16
maj
Seneste opdatering: 20/5-08 kl. 0244
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De mener det alle sammen. Anders Fogh Rasmussen, dagbladet Politiken, Danmarks Radio, Abdul Wahid Pedersen samt hundreder af præster og biskopper: Wilders er Europas værste mand. Snart lander han i København. Kom og hør, hvad han har at sige om filmen Fitna, kampen mod Koranvældet og for ytringsfriheden. Stil spørgsmål og dan din egen opfattelse.

Tid: Søndag den 1. juni, kl. 14-17

(Wilders’ tale begynder kl. 15, men af hensyn til sikkerhedsindtjekningen beder vi deltagerne komme en time før) Sted: Landstingssalen, Christiansborg , Entre: 175 kr., som betales ved indgangen

Tilmelding senest den 28. maj er absolut nødvendig og kan ske på trykkefrihed@trykkefrihed.dk eller telefon 50 73 77 52

NB: For at blive lukket ind, skal man ved tilmeldingen opgive navn, adresse og telefonnummer. Det samme gælder eventuelle gæster, som man medbringer. Man kan altså ikke tilmelde sig som “NN med to eller tre gæster” og forvente, at gæsterne bliver lukket ind.

Venlig hilsen Sapphos redaktion       (TV 2 JP,  Avisen.dk)

“Gregorius Nakkeskud” – endnu en dødstruet hollænder – også af politiet

Nekschot, a friend of the late Theo van Gogh, the Dutch film maker who was ritually slaughtered by a Muslim fanatic in 2004, hides his real identity in order to avoid unnecessary risks. Hans Teeuwen, a Dutch stand-up comedian and friend of Nekschot’s, told the Dutch media yesterday that the police had told Nekschot as they released him earlier that day that “he has now lost his anonymity.” Teeuwen said this was “a rather intimidating remark.”

As spokeswoman of Xtra, Nekschot’s publisher, said today: “He was arrested with a great show of force, by around 10 policemen.” The spokeswoman asked that her name not be used because the cartoonist and publisher have received death threats. Nekschot told the Dutch newspaper Het Parool today that police officers had told him: “What you draw is worse than what they did in Denmark. Do you realize what can happen to you if your identity gets known?” The cartoonist fears for his live if he is being sent to jail. “As the maker of those cartoons my life is in danger in prison,” he said.

Gregorius Nekschot Interview – Danish TV 28 Feb 2008

Party for Freedom (PVV) leader Geert Wilders is accusing the OM in Amsterdam, which gave the police the order for the arrest, of “dictatorial tendencies.” Wilders said Friday he cannot remember a cartoonist ever being arrested anywhere in the West.

Dutch Police Arrests Cartoonist  og Nisnews

Sverige nedruster ikke, det afruster

I dag lämnar ÖB Håkan Syrén hela katalogen med de sparförslag som försvarsminister Sten Tolgfors (m) begärt in. De flesta av åtgärderna har SvD den senaste tiden kunnat avslöja. På en månad har försvaret tvingats kasta fram förslag som normalt tar ett år eller ett halvår att utarbeta fram. Med några pennstreck krymps Sveriges arméförband till 8 000 stridande, hemvärnet halveras, kusterna lämnas utan marina bevakningsbåtar och flygbaserna blir så få att svenska plan inte hinner möta en kränkning.
– Finnarna undrar om vi inte är kloka, ska Sverige inte ha något försvar, rapporterar en källa.

PERSPEKTIV | Försvarskrisen – afrustningen har været lige så triviel en TV-nyhed om aftenen, de seneste fem år , som vejrudsigten. Hvorfor har Sverige ikke råd og vilje til et forsvar ? Og har de overhovedet råd og til at NATO medlemskab, hvis de en dag skulle ønske det ? Svenske politikere forestiller sig at de få svenske soldater skal rende rundt og slukke idlebrande ned i Tschad og Sierra Leone. Men sagen er, at forsvaret nu er så nedmonteret, at det ikke engang kan imødegå en indre svensk krise af en vis beskeden størrelse, og det forekommer at være langt den hurtigst voksende trussel mod Sverige i fremtiden, sådan som landet nu er komponeret. En mådeligt bevæbnet milits på 20.000 mand, og Sverige er skakmat. (I Libanon kræver det kun 1000 fuldtids-Hizbollaher og 6-10.000 frivillige, for at diktere hvad der skal foregå i et land med 4 mio indbyggere.) Protestliste: Nu får det vara nog! Inga fler försvarsnedskärningar!

Vi skal tilegne os viden om islam

af Lone Nørgaard, lektor, cand.mag.

I sit indlæg Vi skal kunne mestre dialogen (d. 9. maj) fortæller Birthe Rønn Hornbech sine læsere følgende: En ung muslimsk kvinde har afsløret for vores integrationsminister, at da hun blev 16 år, stod det hende pludselig klart, at hun ville bære tørklæde. Forældrene og de ældre søskende forsøgte at tale hende fra beslutningen, da de syntes, hun var for ung, men den unge veluddannede kvinde siger: ”Hvis Danmark indfører tørklædeforbud, rejser jeg fra Danmark.”
Birthe Rønn Hornbech fortsætter, at ”Konsekvensen af et tørklædeforbud for alle eller bestemte grupper kan altså blive, at vi kommer til at tage afsked med nogle af de dygtigste og mest ærlige kvinder, mens de, der lader sig undertrykke og de, der er parat til at optræde på skrømt, vil forblive i landet. Er Danmark virkelig bedst tjent med det?”


Ja, det er Danmark. Lige som Danmark er tjent med en integrationsminister, der tager hul på det kæmpemæssige stof, som pt udkommer i bøger, artikler og på blogs under temaoverskriften: Islamiseringen af Europa. Hun kan starte med Al-Qaeda i Europa (2006), hvori terrorisme-eksperten Lorenzo Vidino konkluderer i sin bog på 413 sider, at det ny Afghanistan alias fristed for terrornetværk i virkeligheden findes i Europa. Grunden til at det har kunnet lade sig gøre at opbygge så mange terrorceller i Vesteuropa er, at de europæiske asylregler og emigrationslove er for liberale. Plus at århundreders demokratisk lovgivningsarbejde med det formål at sikre den enkelte borger mod at havne i en politistat har vist sig at yde terrorister den optimale beskyttelse. Så kan hun fortsætte med Eurabia – The Euro-Arab Axis (2005) af Bat Ye’or (egyptisk-født britisk historiker). Bogen omhandler den gradvise forandringsproces af Europa i takt med at den muslimske tilvandring stiger, og islamisterne får mere succes med deres religiøse og politiske særkrav. Hun dokumenterer, hvordan EU fungerer som et hovedredskab i denne proces. Næste titel er norske Hege Storhaugs Men størst av alt er friheten (2006), som redegør for indvandringens konsekvenser i Norge – et dystert billede af, hvordan islamismen breder sig og med klare paralleller til Danmark.
Rønn Hornbech kan måske have særlig fornøjelse af følgende forfattere og forskere, der alle er muslimer, og hvis publikationer derfor ikke bekvemt kan afvises med islamofobi: Azar Nafisis Reading Lolita in Tehran (2003) – om den iranske revolution og problemerne det skabte for kvinderne, Irshad Manjis Problemet med islam (2005), Bouthaina Shaabans Both right and left handed (kvinder i 5 muslimske lande fortæller om deres elendige liv) og Fatima Mernissis The Veil and the Male Elite – forfatteren er meget islamkyndig og har henvisninger til formentlig samtlige islamiske kilder af vigtighed gennem århundreder.
Rønn Hornbech finder det ”stærkt beklageligt, at så mange danskere slet ikke synes at kunne tage andres religion alvorligt, men tværtimod synes at være grebet af en religionsfobi, der indskrænker respekten for alle troende.” Jeg finder det stærkt beklageligt, at et så vidende og begavet menneske fremturer med at benægte fakta og lukke øjnene for, at islam ikke kun er en religion og derfor ikke kan sættes på fællesnævner med kristendom, hinduisme og buddhisme. Islam er en lov-religion, der gennemsyrer alle dele af samfunds- og familielivet med sin klanbaserede og patriarkalske tankegang. Det gør islam til en politisk ideologi, som er uforenelig med de individbaserede vestlige demokratier – medmindre Koranen underkastes kritisk teksttolkning og reformeres.
Taget i betragtning at Det Muslimske Broderskab og dets alliancepartnere målrettet er i gang med at islamisere Europa med en kombination af demografi og religiøse særkrav, ikke mindst tørklædet, er det dybt foruroligende, at så mange politikere åbenbart hverken kan eller vil læse på lektien.

Lone Nørgaard , lektor, cand.mag. trykt i Kristeligt Dagblad i redigeret form

(“Den Store Tørklædekrig”. der længe har ulmet som en “phony war”, synes nu at være brudt ud i fuld skala, på alle fronter i alle aviser og faggrupper. Jeg kan kun henvise til at følge den der – S)

“Efterlysning: Har du haft sex med Qvortrup eller Falbert” – Nyhedsavisen og anstændighedskortet

Ord som ‘anstændighed’ bliver vel her i blogverdenen kun mødt med overbærenhed og en lettere pinlig fornemmelse. Men glemmes skal det ikke, at selvgodhed og selvtilfreds stillen sin egen anstændighed til skue er noget helt selvfølgeligt i store dele af debatten. Det glemmer vi selvfølgelig ikke, for det er jo netop et af vores mest yndede temaer at tage op, ikke fordi vi selv er et hak mere anstændige, men fordi vi føler en ganske uanstændig glæde ved at punktere andres opblæsthed. Denne leder af den absolutte letvægter Simon Andersen er næsten for nem:

Dansk Folkepartis ledelse har i dag så bitterligt fortrudt, hvad først Søren Krarup og siden partiets kloge dreng, Kristian Thulesen Dahl, kom for skade at sige: At Dansk Folkeparti er ‘antimuslimsk.’

Med god grund: Meldingen er ulykkelig for Dansk Folkeparti. Og tragisk for alle os, der tror på sameksistens mellem kristne og muslimer i Danmark. […]

Partiet er ofte gået over anstændighedens grænser, blandt andet ved i annoncer generelt at kæde »muslimer« som befolkningsgruppe sammen med grov kriminalitet. […]

At være ‘antimuslimsk’ er forfærdende og det er racistisk. For er man ‘antimuslimsk’ er man imod en hel gruppe mennesker, alene på grund af deres tro. Og det er selvsagt uacceptabelt at demokrater, der er medlemmer af parlamentet i et frit land, kan mene, tro eller tænke sådan. Simon Andersen, chefredaktør Nyhedsavisen: Dansk Folkepartis enorme selvmål

Og hvilken “race” var det så lige at islam er …? Abdul Wahid Pedersens “race”? Yvonne Ridleys “race”? Bettina Meisners “race”? Bemærk også Andersens selvfede henvisning til hvad han “tror” – men glemmer at oplyse at han ingen empirisk dækning har for: “… for alle os, der tror på sameksistens mellem kristne og muslimer i Danmark” (LFPC).

Espersens afklaring af “antimuslimsk” – bliver det nu også vendt mod Dansk Folkeparti?

Selvfølgelig har Søren Espersen helt ret her. Når partiet gør sig så store anstrengelser for at komme ind i varmen, er de selvfølgelig ikke så dumme at udtrykke sig generaliserende om personer. Påstanden er absurd. Man må bare håbe at de bliver bedre til at veje deres ord på en guldvægt (LFPC).

[…] – Vi kan ikke have noget imod muslimer, men vi bekæmper islam som politisk system. Det er det, det drejer sig om. Og det er det, Kristian fik udtrykt noget klodset. […]

– Det er en forrykt idé, at vi skulle være imod muslimer. Det kan ikke lade sig gøre. Det er vi slet ikke. Nogle muslimer er nogle flinke fyre, mens andre er nogle dumme røvhuller, lige som inden for alle mulige andre befolkningsgrupper, siger han. Espersen: Forrykt at DF skulle være imod muslimer

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
14 years ago

@Janne

Det mest skræmmende og samtidig deprimerende ved TV indslaget på YouTube var efter min mening interviewene med hollænderne på gaden i Amsterdam. Mage til dhinmmi-attitude skal man lede længe efter. DE virkede virkelig skræmt fra vid og sans. Men det bekræfter det indtryk jeg efterhånden har fået af Holland som et land hvor de ligesom Sverige har lagt sig fladt ned på maven for islam. Det bliver ikke derfra vi skal vente nogen hjælp i forbindelse med kampen mod islamiseringen af Europa.

Henrik Ræder Clausen
14 years ago

“I islam er der ingen morskab, ingen glæde. Det er en meget alvorlig sag.”

-Ayatollah Khomeini

Janne
Janne
14 years ago

Og i Amsterdam, en hollandsk by af alle, arresteres en karikaturtegner.

Det er rigtigt hvad der siges i TV indslaget på YouTube. Det har intet med humor eller tegningerne at gøre. Det handler om hvem der vil sætte sig på magten i europæiske lande de næste 100 år.

Se hvilken kirkeminister vi har her i Danmark. Det er ikke nok at respektere retten til at tro. Vi skal søreme også respektere tro og at nogen tror. Det handler om magt. Religiøs magt.

Janne
Janne
14 years ago

“Rønn Hornbech finder det ”stærkt beklageligt, at så mange danskere slet ikke synes at kunne tage andres religion alvorligt,” Hvad er det nu for en flæbende minister? Der er da ingen der SKAL tage “andres religion alvorligt”. Andre kan forvente respekt for retten til at tro, ja, men ministeren lyder som en krænket rettroende der ikke bare vil have lov til at tro, men også kræver at vi får respekt for hendes tro og at hun tror. Hvad er det da for en omgang pattet attitude ministeren stiller for dagen. Det er ikke værdigt for en af landets ministre at… Read more »

Crass Børsting
14 years ago

Fr. Rønn Hornbech er muligvis præsenil, muligvis blot så indsyltet i forestillinger om egen visdom og ufejlbarlighed, at hun ikke kan erkende virkeligheden og reflektere over den.

I begge tilfælde burde hun stå til øjeblikkelig fyring.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
14 years ago

Hvis man accepter at kritik af muslimer er racistisk, så må man også acceptere at muslimer er en race. Så er jøder også en race, og hvem står man så lige pludseligt last og brast med?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x