21
jul
Seneste opdatering: 26/7-08 kl. 1940
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamas TV Bunny Assud Is Tempted by Satan to Steal and Is Sentenced by Children Viewers to Have His Hand Chopped Off

og så undrer man sig  over at de såkaldte palestinensere, ikke kan skabe en fungerende stat, på et areal som Langelands og   med alverdens  bistandshjælp.-   Ovenpå den børnetime, kan man indtage lidt modgift her: Pat Condell´s “Islam is  not a victim”  – findes  også bare  som downloadbar lyd. . “You could almost call it  a legal suicide bomb”:

“Islam er  modernitet”

Sarkozy indskriver sig her i en efterhånden lang tradition af tom ros af “fredens religion”. For nylig var det den republikanske præsidentkandidat John McCain der gjorde vold på såvel virkeligheden som den engelske grammatik med den ligeledes ubegrundede påstand “I admire the Islam [sic]. There are a lot of good principles in it”. Politikerne ved selvfølgelig, at ingen journalister vil anholde dem på deres luftigheder og komme med det der engang hed “uddybende spørgsmål”. Islams fortræffeligheder  er en af de uargumenterede antagelser som ikke bliver taget op på denne side af ragnarok (LFPC).

“For France the friendship with the Arab countries is very important. Islam means progress, science, pride and modernity”, Sarkozy continued.  Ansamed, 17 juli

En ny tamil-sag eller en “Morten Østergaard-skandale?”

Regeringen vil ikke miste stemmer på, at det er blevet afsløret, at Udlændingeservice i årevis har undladt at informere danskere om, at de let kan få deres ægtefælle til Danmark. Vælgerne sætter lav indvandring højere.
De seneste afsløringer af Udlændingeservice får efter alt at dømme ingen konsekvenser for hverken ledelsen i Udlændingeservice, integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) eller regeringens popularitet.

Danskerne er ligeglade med Udlændingeservice’ vildledning

Tredobbelt respektløst

Når venstrefløjen og visse jurister nu arbejder på højtryk for at underminere den danske 24-årsregel og tilknytningskravet i familiesammenføringssager med henvisning til EU-reglen om arbejdskraftens frie bevægelighed udvises en tredobbelt mangel på respekt – over for Danmarks retlige forbehold, over for det meget store flertal i Folketinget og i befolkningen som støtter den stramme danske udlændingepolitik, samt over for hensigten bag reglen om arbejdskraftens frie bevægelighed. Sidstnævnte blev nemlig skabt for at gøre det lettere for EU-statsborgere i beskæftigelse at bosætte sig i andre EU-lande – ikke for at give mennesker uden EU-statsborgerskab ret til at bosætte sig frit inden for EU. Venstrefløjen skyer fortsat ingen midler for at få så mange ikke-EU borgere til Danmark som muligt – mod befolkningens ønske. Michael Sandfort,Berlingske Tidende | 20.07.2008

Øllah Akhbar

– vi er  til fals for en god overskrift

I en særdeles detaljerig og veldokumenteret artikel i Information, fastslås det nu, at Irak er på vej mod en normalisering – akkurat som præsident Bush hævder. I artiklen beskrives, hvorledes den irakiske befolkning nu igen har adgang til at beruse sig i alskens alkoholiske drikke. På Bagdads hovedstrøg er der således inden for de sidste par måneder dukket op imod 50 nye forretninger op, som uantastet kan sælge al den alkohol, de kan skaffe. Og dette er unægtelig nye tider. ………    Men nu har freden – næsten – sænket sig, og der bliver gået til vaflerne i det gamle kulturland. Én ting opretholdes dog – sådant rent principielt. Alkoholsælgerne er kristne – mens kunderne fortrinsvis er muslimer. Egon Balsby , Groft Sagt, Berlingske

Hata, hata! Reinfeldt tar våra pengar, skanderade ett trettiotal ungdomar på skolan

på billedet ser man hvem som hader, men ikke  hvorfor……

I sommartider gör man ju gärna utflykter och hälsar på släkt och vänner runtom i Sverige. En förändring från förra sommaren är att man nu ser araber och afrikaner i varje stad och by. Det är svenska staten som placerat dit dem. På eget bevåg hade de inte hittat dit, för vad finns det för jobb åt dem?

De ser glada ut över att ha kommit till vårt generösa land. De ler vänligt och jag ler tillbaka. Som minister Orback i den förra sosseregeringen sa: bäst att vi är snälla mot dem, för en dag är de i majoritet.

Visst ska vi visa kristlig snällhet och medmänsklighet. Men inte för att vi är rädda för dem. Hur resonerar de politiskt korrekta invandringsentusiasterna egentligen?  EKP – Landet rundt

‘Compared to Us, Hamas Is Islamism Lite’

Global power is their goal, and they are willing to slaughter innocents to get there. A group of ultra-radical Islamists are training in the Gaza Strip.

It’s not easy to find a place to meet the man who goes by the name of Abu Mustafa. A number of places were agreed on and jettisoned. Finally, after hours of cruising around Gaza City with Abu Mustafa’s driver, the call came. The meeting would take place on the beach. There are enough people on the beach that one doesn’t attract so much attention, the caller explained. How absurd this notion was would soon become clear.    Spiegel Online  18.7.2008

 

Telling the Truth is Islam-Bashing?     

Amil Imani, iransk borgerretsaktivist, bosat i USA

Question: Does Islam get a pass because it is a religion? Who says Islam is a religion? Millions do? What is the evidence? The words of masses of brainwashed carriers of the Islamic virus, transmitted to them by their parents, are worthless as evidence. What counts is the irrefutable fact that this creed, claimed to be the one and only religion of Allah, has been and continues to be a source of great suffering for non-Muslims as well as the ignorant masses of Muslims themselves.

 

I will share with you just a few of thousands of horrific things that Muslims do to people of other religions or those without any religion at all. In model Islamic states such as Saudi Arabia and Iran, for instance, women don’t dare complain about their Allah-decreed chattel status. If they protest in the least, they are beaten by their husbands. And if they dare to demonstrate in public for equal family rights with men, they get severe beatings by the police and hauled to jails for additional indignities and violence.

One may wonder then why is it that millions of Muslim women meekly submit to their subservient rank and worship and thank Allah for it. These women are virtually imprinted by their parents and the clergy from birth to adopt the gender inequality as well as the entire pathological Islamic ethos.

“Men have authority over women because Allah has made the one superior to the others and because they spend their wealth to maintain them. Good women are obedient. They guard their unseen parts because Allah has guarded them. As for those from whom you fear disobedience, admonish them and send them to beds apart and beat them. Then if they obey you take no further action against them. Allah is high, supreme.” Quran 4.34

Even Egypt, the crown jewel of Arab-Islamic world is practicing a form of slow genocide against its own Baha’i citizens by depriving them of just about all rights of citizenship. Baha’is are still denied the indispensable identity card, simply because the powerful clergy want to eliminate the peaceful minority. Among other things, Egypt denies education to Baha’i children, taking a page from the “Mein Kampf” of the fascist Islamic Republic of Iran.

The record of atrocities performed by the proponents of the “religion of peace” clearly condemns it as an unmitigated cult of the worst kind.  The savage Muslims forced their creed of hate and violence at the point of the sword on my people. They did and continue to do everything they could to wipe out any vestige of our magnificent Iranian culture and heritage. Now, they are ruling my native land with an iron fist, demeaning everything that we have treasured in our egalitarian-humanistic exemplary culture. They are forcing our women into prostitution by depriving them of means of livelihood, compelling hundreds of thousands of Iran’s best and brightest to leave for other lands, spearheading a vicious campaign of terrorism far and near, and muffling any voice that does not sing their praises.

The Bible says “By their fruit shall ye know them.” I said this before and I’ll say it for as long as this vicious cult keeps up with its abominable deeds: Islam is violence. Islam is intolerant of non-Muslims. Islam is a vestige of a barbaric past. Islam must be confronted, shown for what it is and stopped from overtaking the world.  Here are just a few examples of what these people of Allah had done recently.

A guy stops a car in the city of Shiraz in Iran and asks the driver to give him some gasoline, pretending that his car has run out of fuel. The total stranger siphons gas from his own car and gives it to him. Suddenly some other guys show up from their hiding places, tie the man to a tree, douse him with the gasoline he had generously given to a total stranger, set him on fire and speed away in the sham “out-of- gasoline” car. Why? The target of the torching was a non-Muslim, a Baha’i. The “sin” of not being a Muslim made him a deserving party for being burned alive. These thugs of Allah, the savage torchers, call themselves the Unknown Soldiers of the Lord of the Age, (Imam Zaman), the Shiite’s much revered and expected savior.

To make matters worse, all manner of “good Muslims” walked by and didn’t do a lick to help the man. Miraculously the man was able to put the fire out and call the police on his cell phone. It took the police over 30 minutes to respond and take the man to the station for questioning. Now that’s the Islam that is on the march. It has penetrated deeply and spread widely in Europe. It is changing Europe to its ways and holds every promise of doing the same to the United States.

Many Europeans are fleeing their ancestral homeland ahead of the Islamic fire which is engulfing their countries. These are the affluent and the ones with foresight. Others are either oblivious to the threat, aim to accommodate it as the holy grail of multiculturalism, or will end up one day seeing themselves in the fight of their life. For Islam does not believe in multiculturalism. Islam is a mono-culturist: the barbarian culture of Islam. As Islam gains more power, it will inevitably impose itself and its ways on all others. And there will be those who will eventually wake up from their stupor, they will either completely capitulate or fight the Muslims back in bloody bock-by-block, street-by-street battles.

Truth is not always welcome and can often be greatly disturbing. But truth is the best weapon against evil and falsehood. When I point out the horrific teachings of the Quran, I don’t make them up. I cite surahs from their holy book, surahs that exhort the Muslims to carry out all kinds of evil deeds against non-Muslims. This book of Allah is a license to kill. When I point out that Muhammad set terrible examples for his followers by his own deeds, I cite from their own sources to document my assertion.

Is there anyone in this messed-up world who doesn’t read, see, or hear about the daily Islamic atrocities performed by these savages, with every act justified on the basis of Allah’s holy book?

Qur’an 8:12 “I shall terrorize the infidels. So wound their bodies and incapacitate them because they oppose Allah and His Apostle.”

Qur’an 33:26 “Allah made the Jews leave their homes by terrorizing them so that you killed some and made many captive. And He made you inherit their lands, their homes, and their wealth. He gave you a country you had not traversed before.”

Why is it that these self-righteous Islamist villains don’t bother to prove me wrong? Why don’t they document what I say as being false? Instead, I am showered by all kinds of unspeakable profanity. Some of the more civil of the Muslims don’t stoop as low as their foul co-religionists. These latter types let out a hue and cry that they and their religion are smeared and victimized by people like me. They consider my criticisms of Islam as Islam bashing. They accuse me as a divisive- racist who enjoys Islam bashing. For good measure, they also label me Zionist, in the pay of Israel and Israeli lobbies. Who is bashing whom? Please prove any one of my charges to be false or fabricated and I’ll happily repent. If, on the other hand, you fail to do so, you owe it to humanity to abandon your allegiance to the scourge of Islam.
 

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jordvarme manden
13 years ago

Tak for tippet

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen Nu har jeg tidligere læst nogle af Georg Hetz’ rablerier, og det virker nærmest som om han nærer et patalogisk had til DF. Egentlig ville det være lidt uhyggeligt, hvis man ikke lige tænkte på, at Georg Hetz mere og mere fremstår som en sur og totalt indebrændt gammel mand, som savner den ‘tidsånd’ der herskede da han var yngre og i fuld vigør. Og så skriver han trods alt i en lille sekterisk avis. Men Georg Hetz’ og andre kulturradikales meget hadefulde tone overfor DF og Anders Fogh er faktisk meget interessant når man sammenligner med deres holdning/debattone… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH Jo naturligvis vil jeg gerne forsøge det. Man må forstå, at Georg Metz er en smule “verliebt” i Brandes. I allernederste linje kalder Metz Brandes for en mester, og her blinker mine advarselslamper. På Metz forstår man, at “Georg Brandes blev manden der førte det moderne gennembrud igennem i en atmosfære af sumpluft…” Den selvsamme sumpluft, som der eksisterer i dag qua DF må man forstå. Eller som der står allerførst i kommentaren: “Georg Brandes liv og virke falder for en stor dels vedkommende sammen med den mest reaktionære og åndeligt afstumpede periode i nyere danmarkshistorie, måske kun overgået… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

Du linker til en artikel som man skal være abonnent for at læse. Kan du ikke kort beskrive hvorfor Georg Hetz synes at Georg Brandes bliver så “skammeligt behandlet”???

Johansen
Johansen
13 years ago

Ramallah ligger på Vestbredden, som kontrolleres endnu på papiret af Fatah. Måske der stadig er en mulighed for eksistensen af et lille bryggeri?

OT
Jeg læste den “morsomste” DF-bashing i Information i dag. Georg Metz er så meget ude af proportioner, at det er urkomisk:

http://www.information.dk/162502

PB
PB
13 years ago

Ang. Ølla akbar, så lå der ,ihvertfald for to/tre år siden et lille bryggeri i Ramalla ,hvor man, bla. kunne få en overraskende god IPA. Jeg vil blive positivt overrasket hvis det eksisterer stadig ,nu hvor hamass er ved magten.

JensH
JensH
13 years ago

“Danskerne er ligeglade med Udlændingeservice’ vildledning” Det er næsten for morsomt at se hvordan medierne og oppositionen gang på gang går fuldstændig fejl af befolkningen når det kommer til udlændingepolitik. Det virker nogen nærmest som om de lever fuldstændig afsondret fra den politiske virkelighed der hersker blandt såkaldt ‘almindelige’ Danskere. Vi så det samme gøre sig gældende ved sidste års Folketingsvalg, hvor medierne og oppositionen tærskede løs på en dagsorden om hvor forfærdelige forholdene var for de AFVISTE asylansøgere, og hvor godt det var at VKO-flertallet snart var væk. Valgresultatet viste med al tydelighed, at befolkningen havde en helt anden… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

““Islam means progress, science, pride and modernity,”” Jeg tror, at Sarkozy havde en absence. Han mente selvfølgelig, at den vestlige kulturkreds betyder fremskridt, videnskab, stolthed og modernitet. Manden er nyforelsket, og så kan man som bekendt godt komme til at bytte om på tingene, man tænker ikke helt klart for hormonerne bruser rundt i blodkarene 🙂 Jeg har også noteret mig de seneste udtalelser fra den unævnelige Morten Østergaard. De radikale forbigår aldrig en mulighed for “lirke” i udlændingepolitiken. Måske kan dette lille stormløb/slag mod 24 års reglen vise sig at gavne DFs EU-politiske skepsis. Hvis DF forstår at spille… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Kunne det tænkes, at Sarko manipulerer med Araberne ? Hvis man vil have de megalomane muslimer derhen hvor man ønsker dem er man nok nødt til at sledske for dem som f.eks. ved at beskrive dem på den måde de opfatter sig selv. De jo ifølge egen selvopfattelse præcist sådan som Sarko betegner dem. At det er en pinlig,fejlagtig opfattelse er så en anden sag. Uafladeligt taler de som om de ikke er af denne verden, men befinder sig i en sfære hvor man aldrig nogensinde har hørt om introspektion og stifte personlige bekendstskaber med selverkendelses processer. Personligt finder jeg… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago

Vi islamofobe bliver ofte beskyldt for at være uvidende om islam, selvom jeg selv har den omvendte følelse: jo mere jeg lærer desto mere ræd bliver jeg…

Men jeg er overbevist om at Sarko er mere uvidende end alverdens islamofobe tilsammen. “Islam means progress, science, pride and modernity,” siger han. Er der en eneste i dette forum, der ikke véd hvad det faktisk betyder?

JensH
JensH
13 years ago

“For France the friendship with the Arab countries is very important. Islam means progress, science, pride and modernity”, the French President continued.”

Og den Franske Præsident lader det ikke bare blive ved orderne. Louvre i Paris åbner nu en islam-fløj i museet:

http://rjjago.wordpress.com/2008/07/17/louvre-to-open-islamic-wing/

“President Nicolas Sarkozy calls it the symbol of France’s friendship with the Arab world.”

Antifascisten
Antifascisten
13 years ago

Det bliver op ad bakke for palæstinenserne. De inficerer deres ungdom med ugudeligt had. Samtidig er de dybt afhængige af vestlig hjælp. Men en dag stopper vestens støtte.

Anders
13 years ago

A Dutch student of imamology at InHolland Highschool (Amsterdam, 2007): “I always had trouble with Islam commanding thieves to have their hand chopped off, but after two years of study it started to make perfect sense to me.”

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x