28
apr
Seneste opdatering: 29/4-08 kl. 1421
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

…..Vi är med andra ord synnerligen väl integrerade i världen, globaliserade som nästan inget annat land.Det gäller också det svenskaste av allt. Nämligen folket.
Invandrarna är i dag en bra bit över två miljoner – om vi som invandrare räknar utrikes födda plus folk födda i Sverige som har en eller båda föräldrarna födda utomlands (cirka 600.000).
Av de “nya svenskarna” är över 300.000 muslimer – den överväldigande majoriteten flyktingar från länder som Irak, Bosnien eller Somalia.
Flyktinginvandringen tog fart på 70-talet. Sen dess har vi importerat tillräckligt många människor för att fylla landets tre största städer, Stockholm, Göteborg och Malmö.
Man kan säga att vi bytt folk på det gamla landet och fortsätter att göra det – särskilt som utvandringen tagit fart……..Ulf Nilson, der er  blevet dygtig til at pakke sit egentlige  ærinde ind i mindre brændbare  emner

“50 lande kristne IKKE skal besøge”

medmindre de er rigtig gode til at vende den anden kind til. De 34 er helt eller overvejende muslimske.

Den engelske biskop Alan Smith advarer mod feriedestinationer, hvor kristne risikerer at blive forfulgt Nordkorea topper listen som det værste land, hvad angår forfølgelse af kristne. Lige efter kommer Saudi-arabien og derefter Iran. Og det er lande, man skal tænke sig om en ekstra gang, inden man rejser til, mener den engelske biskop Alan Smith. På baggrund af en liste over de 50 lande i verden, hvor kristne oplever mest forfølgelse, advarer han mod særlige feriedestinationer, skriver Religious Intelligence.

Listen med de 50 lande bliver hvert år udarbejdet af den kristne organisation Åbne Døre, der arbejder for forfulgte kristne verden over. KrD se listen og Bishop warns of no-go zones for Christians

Europol: ” UK centre of Islamist terror in Europe”

Jeg kan kan ikke fortænke El Ingles i at fremskrive dette et par årtier og se endog meget dystert på det. “Alarmisme” må indgå som en mulighed:

Britain has emerged as the focal point of Islamist terror in Europe, according to Europol, the European police force. A report on terrorism by Europol has claimed that the UK reported a 30 per cent increase in arrest of terror suspects last year.

Out of 203 persons arrested in 2007 in the UK, a majority were related to Islamist terrorism. In contrast, 201 were detained in the rest of Europe. French police made 91 arrests. The number of suspects under investigation in Britain has risen from 500 in 2004 to 2,000 last year.

What is worrying is that the number of arrests involved young, radicalised British muslims, sparking fears that the threat of an attack is growing. The terrorist plots also linked to groups in Pakistan. The report comes following disclosure last week that 15 plots to attack British targets have been foiled in three years since the London bombings in which 56 people died and over 700 were injured. Economic times

Violent crime is worse than ever, say Pcs on the front line

Gun, knife and gang crime is the worst it has ever been, according to a survey of 1,200 front-line police officers.Beat officers say they are witnessing an ever-worsening trend of violent street crime, despite ministers’ insistence that violent offences are falling. Telegraph

“Et stykke stof”: Ole Birk Olesens kognitive dissonans

Det må ikke være let at være Ole Birk Olesen på 180grader. Det ene øjeblik må man skrive bedrevidende, liberale ledere om latterlige kvinder der kalder den muslimske kvindeindpakning for “tørklædefængsler”, i næste øjeblik rammer den helt bogstaveligt brutale virkelighed én lige i det liberale pandeben, når man rapporterer om kvinder i Irak der myrdes eller lemlæstes for ikke at “bære et stykke stof på hovedet”:

Man kan godt nogen gange få den tanke, at Vibeke Manniche og hendes såkaldte Kvinder for Frihed, der altid går ind for, at nogen skal tvinges til et eller andet, forhindres i at få børn eller – foreningens store mærkesag – forbydes at bære et stykke stof på hovedet, i virkeligheden er en practical joke, som skal få alle til at indse, at feminismens alle vegne accepterede påstande i virkeligheden er skingrende skøre.[…]

Bare udtrykket “tørklædefængslede” kan jo få tårerne til at trille på selv den mest støvede kvindelige bibliotekar med maosko og SF-holdninger … […] Leder: Pas på kulturen, den er farlig! (9.4.2008)

Døden venter på kvinder i Irak, der forbryder sig mod f.eks. islamisk dresscode eller forestillinger om, hvordan de bør agere i familien. Saddams fald har gjort kvinderne til lovløst, jaget vildt.

Tilstandene for kvinder i det “befriede” Irak er nu så slemme, at menneskeretsaktivister er begyndt at tale om et decideret folkemord på kvinder, skriver Information.

I Basra alene kender politiet til 15 tilfælde af drab på kvinder, hvis eneste “forbrydelse” har været ikke at overholde islamisk dresscode. Menneskerettighedsaktivister insisterer på, at det skøn er alt for lavt sat.

Volden mod irakiske kvinder er udbredt og stiger hver dag med militsernes tiltagende magt. Halshugninger, voldtægter, prygl, selvmord som følge af vedvarende mishandling, kønslemlæstelse og overgreb mod børn under dække af ægteskab med piger ned til ni-årsalderen forekommer i stadig hyppigere tal.

Nylige opfordringer fra den kurdiske parlamentariker Narmin Osman til at forbyde æresdrab er blevet blokeret af fundamentalisterne.

“Æresdrab er ikke nogen virkelig forbrydelse i denne regerings øjne,” siger Houzan Mahmoud til Information. Hun har haft en fatwa hængende over sit hoved, siden hun tog initiativ til en underskriftsindsamling imod indførelse af sharialove i irakisk Kurdistan: “Hvor der førhen var en diktator, som forfulgte et helt folk, risikerer kvinder i dag at blive forfulgt af alle og enhver.”

Hun tilføjer: “I løbet af de sidste fem år er det blevet meget værre. Det er vanskeligt at sætte ord på, hvor rædselsfuldt det er blevet – det er, som om vi er blevet trængt tilbage til en dyster svunden tidsalder. Kvinder bliver halshugget for at tage deres slør af. Nogle desperate kvinder er begyndt at stikke ild på sig selv i protest. Der findes ingen regeringsinstitution, som kan støtte os. Tværtimod bliver sharialoven brugt til at understøtte landets love. Derved bliver kvinder frataget deres grundlæggende menneskerettigheder.” […] ole@180grader.dk Kvindedrab skyller hen over Irak (29.4.2008)

Liberale har desværre ofte et nærmest religiøst forhold til troen på at menneskets godhed vil komme til sin ret, hvis bare …. hvis bare kræfterne fik lov til at flyde, sådan, frit. Hvis Olesen ellers var villig til at gøre op med sin religion, kunne han passende starte med at reflektere over den ubekvemme sandhed, at kun aldeles uliberal brutalitet i hhv. Saddams Irak og Atatürks Tyrkiet har kunnet holde den lige så uliberale islam stangen. Begge lande oplever på sin vis en ‘liberalisering’ i disse år, hvilket altså bl. a. gør kvinderne til tabere. Men Ole Birk Olesen vil formentlig hellere fortsætte med sine små hyggelege i den danske andedam, hvor tørklædet nu engang bare er “et stykke stof”. At tage sit livsgrundlag op til revision i lyset af den brutale virkelighed udenfor den liberale andedam kan give så pokkers en indre konflikt – den såkaldte kognitive dissonans (LFPC).

Pssst, Villy – Holger K. Nielsen kender nogle gode demonstrationsarrangører

[SFs Holger K. Nielsen til demonstration med kammeraterne i Hizbollah 7.8.2006. Foto: Angantyrs Hjørne]

I det bedste scenarie ville Villy Søvndal og SF stå kompromitterede tilbage, klædt af til skindet, fanget mellem deres eget ‘reaktionære’ bagland og den ånd han har lukket ud af flasken. Herefter vil eneste vej frem, hvis de borgerlige ikke skal løbe med stafetten, være at gå alvorligt ind i antijihadismen, og droppe pinlige figenblade af moralsk ækvivalens hvor Pia Kjærsgaard er lige så farlig som Hizb ut-Tahrir. Er Villy en mand eller en mus? Vil han stå ynkeligt afklædt tilbage den dag Danmarks og Europas situation kalder på handlen? (LFPC)

SFs formand, Villy Søvndal, er på vej til at komme i klemme i et af sine egne løfter. For under to måneder siden præsenterede han en storstilet plan for at afholde det, han kaldte »den største demonstration i nyere tid«: 100.000 danskere skal til sommer gå på gaden i en kæmpe demonstration i København vendt mod »de religiøse mørkemænd« i den yderligtgående muslimske organisation Hizb ut-Tahrir og »dele af Islamisk Trossamfund,« lød Søvndals planer på forsiden af denne avis.

Søvndal ville straks gå i gang med at arrangere og håbede på, at kunstnere som Kim Larsen og Outlandish ville stille op. Kort efter nåede Søvndals planer så langt som til forsiden af den egyptiske avis Al-Gomhuria, hvor det dog blev drejet til, at Søvndal ville organisere en demonstration mod »islams, brune religiøse ledere«.[…]

I dag er SF-formanden ikke kommet meget videre med sine planer.

Bliver demonstrationen overhovedet til noget?

»Hvis vi når det, og hvis det kan nås med musik og sådan noget,« svarer Villy Søvndal.

Hvornår ved I det?

»Det ved jeg ikke – vi har ikke lavet en deadline.«

Sommeren nærmer sig, så der skal vel snart ske noget?

»Ja, det er jeg enig i,« siger Søvndal og tilføjer:

»Men jeg har godt nok ikke nået så meget, som jeg troede. Jeg har haft helt vildt meget at se til med konflikt og alt muligt. Hvis det skal give mening, skal det forberedes vel – men det vil vi lige lægge sidste hånd på i den kommende tid, tror jeg.« Søvndals massedemonstration i opløsning

Villys andet figenblad: »dele af Islamisk Trossamfund«

Hvor ynkeligt. Hvor afslørende. Villy tør ikke sige Islamisk Trossamfund lodret imod, fordi han er bange for at lyde ‘dæmoniserende’ ligesom ‘højrefløjen’, så hvad gør Villy? Han siger “dele af”, fordi han så lyder ‘nuanceret’, som ‘en der skelner mellem islamister og moderate muslimer’. Så har han beholdt figenbladet på, så kan man ikke tro noget forkert om Villy, så viser han at han ikke er i samme ærinde som de usofistikerede danskfolkepartister.

Men faktum er dette: Villy Søvndal ville ikke kunne fremvise én toneangivende imam eller lærd i Islamisk Trossamfund, som opfylder disse yderst rimelige kriterier:

Troværdig, umisforståelig og konsistent bekendelse til pluralisme, demokrati og sekularisme i samfundet.

Troværdig og umisforståelig afstandstagen fra sharia som endemål, også ved muslimsk flertal.

Troværdig og umisforståelig accept af frafald fra islam.

Troværdig og umisforståelig accept af muslimske kvinders ret til at gifte sig med vantro mænd, og klæde sig lige nøjagtigt som de vil.

Troværdig, umisforståelig og konsistent afstandstagen fra jihadisk vold (“terrorisme”).

Troværdig og umisforståelig accept af homoseksualitet.

Troværdig og umisforståelig afstandstagen fra Koranens ord om jøder og kristne som “aber og svin”.

Ikke én – vel? (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
RettenTilSelvforsvar
13 years ago

“Jeg er blevet voldtaget i enden, og jeg er så stolt over at hele 300.000 muslimer deltog i voldtægten. Nu er jeg en rigtig del af den globale verden”

Jubii for Sverige, idiotiens hjemland.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x