25
maj
Seneste opdatering: 26/5-08 kl. 1711
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 DE unge muslimer  har fuldkommen ret. Jeg har  studeret tonen i Kina, Syrien, Marokko, Libanon,  Tyrkiet, Iran, Egypten,  Sverige og Pakistan, og den er virkelig betydeligt  bedre end den  danske.  Deres aviser ligner  Politiken på  en gennemsnits dag,  sådan  bør man  føre en samtale, men ” vi har ytringsfrihed i Danmark, så det er begrænset, hvad vi kan gøre for at ændre på det« . Det er overhovedet ikke  begrænset – bare  spørg en svensk redaktør, hvor der er en vilje, er der en vej, og  nu  skal man heller  ikke kimse ad en “gratis”  akademisk  uddannelse til flere millioner  kroner. Tag endelig til England  med den, de første  europæiske  kalifater erklærer sig dér i  det kommende årti og tonen vil være….kontrolleret, med mislykket  statsgaranti.

Et stort flertal af danske muslimer under uddannelse overvejer at rejse til udlandet med deres diplomer.
Fortsætter tonen i værdidebatten ad den kurs, den har i dag, kan de danske arbejdsgivere komme til at kigge meget langt efter dem.
Ifølge en rundspørge Politiken har lavet blandt 315 unge muslimer, der er i gang med eller færdige med en videregående uddannelse, svarer 65 procent, at de i høj eller nogen grad overvejer at flytte til udlandet, når diplomet er i hus. 81 procent svarer, at de ønsker sig væk til et andet land på grund af den tone, som danske muslimer omtales med i værdidebatten.

Takt og tone savnes
En tone, som de fleste finder meget negativ og medvirkende til, at de føler sig uaccepterede i Danmark.
»Grænserne for, hvad der er forsvarligt at sige imod en minoritet, er rykket gevaldigt«, skriver en som begrundelse: »Det er ikke, fordi, der skal forekomme selvcensur i debatten, men almindelig takt og tone samt saglighed burde fylder mere i stedet for følelsesbetonede udtalelser«. [….]

»Det er yderst uheldigt, når vi i forvejen ikke kan fastholde arbejdskraften i Danmark. Derfor er det meget ærgerligt, at de unge med indvandrerbaggrund også overvejer at rejse til udlandet med deres uddannelser. Men vi har ytringsfrihed i Danmark, så det er begrænset, hvad vi kan gøre for at ændre på det«. 

 Unge muslimer overvejer at flytte

Tørklædet er vigtigere end job

Næsten ingen muslimske kvindelige studerende vil smide tørklædet til fordel for et job, viser rundspørge.  Politiken  .

Sikken et held, man altid kan tage tilbage til Packistan og  leve af bistandshjælp der sammen med  167 mio andre tørklæder.

FN-reglerne

Efter en længere tænkepause er Naser Khader fra Ny Alliance klar med et nyt udspil om indvandringen. Den har foreløbig været en så strålende succes, at Naser mener, vi må have nogle flere indvandrere. De skal bare ikke ligge samfundet til byrde, men f.eks. selv betale for hospitalshjælp.  NA-lederen har åbenbart ikke fulgt med i, hvad der er sket i Sverige. Her har Riksdagen netop vedtaget noget lignende om indvandreres forbrug af sundhedsvæsenet, for det nytter ikke noget, at man kommer rejsende fra de varme lande med henblik på at få betalt en hofteoperation, mener regeringen.

Men det er forbudt, siger FNs sundhedsrapportør Paul Hunt, der betragter den nye lov som et brud på menneskerettighederne. Så det kommer svenskerne nok til at lave om.  Også Naser Khader gør klogt i at indprente sig FNs fem regler om indvandring:

1) Der skal være fri adgang til at slå sig ned i velstående lande.

2) Hvis man bryder værtslandet love, skal man ikke kunne udvises.

3) Kan man ikke arbejde, eller har man ikke lyst, skal man have penge af værtslandets skatteydere.

4) Hvis man ikke vil integeres, behøver man heller ikke.

5) Hvis man kan lide værtslandets forfatning, kultur eller love, skal de laves om.

Groft sagt er skuffet over, at Khader, der ellers har en fortid som radikal, endnu ikke har lært disse enkle regler.  Lars Hedegaard, Groft Sagt, 25 maj 

“It is unfortunate that Nekshot does not live in Denmark”

…..where, in contrast to Holland, police are doing everything in their power to protect one of their caricaturists from the murderous rage of Islamic fanatics. ……..To his credit, in the same newspaper interview Westergaard says he would do it all over again, since his drawings “ripped apart the veil of political correctness which ‘lay over everything in Denmark that had to do with Islam.’ ” The Danish cartoonist is also very angry he is being threatened for just having done his job, saying he is “a drawer and no criminal.

Cartoonists In Crisis

Give war a chance

“Besværligt” : Bilbrand i Malmø hver tredje dag

Her er en nyhed til de der tror , at brandene i Danmark i februar var isolerede tilfælde, specifikke, begrundede protester. Pyromanien i Danmark er knap nok begyndt endnu. Det er muligt Sveriges tårnhøje ungdomsarbejdsløshed har en andel i elendigheden, men der er ingen grund til ikke at kalde hovedparten ved rette navn: en kronisk lavintensitets-krig. Hvorfor ? Krige har deres eget selvstændige liv, vi ved det ikke. Vi har akademikere til at forske i hvorfor. De er endnu ikke blevet enige om, hvorfor første verdenskrig begyndte. Det er “besværligt” at give Gavrilo Princip hele skylden. Går Sverige mod krig ? Det er slet ikke utænkeligt. Fred siden 1814, i et land der har glemt tragedien, har gjort det til en mulighed indenfor en generations tid. Den ulmer rigeligt allerede i dag.

I snitt var tredje dag brinner en bil upp i Malmö. Och brinnande bilar är ett tecken på att det finns folk som är beredda att göra värre saker. Brandkåren anställer nu en brandingenjör med ansvar för underrättelsearbete och analys, för att kunna förutse värre katastrofer och gripa in i tid.
Fortsätter bilbränderna i samma takt under resten av året kommer cirka 110 bilar att brinna i Malmö 2008. Nästan rekord, år 2001 brann 113 bilar i stan. 1996 var siffran 61.

Egentligen är oftast inte bränderna i sig det otäcka – i hela landet dör cirka tio personer årligen i bilbränder. Och då är det bränder i samband med trafikolyckor, enligt Patrik Van Hees.
Det besvärliga är i stället vad bränderna betyder.

– En bil som självantänder klockan två på morgonen i något bostadsområde, det finns ju bara inte, säger Linus Eriksson, operativ chef vid räddningstjänsten Syd.

– Elfel som brandorsak är över huvud taget mycket sällsynt. Nej, det är ungdomar, gäng, som eldar.

1.1 00:34 Kollegiegatan.
1.1 05:20 Hyllievångsvägen.
1.1 23:01 Sörbäcksgatan.
3.1 18:11 Frölich väg.
18.1 22:18 Kronetorpsgatan.
29.1 00:32 Ramels väg.
29.1 04:05 Von Rosens väg.
5.2 20:21 Ramels väg.
6.2 00:48 Korsörvägen.
6.2 02:17 Agnesfridsvägen.
9.2 22:30 Von Rosens väg.
12.2 00:02 Hårds väg.
21.2 21:36 Koristgatan.
24.2 17:21 Kvarnbyvägen.
25.2 21:03 Hyllievångsvägen.
26.2 04:17 Hyllievångsvägen.
3.3 17:03 Vinkelgatan.
6.3 11:44 Galgbackevägen.
16.3 23:49 Persborgsgatan.
1.4 22:57 Hillerödsvägen.
5.4 07:00 Bulltofta rekreationsområde.
7.4 02:55 Grangatan.
7.4 03:37 Grangatan.
7.4 21:21 Bennets väg 28.
9.4 01:35 Koralgatan.
9.4 23:03 Inre Ringvägen.
10.4 06:52 Hyllievångsvägen.
13.4 06:35 Tornfalksgatan.
15.4 00:29 Gånglåtsvägen 51.
15.4 03:03 Nobelvägen 68.
20.4 01:52 Jörgen Kocksgatan.
20.4 21:51 Hårds väg.
20.4 03:07 Norra Skolgatan.
26.4 05:45 Påskliljegatan 31.
26.4 13:36 Handelsgatan.
27.4 03:25 Oshögavägen.

Källa: Räddningstjänsten Syd Sydsvenskan

“I Yemen går alle kvinder “frivilligt” med tørklæde, og deres frihed er mindre end den frihed, som burhøns har i Danmark”

Problemet ved tørklæde- og indpakningsdebatten er ikke udelukkende manglende adgang til information om hvad dette signalerer og udtrykker. Medierne kolporterer alt, alt for ofte blot ligegyldigheder, overfladiskhed og mikrofonholderi. Den grimme, brutale virkelighed der bl. a. viser sig i de historier jeg gerne linker til fra bl. a. Irak, hvor kvinder trues, lemlæstes eller dræbes for ikke at pakke sig ind, ser man aldrig eller kun sjældent i medierne. Men at der er mere på spil end bare manglende information, ser man i den bevidstløse gentagelse om de “50 g stof” og “man skal ikke lovgive om kvinders påklædning”. Nogle af disse debattører, flere fra partier som SF og de Radikale, er hinsides al fornuft, og man kan formentlig vise dem dræbte eller skamferede kvinder herfra og til Dommedag, og de vil ikke kunne bevæges en tøddel. Andre vil måske kunne blive puffet lidt på vej ved et læserbrev som dette, af en person med yemenitisk baggrund, og altså ikke en stereotyp danskfolkepartist (LFPC):

DEN ELLERS så velformulerede Kristian Thulesen Dahl kom ved en fejl, som han allerede har beklaget, til at formulere sig forkert.

Oppositionen kaster sig over ham uden at forholde sig til substansen i hans budskab, nemlig at han er imod en totalitær ideologi, som breder sig fra de muslimske lande til Europa.

Radikaliseringen er sket i hele Mellemøsten, hvor religionen får mere og mere magt.

Egypten og Algeriet er eksempler på muslimske lande, som har kæmpe problemer med islamisterne.

Islamisterne forhindrer udvikling i retning af modernitet og demokrati i disse lande. […]

Mine forældre er begge født i Yemen, hvor islam hersker uden nogen form for tolerance. I Yemen går alle kvinder “frivilligt” med tørklæde, og deres frihed er mindre end den frihed, som burhøns har i Danmark.

Derfor er det relevant at forholde sig til, om vi ønsker, at den slags totalitær ideologi udbredes til Danmark.

Mine forældre ville vende sig i deres grave, hvis de vidste, at 60 år efter at de flygtede fra Yemen til frihed, ligestilling, sekularisering og demokrati, skal deres børnebørn i dagens Danmark hver eneste dag forholde sig til samme middelalderlig totalitære ideologi, som de flygtede fra. […] Orly Christensen: Anti-muslim eller anti-islamist?

Kaserne – anbragt midt i fjendeland! – er nu elimineret

Tayyip Erdogan: “The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers” (LFPC).

Italy’s far-right, anti-immigrant Northern League party has started its mission in the new government with bringing down a mosque in the northern city of Verona.
“[The mosque destruction] reinforces Muslim fears of seeing the League in the ruling coalition,” Ali Abu Shwaima, the head of Milan-based Islamic Centre, told.
Bulldozers brought down last week a building housing a Muslim prayer room in the city.
“I never felt at ease with this mosque,” Elisonder Antonneli, the head of Verona city council, said.
“This place will be turned into a park and a car parking space and will be named after (Italian writer) Oriana Fallaci.” Anti Islam Islamophobia Italy Demolishes Verona Mosque

Tilståelse: “Tørklædet er vigtigere end job”

Sjovt, er det ikke, som denne overskrift fra Systemet Politiken kan spinnes helt forskelligt. For Politiken giver offervinklen sig selv, mens jeg onde blogger vil se dette som en bekræftelse af hvad vi – i samdrægtighed med ledende muslimer – hele tiden har sagt, at dette er mere end det groteske “50 g stof”. De ved, 50 g stof som kvinder i f. eks. Basra, Irak bliver truet på livet til at bære, og dræbt eller skamferet med syre for ikke at bære.

Næsten ingen muslimske kvindelige studerende vil smide tørklædet til fordel for et job, viser rundspørge.

Et tørklædeforbud på offentlige arbejdspladser vil ikke få mange muslimske kvinder til at lade tørklædet blive hjemme.

Kvinderne vil nemlig hellere vælge jobbet fra end fjerne hovedbeklædningen. Det viser en rundspørge Politiken har foretaget blandt 315 muslimske studerende og færdiguddannede fra landets videregående uddannelsesinstitutioner.

Blandt de adspurgte bærer 140 kvinder tørklæde. Og af dem svarer 98 procent, at det er usandsynligt eller helt usandsynligt, at de vil acceptere en arbejdsgivers ønske om at smide tørklædet.[…]

I rundspørgen svarer mere end 60 procent af de kvinder, der går med tørklæde, at de overvejer at flytte til udlandet.  Tørklædet er vigtigere end job

Snaphanen ønsker god rejse, og vil i denne anledning stærkt anbefale Sverige, Holland eller Storbritannien. Her vil man møde udstrakt og -søgt forståelse fra myndighederne (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samba
Samba
13 years ago

“Hvis dette mindretal fylder langt, langt mere i debatten og i vores bevidsthed end deres antal berettiger til – omkring 5% – hvordan ser Danmark så ud om 20-30 år? En antydning af et svar kan man få ved at kigge efter barne- og klapvogne i gadebilledet. Men dette perspektiv glimrer ved sit fravær.”

Kurt Westergaard har lavet en tegning, der på fin vis illustrerer denne demografiske jihad.

Samba
Samba
13 years ago

“Unge muslimer overvejer at flytte

Tørklædet er vigtigere end job

Næsten ingen muslimske kvindelige studerende vil smide tørklædet til fordel for et job, viser rundspørge. Politiken .”

Ovenstående illustrerer tydeligt, at nogle muslimer sætter sharia(tørklædet) over danske værdier. Hvis de søger væk fra Danmark, selvom man kan tvivle på, at dette bliver virkeligheden, når det kommer til stykket, vil næppe være et tab for Danmark.

Islamister hører til i islamistiske lande. Mens muslimer, der respekterer dansk lovgivning og danske normer, er velkomne til at leve og arbejde i Danmark.

Tonen
Tonen
13 years ago

Nogle gør brug af en decideret dårlig tone, hvis man skal tro denne artikel fra Nyhedsavisen:

“Muhammed-tegneren skulle dræbes

Fremstående muslimer fordømmer mordplanerne mod Muhammedtegneren Kurt Westergaard. Blandt beboerne i Gellerup er fordømmelsen dog blandet med forståelse.”

http://avisen.dk/rubrik-76tegneren-skulle-draebes–fremstaaende-muslimer-fordoemte-gaar-mordp-120208.aspx

Janne
Janne
13 years ago

Tænk hvis diverse politikere, ex-politikere, medier og journalister brugte samme energi på at beskytte tegneres, politikeres, journalisters og kunstneres ytringsfrihed som de beskytter tørklæder og andre religiøse dogmer:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/286996:Udland–Ytringsfriheden-er-under-angreb-i-Holland

LFPC
13 years ago

Og de helt overordnede spørgsmål er fraværende i debatten: Hvorfor, hvorfor, hvorfor skal vi trækkes med kiv og strid og kævl om siger og skriver ét mindretals neurotiske særkrav? Hvis dette mindretal fylder langt, langt mere i debatten og i vores bevidsthed end deres antal berettiger til – omkring 5% – hvordan ser Danmark så ud om 20-30 år? En antydning af et svar kan man få ved at kigge efter barne- og klapvogne i gadebilledet. Men dette perspektiv glimrer ved sit fravær.

Janne
Janne
13 years ago

LFPC

Kvindernes rigide tørklædekrav er utrolig usolidarisk overfor vores sekulære samfund og udtryk for stor egoisme: mig først og så skide da være med hvordan alle andre har det og hvordan dresskode i øvrigt er på arbejdspladsen.

Hjernevask og egoisme. Grim cocktail.

LFPC
13 years ago

I sidste ende er det jo tallet på bundlinjen der tæller: Hvor mange vil rent faktisk gøre alvor af ‘truslen’? Hvor mange vil stadig prøve at komme hertil og søge ophold? Det er der sandheden skal aflæses. Politiken spinner det selvfølgelig derhen at ‘se, nu er vi så slemme at de stakkels ofre rejser væk’. Vel gør de ej.

Janne
Janne
13 years ago

“Kvinderne vil nemlig hellere vælge jobbet fra end fjerne hovedbeklædningen.”

Det er så deres valg, som de må tage konsekvensen af. Vi andre må også tage konsekvenserne af vores valg. Ikke sandt.

Skal man da kunne true sig til at bære private emblemer på job?

Nej, vel.

Janne
Janne
13 years ago

“Et stort flertal af danske muslimer under uddannelse overvejer at rejse til udlandet med deres diplomer.” Hvis der er nogen der overvejer at flytte til et andet land kan jeg ikke se noget problem i det. Vi lever i et frit land. Vi lever i en global tid og folk flytter over grænser hele tiden. At Politiken nu taler i så anti-globale baner mener jeg er ufrugtbart. Der er også mange danskere der overvejer at rejse til udlandet med deres diplomer. Jeg kender selv flere som efter end uddannelse er rejst til udlandet, eller som simpelthen har taget sin uddannelse… Read more »

trackback

[…] Sydsvenskan Snaphanen […]

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x