8
jul
Seneste opdatering: 21/12-09 kl. 1655
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Drabsmændene skændes henover liget, dvs. fhv. integrationsminister Mona Sahlin holder indtil videre klogeligt sin mund,  hun får alligevel foræret magten af svenskerne i 2010, så hvorfor risikere at blamere sig ?  Nyamko Sabuni citerer i dagens besynderlige debatartikel “Sahlins integrationspolitik gynnar sverigedemokrater” partifællen Maurijo Rojas tre år gamle tal (!) , der givetvis er temmelig forældede, med den fart det går i Sverige.

“Resultaten är häpnadsväckande. År 1990 fanns det tre bostadsområden i Sverige som kunde betecknas som utanförskapsområden. År 2002 hade antalet ökat till 128, den senaste kartläggningen visar vi att antalet fortsatte att växa så att det vid regeringsskiftet 2006 var uppe i 156 områden.”

Når omkring 500.000 i Sverige lever i ghettoiseret fattigdom, i et lille, rigt land i en højkonjunktur, så er der nok noget mere  grundlæggende end “integrationen”, der er slået fejl. Det ville være befriende hvis Sabuni kunne  udtrykke sig mere  ligefremt: det er hele Riksdagens dømmekraft , der har været langvarigt parkeret i grøften. Det interne pindehuggeri har kun akademisk interesse. Hvis Sabuni ikke ville arve Sahlins fallitbo, kunne hun jo bare have ladet være med at kandidere og  vende tilbage  til sit  gamle  erhverv. Hvad det var, fremgår ikke lige…. Jeg villle heller ikke arve det. Hun kunne også have bedt sin egen regering om at lade være med at bygge videre på miséren ved at tage en større provinsby ind fra den 3 verden om året. Hendes artikel er en boksekamp – men kun med én , desperat deltager. “Snälla Sabuni, du har arvet SAP og Mona, men det går snart over”:

“Vi får allt fler utanförskapsområden”, men snälla Sabuni, nu har NI makten. Formuleringen indikerar att antalet utanförskapsområden fortsätter att öka, även efter Alliansens maktövertagande. Sabuni lämnar inga siffror på det men efter ett maktövertagande, speciellt två år efter valet, så har faktiskt den sittande regeringen ansvaret för utvecklingen.”     Robsten og Rojas et al “Utanförskapet växer dramatiskt i Sverige”, august 2005.  Folkpartiets  rapport om følsomme områder i Sverige “Utanförskapets karta”, kom i marts 2006 ,pdf  30 sider. Som man kan se, er der smidt en fragmentationsbombe på landet.

Inden Abdul Wahid Pedersen skryder for meget over konversioner til islam: Flere konverterer til buddhismen

Men dem hører vi næsten aldrig om, fordi de ikke skaber sig hysterisk og påkalder sig offerrolle mens de hvisler slet skjulte voldstrusler, ikke insisterer på at pådutte alverden deres ideologi, ikke gør gadebilledet mere trist og konformt (i modsætning til ‘mangfoldigt’) med indpakkede kvinder med samt barne- og klapvogne og med klonede flokke af etageklippede drenge, ikke segregerer sig i ghettoer, og ikke belaster kriminalstatistikkerne og budgetterne for overførselsindkomster. Derfor. Men islam har da utvivlsomt et potentiale man ellers kun finder i mere marginale sekter og gurubevægelser, for de terminalt usikre der ønsker en samlet pakkeløsning med svar på alt. Og så har den, glem ikke det, milliarder i form af petrodollars i ryggen (LFPC).

[…] Der findes ingen nøjagtige opgørelser over, hvor mange, der konverterer til de forskellige religioner, men forskning fra 2005 skønner, at det fordeler sig således:

Islam: Cirka 2.100-2.800 danskere i perioden 1970-2005.

Buddhisme: Cirka 4.000-5.000 danskere fra 1970-2005. Størstedelen følger den tibetanske buddhisme.

Hinduisme: Cirka 500 danskere. Størstedelen til Hare Krishna.

New age: Cirka 6.000 danskere fordelt på 130 grupperinger.

Buddhisme mere populær end islam

Præsteparanoia

I Kirkeministeriet er de meget kede af den nye svenske lov, der tillader myndighederne at overvåge bl.a. den elektroniske kommunikation, der passerer den svenske grænse, meddeler Kristeligt Dagblad. Det er ikke så godt for ministeriet, der bruger en internetudbyder, som sender al elektronisk trafik gennem en svensk server, og nu vil næstformanden i Folketingets Retsudvalg, Anne Baastrup (SF), have de danske myndigheder til at lægge pres på de svenske for at få dem til at lave overvågningsloven om. I modsat fald frygter hun, at vi får et stort internordisk problem, fordi de svenske overvågere sidder og snager i danske præsters privatliv.
Groft sagt tror imidlertid ikke, at problemet bliver særlig stort. Præsterne har nemlig intet at frygte. Som man vil vide, er de svenske myndigheder især interesserede i at afsløre folk med højreorienterede, racistiske og fremmedfjendske meninger, som regelmæssigt bliver afklapset af det svenske retsvæsen. Men sådanne anskuelser findes stort set ikke blandt danske præster, hvis knusende flertal stemmer SF og således lægger sig tæt op ad Sveriges katalog over statsanerkendte synspunkter. Kirkeministeriet risikerer højst, at det kommer frem, at et stort antal danske præster ikke tror på Gud, men i stedet er gået over til den nye FN-religion, men også det ser man meget mildt på i Sverige.

Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske, 05.07.2008

Lasse Jensen på “repeat”

Større ånder end vi mere ordinære –  musikere, malere, filosoffer – kan holde sig levende  og endda  transcendere i høj alder. Det almindelige er desværre  at køre  i den samme rille, bare  mere  insisterende. Da det er agurketid, blev der  lige netop  plads  til Lasse Jensen- rillen.:

Frisk luft over Danmark:   JEG HAR LIGE sejlet til Jylland. Perfekt vind, sol og selskab i en lille sejlbåd kan næsten få en vrissen gammel mand i godt humør.  […]


Men den højnationale og optimistiske stemning blev heldigvis ødelagt, da sejlkammeraten for tredje gang på to dage var tæt på at kaste mobilen over bord i vrede.
HAN FORSØGTE at få besøg af sin familie. Men der var et lille problem. Svigerdatteren er af anden etnisk herkomst (læs: ikke-europæisk, ikke-hvid). Men da staten energisk sørger for vores sikkerhed og etniske renhed, er der store problemer med hendes indrejse- og opholdstilladelse.
GODT NOK er svigerdatteren uddannet på Aalborg Universitet, har arbejdet flere år her i landet og er på niende år gift med sin danske mand, men hendes pas er ikke EU-rødt, så hendes danske fortid og nutid er derfor stærkt betænkelig. Hun skal personligt møde op på den danske ambassade i sit hjemland, hvor hun og hendes mand driver en succesrig virksomhed. Ambassaden ligger meget langt væk, og der kræves et ansøgningsforhør, iris-scanning og fingeraftryk. Processen tager måneder, og flyafgangen nærmer sig.
Jeg indånder den danske havluft i fulde drag, men en begyndende friskluftsforgiftning får mig til at se skrænterne ved Rågeleje og Odsherreds bakker som murene til en ugæstfri og fremmedfjendsk fæstning. […]
De talentfulde af anden etnisk herkomst nægter nemlig at bo i Danmark . De søger væk, fordi deres netværk fortæller dystre historier om dette ugæstfri, uvenlige og lukkede land, der klynger sig til en drøm om, at vi kan være globale og innovative, samtidig med at vi lukker os inde i en uindtagelig fæstning, hvor vi alle synger de samme sange i den samme kirke og gifter os med hinanden.
DEN FRISKE LUFT på havet er helt klart ikke den samme friske luft , som Dansk Folkeparti lovede indført i Danmark i en reklamekampagne for nogle år siden. Herude i Kattegat blæses hjernen ren for onde tanker, vrissen nedladenhed og nationale nedgroede negle. Her er der ingen drakoniske visumkrav, tørklædeforbud, danskhedsprøver eller risiko for udvisning uden rettergang.
På fjerdedagen ringede min kamme rats mobiltelefon: Svigerdatteren havde fået visum! Til det fremmedfjendske, halvfascistiske og småpædofile Østrig, som en dansk regeringschef engang forsøgte at boykotte, fordi de ikke var stuerene!
MEN EUROPA er mere gæstfrit end Danmark .

Lasse Jensen i Ekstrabladet, “Gamle  mænd vrisser”-  Foto: Lasse Jensen højtideligholder  arebejdernes  internationale kampdag 2008 i Fælledparken. Ud  af titusinder var der ganske  få indvandrere, endnu færre  kvinder  og slet ingen tørklæder. Er den yderste venstreføj plaget af nedgroede nationale negle og nedladenhed ?  (foto Snaphanen)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og Gated Communities – som vi har set i Malmø. Det er ikke psykologiske spekulationer. Sverige segregerer meget hårdt fra år til år. Danmark mindre, fordi vi har bremset de militante multikulturalister. […]

JensH
JensH
13 years ago

@steen I stand corrected. Det var selvfølgelig inde på Avisen.dk jeg læste disse meget informative artikler, som gav en helt anden version end den vi gennem de seneste par ellers har kunne læse og høre i MSM. Jeg sad også og studerede kortet over “utanförskapsområden”, og set med Danske øjne kunne jeg godt have tænkt mig, at de havde ‘anlagt’ mange flere af disse de facto selvstyrende områder i det nordlige Sverige. Det havde iøvrigt også været meget mere humant overfor ‘flygtningene’ selv. Deroppe er der masser af frisk luft og natur, og de ville derfor meget bedre have kunnet… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“Her er der ingen drakoniske visumkrav, tørklædeforbud, danskhedsprøver eller risiko for udvisning uden rettergang.”

Den gamle sure mand skal nok hjælpe det kønsfascistiske tørklæde på vej i Danmark. Tolerant som han er.

JensH
JensH
13 years ago

“af artikler, hvor irakere selv siger at der er lige så sikkert i Nordirak som i København.”

Ja, det var vist i JP. Men det vil ikke afholde DR, TV2, Politiken, Berlingske Tidende, Information og Helle IB på BT fra at iværksætte den til dato største tude-kampagne i dansk medie-historie. Min ‘fingergespitzgefühl’ fortæller mig, at der bliver masser at atge fat på i blogsfæren i de næste par måneder. Hele sidste valgkamp habdlede jo stort set ikke om andet end lige disse AFVISTE Irakiske asylansøgere.

JensH
JensH
13 years ago

“suk ! Jeg holder ferie på Sankt Hans i år………………..”

Er ‘Sankt Hans’ slang for Londonistan?? Men her er der i det mindste en god nyhed:

http://politiken.dk/indland/article536682.ece

Den dårlige nyhed er selvfølgelig, at vi nu skal til at høre alle mediernes tuderi de næste par måneder.

Julie
Julie
13 years ago

Hvorfor flytter svigerdatteren ikke til Saudi-Arabien, hvor der er så megen reliøs tolerance? Og tager tossehovedet Lasse Jensen med.

JensH
JensH
13 years ago

Men trods alt er der et sted hvor den politiske korrekthed om muligt har nået en endnu højere frad af vanvid:

http://jp.dk/udland/europa/article1386852.ece

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x