13
jun
Seneste opdatering: 14/6-08 kl. 1813
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rygtet er løbet i forvejen, at Tøger  Seidenfaden muligvis  vil tage til Amman og  snakke dem tilrette. En  anelse  ambitiøst, måske. Det er  mennesker, der ræsonnerer sådan her  (fra samme  avis) :

“We can only convey the message of Islam through moderation and rational dialogue. The western media is dominated by the Zionist lobby which is using it to spark conflict between Islam and Christianity.”

Sheikh Said Hijjawi, the former Mufti of Jordan said:

“ Before deciding on a remedy we have to diagnose the disease. When a group of Muslim scholars went to Denmark in 2006 when the insulting cartoons were published for the first time, they discovered that the disease was not just in the head of Denmark; rather it was in the entire European body and that there are hidden hands which have historically role plotted against Islam and Muslims. It seemed that these hands were behind most of world’s problems. This is what we learned from the visit to Denmark.”

“This conspiracy against Islam is still ongoing. In October 2004, the arch-Zionist Daniel Pipes met in Philadelphia, USA, with the Danish Jyllands-Posten newspaper’s cultural editor, Flemming Rose. In September 2005, the paper published the caricatures in Denmark. Clearly, it must be concluded that these two individuals conspired to create discord between Christians and Muslims.”

Journalisten Mohamed Sifaoui overfaldet af islamister i Paris

Den fransk-algeriske journalist Mohamed Sifaoui, der under Muhammed-krisen i en tv-reportage infiltrerede og afslørede yderligtgående danske imamer, blev i dag overfaldet i Paris.
Journalisten havde møde med en kilde på en fortovscafé i det 11. arrondissement i Paris, da han blev passet op af en gruppe ”langskæggede” islamister. En af dem af algerisk oprindelse kritiserede ham for at have lavet journalistiske reportager i det yderligtgående islamistiske miljø i Paris.[..]
“Overfaldsmanden svor over for Gud, at han ikke helmer, før jeg er død,” siger Mohamed, der to gange blev ramt af slag mod hovedet og mod halsen.
Det lykkedes ham at flygte ind på caféen, hvorfra han kunne ringe til politiet. Imens stillede hans kilde sig i vejen i døren, hvorefter islamisterne forsvandt.
“Det er bekymrende, at islamister frit kan operere, og at de skal begĂĄ en forbrydelse for at blive anholdt. Det er os andre, intellektuelle, journalister og andre kritikere, der skal være bange,” siger Mohamed Sifaoui, der selv er muslim. Han har adskillige gange modtaget dødstrusler pĂĄ grund af sine journalistiske afsløringer. JP.DK (foto Snaphanen) H.M.Brix: Islamistikkens vildveje , Le Blog de Mohamed Sifaoui

EU: Maskerne kastes – det totalitære bæst viser sine hensigter

Som Tøger Seidenfaden sagde, så er det EUs befolkninger der er et problem. Den irske befolkning har ikke gjort som ønsket, og så må der handles. Det irske nej er kun få timer gammelt, men allerede nu ser det alligevel ikke ud til at have været nogen hindring. Traktaten skal igennem.

Ratifikationen af Lissabontraktaten skal fortsætte ufortrødent, lyder det fra to europæiske magtfaktorer.I en fælles udtalelse sagde Frankrigs præsident, Nicolas Sarkozy, og Tysklands kansler, Angela Merkel, ifølge nyhedsbureauet AFP:

– Vi hĂĄber, at de øvrige medlemsstater vil fortsætte ratifikationsprocessen. […] Merkel og Sarkozy: ratifikation fortsætter

– Irland har fĂĄet sig et problem, og sĂĄ mĂĄ vi høre, hvordan Irland vil tackle det problem. SĂĄ mĂĄ vi se, hvordan vi kan hjælpe med det, siger udenrigsministeren til Ritzau.Hvis irerne vil løse deres problem, skal de stemme en gang til, pĂĄpeger han.

– Irland er nødt til at komme med en folkeafstemning mere, hvis de vil ratificere traktaten for at følge deres regler, siger han. Per Stig: Irland har fĂĄet sig et problem

– EU-Kommissionen mener, at den resterende ratifikationsproces bør fortsætte. 27 ledere har ikke besluttet sig for Lissabontraktaten for sjov, sagde en fattet, men trist udseende Barroso pĂĄ et pressemøde i Bruxelles. Barroso: Traktat blev ikke lavet for sjov

“27 ledere har ikke besluttet sig for Lissabontraktaten for sjov”. Er dette en ydmyg folkets tjener der taler her? Er dette demokrati? (LFPC).

Brusselles vil lade bloggere “varemærke sig frivilligt”

EU vil i sin omsorg “beskytte det frie ord”, ligesom Sveriges presseombudskvinde Stenius. Man bliver nysgerrig efter hvem der sidder i CULT, men klikker man “members” , bliver man dirigeret ud i intetheden. Hvor skal vi sende vores tak for omsorgen ? : “Upartiskhed”, “troværdighed”, “etiske koder”….det er hørt før.

(…) Whereas weblogs are an increasingly common medium for self-expression by media professionals as well as private persons, the status of their authors and publishers, including their legal status, is neither determined nor made clear to the readers of the weblogs, causing uncertainties regarding impartiality, reliability, source protection, applicability of ethical codes and the assignment of liability in the event of lawsuits, (…) The European Parliament] suggests clarifying the status, legal or otherwise, of weblogs and encourages their voluntary labelling according to the professional and financial responsibilities and interests of their authors and publishers; (…) Brussels Journal

Stenkastere: En slumrende, pan-europæisk børnehær

Der faldt brænde ned over Gates of Vienna for nylig, over et essay som forsøgte at opstille forskellige fremtidsscenarier for Europa, incl. de værst tænkelige, nemlig de folkemorderiske. SpørgsmĂĄlet er, om kritikerne vitterligt troede at essayet skulle læses som skjulte opfordringer til etnisk udrensning, eller om de bare sprang til i et billigt forsøg pĂĄ at sværte modparten i islamdebatten – jeg hælder til denne sidste forklaring. Her til lands er der vistnok lidt højere til loftet, og under alle omstændigheder ville jeg aldrig lade mig afholde fra at opstille scenarier fordi nogen kunne tænke ilde herom – tiden er løbet fra den slags hensyn. Tag nu denne historie fra RosengĂĄrden i Malmø, om brandfolk som nu kun rykker ud her under politibeskyttelse:

Räddningstjänsten i Malmö vägrar att ge sig in i stadsdelen Rosengård med mindre än att de får poliseskort, framöver. Beslutet fattades sedan brandmän utsattes för stenkastning och mordhot under ett släckningsuppdrag i Rosengård i torsdags. Från och med i dag måste personal från räddningstjänsten vänta in poliseskorten innan de kan, till exempel, bekämpa en brand i området.Senast vid 17 i dag utsattes en brandbil för stenkastning i Rosengård. Inga brandmän i Rosengård utan polis

Historierne ligner hinanden over det ganske Europa, og det er kun et par dage siden at nogle tog herhjemme blev forsinket af samme grund – stenkast. I dette tilfælde forlød der intet om hvorvidt der var forbindelser til ghettoen i Kokkedal, og hvis der var, ville medierne stĂĄ pĂĄ hovedet for at forklare at der var tale om frustrerede unge der keder sig. Men disse isolerede historier afdækker alligevel et eksplosivt potentiale – og det ganske uden hjemmelavet sprængstof: Hvis der ude i en ikke sĂĄ fjern fremtid stilles krav om særlige hensyn til Europas muslimer – de krav vi allerede ser fremsat med stigende styrke – sĂĄ udgør disse børn og unge et fuldstændigt ukontrollerbart potentiale for at bringe Europa i knæ. Hvordan skulle man sætte ind, med skydevĂĄben? Hvad ville Margrethe Vestager gøre? Potentialet er der, og det vokser eksponentielt   (PS: RosengĂĄrd er 23.000 mennesker, for en stor del i ti etages  ejendomme. Man behøver ikke være brandmand, for at ane  katastrofepotentialet.)  (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan
Dan
14 years ago

Tøger Seidenfaden får en del at forklare i Jordan.

Her er en tegning fra Politiken, hvor Muhammed bliver fremstillet som psykiatrisk patient af tegnerne Wulffmorgenthaler:

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=9b3a2488-98d9-47a5-bec2-56206c4989d8

Janne
Janne
14 years ago

“Salget af den sĂĄkaldte burkini – en strandbeklædning for muslimske kvinder – er kommet godt i gang i Danmark.” – stĂĄr der i Jyllandsposten.

http://jp.dk/indland/article1368915.ece

Det var aldrig gået hvis et tøjfirma lavede beklædning for kristne.

Og en avis ville aldrig have skrevet “…en strandbeklædning for kristne kvinder…”

Hvorfor er det så blevet stuerent at der nu laves og sælges tøj kun for muslimske kvinder?

Kristoffer Mogensen
Kristoffer Mogensen
14 years ago

For den europatiske klike er der ikke noget saa afskyeligt som folkenes utidige indblanding i – og benspænd for – deres store, vidunderlige projekt. Disse smaalige befolkninger lider af en utidig og taabelig veneration for deres egne stater og hjemlande, som europaterne ellers har brug for at tilintetgøre for at virkeliggøre det store spring fremad. Naar europaterne nu ævler om at ratifikationerne skal fortsætte i landene – med lige saa stor folkelig klangbund som i Danmark den 24. april – er det fordi de er paa nippet af krampegraad, over hvor lidt kærlighed, der bliver dem forundt. De europæiske befolkninger,… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x