6
jul
Seneste opdatering: 9/7-08 kl. 0438
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu hvor Abdul Petersen netop har foretaget en meget omtalt vielse nede på Langeliniepavillionen, tænkte vi det kunne være tidspunktet at genopfriske, hvad han sagde på Islam Channel for et lille år siden. Lysten blev styret af kun otte minutters bagtalelse og fordrejninger. Jeg har ikke  haft så våde  øjne, siden jeg  så en video med Guru Maharaji i 1974.

Banale  drengestreger: “Enten tænder de ild af kedsomhed, eller også er det en slags protest”

Det måtte  jo komme  så småt. Men 75 mio. kroner og 250 danske brande er dog stadig pebernødder i forhold til Sveriges over 500 brande til en pris af over en halv millliard. Kedsomhed er øjensynligt tidens store  svøbe. Det er ikke nemt  at være ung, og så er det dyrt og  livsfarligt:

Antallet skolebrande steg fra 150 i 2005 til 250 i 2007, og Beredskabsstyrelsen skønner, at cirka halvdelen er påsatte. Det var blandt andet tilfældet flere steder i februar i år, hvor især Gladsaxe blev hårdt ramt af uroligheder i kølvandet på genoptrykningen af Muhammed-tegningerne. Men også banale drengestreger kan gå galt, som da Grønhøjskolen i Taastrup i 2005 brændte delvist ned på grund af elevers leg med ild. Det kostede over 30 millioner kroner. Hvor erstatningerne i 2003 og 2004 lå på omkring 25 millioner kroner, måtte selskabet i 2007 dække ind for over 75 millioner kroner, og halvt inde i 2008 er man allerede oppe på over 30 millioner kroner.
Hos politiet oplever man, at det er de færreste brandstiftere, der ligefrem ønsker at futte hele skolen af. Enten tænder de ild af kedsomhed, eller også sker det som en slags protest, forklarer kriminalinspektør Lars Nicolai Jensen, Københavns Politi.
Hvis man ikke føler sig som en del af fællesskabet og tilmed har svært ved at klare sig i skolen, så er der nogle, der vender deres frustration mod skolen, politiet og brandvæsenet.

Brændende skoler koster millioner og    Svenske skolebrande  fordoblet på ti år (40 på en enkelt  weekend)

Shariaens dragende sirenesang

Jeg ved ikke hvad drivkraften er. Jeg ved ikke hvilken rolle fedtede arabiske petrodollars spiller i dette. Jeg kan kun konstatere misforholdet mellem iveren efter at indføre små salamiskiver sharia i vores demokratiske lande fra apologetisk side, og så den kendsgerning, at vi taler om en tilvandret gruppe der i øjeblikket udgør 5-10% af befolkningen. Bemærk hvor ofte ordet “inevitable” forekommer i lokketonerne derovre i vanviddets højborg Storbritannien. Hvorfor er det “uundgåeligt”, hvis ikke denne minoritet fylder meget, meget mere end dens antal berettiger til? Hvorfor “uundgåeligt”, hvis der ikke i dette ligger en implicit trussel om vold?

Vi så et lille forskræp herhjemme forleden i anledning af den (sikkert af hensyn til medierne) hemmeligholdte konference om sharia på Aarhus Universitet. Det synes klart, at de europæiske eliter rummer adskillige vægtige stemmer der – for nu at pakke det lidt ind – handler i åbenlys modstrid med befolkningernes ønsker og disses frihed.  Nu må dette vanvid bringes til ophør. Jeg kan kun gentage mine kyniske forhåbninger om at det går helt, helt galt ét sted i Europa snarest muligt, så resten af kontinentet kan vågne op, snarere end at vi alle afvikler vores frihed i takt. Det bedste sted at starte ville være Storbritannien (LFPC).

Islamic law will “inevitably” become part of the British legal system and work should start immediately on specific changes, according to a leading barrister. The news comes after Lord Phillips of Worth Matravers, the most senior judge in England and Wales, said Islamic or sharia could play a role in some parts of the legal system, such as family mediation. Stephen Hockman QC, a former chairman of the Bar Council, said: “It is vital and inevitable that sharia will become part of British law in some shape or form.

“Given the world situation and our own substantial Muslim population it is vital that we now look at ways to integrate Muslim culture into our own traditions. […]

[mine fremhævelser, LFPC] Sharia will ‘inevitably’ become part of British law, says barrister

EU: Ikke Tusindårsriget, men det begynder at ligne

Mon ikke dette handler om meget mere end rimelige krav om adgang for handicappede? Når der bliver endnu bedre mulighed for sagsøgere for at hævde sig diskrimineret, ligner dette en åben invitation til yderligere at belaste vores domstole med sager der skal etablere offerstatus for ‘grupper’ der måtte have en tilbøjelighed til at opfatte sig som dette. Via Europe News (LFPC):

The European Union aims to forbid discrimination on the grounds of sexual orientation, religion, age and disability. Anti-discrimination rules have so far only been implemented in the workplace. Now, discrimination in issuing insurance policies, Anti-discriminationlending mortgages and renting homes is being tackled.

European Equal Opportunities Commissioner Vladimir Spidla says 15 percent of the EU’s population has experienced discrimination due to age, religion, disability or sexual preference and it is important to do something about it. […]  Dutch Green Left MEP Kathalijne Buitenweg calls it a big step:

“Of course, this will not mean the end of discrimination, but people will be able to cite the regulations and take legal action. This will bring about a practical change in the equal opportunities situation. So it’s really an important step.” […] [mine fremhævelser, LFPC] Tough European plans on discrimination

Vold anskuet som “refleks”: “Hvis man selv bliver trampet på, så tramper man også selv på nogle”

Grønlændere i Gellerupparken er nærmest fredløse. Det er øjensynlig en sociologisk betinget refleks, når udsatte grupper i samfundet hakker på dem placeret lavere i hierarkiet.I Gellerupparken er der en klar rangliste over hvem, der hakker på hvem. I bunden ligger de danske medborgere fra Rigsfællesskabet Grønland. Det generelle i ranglistens form er således:

Danskerne var her først, så de ligger øverst. De så ned på tyrkerne og gav dem skylden for social ulykke. Tyrkerne betragtede herefter de tilrejsende arabere som et problem, i takt med at tyrkerne selv fik fat. I dag bor der nu langt færre tyrkere i Gellerup end tidligere.

Araberne lod så skylden gå videre til de senere ankomne end dem selv – somalierne.[…]

Brabrand Boligforenings boligsociale indsats, Naboskaberne, oplever, at grønlændere er den nederste gruppe i Gellerup og udsat blandt andet på grund af muslimers aversion mod alkohol, og fordi de, når de er fulde, er lette ofre for overfald. Hvis man selv bliver trampet på, så tramper man også selv på nogle, lyder forklaringen herfra. […] Gellerups racemæssige hierarki

Denne betragtningsvinkel må jo så implicere, at aben ender hos os selv, som de øverste i hierarkiet. Sammenhold dette med en anden af døgnets nyheder:

[…] – En gruppe, der beskrives som ‘indvandrer-typer’, på 8-10 personer var til stede under en privat fødselsdagsfest. De optrådte stærkt provokerende hele aftenen og ved 4-tiden lykkedes det dem at komme i slagsmål med en person, som blev stukket med en kniv. Det samme skete for to mænd, der kom til for at hjælpe, siger politiets centrale vagtleder, Rene Hansen. […] Tre mænd stukket ned med kniv

Her går volden så pludselig opad i hierarkiet. Måske er konklusionen, at det er mest givtigt at fokusere på den voldelige gruppe selv? (LFPC)

Obama: Damned if he does, damned if he doesn’t

Hvad pokker skal man gøre når man hedder Barack Hussein Obama, og på den ene side gerne vil have et tolerant image (og del i ‘the Black Muslim vote’), og samtidig skal passe ikke at give næring til (givetvis usande) rygter om hans personlige forhold til Fredens Religion. Skal man aflægge et besøg i en moské?

[…] But some Muslim leaders said Obama needs to do more to make it clear that he welcomes their support in his campaign. Though he’s spoken at many churches and synagogues — including a conservative congregation in Boca Raton — he has never visited a mosque, said Altaf Ali, executive director of the South Florida chapter of the Council on American-Islamic Relations. There are between 200,000 and 400,000 Muslims in Florida and about seven million nationwide.

It would be refreshing if Obama said something like this: “I won’t visit a mosque in the company of anyone affiliated with the unindicted co-conspirators of the Council on American Islamic Relations, and I won’t visit any mosque at all unless and until Muslims in America definitively renounce, in deed as well as word, the jihad ideology and Islamic supremacism.” […] Robert Spencer: Obama website the latest thing that offends Muslims

Ud over at krumspringene har en vis underholdningsværdi har jeg det lønlige håb, at dette anspændte/uafklarede forhold til islam kan give utilsigtet fokus på disse emner, som under George W. Bush absolut ikke er kommet ind i den offentlige debat (LFPC).

El Inglés: Nu ude på en pessimistisk tangent

Så kender man El Inglés igen, efter det lille intermezzo fra Gates of Vienna i går med en nogenlunde optimistisk fremskrivning af situationen i Storbritannien og Europa anno 2022. Dette handler selvfølgelig hverken om nøjagtige profetier eller om svælgen i sortsyn, men om afdækning af spillerummet af mulige udkomme, givet de præmisser der er etableret i dag. Intet ville glæde mig mere end at se vores sædvanlige debatmodstandere gå helt ind i denne diskussion og argumentere for hvorfor El Inglés’ scenarier ikke bare ikke vil finde sted, men ikke kan finde sted. Men at de vil tage dette uhørte spring er nok sådan cirka lige så sandsynligt som at der i 2022 vil blive opført en katedral, en synagoge og et hindutempel i Mekka som en goodwillgestus over for os vantro (LFPC).

[…] The riots, though contained in London itself through the deployment of 2,000 riot police backed up by armed units, spilled out of control in parts of the North of the country, with a patchwork of commercial and residential areas across the region left vulnerable to the depredations of rioters and looters.

In a particularly ominous tactical shift, organized arson attacks were conducted in Blackburn during the riots. In a fashion suggesting a high degree of preparation and planning on the part of the perpetrators, entire streets in one residential area were torched by mobile squads of Muslim arsonists working with military precision. The ongoing chaos ensured a tardy and poorly conducted response on the part of emergency services. Though only two people were killed, entire rows of terraced houses were gutted, with property damage estimated as being in excess of a hundred million pounds. Even where the riots were largely contained, running street battles between gangs of whites, Muslims of various ethnic and national backgrounds, and other ethnic minorities resulted in 87 deaths across the country (including those killed in the Blackburn arson attacks), over a thousand injured (including 189 police), and hundreds of millions of pounds of property damage. […] A Crystal Ball for Britain: Part 2

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Ræder Clausen
13 years ago

24Timer skrev i en stort opsat artikel, at der er flere, der konverterer til buddhismen (en relativt lille religion) end til islam.

Mit forsigtige gæt er, at de nye buddhister både er klogere og mere medfølende end de nye muslimer…

JensH
JensH
13 years ago

@Janne

Hehe, Klods-Hans er også en god illustration når det kommer til fænomener som Kurrild-Klitgaard 🙂

Janne
Janne
13 years ago

JensH Det ved jeg ikke. :o) Men jeg ved at Peter Kurrild-Klitgaard og flere af samme kaliber får mig til at tænke på oldermænd og skrivere i Klods-Hans. “”Det kan jeg lide!” sagde Kongedatteren, “Du (Klods-Hans) kan da svare! og Du kan tale og Dig vil jeg have til Mand! men veed Du, at hvert Ord vi sige og har sagt, skrives op og kommer imorgen i Avisen! ved hvert Vindue seer Du staae tre Skrivere og en gammel Oldermand, og Oldermanden er den Værste for han kan ikke forstaae!” og det sagde hun nu for at gjøre ham bange.… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Janne

“For meget bøger og for mange små sorte tegn og grammatik og for lidt erindring og forståelse for det almindelige levede”

Var det ikke Oscar Wilde der engang sagde noget i retning af: “Min herre, De må være et meget højtuddannnet menneske, for det skal man være for at sige noget sådan noget sludder og vrøvl”

Eller var det en anden der udtalte disse ord??

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

En grønlandsk avis (husker ikke hvilken) bragte i øvrigt nogle af Muhammed-tegningerne.

Janne
Janne
13 years ago

JensH Tak for citaterne. Jeg har også efterhånden fået et noget andet syn på Punditokraterne. “Er det kun mig, der synes, at det er ganske hylende morsomt, at alle de mest ubehjælpsomt dårligt skrevne tilfælde af dansk i denne blogs kommentar-sektion er skrevet af selverklærede “nationalkonservative”, der hylder dansk kultur og danske traditioner, men som tilsyneladende oftest ikke synes at vide, hvordan man staver, kommaterer e.l. …?” Av for en hoven starut. Dansk kultur, skikke og traditioner er vist lidt større, dybere og mere uhåndterbare størrelser end hvad grammatik kan rumme. Måske det er det egentligt problem for f.eks. Peter… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Vivi Andersen Taqk for tippet. Jeg var lige ovre på Punditokraterne, og du har helt ret. Peter Kurrild-Klitgaards kommentarer er ufatteligt arrogante overfor de debattører han er uenig med. Bare tag denne her: “Er det kun mig, der synes, at det er ganske hylende morsomt, at alle de mest ubehjælpsomt dårligt skrevne tilfælde af dansk i denne blogs kommentar-sektion er skrevet af selverklærede “nationalkonservative”, der hylder dansk kultur og danske traditioner, men som tilsyneladende oftest ikke synes at vide, hvordan man staver, kommaterer e.l. …?” Der er intet faktuelt i det indlæg, men udelukkende nedladenhed overfor med-debattørers evne udi Dansk.… Read more »

olsen
13 years ago

An. Tusinder af danskere vender sig til Islam. Selvom man kan stille sig meget kritisk til denne påstand, så er det da godt, at det går den anden vej med befolkningerne i muslimske lande, der vender sig mod islam til kristendommen. Her uddrag fra artikel: “Islam hævder at være verdens hurtigst voksende religion, det skyldes hovedsageligt det høje fødsestal i islamiske lande, hvis børnedødelighedsantal er faldet takket været medicin fra vestlige lande. Den kristne forøgelse er fremkommet ved voksnes omvendelse. Som den førende evangelist Wolfgang Simpson skriver, “Mange flere muslimer er kommet til Kristus i de to sidste årtier ,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

PS

Har I læst Peter Kurrild-Klitgaards mildt sagt 2 platte indlæg ovre på Punditokraterne i forbindelse med McHangamas svar til Lars Hedegaard ?

DET havde jeg godt nok ikke forventet af lige netop ham!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Enten er de anslåede 5-10% for lavt sat eller …….. Herhjemme tales der officielt om et antal på 2-300.000 . Men det forbavsende ved dette er, at så relativt lille antal mennesker her i landet i den grad formåer at sætte sig igennem som en faktor, der skal medtænkes i snart sagt alle forbindelser. I mange sammenhænge er det muligt for f.eks. pressen at opstøve og afsløre forbindelser og aftaler som ikke skulle have været bragt til offentlighedens kendskab. Men ingen finder det tilsyneladende nødvendigt at grave i de mulige forbindelser Europæiske politikere kunne tænkes af have etableret ud over… Read more »

Skjoldungen
13 years ago

Vi så et lille forskræp herhjemme forleden i anledning af den (sikkert af hensyn til medierne) hemmeligholdte konference om sharia på Aarhus Universitet. Næh, nej… Ifølge Samarbejds-Politikens kronik havde sharia-tilbederne bedt PET om en risikovurdering fordi Uriasposten havde omtalt seancen og Hodjas Blog ligeså – den sidste illustreret med en ganske almindelig, hverdagsagtig sharia-situation (halshugning) ud for deltagernes navne!!!…Man ser det for sig: shariaristerne belærer den måbende PET-agent om at “disse yderligtgående højreorienterede bloggere vil hugge vores hoveder af! – og det selvom sharia blot er Fredens Religions udgave af spejderloven – altså sådan ńoget med at følge gamle damer… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x