22
maj
Seneste opdatering: 1/10-09 kl. 1119
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sappho-prisen til Kurt Westergaard

som både er gode taler, en nummereret og signeret bog med tegninger og tekst af Uwe Max Jensen, Farshad Kholghi og Michael Jalving, en indrammet bladtegning samt 20.000 danske kroner. En ringe kompensation til en mand, der er blevet hjemløs i sit eget land og nu har måttet flytte ni gange.

(fotos & video © Snaphanen) (fuld.str.) JP: Journalistpris til Muhammed-tegner

To af dagens taler (kulturministerens findes i Jyllands Posten). Der er tale om håndholdte mobilvideoer, men det er lyden der tæller og den er rigeligt umagen værd. Først Farshad Kholghi:


(brug evt. høretelefoner ved video 2)

Japanerne kopierer Westergaard

Billige japanske kopiprodukter, tsk tsk. Nu har en foretagsom virksomhed derovre i den opstigende sols land åbenbart ment at markedet var parat til en billig, massefremstillet udgave af balladen om Westergaards bombeturban, og snedigt nok har de målrettet den efter de yngste årgange. Via Dhimmi Watch:

A popular Japanese cartoon is sparking off outcries in the Muslim world where some fear it could fuel a backlash not seen since European papers carried cartoons of the Prophet Mohammed and a Dutch lawmaker released a controversial film earlier this year.

Shueisha Inc, a Japanese publisher involved in the production of the cartoon ‘‘JoJo’s Bizarre Adventure” and its animation version, suspended sales of some of the original comics and the DVD series Thursday, but said the material was not intended to be offensive.

At issue is a 90-second segment from “JoJo’s Bizarre Adventure,” which depicts Dio Brando, a villain, picking up a Quran from a bookshelf and apparently examining it as he orders the execution of the hero and his friends.

The animated movie is based on the wildly popular comic book by Hirohiko Araki, which has been carried in Shonen Jump, a weekly magazine, from 1987 to 2003. The cartoon series’ pirated version with Arabic subtitles has been distributed on websites since March 2007.

After a viewer posted negative comments and the still scene, it sparked off more protests. Eventually responses were carried on more than 300 Arab and Islamic Web forums with some accusing Japan of insulting the Quran. […] Publisher to suspend cartoon sales after Muslims say it insults Islam

Mere alvorligt, er der da ikke nogen – andre end vi bloggere – der kan slå i bordet og bede dem holde op med det evindelige skaberi? Nej, jeg ved godt at det kan man ikke, og det ville ikke hjælpe alligevel. Der er kun en ting at gøre: Fortsæt med at spotte og håne, til de bliver blå i hovedet af outrage fatigue.

Bemærk også, hvordan perspektiverne i denne seneste ‘krænkelse’ med garanti ikke vil give anledning til oplagte spørgsmål hos de velkendte stemmer i debatten – ytringsfrihed skal ikke bruges til at håne andres tro – den skal bruges med ynde – ‘vi’ bør undskylde, bla bla. Hvor går grænsen, hvor meget skal vi bøje af? I sidste uge en belgisk prædikestol, for to år siden Pavens brug af et gammelt citat, i morgen måske en fresko i en italiensk katedral eller Muhammed afbildet på den amerikanske Højesteretsbygning. Apologeterne er gået i stå i spørgsmålet om JPs tegninger, og kan ikke formås til at se de perspektiver der bliver lukket op for, og som ikke kan afgrænses med deres ræsonnementer (LFPC).

Johanne Schmidt Nielsen (Enhl)  vil beholde  ham i Danmark (Deadline, onsdag)

To 14-årige piger blev slået og seksuelt misbrugt af deres nabo – en nu 38-årig iraker. Han er blandt de 11 dømte og udviste kriminelle, som politiet med tvang vil sende hjem til Irak.
Den 38-årige har afsonet dommen for voldtægt, vold og blufærdighedskrænkelse på to et halvt års fængsel. Ved dommen blev han også blev udvist for bestandigt af Danmark.Ifølge dommen i februar 2005 voldtog han den ene 14-årige pige og truede med at slå hendes familie ihjel, mens den anden 14-årige blev udsat for andre former for sexuelt misbrug. Begge piger blev udsat for vold.     IRAKERNES DOMME: DERFOR SMIDES DE UD AF DANMARK

Ingen grund til bekymring, passér gaden: Knivstik, kølletæsk og skud i luften var bare “ondt blod” mellem “helt almindelige mennesker”

Må jeg godt have lov til at sige det? Danmark var et bedre sted dengang vi ikke havde et demografisk voksende segment af førmoderne tredjeverdensborgere med hidsige temperamenter og groteske ‘æres’begreber. Men man kan altid spinne dette occidentale hverdagsdrama – i en dansk by – positivt; det var angiveligt ikke noget med narko eller bander. Jeg er lettet (LFPC).

En blev stukket i ryggen med en kniv, to fik formentlig tæsk med køller og angiveligt blev der skudt i luften.Nørrebro i København var igen i går skueplads for et voldsomt opgør, muligvis mellem bander og muligvis mellem uenige voksne mænd. […]

– Jeg så nogle voksne mænd løbe med jernrør, og nogle andre, der prøvede at skille dem ad. Så lød der pludselig skud og så løb alle væk. […]

Angiveligt skulle mændene være kommet op og skændes, hvorefter slagsmålet udvikler sig til et knivstikkeri, hvor den enes bror blev ramt. Herefter bliver der ifølge vidner pludseligt skudt. […] – Det er helt almindelige mennesker, det er ikke noget med narko eller bander, som politiet tror. Det er to mænd, der har ondt blod mod hinanden, siger et vidne, der så overfaldet. Voldsomt opgør på Nørrebro

»På en måde kan man sige, at det også lidt er danskernes egen skyld«

Bliv bare ved i dette spor, så skal det nok blive godt alt sammen. Som Nicolai Sennels konstaterer fra en såkaldt ‘integrationskonference’

Den næste chok kom, da det viste sig, at alle som én – både danskerne og indvandrerne – var rørende enige om, at det er danskerne, som ikke gør nok for at integrere de fremmede i København. Rapport fra en integrationskonference

Dette er en af de ureflekterede antagelser jeg kan se i artikler fra hele verden: En uimodsagt enighed om at de ædle vilde ikke kan afkræves en indsats for at blive ‘integreret’, det er os i de tilvandrede lande der ‘skal blive bedre til at åbne os for de fremmede’, osv. Kombinér denne i virkeligheden patroniserende tredjeverdensfetichisme med traditionel islamisk offermentalitet, og man har en virkelig styg cocktail. I en artikel om volden i Brønshøj der har fået opmærksomhed de sidste par dage står man på spring for at give den som offer for de onde danskere, der iflg. Rockwoolfonden betaler mindst 40 milliarder kroner om året for deres ophold her:

[…] »Man skal bare sige hold kæft, så risikerer man at blive stukket ned. Jeg har set flere stå og true med våben. Jeg tror, at det er svært for mange danskere i området at forholde sig til den nye situation, « siger hun, men bliver afbrudt af Mariam Solaiman:

»Men det er ikke kun indvandrere, der laver ballade.«

»Nej, men vi må da indrømme, at det er et flertal af indvandrere, der står bag urolighederne,« fastholder Iman Ayoub.

De siger samstemmende, at løsningen ligger hos forældrene, som bør tage et større ansvar. Men Iman Ayoub indskyder dog:

»På en måde kan man sige, at det også lidt er danskernes egen skyld. De prøver virkelig ikke at tage indvandrerne til sig. Og så ender det med, at vi intet har til fælles. Jeg har det f.eks. ikke godt i min klasse. Jeg går i klasse med 5-6 indvandrere, resten taler faktisk ikke til os. Og det skaber had.« I Brønshøj taler børnene med knytnæver (JP 22.5.2008, ikke online)

Tiden må så vise, om denne uhellige alliance af apologeter og offerrolle-artister gør regning uden deres højtydende værter, de menige danskere, eller om der er grænser for hvor længe disse vil lade sig pisse på på denne måde (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tegningen er Kurt Westergaards sidste på Jyllands-Posten ! Hvilket ubetinget vil give den særstatus. Galleri Draupners vurdering af tegningen: En klassiker fra Kurts hånd – en tegning der fortæller alt. Internationale symboler med Don Quijote, Kurt selv. Den islamiske ½ måne – der bider sig selv så det bløder. Bomben, den spidse pen og blokken (lanse og skjold). Æslet der bærer den tunge byrde… ytringsfriheden. Den seje aldrende gæve jyde, der stadig kæmper for det vi alle har så kært… ytringsfriheden. En afskedssalut med format – fra en mand med format ! Byd på tegningen hos Galleri Draupners onlineauktion. (maj 2008: Kurt Westergaard får Sappho-prisen) […]

trackback

[…] ‘Muhammad Affair’ in retrospect, N.Y.T. Artist Who Set Off Muslim Fury Visits City. 2008: »Vi hedder alle Kurt Westergaard«. ( Se også i dag: This man has a 16 million dollar price tag on his head in the Islamic […]

trackback

[…] Coordinator for Muslim Life Sohaib Sultan followed Westergaard’s remarks. Sultan criticized Westergaard’s depiction of Muhammad as an abuse of free speech akin to Holocaust denial. Princeton: Controversial cartoonist defends free speech, Dailyprincetonian: Why I drew the cartoon: The ‘Muhammad Affair’ in retrospect, N.Y.T. Artist Who Set Off Muslim Fury Visits City. 2008: »Vi hedder alle Kurt Westergaard« […]

trackback

[…] Kurt Westergaard er en slem, slem dreng. Når man ser The British Cartoon Archive, University of Kent igennem, indser […]

trackback

[…] foto © Snaphanen – se også  »Vi hedder alle Kurt Westergaard« […]

trackback

[…] © Snaphanen – se også “Vi hedder allesammen Kurt Westergaard” – video […]

Kurt Thorning
Kurt Thorning
14 years ago

Sammen med Cepos er Sapphos vel en af de vigtigste nyskabelser i den offentlige debat i Danmark siden 2. verdenskrig.

trackback

[…] i øvrigt mere om årets Sapphopris på dette link: Du kan endnu nå at tilmelde dig sommerens hotteste begivenhed – mødet med Geert […]

Balder
14 years ago

@EH: “blev mildest talt forbløffet over den uudtømmelige kilde af opdateret vigtig information, artikler, blogs, litteraturhenvisninger og debatindlæg som jeg pludselig stiftede bekendtskab med. Det er simpelthen næsten umuligt at få læst det hele. Herligt. Der bliver ikke reklameret meget for jer, hverken i dagspressen eller andre steder. Hvorfor mon? I kan regne med mig som meddeler.” “Det er næsten umuligt at få læst det hele”. Jeg tror du har fat i en vigtig pointe her. Jeg tror et af problemerne er at politikere og journalister har alt for lidt tid til at sætte sig ind i de mange nyheder… Read more »

whodares
whodares
14 years ago

Aldrig om jeg hedder Westergaard, i mine øjne er en en skidespræller som i sin angst og for at formidle islamisterne gik efter dem som egentligt talte hans sag.

Den mand er intet andet en en hulens bunke varm luft, og jeg fatter simpelthen ikke jeres begejstring over den mandsling.

Men nu kan knuden vel score lidt flere penge (han kan forære islamisk trossamfund) ved at sagsøge japanerne.

Westergaard din KUJON !

Janne
Janne
14 years ago

Det glæder mig meget at Trykkefrihedsselskabet er så aktiv. Tillykke til Kurt Westergaard og til Trykkefrihedsselskabet.

Har I ikke et foto af prisen, Kurt Westergaard fik?. Den Uwe Max Jensen har lavet.

EH
EH
14 years ago

Der findes modige og ukorrumperede mennesker. De er desværre ikke tilstrækkeligt mange (endnu?). Det er personer, som er så dedikerede til demokratiet at de sætter deres sikkerhed og ultimativt livet som indsats i forsvar for dette. Nogle af dem har et nært personligt kendskab til diktaturets væsen. Max Frisch’s stykke Biedermann og brandstifterne giver en naglende beskrivelse af den frygtsomme og virklighedsfornægtende almindelige spidsborger. Udviklingen i stykket er naturligvis ikke et udslag af forfatterens fri fantasi men taget direkte ud af den gruefulde virklighed. De fleste voksne kender vist den historie, og alligevel lærer den os ikke meget. Dialogens styrke… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Ja, hvorfor slår ingen Topdogs i bordet og beder Islams Rettroende om at holde op med deres skaberi? I stedet kan vi erfare hvordan de alle til hobe føjer sig for Islam, og retter ind efter Islams krav,på de Vantro befolkningers vegne. UNs Topdogs eller EUs – det er eet fedt. Vi skulle måske begynde at overveje HVAD der ligger til grund for denne villighed til at være Islam behjælpelig med Jihad´en mod Ikke-islamiske lande. En Jihad der er aktiv på mange forskellige fronter: raseri over cartoons i Ikke-islamiske lande og krav om censur krav om særlig hensyntagen til de… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x