6
maj
Seneste opdatering: 6/5-08 kl. 1756
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det der – foruden størrelsen og uskylden – kendetegner pattebørn, er at de ikke har nogen forestilling om forbindelse mellem handling og konsekvens. Det bliver understreget i denne tid, hvor alle de københavnere, der i 25 år har stemt for den farverige multikultur, nu ikke vil have noget at gøre med den. De vil ikke bo i den og de vil ikke have deres børn i skole med den, nu hvor andelen indvandrerbørn i Københavns Kommuner har kurs mod de 20 %. Hvis ikke det er pattebarnsagtigt og politisk umodent, så ved jeg ikke. Moralsk set har de kun ét at gøre, at sige B når de også har sagt A. Det har jeg imidlertid ingen illusioner om, og da slet ikke efter at over-globalist-prædikanten Margrethe Vestager heller ikke villle have sine børn i den lokale skole på Amager.
Er der nogen løsning på problemet med “integration i folkeskolen” ? Ikke så langt øjet rækker, måske findes den slet ikke. Hvis ikke der er en løsning på et problem, så plejer man at inddæmme det, så det ikke forvolder større skade end højst nødvendigt, og det er måske det man skal gøre. Det er heldigvis ikke op til mig at løse, og jeg har da heller ikke stemt for elendigheden. Jeg har villet beskytte alle de godhjertede, troskyldige, mod at løbe ind i sorger og bekymringer, eller det der er meget værre.  Danmarks Peter Mygindér, de sunde  idealister der knokler  pengene  ind,  landets  “backbone” – blandt andet ved at henvise til lande hvor det er meget værre.  Til syvende  og sidst mod dem selv, men det bliver man ikke ligefrem bespist på rådhuset for. Tværtimod. Alle de, for hvem folkestyret er  et  ritual uden konsekvenser, sådan som det næsten var i mange  år. V,S,K, R – who cares ?  Er danskene  modne nok til folkestyre, for veluddannet er ikke nok ?  Jeg forestiller mig den dag, hvor alle mere  eller mindre giver Søren Krarup ret. Da vil han stadig være noget katten har slæbt ind.  Det er Snaphanen også. Det er altid en trøst at katten kan li´en. Indtil da siver  eliten lige så stille fra København, sådan som den siver  fra hele lande som Sverige, England og Holland. En lydløs, uartikuleret fisen.

Document : DK: Skoletvang som integreringstiltak?

Jag tror att vi går mot ljuset och det tusenåriga riket

“Vi kan ju vara tacksamma att vi inte har röde pölser som i Danmark samt kvinnor som röker cigarr när dom cyklar, utan hjälm! – tänk om det hade varit så illa i Sverige, men det är det inte, inte ens under en borgerlig regering.

Jag hörde av en bekant som alldeles nyligen varit i Danmark att hon sett en kvinna i 40-årsåldern komma cyklande på Ströget, den vackra danskan hade ingen hjälm utan hennes blonda hår fladdrade i vinden, helt plötsligt släppte hon styret med båda händerna, plockade upp en cigarcigarett ur handväskan och tände den med en tändare, och detta allt under det att hon cyklade på en gata med fotgängare. Oerhört. Detta hade aldrig kunna hända i Sverige.

Jag har själv på Hotell Amiral i Köpenhamn sett en man, antagligen en dansk, som strök smör på wienerbrödet och tog grädde i kaffet, vilket i Sverige skulle ha ansetts som ett urbota brott och föranlett en åthutning av socialstyrelsen. Innan dess hade han beställt in vad jag antar vara en snaps, och klockan var bara åtta på morgonen.”   Kurt Lundgren
 

Saudiernes krig mod dansk demokrati

en stedfortræderkrig: “Dansk retssag om Muhammed-tegninger betalt af Saudi Arabien”

Når danske muslimer i dag begynder en ny, omfattende retssag om de omstridte Muhammed-tegninger, er det kun muligt, fordi Saudi Arabien lægger pengekasse til.

»Vi er fattige foreninger, der bruger alle vores penge på lokaler, så vi har ikke råd til at køre en retssag,« siger Ismain Bin-jabahr, der er bestyrelsesformand for Det Islamiske Trossamfund på Fyn, til Nyhedsavisen.

Foruden Islamisk Trossamfund og Islamisk Oplysningscenter er Lighed og broderskabsforeningen, Det Arabiske Kultur Center, Det Islamiske Trossamfund på Fyn, Den Arabiske Venskabsforening og Den Arabiske Kulturforening bag søgsmålet. Foruden kravet om »størst mulig straf« til Jyllands-Postens redaktører, vil de syv foreninger også have erstatning på 50.000 kroner. Avisen.dk

Svenske blogs lukker

først lukkede den velinformerede Muslimska Friskolan “på grund af gentagne alvorlige trusler” og nu idag Högerkänga, der skriver:

Publiceringen av personnummer,namn och adress på det dömda kosovoalbanska slöddret i Landskrona blev tydligen för mycket i europas sista DDR-stat, ty betänk vilken skyddsvärd grupp dessa grovt kriminella stackars “flyktingar” äro!

Kan man virkelig tro at presseombudsmand Stenius har fået sin vilje med at politiforfølge blogosfæren ? Högerkängas opfordring til “likvidering” har ikke gjort den øvelse vanskeligere for politiet.

“Halvmåne og Hagekors”

Anmeldelse: Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers: HALVMÅNE OG HAGEKORS
Af HENRIK GADE JENSEN

Mens nazismen var antikristelig, kunne dens ledere forliges med muftier og imamer, viser ny bog. Bogen dokumenterer forbindelserne mellem det nazistiske Tyskland og den arabiske verden op til og under Anden Verdenskrig. Bogens skrækscenario er, hvis det var lykkedes tyskerne i Nordafrika under Anden Verdenskrig at nå Ægypten og dermed Palæstina, hvormed et folkemord på jøderne i stor stil ville være forventeligt.

Nazityskland havde tætte kontakter til arabiske ledere, bl.a. muftien af Jerusalem Amin el-Husseini, der under krigen boede i Berlin og blev feteret af nazitoppen. De var fælles om en glødende antisemitisme.
I de arabiske lande så mange op til Hitler og tolkede ham religiøst som en nutidig Muhammed, som der blev spået om i Koranen. »I himlen Allah, på jorden Hitler«, lød et slagord ved demonstrationer i Mellemøsten efter Frankrigs fald i 1940.

Fornemt af Informations Forlag at få denne bog oversat og udgivet på dansk. Den er uhyggelig, men nutidsrelevant.
Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers: HALVMÅNE OG HAGEKORS, Det Tredje Rige, araberne og Palæstina 310 sider, 298 kr. Informations Forlag UDKOMMER I DAG

Voldtægt i gråzonen mellem psykiatri og kultur/religion

Ja, danske psykiatriske patienter begår også undertiden forfærdelige ting; nej, ikke alle somaliere ville kunne finde på at begå voldtægt. Tilbage står den kendsgerning, at et ualmindeligt groft og usædvanligt tilfælde af voldtægt som her blev begået af en somalier under psykiatrisk behandling. I hvor høj grad er overvindelsen hos den pågældende til at begå denne forbrydelse blevet lettet af kulturel/religiøs ringeagt af vantro kvinder? Kun fagfolkene på Sct. Hans ville formentlig kunne give et konkret svar på dette spørgsmål. Tilbage står derfor også den kendsgerning, at 1) Danmark uden omtanke for egne borgeres sikkerhed lukker folk med krigstraumer og lign. ind i landet, og 2) mange af disse har en særdeles virkelig kulturelt og religiøst begrundet ringeagt for bl. a. vantro kvinder. Godheden har således en pris, og denne pris er ikke blevet lagt åbent frem til vurdering, men er blevet tabuiseret ved henvisning til, netop, godhed (LFPC).

[…]Vidner havde bemærket, at en kvinde lå på knæ på fortovet. En mand lå bag ved hende og havde trukket op i hendes kjole. De hørte kvinden sige, at han skulle gå væk, hvorefter de råbte, at de ville tilkalde politiet….Manden er tidligere kendt af politiet og opholder sig p.t. på Sankt Hans Hospital i Roskilde. […]

Gerningsmanden beskrives som en mand, almindelig af bygning, tilsyneladende af somalisk afstamning med vigende hårgrænse og iført grå halvlang bluse og sorte bukser. Kvinde voldtaget på åben gade

Sam Harris: Muslims appear to be far more concerned about perceived slights to their religion than about the atrocities committed daily in its name

Our accommodation of this psychopathic skewing of priorities has, more and more, taken the form of craven and blinkered acquiescence.

Hele Harris’ artikel – på venstrebloggen the Huffington Post – er værd at læse, men mest sigende er måske, at den konservative katolik Robert Spencer linker til ateisten Sam Harris med de varmeste anbefalinger. Dette er i sig selv en vigtig pointe, nemlig at uanset ståsted i livet, bør og kan enighed om religionens plads i det offentlige, og om krav fra bestemte grupper om særlig ‘respekt’ og beskyttelse mod kritik og satire, forene de fleste. Altså lige med undtagelse af Fredens Religion. Én klar skillelinje mellem bukke og får (LFPC).

[…]I could list other examples of encounters with editors and publishers, as can many writers, all illustrating a single fact: While it remains taboo to criticize religious faith in general, it is considered especially unwise to criticize Islam. Only Muslims hound and hunt and murder their apostates, infidels, and critics in the 21st century. There are, to be sure, reasons why this is so. Some of these reasons have to do with accidents of history and geopolitics, but others can be directly traced to doctrines sanctifying violence which are unique to Islam.

A point of comparison: The controversy of over Fitna was immediately followed by ubiquitous media coverage of a scandal involving the Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints (FLDS). In Texas, police raided an FLDS compound and took hundreds of women and underage girls into custody to spare them the continued, sacramental predations of their menfolk. While mainstream Mormonism is now granted the deference accorded to all major religions in the United States, its fundamentalist branch, with its commitment to polygamy, spousal abuse, forced marriage, child brides (and, therefore, child rape) is often portrayed in the press as a depraved cult. But one could easily argue that Islam, considered both in the aggregate and in terms of its most negative instances, is far more despicable than fundamentalist Mormonism. The Muslim world can match the FLDS sin for sin–Muslims commonly practice polygamy, forced-marriage (often between underage girls and older men), and wife-beating–but add to these indiscretions the surpassing evils of honor killing, female “circumcision,” widespread support for terrorism, a pornographic fascination with videos showing the butchery of infidels and apostates, a vibrant form of anti-semitism that is explicitly genocidal in its aspirations, and an aptitude for producing children’s books and television programs which exalt suicide-bombing and depict Jews as “apes and pigs.”Losing Our Spines to Save Our Necks

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimpo
14 years ago

Hæhæ, fed indledning i no future-stil. Rammer vist meget godt stemningen hos folk der kan tænke selv.

Kent
Kent
14 years ago

Forfatteren Carsten Jensen, der ofte har talt for multikultur på andres bekostning, valgte da også en privatskole til sin datter, da det kom til stykket.

Hykleri

Janne
Janne
14 years ago

“Når danske muslimer i dag begynder en ny, omfattende retssag om de omstridte Muhammed-tegninger, er det kun muligt, fordi Saudi Arabien lægger pengekasse til.”

Hvad ellers betaler Saudi Arabien for i Danmark?

Hvilken form for islamisering?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x