19
maj
Seneste opdatering: 24/5-08 kl. 1204
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En ganske interessant A 4 undersøgelse, bla. fordi den tilbageviser spaltemeter af EU, FN og svensk journalistvrøvl om Danmark. Men hvis den “gode integration” står og falder med en midlertidig højkonjunktur, som det antydes, så kan masseindvandringen stadig vise sig at være hasard og en bombe under landet.

Mehmet Necef, sociolog og forsker på Syddansk Universitet, er helt enig i, at hovedårsagen til den positive udvikling er et arbejdsmarked, hvor ledigheden rasler ned og skaber hidtil usete muligheder for indvandrere. Samtidig stormer unge med indvandrerbaggrund til uddannelsesinstitutionerne, ikke mindst fordi de nu kan se perspektiv og karrieremuligheder i at uddanne sig, påpeger han.

»Men det bidrager også til den bedre integration, at indvandrerne får et mere og mere nuanceret billede af danskere. Det er gået op for dem, at man ikke kan tale om en samlet trop af danskere, der står over for en samlet trop af indvandrerne. Og de kan sagtens leve med, at nogen er imod dem, uden at de føler sig dårligt integreret, hvis bare de ved, at det langt fra gælder alle,« siger han.

Den udvikling takker Mehmet Necef Muhammed-krisen for. Den skabte en åbenhed, hvor danskere og indvandrere pludselig begyndte at tage hinanden alvorligt på en helt ny og interesseret måde, mener han:

»Muhammed-krisen rensede luften i begge lejre. Der er faldet nogle knubbede ord undervejs, men nu ved vi, hvor hinanden står: Nogle danskere er for eksempel mod karikatur-tegningerne, mens andre ikke er. Og nogle indvandrere er sure og andre indvandrere ikke så sure.«

Mehmet Necef ser det som en sejr for den åbne og ærlige danske debatkultur, at A4’s undersøgelse viser en så positiv udvikling i integrationen. Det burde lukke munden på de kritikere, der har så travlt med tonen i den danske udlændingedebat, mener han.

»Vi hører jo hele tiden fra akademikere, at tonen er så og så forfærdelig. Men det værste for integrationen er usikkerhed og forløjethed. De danskere, der kommer og ynker os og siger, at de skammer sig over at være danskere – hvad skal man bruge det til? Det er da mere konstruktivt at sige: Kære muslim, bær dit tørklæde, hvis det er det, du har lyst til, men du skal altså ikke komme fra Libanon og fortælle mig, hvordan jeg skal leve mit liv i Danmark.«

Indvandrerne nyder det gode liv i Danmark og HRS: Ja visst – danske tilstander

Tørklædet signalerer islamisme

Cherif El-Ayouty :Det er betænkeligt, at Birthe Rønn Hornbech (V) fortsætter som integrations- og kirkeminister

Tørklædet er ikke et guddommeligt påbud for muslimske kvinder. I Koranen er det aldrig nævnt, at kvinder skal dække håret. Den korrekte fortolkning er et påbud om, at kvinder burde dække deres lår med deres nederdel. Da kvinderne dengang på den arabiske halvø gik rundt med uklippet, blødt og meget langt hår, bare bryster, uden trusser og med en nederdel, som bestod af halm i knælængde, som blev holdt sammen af en snor i taljen, så kan man forestille sig, hvordan disse kvinder så ud, når de sad helt afslappede.

En kvinde med tørklæde er ikke en almindelig kvinde, der blot udøver sin tro. Sådan en kvinde siger nemlig implicit, at hendes moralsk værdier gør hende bedre end de utildækkede kvinder. Hun vil ikke give mænd hånd eller vise hår, da de er uciviliserede vilde dyr, der ikke kan styre deres seksuelle trang. Hun vil aldrig gifte sig med en ikke-muslim. Hun vil adskilles fra mænd i skole, biografer, svømmehaller, arbejdspladser og offentlig transport. Hun giver førsteprioritet til sin religion foran alt andet, anerkender ikke kristendommen og lever blandt kristne i et parallelsamfund uden at indoptage værtslandets skikke og værdier. [..]

]Birthe Rønn Hornbech fornærmer alle danske kvinder, samt alle utildækkede muslimske kvinder, ved at kalde dem, som bærer tørklædet, for de ”mest ærlige kvinder”. Jeg finder sådan en udtalelse nedladende over for de utildækkede. Kristeligt Dagblad (foto Snaphanen)

BBC har en reporter i Danmark, Thomas Buch-Andersen, der sørger for at verdens får den rette halal-stemplede version af hele debatten:Row over Denmark court veil ban

Piazza Oriana Fallaci – hvor engang lå en moské

With the ascendance of Lega Nord in the recent elections, good news emerges from Italy fairly frequently.The latest is this story from La Repubblica,
by Baron Bodissey

Fribillet til Danmark: »Det var effektiv og hensigtsmæssig administration. Det var den bedste måde at lave sagsbehandling på.«

Jamen, det var det da sikkert. Lige så effektivt og hensigtsmæssigt som at tisse i bukserne for at holde varmen. Hvad vil de uberettigede asylanter pådrage Danmark af øgede menneskelige og økonomiske omkostninger i de kommende år – og generationer? Må man minde om de kirkebesættende ‘palæstinensere’ som også fik bevilget særligt effektiv sagsbehandling – en særlov – hvorefter en meget stor andel senere kvitterede ved at begå diverse kriminalitet.

For at komme lange ventelister til livs pressede Udlændingestyrelsen i slutningen af 1999 og 2000 opholdstilladelser igennem til nyankomne irakere, der var flygtet fra Saddam Husseins styre. Det fortæller den tidligere embedsmand Claus Gade Sørensen i en ny bog om sit tidligere arbejdsliv i Udlændingeservice. […]
»For at leve op til målene for sagsbehandlingstiden valgte man at bundte opgaverne. Det betød, at asylansøgere fra andre lande måtte vente længere tid på asylcentrene.« […]
Forløbet bekræftes af to andre tidligere ansatte i Udlændingestyrelsen , der i dag hedder Udlændingeservice. […]
Daværende direktør for Indenrigsministeriet, som Udlændingestyrelsen dengang hørte under, Claes Nilas afviser, at der er sket noget, som strider mod reglerne.
»Det var effektiv og hensigtsmæssig administration. Det var den bedste måde at lave sagsbehandling på.« […]  Irakere blev presset igennem asylsystemet

Fra “Udlændingestyrelsen” til “Udlændingeservice”. Italesættelse af virkeligheden, ligesom sygesikringsbevis nu hedder “sundhedskort”, udtryk for et paradigmeskift, eller en ‘Freudian slip’? (LFPC)

Jihad – nu med urin og ekskrementer

Via Jihad Watch:

A man has been remanded in custody charged with spraying urine at two supermarkets, a pub and a book shop.Sahnoun Daifallah, 42, of Bibury Road, from Gloucester, appeared before magistrates and pleaded not guilty to four charges of contaminating products. He was arrested on Friday after a substance, believed to be urine, was sprayed over produce at Tesco in Quedgeley and Morrisons at Abbeydale. […]

In court prosecutor Liz Thomas said two days earlier Mr Daifallah used an improvised device to shower hundreds of children’s books at Waterstones in Cirencester. […]

After going into the toilets at Waterstones in Cricklade Street, Cirencester, Mr Daifallah is alleged to have ruined 706 books, many of them in the children’s section, with a “very smelly, brown, unpleasant substance”. […]

Preliminary tests by Tesco have shown the fluid to be a mix of urine, faeces and domestic products, the court heard. Man remanded after ‘urine’ attack

Al-Qaeda-manual der giver anvisning på dette (LFPC).

“Indvandring – vi har knapt set begyndelsen endnu”

The countries growing fastest are our Islamic neighbours, says a novelist . He went on to compare the populations of 25 European nations to the 25 nations in what he called Europe’s “southern hinterland”: the Asian and north African countries surrounding this continent. Check out the UN population projections in 2000.
Europe is contracting. On the other hand, over the course of only 100 years north Africa, western Asia and the Middle East are set to multiply eightfold. Throw into the mix the fact that all those countries are Muslim, and politically you have one sizzling hot potato. […]

Immigration Legal or illegal, we haven’t seen anything yet. If we add in all of Africa – from which significant numbers emigrate to Europe – we can expect by 2050 to have 2.7 billion relatively poor, heavily unemployed and perhaps increasingly desperate people on Europe’s doorstep. Numbers do not have prejudices. Europe is dwindling. Its immediate Muslim neighbours are still having large families, and their populations are continuing to grow.

Times Online: The population explosion on Europe’s doorstep Paul Demeny: Population Policy Dilemmas in Europe . Set i lyset af denne demografi, kunne man beskrive f.eks. svenske politikere og dansk venstrefløj, som folk der med en teske prøver at holde en sandstorm i Sahara stangen . Det er i sandhed ægte dilettanter vi vælger.

Pink Floyd: Cymbaline (KQED TV 1970)

Pink Floyds yngre fans er ikke alle klar over, at før de blev et mega-band i stadion-klassen var de en af hippiernes foretrukne syrerockgrupper. Med Dark Side of the Moon i 1973 uddestillerede de nogle af de ideer de havde leget med i deres avantgardeperiode, ikke mindst bassisten Roger Waters’ besættelse af galskab, 2. verdenskrig, og britisk politik. Successen var hjemme, de lange improvisationer og drømmende lydcollager blev langt mere fokuserede, og teksterne skar problematikken ud i beton: Samfundet er ondt, og du er et offer. Jeg foretrækker så absolut den tidligere, ufokuserede ‘pastoral’ fase af deres karriere.

Optagelsen her fra en USA-turné i 1970, er af et af deres faste numre fra den tid, oprindeligt fra soundtracket til hippiefilmen More. Udgaven her mangler, sikkert af hensyn til tv-mediet, en længere båndet passage hvor en person iført træsko går ‘rundt’ om publikum i surround, åbner døre, og ender med at antænde en eksplosion – bandet opfandt mere eller mindre surround sound med deres hjemmeudviklede såkaldte Azimuth Coordinator. Vildt fremme i træskoene dengang i ’70 (LFPC).

Call to offer genetic screening for married cousins

Doctors should offer genetic screening to immigrant communities that encourage marriage between cousins, experts said yesterday, as new research suggested cases of rare inherited brain disorders are eight times higher among Pakistani children born to married cousins than those born to unrelated parents. Married cousins, a tradition among certain Pakistani, Arab and Central Asian populations, have a higher risk of passing on genetic illnesses that are often serious or life-threatening. There is around one extra death per 100 births to such couples, scientists have found. The Guardian

Danmark:

1. Konsangvinitet og medfødte misdannelser
Forfatter(e): Marie Søgaard & Agnete Vedsted-Jakobsen
2. Fætter-kusine-ægteskaber
Karen Brøndum-Nielsen pdf-udgave Konsangvinitet, blodslægtskab og indgifte.
3. Årsager til mental retardering hos børn med indvandrerbaggrund Ugeskrift for Læger

Sundhedsstyrelsen: Øgning i medfødte misdannelser redaktør Zubair Butt Hussain undlader at komme ind på årsagerne

Vi venter på Churchill … men må nøjes med George W. Bush

Det er vistnok en almindelig antagelse på venstrefløjen og blandt kulturradikale, at islamofober og borgerlige kulturkritikere i almindelighed beder ved George W. Bushs alter, ud fra formodningen at to grupper af fjender nødvendigvis må være ‘venner’. Jeg kan slet ikke genkende billedet på de fora jeg frekventerer. Jihad Watch er således særdeles kritisk over for Bushregeringens “fantasy based” politik i forhold til den muslimske verden. Robert Spencer og Hugh Fitzgerald skoser jævnligt administrationen for at føre politik ud fra fejlagtige antagelser, som den naivitet udenrigsminister Rice gav udtryk for da hun om sunni-shi’a-konflikten bagatelliserende sagde at den må de se at komme over. Det burde være klart for de fleste, at en regering der forbyder brug af ordet ‘jihad’ blandt sine embedsmænd, i troen på at man ad denne vej kan delegitimere jihadister/terrorister, har et rigtig dårligt udgangspunkt at føre politik fra. Vi venter stadig på en vestlig leder der formulerer problemerne korrekt.

På denne baggrund bør det ikke overraske, at Geert Wilders, selv om han er erklæret Bush-tilhænger, udtrykker lignende kritik af den amerikanske præsident (LFPC):

As President George W. Bush wraps up his trip to the Middle East, controversial Dutch lawmaker Geert Wilders, a passionate supporter of Bush and the U.S. war on terrorism, called on him to drop his “double agenda” in the region by ending support to Islamic states like Saudi Arabia. […]

“American relations with Saudi Arabia should be revised,” he said, adding that Saudi Arabia’s status as a major oil producer should not mean that its track record ought to be overlooked. “Saudi Arabia is no good and won’t be for the foreseeable future,” he said.

“I think supporting Saudi Arabia is a bad policy and shows a double agenda,” said Wilders. But he demurred at the suggestion of sanctions or military action — “it’s not like they should invade tomorrow” — suggesting only that the desert kingdom be subject to the same standards as other U.S. allies like Israel.[…]

“If I were an American, I’d choose the Republicans again. … McCain is the only candidate, and there are a lot of positive, and also some less positive, things to be said about him,” he said. […]Analysis: Dutch critic of Islam warns Bush

Endnu engang: Det er ikke hvad man siger, det er hvem der siger det

Tænk, hvis en politiker fra Dansk Folkeparti kom for skade at sige, at muslimske indvandrere ikke delte værdier med os. Der er faldet brænde ned over partiet for langt mindre end dette (LFPC).

– Og du kunne slet ikke finde på at gifte dig med en ikke-muslim, som du blev forelsket i?
»Nej, siger han og ser fast på mig. Jeg tror, at ægteskaber holder bedst, hvis man har nogle fælles værdier. Så er det meget nemmere at blive enige.« Gud må godt deltage i den offentlige debat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
13 years ago

Ja, det var omvendt. Waters prøvede at forhindre de andre bandmedlemmer i at turnere under navnet Pink Floyd i 1987. Da det ikke lykkedes slog han på sin copyright til grisen. Da det viste sig at være en so, satte de kugler på den, og turnerede uden problemer.

Hodja
13 years ago

Water’s svin har ingen nosser. Pink Floyd har copy-rigten til svinet men det viste sig, at det var på et han-svin, Waters bruger så en so 🙂

(Eller er det omvendt?)

Jonny
Jonny
13 years ago

Apropå Nordafrika och invandring, så hade svenska TV8:s “Världen i Fokus” (2008-05-19) ett inslag om Italien – eller snarast “den tilltagande främlingsfientligheten” där. I en intervju efter inslaget säger Eric Sundström, chefredaktör för “Aktuellt i politiken” [“belyser politik och samhälle utifrån den socialdemokratiska arbetarrörelsens perspektiv”]: “Vi ser ju just kring Medelhavet hur svårt det är… På ena sidan vattnet, otroligt ung befolkning som vill iväg. På andra sidan vattnet, egentligen … länder som behöver den här migrationen. Då måste man ha Medelhavsstrategier och en mer kontrollerad invandring som gör att det fungerar.” Personer som herr Sundström ser uppenbarligen människor som… Read more »

LFPC
13 years ago

EBs anmelder mente i sidste uge at den flyvende gris havde et billede af Pia Kjærsgaard: “Var svinet Pia K? Pink Floyds varemærke – den flyvende gris – var udstyret med en bidsk udseende karikatur af dansk politiker under Roger Waters ‘ koncert i Odense […] Og så kom svinet ind. Det svævende svin. Det kom ind under nummeret ‘Sheep’ fra 1977-albummet ‘Animals’, og det var udstyret med samme type hugtænder som en amerikansk F-16-jager – og på svinets bag var der en karrikatur af en bidsk kvinde, som havde en stærk lighed med lederen af et større dansk protestparti… Read more »

jan
jan
13 years ago

Halal-hippie?

Muligvis elsker Roger Waters palæstinensere, men han bruger trods alt et flyvende svin som en del af gruppens scenografi, så helt halal er han ikke.

http://farm1.static.flickr.com/204/503653815_b2bf068e68.jpg?v=0

Hodja
13 years ago

Roger Waters er en halal-hippie. Elsker palæstinensere.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x