29
jun
Seneste opdatering: 1/9-12 kl. 2001
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(foto G.G.)

Parasit-parlamentarikere: 109.632 kroner i månedsløn

Fra tysk TV med engelske undertekster. Ind og skrive man er tilstede kl 07 om morgenen, og så ellers med flyveren hjem. Det udløser “forplejningspenge” på 274 euro – 2043 kroner pr. dag. Hvorfor var det ikke DR´s Mette Fugl, der lavede den reportage ? Parlamentet har 785 medlemmer , hver med en årsløn på over 1.3 mio. danske kroner.

Hans-Peter Martin and RTL in the fight against abuse of expense allowances: A Member of the European Parliament (MEP) in Brussels earns approx. 14,700 euros per month (~£11,587), according to this RTL Report (in German with English subtitles). How much the MEPs have to work (or don’t work) for their €14,700 is the subject of this on-site RTL investigation in Brussels. The video is about MEPs who sign in on attendance lists and then disappear immediately for their weekend. RTL investigating journalists were thrown out of the EU building in Brussels during their work. Some MEPs try to justify themselves, some to invent excuses, again others flee before the camera and dash off to lifts or also in their confusion bump into the wall (German MEP of the Green Party)!

One-man crusader Hans-Peter Martin, MEP from Austria:
“A Member of the European Parliament earns on an average more than the German Chancellor Frau Merkel and one wants to hide this from the electorate. Therefore, one obviously must get rid of reporters investigating this.” (RTL: Die EU-Abzocker – die Zeche zahlt der Steuerzahler)

Norsk politi stopper muslimsk homo-protest

Syrisk-norske Sara Amzeh Rasmussen ville brænde en niqab, men det fik politiet forpurret. Man gad nok vide med hvilken grund. Hvem og hvad er norsk politi sat til at beskytte? Det kan næppe være andre end typer som “debattøren” Mohammed Usman Rana, der mener at homoseksuelle muslimer er “syndere”, der ikke skal optræde offenligt med deres “last” og i det hele taget afstå fra at praktisere den. På Agnar Mykles tid var snerperiet og reaktionen halvskikkelige provinspræster og “intellektuelle”, der ikke havde forladt 1800 tallet, idag har den slikket sort hår, vil have “sharia i familieanliggender og “siger nej til løssluppen sexundervisning i skolerne“. Jeg ved godt, hvem jeg ville foretrække, hvis jeg kunne vælge.”Det er langt fra overstået”, som Fl. Rose siger nedenfor. Nej, det er kun lige begyndt. (Usman Rana var interviewet i WA 23 maj i år, hvor han lader meddele at “sekulære ekstremisme er rent ud forfærdelig i Danmark.” Heldigvis for alle parter, bor han ikke her.)

Muslimsk demonstrasjon i homoparaden i Oslo ble lørdag stoppet av politiet. Frigjorte homofile feirer skeive dager i Oslo denne uka. For muslimske homofile derimot er hverdagen en annen. I dag stilte de i den store paraden, bare for å vise at de finnes. For den muslimske samfunnsdebattanten og skribenten Sara Azmeh Rasmussen skulle paraden bli en personlig markering. Slik gikk det ikke.

Kritikk mot kvinneundertrykkelsen
– Det er en hard kritikk mot et symbol på kvinneundertrykkelsen. Også er det i denne konteksten hvor homofile muslimer ikke tør vise ansikt, så er det også å si at vi ikke lar oss styre av frykt, sier hun. I år har flere muslimske homofile møtt opp, kort og godt for å vise at de finnes. De opplever trusler og vold, tvangsekteskap, hets og latterliggjøring, både fra egen familie, men også fra muslimske ledere i Norge. De vil ikke vise seg, i frykt for mer hets. – Det er jo ikke et problem å vise ansiktet, men det er konsekvensene vi er redde for, sier en jente i paraden i niqab.

Stoppet av politi
Sara Azmeh Rasmussen sto fram som lesbisk tidligere i år. Det er i den store paraden at Rasmussen skal gjøre det. Hun har lighter og tennvæske klar og planlegger å tenne på niqaben.

– Dette er først og fremst en støtte til ytringsfriheten som er under press fra radikal krefter, sier Rasmussen. Rasmussens protest ble imidlertid stoppet av politiet og niqab-brenningen ble ingen realitet.

– Jeg føler meg ufri. Jeg synes det er urimelig at det ikke er lov å brenne et undertrykkelsesplagg, mens det er lov for muslimer å brenne norsk flagg*, sier hun.

Se video debat mellem Mohammed Usman Rana, og professor Unni Wikan samt interview med Sara Rasmussen    (* det er frit frem for muslimer at brænde  norske flag)

Kend Broderskabets lus på travet

Melanie Phillips giver en lille kompakt opsummering af de falske moderate som også kendes alt for godt herhjemme. De har frit trav så længe de ikke bliver fastholdt på uklarheder og tvetungethed af kritiske, dybdeborende journalister (hvis nogen kan huske denne udryddelsestruede art) (LFPC).

[…] … the usual Brotherhood line of promoting certain limited moderate positions, such as calling for an end to forced marriages or opposing terrorism in Britain, thus enabling him to pass himself off as a moderate while he slips and slides over issues such as sharia. […] A Caledonian caliphate?

“If we carry on like this the madmen in charge are going to blow the EU to bits”

Jeg kan acceptere meget uacceptabelt, så længe jeg ved at det kun er en begrænset tid. Tanken om at EU virkelig skulle udvikle sig til et EUSSR, som det ofte kaldes her i blogverdenen, er ubærlig. Ligeledes den apati, hvis ikke ligefrem foragt, ordet frihed synes omfattet af i vide kredse i Europa. Derfor glædes man når iagttagere som Neil O’Brien spår EU-monstrets kollaps på sigt. Gid han må få ret (LFPC).

[…] Europe’s elite are clearly not going to listen, so it looks like the EU is heading for a crash rather than gentle reform. Sooner or later some way will be found to implement the Lisbon Treaty by stealth. Maybe the Irish will not be allowed another referendum. […]

Over the coming years more and more controversial issues are going to be loaded onto the EU, while at the same time its slender support in public opinion withers further.

Sooner or later this structure is going to buckle under the ever-heavier load. I can’t tell you what will bring it down.

I can tell you that sooner or later it will come. The current model of responsibility without accountability, power without democracy, can only bear so much. If we carry on like this the madmen in charge are going to blow the EU to bits. Neil O’Brien: [Comment] The EU: reform or self destruct?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] arv, men det er stadig en anden verden vi udlændinge aldrig helt forstår selv efter nok så meget midsommer, kräftkalas og OP Andersson. Så velkendt og alligevel lidt ligesom det uigennemtrængelige Japan. […]

Mette
15 years ago

Sidste år i oktober kom jeg op at skændes med Sara Azmed Rasmussen, skønt vi tilsyneladende var enige langt henad vejen. Jeg undrede mig meget over hendes reaktioner og fandt dem uvederhæftige. Hun angreb også andre, så at der kom voldsomme sammenstød ud af det, krav om sletning af indlæg, et undskyldende brev fra hendes side og en masse skriveri om kvindesag, som jeg tabte mund og mæle over og hurtigt holdt op med at læse. Jeg kunne umuligt betragte Sara som en helstøbt person, og jeg forstod ikke, hvordan hun kunne lykkes med at køre rundt med folk i… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

“…falske moderate som også kendes alt for godt herhjemme.” Det er bl.a. dem der mener at kønsdiskrimination og uciviliseret adfærd er i orden hvis det er en del af nogens kultur eller religion. Falske moderate er også dem der lige præcis når en dansk ambassade i Pakistan bombes mener a det er tid til at kritisere den danske regering. Altså springer på med kritik lige når der er brug for det modsatte; nemlig at vise at vi holder sammen mod tyranner og trusler. I stedet for ser vi altså at de “falske moderate” i nødens stund ikke hjælper de angrebne,… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x