7
jul
Seneste opdatering: 7/7-08 kl. 2248
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1100-tallet og Valdemar Atterdag, 1300-tallet. Tidlig morgendis. Foto © Snaphanen,klik !

Psykiater: “Racisme mod grønlændere er danskernes skyld”

Så kom den endelig, aftørringen på danskerne. Da det nu er en psykiater der ikke kan ‘handle the truth’ kunne man måske være så dristig at antyde noget om at Freuds begreb ‘Verschiebung’, forskydning, kunne have spillet en rolle. Mon også behandlingen af kristne og jøder i Irak, kristne i Indonesien, og hinduer og ahmadier i Pakistan bunder i “bastant dyrkelse” af den nationale identitet og af “pænheden” på disse kanter? I den positive ende må man bestemt tage ad notam, at Dokumentations- og Rådgivningscenter for Racediskrimination tager sagen alvorligt (LFPC).

[…] Vi vil opleve mere vold med racistiske undertoner, frygter den kendte sociallæge, psykiateren Preben Brandt, der arbejder med især hjemløse.

»Ofrene er især minoritetsgrupper som grønlændere , sigøjnere og hjemløse. Vi har selv kastet bolden op med vores mere bastante dyrkelse af danskheden og pænheden og en øget frygt for og afvisning over for mennesker, som ikke er helt som os. Det fører bl.a. også til, at forskellige etniske grupper nu kan finde på at genere hinanden,« siger Preben Brandt, der bl.a. kender til en række eksempler på, hvordan grønlændere og hjemløse er blevet forfulgt med vold og chikane. […]

»Der er ingen tvivl om, at der er tale om racisme, når personer stræbes efter på baggrund af deres oprindelse,« siger jurist Line Bøgsted, Dokumentations- og Rådgivningscenter for Racediskrimination. […] Vi får mere racisme (BT 6.7.2008, ikke online)

Targeting the Weak
Den nederdrægtige Århus-historie fortjener et videre publikum, her oversat på GoV :

Fjordman has written previously about Muslim attacks on Inuits, the indigenous people of Greenland, who are Danish citizens and have been for hundreds of years. Here’s the latest installment in this sorry saga, as reported in Århus Stiftstidende. Our Danish correspondent Kepiblanc has translated it, and follows it with his own comments:

Greenlanders driven out of their homes due to racist assaults. Aviserne  må havde deres historie fra Beboerbladet -for alle der bor i almen bolig nr. 2 – juni 2008, pdf  s 24

Oh, hellige enfold: Faren ved at fokusere snævert på “terror”

PingPong.jpg

Allerede inden jeg læste denne artikel kunne jeg se at den havde H. J. Bonnichsen stemplet over det hele. Manden der har grundlagt begrebet ‘retorisk candy floss’, har siden sin afgang fra PET hærget særdeles beredvillige danske medier med sniksnak og forklaringer på alt mellem himmel og jord vedrørende terror, forklaringer der altid glimrer ved deres udeladelser. Udeladelser, som ingen af de dovne hunde kaldet journalister i deres benovethed kunne evne at spørge ind til. Alt ånder fred og ro, sov bare videre. Vi onde bloggere vil aldrig kunne trænge igennem den massive fortrængning der karakteriserer dem vi er oppe imod, men man kunne prøve at plante et lille frø der kunne spire op og blive til kognitiv dissonans: Hvordan harmonerer reduktionen af disse problemer til “terror” – som er et middel henimod et mål, et mål som artiklen ikke nævner – med den iver efter at introducere elementer af sharia i f. eks. Storbritannien (kodeordet blandt fortalerne er “inevitable”), som vi ser ledende gejstlige og advokater udtrykke der? Er freden og friheden sikret blot det ikke siger ‘bum’ lige her og nu?

[…] Europas regeringer er godt på vej til at vinde kampen mod terror.Det mener tidligere operativ chef i PET, Hans Jørgen Bonnichsen, ifølge DR Nyheder online. Sammen med flere eksperter konstaterer Hans Jørgen Bonnichsen, at de europæiske regeringer og efterretningstjenester har sat massivt ind efter bomberne i London og Madrid. Det seneste angreb på europæisk jord fandt sted for nøjagtig tre år siden, da fire terror-bomber eksploderede i London. […]

Det er massive sikkerhedsforanstaltninger, samarbejde mellem efterretningstjenesterne og Al-Qaidas faldende popularitet blandt unge muslimer, der ifølge Bonnichsen er hoved-årsagen.

“Jeg må konkludere, at hvis jeg var terrorist, så ville jeg nok finde et andet sted end Europa at udføre mine handlinger i,” siger han til DR Nyheder online. […]

De europæiske lande følger forskellige strategier for at forebygge terrorisme, siger Lorenzo Vidino. I England bruger myndighederne mange penge på at fremme moderate retninger af islam, mens man i Holland satser mere på at integrere indvandrere i samfundet ved for eksempel at skaffe unge i job. Europa foran i kamp mod terror

Hvad vi ikke får at vide er, at med til at fremme angiveligt “moderate” retninger af islam i Storbritannien har bl. a. været eksperter som “Den Skæggede Slange” Tariq Ramadan (LFPC).

“Bvadr”: Racismen starter i børnehavealderen

De britiske folkeopdragere øjner stadig flere måder hvorpå den nederdrægtige og allestedsnærværende racisme kan manifestere sig:

[…] The National Children’s Bureau, which receives £12 million a year, mainly from Government funded organisations, has issued guidance to play leaders and nursery teachers advising them to be alert for racist incidents among youngsters in their care. This could include a child of as young as three who says “yuk” in response to being served unfamiliar foreign food. […]

The guide goes on to warn that children might also “react negatively to a culinary tradition other than their own by saying ‘yuk'”. Staff are told: “No racist incident should be ignored. When there is a clear racist incident, it is necessary to be specific in condemning the action.”

Warning that failing to pick children up on their racist attitudes could instil prejudice, the NCB adds that if children “reveal negative attitudes, the lack of censure may indicate to the child that there is nothing unacceptable about such attitudes”.

Nurseries are encouraged to report as many incidents as possible to their local council. The guide added: “Some people think that if a large number of racist incidents are reported, this will reflect badly on the institution. In fact, the opposite is the case.” Toddlers who dislike spicy food ‘racist’

At dette efterhånden ligner den nidkærhed som kendes fra den kinesiske kulturrevolution eller fra det cambodianske Pol Pot-regime er man helt blinde for, indlevet som man er i en tidsånd der ikke kan fortsætte denne vanvidskørsel på ubestemt tid (LFPC).

Halleluja, her går det godt: Don’t mention the jihad

Konsulent i DA

Tegningen der ledsager Berlingskes glade budskab er utilsigtet blevet en perfekt illustration af indholdet – to smilende (nåh ja, vi ved strengt taget ikke om den indpakkede kvinde smiler) mennesker der står parat til at kaste sig om halsen på hinanden; problemstillingen der hedder at give hånd til urene vantro eksisterer ikke. Der er kun en lille kløft som enhver da kan se er let at springe over. Og springe over er netop hvad artiklen gør. Illustrationen overgås i propagandamæssig nedladenhed og forsøg på at ‘itegningsætte’ virkeligheden kun af den (svenske?) tegning af mennesker i alle farver der danser hånd i hånd rundt om en globus.

Tegningen siger også hvad artiklen ikke nævner med ét ord: At det drejer sig om det hidtil urealiserede projekt at få islam ‘integreret’ i et kuffar-samfund; det drejer sig ikke om buddhistiske vietnamesere eller katolske polakker, for de glider som regel ind uden problemer. Måske kvinden her er en af de arbejdsløse somaliske kvinder som et lyst hoved i Århus Kommune mente kunne gøre gavn som buschauffør? Se, hvor hun glæder sig til at komme ud bag rattet.

I flæng kan man nævne hvad artiklen ikke omtaler: At krav om særhensyn til bedetider osv. erfaringsmæssigt vil tiltage med øget beskæftigelsesfrekvens; afvisning af ‘integration’/assimilation fra religiøse kredse; gadevold; ghettoproblemer (mon manden på tegningen er grønlænder?); voldspotentialet vi så en demonstration af under ildspåsættelserne i februar; kriminalstatistikkerne. Artiklen postulerer, at der ikke er noget der hedder kulturforskelle, men kun “forudfattede meninger”. Ved at glide hen over så omfattende en problemstilling og bare tørre ansvaret af på fordomsfyldte danskere mister den enhver troværdighed (LFPC).

Alle taler om integrationsproblemerne. På arbejdsmarkedet løser man dem.

Selvom indvandringen stiger, vokser beskæftigelsen, og bekymringen for indvandrere og flygtninge er på det lavest registrerede niveau, viser nye tal fra Institut for Konjunkturanalyse (IFKA). Kun 14 pct. af danskerne er meget bekymrede for samfundsproblemerne med flygtninge og indvandrere. Det er næsten en halvering på ti år.

Skiftet i danskernes holdning er ligetil at forklare. Når vi mødes på arbejdsmarkedet, ryger forudfattede meninger på gulvet, og den indbyrdes respekt stiger til gavn for integrationen og fællesskabet.

Et godt eksempel er religion, som kan synes at fylde meget i det offentlige rum. Direkte adspurgt om religionens betydning på arbejdspladser svarer virksomhederne, at religion generelt ikke giver anledning til problemer i hverdagen på virksomhederne. Kun fire pct. af virksomhederne har en sjælden gang stødt på problemer i forbindelse med den enkelte medarbejders religiøse særinteresser. Og det er meget sjældent, at medarbejdere klager til personalechefen over virksomhedens almindelige takt og tone.

Integrationen på arbejdsmarkedet ses tydeligt i tallene. De senere år er der kommet 46.000 flere indvandrere fra ikke-vestlige lande ud på danske virksomheder i både den offentlige og den private sektor. Det er et glædeligt gennembrud, som vil vise sig altafgørende for integrationen.[…] Arbejdsmarkedet løser integrationsproblemerne

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
13 years ago

Gurre har inspireret mange, og selv om der ikke er så meget at se i dag, er det en smuk egn. Her er en hilsen fra H.C. Andersen:

http://64.233.183.104/search?q=cache:1TuW4TK-jZ4J:www.ugle.dk/hvor_nilen_vander.html+tove+gurre+folkevise&hl=da&ct=clnk&cd=6&gl=dk

JensH
JensH
13 years ago

@Morlille

“mistanke om, at kanalen sender fra Sct. Hans! Gør den det?”

Eller fra Politikens hus på Rådhuspladsen. SÅ ved jeg ikke hvad der er værst af de to??

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

Rune Engelbreth Larsen er ekstremist. Han ønsker, at den vestlige kultur går til grunde. Hvad, der kommer i stedet, er han angiveligt ligeglad med. Han lider vel af et suicidalt selvhad. Angiveligt grundlagt i barndommen.

JensH
JensH
13 years ago

“at han er en Wulff i fåreklæder,”

Han har ihvertfald taget nogle gevaldige spring. Fra satanisme til såkaldt humanisme. Men uanset hvad der er hans virkelige agenda, så synes jeg han på alle måder er en ekstremist.

morlille
morlille
13 years ago

Eks-lederen af minoritetspartiet Rune Engelbræk fik i formiddag på P1 en hel time til rablende vanvittig propaganda for sine forvirrede ideer om samfundsforhold. DR må synes, han bidrager med noget interessant. Mærkeligt som P1 dag efter dag mere og mere giver een mistanke om, at kanalen sender fra Sct. Hans! Gør den det?

LFPC
13 years ago

Jeg læser så godt som aldrig Engelbreth. For de fleste af vores modparters vedkommende kan man nok antage at de udtrykker deres eget livssyn, som man så kan være enig eller uenig i. Men med Engelbreth vil jeg aldrig kunne overbevises om at der er overensstemmelse mellem ordene han udtrykker, og den egentlige hensigt bag. Kort sagt er min fornemmelse at han er en Wulff i fåreklæder, men dette kan jeg selvfølgelig ikke dokumentere, og derfor er enhver debat med ham meningsløs for mig.

JensH
JensH
13 years ago

@Anuslaban

Nej, selvfølgelig har Rune Engelbreth Larsen ikke kommenteret på Grønlændernes situation i Gjellerup-parken. Jeg ikke engang han anser det som rascisme, da det jo kun er hvide (kultur)kristne Danskere som kan være rascister.

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

Har Rune Engelbreth Larsen kommenteret grønlændernes situation i Gellerup?

Anuslaban
Anuslaban
13 years ago

Grønlændernes fordrivelse fra Gellerupparken er etnisk udrensning. Mens medierne har travlt med at omtale etnisk udrensning langt fra Danmark, er medierne knap så tilbøjelige til at omtale det selvsamme fænomen, når det forekommer indenfor landets grænser.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x