19
jul
Seneste opdatering: 23/7-08 kl. 1310
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1947. Vi bruger sommeren lidt på musik, ligesom sidste juli på Emmylou Harris og k.d. Lang. Der må pauser til.  Ferrier, et Guds ord fra landet, ligesom Jussi Björling. Hvem ville ikke gerne være et sådant ord, selvom de ikke blev så gamle?  Hør når mandskoret sætter  ind i del 2. Bruno Walther  lærte hende tysk, så hun blev sin tids Mahler-sanger.  I to dele.

700 millioner i lommen på importerede maffiosoer på syv  år

Attackerna mot kontanttransporterna i Sverige ökar dramatiskt. De spektakulära rånen mot värdecentralen i Akalla och värdetransportbilen i Hallunda visar på en total hänsynslöshet hos förövarna. Trots ständiga tekniska förbättringar ligger Sverige högt på Europatoppen när det gäller värderån. Enligt uppgifter från Tidningarnas Telegrambyrå har 700 miljoner kronor hamnat i värderånarnas fickor under de senaste sju åren i Sverige.Transport och branschen kräver nu krafttag för att trygga väktarnas arbetsmiljö.
 
”Samhället måste ta sitt ansvar för värdetransporterna”  Transport.se

»Halal Euro Fried Chicken«

 se Hodjas Paris fotos

Bedehus eller fjendtligsindet ambassade ?
artiklen siger, der er 18 mio muslimer i Europa. Seneste tal jeg har hørt, er 53 mio. , iregnet den europæiske del af Rusland og Tyrkiet. Rigeligt til en blodig konflikt og generationers “fredsprocesser”, hvis de ikke får deres vilje. Appeasement vil være politikernes svar, men hvor længe kan man holde et vilddyr tamt ? Her er rigtigt lagt i kakkelovnen til jeres børn og børnebørn, der risikerer at opdage hvem , der ender som dybstegt halalkylling fordi deres forældre var for indskrænkede  og ego-centrerede til at interessere sig for andet end fladskærme , firhjulstrækkere, klassekvotienter i folkeskolen,  og “par-relationer” :

“I et stigende antal lande diskuteres forbud mod oprettelse af moskeer. Europæerne føler sig truet af islam og frygter, at muslimer ikke accepterer vestlige værdier.” Moskeer er ikke velkomne i Europa

“We already have more than 6,000 mosques in Europe, which are not only a place to worship but also a symbol of radicalization, some financed by extreme groups in Saudi Arabia or Iran,” Filip Dewinter, leader of a Flemish separatist party in Belgium, told Radio Netherlands Worldwide at the conference. Mosques increasingly not welcome in Europe

Jeg genså Preben Møller Hansen forleden og længtes   ærlig talt  efter “stegt flæsk hver tirsdag”, som der står på skiltet. Min mund  løb i vand. Nok med  andebryster, vagtler i sarkofager , rødtunger, snegle, tandoori-chicken  og kantareller  her. Persillesovs er fremtiden. Og gule ærter og grønlangkål med  brunede  kartofler.

»Invandringspolitiken håller på att knäcka Sveriges ekonomi«

Det svenske “humanitære storhedsvanvid” – en Riksdag af 349 Morten Kjærummer, (som P 1 har rå- dyrket fire gange de sidste dage.) Halvanden time. Hør det, hvo som orker. Han elsker et urgammelt Kinks nummer, fordi det handler om en “diskrimineret transvestit”. Det er en rigtig åndsperson, vi har sendt til EU. Bliv dernede, vi vil godt betale en mio om året for det, også selvom  Belgien går i opløsning. Nu går Sverige, nordens fattigste land , også mod ressecion , og så kan det blive lige lovligt “interessant”.

Allvaret förstärks samtidigt prognos om den svenska välfärdens sammanbrott. Fel invandrare kommer hit för att leva på bidrag istället för på arbete. Det kostar ca 50-300 miljarder per år. Siffror som mörkas av regeringen! Det är snart val!
Då har inte talet om att allt fler kriminella utan asylskäl som drygar ut bidragen genom kriminalitet. De är orsak till att inga resurser räcker till för bland annat polis, åklagare, domstolar och kriminalvård. EU, EMU och Schengen blev lika fel som närpolisreformen. Teori och praktik stämmer inte.
Nu är det hög tid att ta problemet på allvar och visa att det inte går att avfärda problemet med ordet särregler. Annars kommer det att bli ännu sämre för de Svenska pensionärerna. De folkvaldas storhetsvansinne är inte humanitet. Detta är tänkvärd ord om invandringens kostnader.
Den svenska riksdagen råder det en närmast total likriktning och tystnad i frågan. Civilkurage saknas hos våra folkvalda. Ingen riksdagsman vågar avvika från den uppifrån fastställda åsikten av rädsla för att förlora sin riksdagsplats och därmed sina privilegier. I skydd av ordet humanitär kan utgiftsorgier av sällan skådat slag fortgå år efter år.
Ersättningen eller snarare ”mutorna” till kommunerna är för var flykting 534. 900 kronor. För varje överenskommen plats får kommunerna dessutom en engångsersättning ”muta” på 500 000: – kronor totalt 1. 034 900: – kronor. Dan Eliasson på Migrationsverket säger att det är bara för ensamkommande barn och ungdomar som ersättningen höjts per flykting och år, detta i skarp kontrast till all annan offentlig verksamhet där sparbetingen är ett måste.
Vad är det som gör att Sverige anser sig ha råd att bedriva en så annorlunda invandringspolitik än sina nordiska grannar? Vad är det som gör att så många, utan rimlig chans på den svenska arbetsmarknaden, söker sig hit?Eftersom frågorna knappast får ställas, än mindre besvaras, fortsätter sönderfallet av det svenska välfärdssamhället med ständigt stigande och allt orimligare skatter. Det humanitära storhetsvansinne som fått dessa negativa konsekvenser för det svenska samhället har inget med verklig humanitet att göra utan måste betraktas som ren dumhet, och dumhet är inget att vara stolt över.

Kjell Ek læserbev tilsyneladende ikke antaget af nogen avis, men han er jo også Sverigedemokrat. Migverket antal PUT på 25 år – 1.081.780 pdf. Hertil skal lægges de indenrigsfødte efterkommere i perioden. Antal ukendt, men ca. 300.00 er næppe helt ved siden af.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
13 years ago

Den bedste “læremester” er livet selv. Jeg tror på eksemplets magt og på, at realismen vil indfinde sig hos tilstrækkeligt mange, når vikeligheden banker tilstrækkeligt hårdt på. Men det vil efter alt af dømme være for sent til at undgå borgerkrige eller borgerkrigslignende tilstande i en fremtid, der slet ikke er så langt borte. I mange år undrede vi os over, at nazismen kunne få så godt tag i en gammel kulturnation og trække andre fascitiske regimer med sig i Europa. Det behøver vi ikke mere at undre os over, for vi har hver dag for øje, at de samme… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Steen, det du skriver om at det bliver meget svært, hvis det i det hele taget kan lade sig gøre at, genlære folk at forholde sig realistisk til omverdenen for at kunne agere hensigtsmæssige er givetvis rigtigt. Men for mig at se eksisterer der ikke andre muligheder, spørgsmålet er hvordan. Vi har foreløbig de 2 valg – enten at lade islamiseringsprocessen fortsætte eller at gå igang med en pædagogisk/psykologisk påvirkning. Vælger vi det første efterlader det os med 3 muligheder, som du sikkert er helt på det rene med : konvertering til islam dhimmisering emigrere For mit eget vedkommende vil… Read more »

Mette
13 years ago

Jutta. Vi er helt enige om, at den danske piskefløde er dejlig, og at idyl stadig findes. Efterhånden på trods af EU, og jeg gruer mig for fremtidens ødelæggelser. EU-toppen er blevet et uhyggeligt monster, der er godt på vej til at ødelægge demokratiet og truer freden i fremtidens Europa. I går læste jeg en kronik i Jyllands-Posten. Den handlede om Claus von Stauffenberg, hans Nina og hendes lange enkestand og tapre kamp for deres fem børn. Anledningen var en biografi, som deres datter Konstanze har skrevet. Jeg skulle ønske, at mit tyske var bedre, for der udkommer i disse… Read more »

Jutta Starke
Jutta Starke
13 years ago

@Mette Siden 30 Aer( 1980) koerer vi(stakkels tyskere) til Danmark/Fanoe for at opleve, hvad du naevner boeger, musik og glaede og Jyllandavis for at glaede for de smaa ting.Jeg koerte forbi boenner, kartofler, isaer smoer og jorddbeer, og jeg gik fra Cyclen, for at koebe det. Vi har som tysker koebt hjemmelavet leverpaastej, ymerdrys, franskbroed for de sidste feriedage. Mange mange dage grillilede vi en roedspaettede. Jeg har lavet en lagkage med den enestaaende Schlagsahne fra Danmark, som jeg hentede i Dezember for hele Familien Juleaften fra Hamborg. Paa Fanoe oplevede vi “Fanoe Kirkekoncerter” og meget mere. Vi kan bare… Read more »

Mette
13 years ago

Når Kathleen Ferriers navn nævnes, går en sang straks i gang for mit indre øre: “And the only, only thing that I did that was wrong Was to keep her from the foggy, foggy dew” Men også andet, Glucks Eurydike og Händels Messias. Kathleen Ferrier nåede meget i sin korte og sene karriere. Dejligt med disse dovne julidage, skønt regnvejr. Bøger, musik og glæde ved de små ting. Friskplukkede økologiske jordbær fra Gyllingnæs, hvor man engang havde vilde idéer om at bygge et atomkraftværk. Nu soves der tornerosesøvn med herregårdsidyl, hjorte og fasaner i store mængder, oldtidslevn i flint kan… Read more »

Jutta Starke
Jutta Starke
13 years ago

“Moskeer er ikke velkomne i Europa”
det er, hvad europaeiske folke mener.
Men det er EU, som garanterer muslimerne fuld religionsudfoldelse i moskeer.
Den europaeiske Kommission mod Racisme og Intolerance:
-I forbindelse hermed skal unoedvendige retslige og administrative forhindringer for bygning af et tilskraekkeligt antal bedehuse til udoevelse af islam AFSKAFFES”;
http://www.coe.int/t/e/human_rights/ecri/1-ecri/3-general_themes/1-policy_recommendations/Compilations.asp#TopOfPage

Jutta Starke
Jutta Starke
13 years ago

Er det forkert her (this thraed) at sige tak for den store sanger Kathleen Ferrier?
Hun kom saa sent til at synge og desvaerre doede hun tidlig.
Hvadfor en stemme….

JensH
JensH
13 years ago

@steen “De fleste er ikke-vesterlændinge, men jeg kender ikke præcise tal.” Nej, og det kan man vel ikke finde nogen staestik på. Men nu ved vi jo fra det øvrige vest-Europa, at den gruppe blandt ikke-vestlige indvandrere der specielt skaber problemer er dem fra den muslimske verden. Og hvor muslimer er der så i Sverige?? Da Sveriges Muslimska Råd (SMR) i 2006 rejste en masse krav om særregler for muslimer læste jeg i et apr de Svenske medier, at SMR repræsenterede ca. 70.000 muslimer ud af ialt 475.000 muslimer i Sverige: http://sydsvenskan.se/sverige/article155979.ece Omvendt, under krisen med Lars Wilks rondeltegning så… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Ganske interssant statestik fra Migrationsverket. Af de 1.081.780 personer som har fået PUT (Permanent Uphållstilstånd) har de 500.819 fået det via “Anhöriga”. Dermed kan man vel næsten sige, at hvergang en person får PUT kommer der yderligere en med i købet via familiesammenføringer, eller hur??

Også, dem der får PUT kan vel ikke være udlændinge fra den vestlige verden?? Der er vel her tale om folk fra den ikke-vestlige verden??

Janne
Janne
13 years ago

“En imam i den schweiziske by Zürich mener, at forslaget om at forbyde minareter kan skabe grobund for ekstremisme.

– Det vil sætte skub i radikaliseringen inden for det muslimske samfund i Schweiz, siger Sakib Halilovic.”

Uha, hvis vi ikke makker ret, og gør som de kræver, så skal vi nok få fredelig religion at føle.

Sig mig kender de slet ikke noget til demokratiske rettigheder og spilleregler? At hvis der er et flertal der sig nej til minareter, så skal der ikke være nogen minareter. Sådan er vores demokratiske kultur altså bygget op her i Vesten.

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Der er ingen anden løsninpå problemet, end at skifte alle de gamle partier ud med nye.
En helt ny start vil være godgørende.

falkeøje

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x