katastrofe, s√• kan de risikere at ryge ved n√¶ste valg.

S√• hellere blive ved med at holde v√¶lgerne hen med snak om, at “vi m√• sikre en bedre integration”, og s√• fromt h√•be p√• en bedring s√¶tter ind med tiden.

LFPC
16 years ago

Nej, det vil altid v√¶re et mysterium hvordan man aktivt kan medvirke til et udvikling der vil g√łre livet til et helvede for ens egne b√łrn og b√łrneb√łrn. Her i Europa spiller Eurabia-aftalerne givetvis en stor rolle, og har m√•ske bundet os p√• h√¶nder og f√łdder, men at lande som Canada og Australien f√łlger samme selvmordskurs er ufatteligt. Der er sikkert flere forskellige forklaringsmodeller som alle l√łber sammen i samme katastrofale retning, hvor olieforsyningen og forholdet til den muslimske verden som man kan se bliver en st√łrre magtfaktor i fremtiden er en af komponenterne. Man skal sikkert ogs√• kigge p√•… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
16 years ago

LFPC. Det du skriver lyder meget rigtigt. Men der er noget jeg ikke kan forst√• : hvilken gevinst vores egne Topdogs f√•r ved at medvirke til Islamiseringen af Europa. Jeg har fors√łgt at finde ud af hvad der ligger til grund for den villighed, som Europas, Canadas og Australiens ledere udviser overfor Islamiseringen. Disse mennesker kan umuligt have unddraget sig viden om hvad det er Islam st√•r for. Hvorfor i alverden overh√¶nde Den Frie Verdens lande og befolkninger bid for bid til eet af de mest uhyrlige,fascistiske systemer st√•r for mig som ren afsindighed. Og m√•den politikerne har ageret p√•,… Read more »

JensH
JensH
16 years ago

@LFPC “Fors√łgene p√• at afskaffe ytringsfriheden og kriminalisere sandheden” Det forekommer mig faktisk, at den Europ√¶iske elite har intensiveret anstrengelserne p√• at indskr√¶nke ytringsfriheden de senere √•r, og da specielt efter Muhammed-‘krisen’. For n√•r vi taler om elitens √łnske om indskr√¶nkelser af ytringsfriheden s√• taler vi reelt om indskr√¶nkninger af retten til at sige noget kritisk om islam. Kunne det t√¶nkes, at eliten har fundet ud af, at store dele af de muslimer der er kommet til Europa -stik mod elitens forventninger- ikke har i sinde at integrere sig i Europ√¶isk kultur, og at de har nogle helt andre ‘visioner’… Read more »

trackback

[…] story has been around for a few days in Swedish and Danish ‚ÄĒ Steen posted about it on Monday ‚ÄĒ but Fjordman‚Äôs article is the first account in English that I know […]

Karsten, Objektivist.
Karsten, Objektivist.
16 years ago

Helt enig LFPC, vi har f√łr set indest√¶ngte sp√¶ndinger udl√łst ved enkeltst√•ende og p√• forh√•nd uforudsigelige h√¶ndelser. F.eks. mordet i Sarajevo i 1914, der som bekendt udl√łste en slem periode i Europ√¶isk historie. Om f√• √•r vil en lignende uforudsigelig h√¶ndelse kunne “f√• l√•get til at ryg af”. √Ürgerligt, at kontinentet skal gentage historien gang p√• gang…

Vi kan kun h√•be p√•, at ansvarlige politikere vil forst√• at afmontere truslen, f.eks. ved dhimitudeoph√łr og konsekvent udvisning af kriminelle indvandrer.

LFPC
16 years ago

Jeg er slet ikke inde i den tekniske side, men et Big Brother-samfund som Sverige kan sikkert fange folk via den ud- og indg√•ende trafik fra bloggeren. Dette kan s√• sikkert omg√•s p√• forskellige mere eller mindre langh√•rede m√•der, men den dag det bliver vanskeligt og farligt, har de sikkert ogs√• reduceret bloggernes antal til n√¶sten nul. Dertil kommer blogkommentatorernes lige s√• udsatte situation. Hvis det bliver risikabelt og besv√¶rligt at skrive kommentarer, vil community’et ogs√• svinde ind. Som tingene ser ud nu, bliver USA sikkert frihedens last stand. Nogle Demokrater skulle ogs√• g√• og √łnske sig hate speech-lovgivning og… Read more »

Mackety
Mackety
16 years ago

De islamiske skiderikker har truet og truet igennem mange år.

For mit eget vedkommende begynder jeg at gl√¶de mig ganske meget til, at de skal fors√łge at g√łre alvor af truslerne. Gerne s√• hurtigt som muligt tak.

Den dag er det ‘gloves off’.

Rettentilselvforsvar
16 years ago

HAHA!!! “Hon bekymras √∂ver utvecklingen p√• n√§tet, d√§r vem som helst tycks f√• s√§ga vad som helst om vem som helst utan att n√•gon reagerar”

Ja, der er vel nok frygteligt. Straf de synderes som ikke er enige med kulturradikalisterne.

Jeg ler, fordi det er sundere end at græde. For fanden da, presseombudsmannen, det her er ikke en tilfældig idiot, men en helt særlig magtfuld idiot med en prestigefuld stilling.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x