27
jun
Seneste opdatering: 28/6-08 kl. 2012
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Velkendte eksempler på samfundsundergravende opførsel i en gråzone; lægfolk som os vil nemt kunne finde dokumentation for at dette har været faste ledsagefænomener hvor end islam har slået sine supremacistiske rødder siden sin grundlæggelse. Apologeter vil ryste på hovedet og måske tale om marginale grupper der prøver at komme ind i det dominerende værtssamfund, eller de vil tolke dem som socialt betinget adfærd. Resultatet er det samme: Vore uovertrufne gode samfund har fået nogle pestilenser på halsen. 1) Europa var et bedre sted før aviserne var fyldt med debatter om ytringsfrihed og tørklæder. 2) Trylleordet ‘globalisering’ vil ikke få denne kendsgerning til at forsvinde. 3) Ingen nulevende vil opleve at disse sammenstød vil fortage sig eller forsvinde, tværtimod. Dette er bundlinjen (LFPC).

Vi oversætter et koncentrat:

“Ersdorf er en lille by i omegnen af Bonn, Rhinlandet. I anledning af “ashura” – imam Husseins dødsdag år 680 – samlede en lokal shiamuslimsk familie mellem 70 og 80 rettroende foran den katolske kirke, hvor der var gudstjeneste. Her begyndte muslimerne at piske sig selv til blods, mens Koranvers blev læst op over megafoner. Demonstrationen varede i timevis, og efterhånden kom antallet af demonstranter op på 150. Aktionen formodes at udtrykke afsky over at skulle leve blandt de “urene” kristne.” PI blog og General Anzeiger, Bonn

“En muslimsk gruppes fortyrrelse af en katolsk procession, har oprørt følelserne i Pappenheim ved Nürnberg. Ved Palmesøndagsprocessionen skete der ifølge præsten Arthur Zuk følgende:
En gruppe muslimer stod i vejsiden og skreg og brølede. Processionens sange og bønner måtte afbrydes. Palmesøndag morgen blev optoget forstyrret af høj, tyrkisk musik, der strømmede ud fra et bilstereoanlæg. Det er ikke første gang der er konflikt med den lokale muslimske forsamling.” Nürnberger Zeitung

Dissens

BILD sammenligner  den officielle kriminaltetsstatistik med politiets. 22 % af alle  forbrydelser  begås af “ikke-tyskere”. Regner man illegale og turister  bort, er det 19.4 %.  Indvandrere udgør 8.8 procent  af den tyske  befolkning. Mest kriminelle er   tyrkere, eneste ikke-kristne gruppe på bladets liste.  Indvandreres andel af de enkelte begåede forbrydelser er:

Mord og drab:  28 %       Voldtægt:  29.6 %      Groft tyveri:  22.4 %      Simpelt tyveri: 20 %     Narkotika:  23.4 %      Bedrageri:  19.2 %       Dokumentfalsk:  40.9 %

Til ferierende med net- abstinenser

Syntes jeg så blogger kendt som Uriasposten, tiltagende  abstineret.  2170 hotspots i Danmark: OpenWiFi.dk, I Sverige : Wifikartan.se

Channel Four, Dispatches : “From Jail To Jihad”

juni 2008 i fem You Tube afsnit

Brandvarmt emne og faktaspækket som altid på Dispatches. Der er spredt rigeligt med pseudoberoligende newspeak ud under billedsiden, men den er absolut virkningsløs overfor det tunge dilemma, programmet har sat sig for at beskrive. England er længst i Europa ude i problemer hinsides de løsninger, vi normalt har været parate til at acceptere. (Steen)

Jeg har ikke set programmet endnu, men at dømme efter teksten her er problemstillingen den velkendte overfladiske: Problemet anskues som “radikalisering”, dvs. noget med bomber og vold. Kan man undgå dette ved indkaldelse af “religious experts”, er problemet løst. Der fokuseres med andre ord på midler, mens målet lades uberørt. ‘Terrorisme’ er et middel henimod et mål, nemlig dar al islams erobring af dar al harb. Har disse “religious experts” fraskrevet sig dette mål, som fastholdes af alle fire sunni-lovskoler? Har disse “religious experts” overbevisende demonstreret, at deres ekspertise gælder en ikke-supremacistisk retning af islam, der også ser de vantro som ligeværdige og ligeberettigede på ubestemt tid, også hvis demografien skulle resultere i muslimsk flertal? Jeg har aldrig set noget mainstreammedie undersøge disse afgørende spørgsmål – her må man selv opsøge livsvigtig information som medierne ikke tør, gider eller evner at give én. Det er naturligvis også livsvigtigt at eksponere dette (i blogverdenen) velkendte fænomen med indsatte, men jeg ville gerne have at programmet her brød tabuet vedrørende islams langsigtede mål. Indtil videre tvivler jeg dog stærkt på det. Den grimme virkelighed er endnu ikke stueren (LFPC).

Dispatches investigates the spread of Islamic extremism throughout British prisons and asks if today’s prisoners will become tomorrow’s terrorists.Reporter Amil Khan uncovers the radicalisation and recruitment of young prisoners to jihadist Islam. He hears from former prisoners who claim they were taught behind bars that Islam justifies crimes against non-Muslims. Khan hears how those prisoners, on release, are directed to mosques and contacts who further their extremist beliefs. Channel 4, UK

New rape in the Gare du Midi

Five men attacked a young woman. It’s the second tragedy to occur in the same place within two weeks!

Anderlecht — A few days ago, we reported the distress of a dad dealing with the rape of his daughter in the Gare du Midi, Anderlecht. Two individuals assaulted her after she exited the train. They pushed her up against a wall near the Bancontact and abused her with impunity. Passengers watched the event but no one stopped to help the girl who had a knife at her throat!

We now learn that a second tragedy took place a few days ago in the very same station. “A young woman was attacked by five men,” confirms the Brussels prosecutor’s office.

“The five men forced her to leave the station and go with them. The young woman was forcibly taken to an apartment where she was abused by her captors.” Given the fact that the young woman is in shock, the investigation is only just beginning. “It is difficult to listen to. The case is still in the information-gathering stage, waiting until we can re-interview the young woman.”
– – – – – – – – –

Of course, this second tragedy shocked the father of Lola, the first victim. “No, but you realize what kind of world we live in?” explains Marc. “I am outraged not to be have any news of justice. It has been twelve days since my daughter was abused, and it was I who had to call the magistrate to find out the status of the case.”

And it is not very advanced. “I was told that the certificates had been forwarded. I checked: it had not been done. And then I finally received a phone call from the officer in charge of the investigation.” Marc has learned that video from a camera had been obtained. “But it did not record the rape.”

The camera that could have recorded the drama was not functioning. “Twenty new cameras were placed in the Gare du Midi, but they were operational only from 13 June,” it was explained. And therefore they were not in place the day before, June 12, at 9:00 pm… “The day of the heinous rape of Lola, who was attacked because she was too pretty and was not wearing a veil,” adds her dad, embittered.

GoV: I’ve translated an article from today’s edition of La Dernière Heure. Thanks to Fausta for helping me with the translation. Any errors remaining in the text are mine:

I det første tilfælde, var der tale om to arabiske voldtægtsmænd. Dennegang angives ingenting. Europæerne kan ikke længere genkende en krigserklæring, når de ser én.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
monse
monse
14 years ago

Rettelse til ovenstående.
Vivi, jeg kom til at skrive “din og andres blogs”, men det skyldes en navneforveksling, undskyld. Det ændrer dog ikke meningen i mit indlæg.

monse
monse
14 years ago

Vivi: “Men HVAD kan / skal vi gøre ?” Jeg synes allerede I er mange kloge og modige bloggere, som gør det rigtige i stor stil. Den kamp der foregår i vores del af Verden er endnu mest en kulturel og politisk kamp om viljen hos os selv og vore ledere til at bevare vores frihed og selvstændighed. Ressourcerne findes her, det er viljen, der skal fremdyrkes. Det gøres bl.a. ved at fortælle folk sandheden om, hvad der foregår. Det er nødvendigt, selvom islamiske terroranslag og -trusler, storby-intifada’er, mord og mordtrusler og muslimsk befolkningseksplosion i vore lande foregår lige for… Read more »

Tobias
Tobias
14 years ago

Sprængningen af de to Buddha-statuer i Afghanistan i sin tid kan vel også ses i samme lys.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Monse – J.Olsen – Tobias Det går den forkerte vej, hvilket vi erfarer hver eneste dag. Men HVAD kan / skal vi gøre ? Tilsyneladende har de politikere, vi selv har valgt, en anden opfattelse af hvad samfundet skal udvikle sig til. Og det er i retning af flere Rettroende og mere Islam. Vores hjemlige politikere har vel ikke været helt uvidende om f.eks. de aftaleforhold som EU har indgået med de Arabisk/muslimske Middelhavslande. Disse aftaler vil lukke op for endnu mere tilvandring til Europas lande fra disse områder, så det vil som konsekvens betyde, som jeg skrev, flere Rettroende… Read more »

Tobias
Tobias
14 years ago

Vær opmærksom på angrebet på den kristne assyriske menighed i Gellerupplanen for nogle år siden (omtalt i JP) og bevogtningen af Gellerup Kirke, som præsten fik foranstaltet. Mændene, som skulle bevogte Gellerup Kirke, var naturligvis muslimer, der blev betalt for ulejligheden.

De mindre trossamfund er øjensynligt mest udsatte for muslimsk chikane og pression for nuværende, men turen vil sandsynligvis komme til folkekirken (i hvert fald i visse områder, hvor demografien tillader det (og disse områder vil der netop qua demografien naturligvis blive flere af med tiden)).

J, Olsen
14 years ago

An. chikane mod katolikker. ‘På min videre færd gennem gader påbegyndtes ‘påmindelsen’ om, fra den lokale moske, at nu var det tid til eftermiddagsbøn, derpå fulgte den næste moske, så en tredje indtil den fuldstændig øredøvende lyd fra højtalerne i moskeerne over hele byen skar gennem luften med det ensformige kald “Allah akbar” fulgt op af vers fra Koranen. Jeg mindes hvordan man i adskillige amerikanske byer, her i blandt Dearborn, Michigan, er begyndt at ændre bestemmelserne om offentlig ‘lydpåkaldelser’ for at lignende kan finde sted i Amerika.’ Uddrag af rejsebeskrivelse fra Ægypten, med talrige eksempler på chikane mod kristne.… Read more »

monse
monse
14 years ago

Dispatches : “From Jail To Jihad”
Selvom reportagen eksplicit tager det udganspunkt, at extrem jihad, vold og terrorisme skyldes en forvrænget fortolkning af islam, parret med negative sociale faktorer, så viser den klart, hvor problematisk det er at forsøge at bekæmpe extrem islam med moderat islam. Det er en saglig og professionelt lavet reportage, og man ærger sig over, at den omhyggeligt undgår at stille det spørgsmål, som bliver mere og mere oplagt som reportagen skrider frem, nemlig om udgangspunktet måske er forkert. Elefanten i stuen, som man ikke ser.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x