18
jun
Seneste opdatering: 19/6-08 kl. 1219
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

efter uoverensstemmelser med socialborgmester Warmings (ENHL)  “værdigrundlag”. Det sætter personen Warming noget i relief, at hans parti  netop i Folketinget har fremsat forslag “til sikring af offenligt ansattes ytringsfrihed“.  Der går  efterhånden næppe en dag, hvor ikke Morten Uhrskov Jensens  titel “Et delt Folk”  bliver aktualiseret. Venskaber, ægteskaber, kollegiale forhold – alt er påvirket  og under splittelse af hvad der er sket på bare  én generation. Ikke at alt  var harmoni før, men jeg tror ikke venskaber  og fjendskaber  har været så dybe siden besættelsesgenerationen:

Kom og giv dit bud på, hvordan vi forbedrer integrationen i kommunen.Sådan lød indbydelsen til medarbejderne i Københavns Kommune, da der i februar blev holdt en stor konference om blandt andet kriminalitet og radikalisering .Men opfordringen skulle åbenbart ikke tages helt bogstaveligt. For psykolog Nicolai Sennels, der tog ordet i debatten, fik en påtale og han vælger nu at fratræde sit job.

– Det jeg gerne vil have er, at vi har en saglig debat. Den har jeg opfordret til som psykolog, der arbejder med kriminelle indvandrere til daglig. Det er jeg så blevet straffet for, siger Nicolai Sennels.Under konferencen kom Nicolai Sennels med sin uforbeholdne mening. [..]

Han udtalte sig også om Islam som en voldelig religion. Men det må han ikke, siger påtalen, når han repræsenterer sin arbejdsplads.
Debatten er hæmmende
Nicolai Sennels mener, at debatklimaet om indvandrerkriminalitet og integration i kommunen er hæmmende.
– Jeg mener, at det er farligt for debatten, at der sidder chefer i Københavns Kommune, der aktivt forsøger at lukke munden på medarbejdere. Det er farligt for diskussionen, men også for de mennesker vi prøver at hjælpe og forstå, siger psykologen.
Skældt ud for at sige sin mening om muslimer ,  P 1 Orientering om Sennels:  Når en offentligt ansat ytrer sig, min 22:49

Sennels har skrevet om sine professionelle erfaringer med unge, kriminelle muslimer her: »Kronik: Danmarks tre farligste tabuer« ,  »Muslimer hyppigste årsag til statistik« ,  »Rapport fra en integrationskonference«

Et  skridt nærmere Kassem Ahmeds  fatwa?

Jyllands-Posten blev i dag endnu engang frifundet i sagen om Muhammed-tegningerne. Det beviser, at projektet var i orden, konstaterer avisens chefredaktør.  “Jeg har personligt dog ingen forhåbning om, at sagen dermed er afsluttet. Mon ikke vi skal hele vejen til Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg? Jeg håber virkelig, at de muslimske organisationer efterhånden forstår de mange domstolsafgørelser – om end jeg nok har mine tvivl”

Chefredaktør: Eneste mulige dom

De siger hvad svenskerne tænker

Når Sverigedemokraterna indrykker en annonce, nægter flere af de største aviser konsekvent at
optage dem. Når medierne beskriver partiet, bliver der fast knyttet ladede ord som ‘fremmedfjendtlig’, selv om partiet selv nægter at være dette. Når partiets biler bliver brændt af, eller medlemmerne bliver udsat for voldelige overfald, bliver det sjældent nævnt som et problem.
»Så længe at partiet var lille og uden chance for at komme i Rigsdagen, mener jeg at det var i orden kun at give dem negativ omtale. Deres baggrund er fremmedfjendtlig.«
Er nogen af partiets ledere blevet dømt for at komme med racistiske udtalelser, siden det er i orden at kalde dem for fremmedfjendtlige?
»Det ved jeg faktisk ikke,om de er. Jeg vil blot betegne deres baggrund som fremmedfjendtlig.«

siger professor Jesper Strömbäck,  Mittuniversitetet i Sundsvall uden at rødme. De siger hvad svenskerne tænker, Dansk Metro Express side 16, pdf

Malmø-imam løser schizofreniens  gåde

Den ene mannen uppger i domstolen att han har en son som lider av schizofreni, och att han hört talas om att en imam i Malmö skulle kunna bota honom. För detta krävde dock imamen 5 000 euro (47.000 sv.kr.) ; pengar som mannen inte hade. För att kunna skaffa fram pengarna, accepterade mannen förslaget att han skulle köpa olika saker på kredit och sälv få behålla 20 procent av den summa han handlade för.

Sex månaders fängelse och utvisning för skimming

Mon Kurt Westergaard støtter  Amnesty ? 

og Human Rights Watch ? – et aktuelt spørgsmål nu vi i forvejen er inde på, hvem der har smadret ordet “humanisme” til ubrugelighed og forvandlet det til en dårlig karikatur. Det ville være synd at påstå, at Amnesty støtter Kurt Westergaard. Hele syv sider har de skrevet for at forsvare hans mordere in spe: International kritik af danske udvisninger, men at tuneserne mente mordet alvorligt, kan efterhånden bare deres naive koner og muligvis Lars Norman Jørgensen tvivle på. Formentlig for  at neutralisere dem overfor offentligheden, lækker Integrationsministeren og PET nu denne historie:  “Kurt Westergaard skulle kvæles med de bare næver ” og jeg skulle hilse og sige, at den gør et vist indtryk:

Det planlagte drab på JP-tegner Kurt Westergaard var forberedt nøje og ned til mindste detalje, afslører hidtil hemmeligholdte beviser.

Den 73-årige Kurt Westergaard, der tegnede profeten Muhammed med en bombe i turbanen, skulle kvæles af en 26-årig kampsportstrænet tuneser, der i måneder nøje havde planlagt drabet sammen med en medsammensvoren landsmand. Det fremgår af dokumenter, som Politiets Efterretningstjeneste (PET) har overgivet til Integrationsministeriet, og som Nyhedsavisen har fået refereret. […] Nyhedsavisen kan nu afsløre dele af politiets omfattende og belastende materiale.

Af dokumenterne fremgår det således, at PET allerede midt i oktober sidste år gennemførte en hemmelig ransagning af den 26-årige tunesers lejlighed i Århus-forstaden Gellerup. Her fandt politiet en håndskreven arabisk tekst, hvoraf det fremgik, hvordan gerningsmændene skulle komme frem til tegnerens hus, og hvordan en person – ‘operatøren’ – skulle gennemføre drabet.

Ifølge dokumenterne var den yngste tuneser toptrænet i kampsport, og han skulle efter al sandsynlighed have dræbt Westergaard med sine bare næver. Kampsporten gør udøveren i stand til at nedlægge og kvæle sine ofre.

Overvågede huset
Politiet fandt under ransagningen i oktober en tjekliste på arabisk, som viser, hvordan de to tunesere forberedte sig minutiøst. Blandt andet havde de to overvåget Westergaards hus og sikret sig, at han ikke havde hund. Tjeklisten indeholder også punkter om, at tuneserne skulle kende det nøjagtige antal personer i Westergaards hjem samt kende husets indretning. Også tegnerens naboer skulle overvåges.

På en note havde den yngste tuneser tegnet en linie fra Westergaards navn til hans telefonnummer og adresse.

Havde skarpladt pistol
Dokumenterne viser også, at den yngste tuneser havde downloadet Muhammed-tegningerne og søgt på tegnerens navn på internettet, hvor han også surfede på voldelige islamistiske hjemmesider for at finde vejledninger om blandt andet sprængstof og væbnede grupper.

Aflytninger har endvidere afsløret, at den yngste tuneser havde anskaffet sig en skarpladt pistol, der – sammen med to økser – blev fundet af politiet, da tuneserne blev anholdt.

De to tunesere havde angiveligt nøje planlagt deres flugt efter drabet. Den ældste af de anholdte havde købt en bil og var tæt på at købe endnu én.

Officielt for at tage på bilferie til Tunesien. Men mistanken er, at de ville gennemføre drabet og forsvinde ud af landet.

Den yngste tuneser havde i øvrigt flere gange haft kontakt med en ung afghaner, der er tiltalt i den såkaldte Glasvej-sag for at planlæge et terrorangreb.

JP-tegner Kurt Westergaard siger til Nyhedsavisen, at PET den 8. november 2007 – uger efter at efterforskningen var indledt – fortalte ham, at tjenesten havde afværget et mord på ham. Westergaard har siden boet ni forskellige steder og kun én gang sat sine ben i hjemmet i det sydlige Århus.

»Primitivt mord«
»PET fortalte, at jeg skulle overfaldes i mit eget hjem. Det var også tydeligt, at mordet skulle udføres på en enkel og ganske primitiv måde. Den ene af bagmændene var toptrænet ekspert i kampsport, og man kunne forestille sig, at han ville benytte disse evner til at slå mig ihjel. Jeg ville ikke have haft en chance,« siger Kurt Westergaard.

De to tunesere afviser anklagen. Deres pårørende har sagt, at mændene »ikke kunne gøre nogen fortræd« og næppe vidste, hvem Kurt Westergaard var.

Kurt Westergaard skulle kvæles med de bare næver (Kurt Westergaard og Flemming Rose, maj 2008, Foto © Snaphanen)

Bliver ‘M’-ordet en møllesten om præsident Obamas hals?

Jeg skal ikke prøve at gøre mig klog på amerikansk politik, kun konstatere, at med de utallige sager og rygter der allerede nu har skabt pinlige situationer om B. Hussein Obamas forhold til islam, er det vanskeligt at forestille sig andet end at dette spørgsmål vil sætte et stærkt præg på hans præsidentembede – skulle han blive valgt. Hvad gør en præsidentkandidat der på den ene side gerne vil projicere et image af inklusion og diversitet, og på den anden side må passe gevaldigt på ikke at skabe photo ops der vil kunne bruges mod ham af hans nederdrægtige modstandere? Dagen efter episoden beskrevet her poserede han så med en gruppe der inkluderede en islamisk indpakket kvinde – moralen er, at dette er et spørgsmål der hele tiden må indregnes i imageplejens kalkuler. Nej, det er ikke let at være B. Hussein Obama. Via Jihad Watch (LFPC):

Two Muslim women at Barack Obama’s rally in Detroit on Monday were barred from sitting behind the podium by campaign volunteers seeking to prevent the women’s headscarves from appearing in photographs or on television with the candidate. […]

Building a human backdrop to a political candidate, a set of faces to appear on television and in photographs, is always a delicate exercise in demographics and political correctness. Advance staffers typically pick supporters out of a crowd to reflect the candidate’s message.[…]

That incident began when the volunteer asked Aref’s friend Ali Koussan and two others, Aref’s brother Sharif and another young lawyer, Brandon Edward Miller, whether they would like to sit behind the stage. The three young men said they would but mentioned they were with friends.

The men said the volunteer, a 20-something African-American woman in a green shirt, asked if their friends looked and were dressed like the young men, who were all light-skinned and wearing suits.

Miller said yes but mentioned that one of their friends was wearing a headscarf with her suit.

The volunteer “explained to me that because of the political climate and what’s going on in the world and what’s going on with Muslim Americans, it’s not good for [Aref] to be seen on TV or associated with Obama,” said Koussan, a law student at Wayne State University.

Both Koussan and Miller said they specifically recalled the volunteer citing the “political climate” in telling them they couldn’t sit behind Obama. Muslims barred from picture at Obama event

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Menneskerettighedsorganistioner burde vist for ret at benævnes sådan være blandt de, der krævede returneringsgarenti for alle udlændinge, der kommer til andre lande.
Et sådan krav ville selvfølgelig medføre at der var lande hvori menneskeret måtte forbedres som ikke er Danmark, og det er nok alt for meget forlangt for disse organisationer. Organisationernes prioritering synes her at være, at kritisere Danmark i stedet for det oplagte- først og navnlig at kritisere diverse stater udenfor Danmark.

Janne
Janne
14 years ago

steen

Det er jo det. De helt unge mennesker ander for en dels vedkommende ikke hvad de støtter.

Gad vide om mange førstegangsvælgere (SF gik stort frem ved det seneste valg) egentlig ved at SF på en hjemmeside anbefaler at man boykotter et helt land; Israel?

Det tror jeg næppe, for det harmonerer ikke rigtig med at ville være rummelig, dialogvenlig og tolerant at boykotte et helt lands befolkning.

Det er mit indtryk at SF går stille med dørene med partiets mindre tolerante side.

Børre
Børre
14 years ago

Check den trykte udgave af dagens Nyhedsavisen. Avisen bringer Kurt Westergaards Muhammed-tegning i forbindelse med to store artikler om mordplanerne på Kurt Westergaard.

Janne
Janne
14 years ago

Angående Amnesty International så har jeg en ung myndig bekendt der netop har fået prakket et Amnesty International abonnement på nakken og skal betale 60 kroner om måneden ud af sin SU. Den unge mand vil bare være god og hjælpsom, og så er han forfærdeligt naiv. Metoden AI bruger til at hverve nye unge, naive medlemmer er ved at få ansatte i modebutikker til at overtale unge mennesker til at tegne et medlemsskab samtidig med at de køber smart tøj. To tøjbutikansatte fik manipuleret den unge mand til at give AI både navn, tlf. nr., cpr. nummer og bank… Read more »

Skjoldungen
14 years ago

….at tuneserne mente mordet alvorligt, kan efterhånden bare deres naive koner og muligvis Lars Norman Jørgensen tro på.
Mon ikke ordet tro i denne kontekst skulle erstattes af ordet tvivle?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x