8
aug
Seneste opdatering: 9/8-08 kl. 1838
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The violinist Ida Haendel, born in Poland. We want to share this performance of the “Prayer” from “Te Deum” by G.F. Händel during the visit of Pope Benedict XVI to the Auschwitz-Birkenau concentation camp in Poland.

 “Kulturbetingede forbrydelser”  – at kalde en spade for en spade

Gerninger, som ifølge østrigsk lov er ulovlige, men hører til udlændinges til tradition, bør døbes om. Indenrigsminister  Fekter: “Jeg synes, det er nødvendigt, at  kalde dem ved deres  rette rette navn” .  I diskussionen om udlændinges kriminalitet vil indenrigsminister Maria Fekter (OEVP)  indføre af et nyt begreb: “kultur-kriminalitet” bør de handlinger kaldes, der ifølge østrigsk lovgivning er ulovlige, men hører til udlændinges traditioner. Det sagde indenrigsministeren torsdag i et interview med ORF-Radio Oberösterreich.
 Det ville være “ekstreme kulturelle forbrydelser” såsom æresdrab, omskæring og tvangsægteskaber , sagde ministeren. De fleste af ofrene er piger og kvinder. “Gerningsmændene til disse forbrydelser har  ofte den følelse af uretfærdighed, som er  uberettiget.” sagde Fekter. Ud Fra Traditionen tror gerningsmændene , at de er retfærdiggjort. “Og jeg tror, at det er nødvendigt, at man kalder dem ved rette  navn. Så ved alle der  bor her: Dette er vores værdisystem, og det har I at forholde  jer til”, sagde ministeren.

Ausländerkriminalität: Fekter will “Kulturdelikt” einführen (Snaphanens oversættelse). At  dømme efter de udlændingeprocenter  der findes  på voldtægtsområdet, og som vi kender i Danmark og Norge, men ikke i Sverige, burde  man tilføje voldtægter  til Fekters nye kategori.

“Jeg var seksuelt frustreret”

Her er “kulturbetinget” for alle pengene. Islam eller psykose? Henrik Nordbrandt sagde for ti år siden, at det kommer ud på ét:

Spottade sin försvarare i ansiktet på rättegång Luleå. En 28-årig asylsökande man orsakade tumult i Luleå tingsrätt på fredagen.Mannen, som är åtalad för nio brott, började med att spotta sin försvarare i ansiktet.
Efter spottloskan kastade han av sig skorna och skrek till rätten att han måste få tvätta händerna och sedan ville han be.  Den asylsökande mannen menade att hans försvarare, advokat Lars Grönberg, inte skulle tala i hans ställe, han ville ha en muslimsk försvarare.
– Varför ska han få betalt för att skicka mig till helvetet, sade mannen som hellre ville föra sin egen talan.
Under häktningsförhandlingen försvarades den 28-årige mannen av Boden-advokaten Håkan Lundström men han avsade sig uppdragen efter att ha blivit påhoppad av den asylsökande mannen. Det tog rättens ordförande Christer Ödberg en timme innan han, i alla fall stundtals, lyckades få ordning på den asylsökande mannen.
Den asylsökande mannen tvingades sitta med midjefängsel genom hela rättegången. Mannens enda vapen blev då just att spotta, vilket han även gjorde på kriminalvårdens personal vid ett flertal tillfällen.Mannen var åtalad för nio brott varav åtta inträffade i centrala Boden under två timmar på morgonen den 16 juli i år.  Se mandens “track record” – han skal nok  få permanent ophold og blive  en nyttig borger. Han har bare lidt vanskeligheder med det modsatte køn.

UDI-direktør: Kvinders  eget ansvar at undgå voldtægt

En og anden ville måske mene, at det var forbrydernes ansvar at afholde sig fra forbrydelser:

UDI-direktør Siri Rustad sier at enslige kvinnelige asylsøkere på mottak selv har et ansvar for å unngå voldtekt. Bakgrunnen er voldtekten og mishandlingen av en rwandisk kvinne på Mandheimen asylmottok i Tinn i Telemark søndag 27. juli. Rustad mener at kvinner på mottak har like stor plikt til å ta forholdsregler som kvinner i det sivile samfunn ellers.

-” Asylsøkerkvinner har samme ansvar for å unngå voldtekt som kvinner i vanlige boliger,” sier avdelingsdirektør Siri Rustad i Utlendingsdirektoratet (UDI). Document.no og  VG

Bruce Bawer:  “Sov sødt, Europa”

Nu kommer bogen, der vil ændre dit syn på Europa og Amerika. Med Sov sødt, Europa foreligger Bruce Bawers nyklassiske beretning om et Europa i forfald omsider på dansk – grundigt bearbejdet og revideret og med et forord af den tysk-jødiske forfatter Henryk Broder skrevet specielt til denne udgave. Bogen, der kom i talrige amerikanske oplag og fik plads på New York Times’ bestsellerliste, er beretningen om den amerikanske bøsse, der forlader et intolerant USA for at søge friheden i Europa, blot for at opdage, at han er kommet fra asken og i ilden. Hans elskede Europa viser sig at være domineret af selvhad og eftergivenhed over for islamiske krav. Europæerne kappes om at tækkes muslimske mørkemænd, som vil afskaffe al frihed, samtidig med at de udråber USA og Israel til hovedfjenden.
Bogen er oversat til dansk af oberstløjtnant i hæren Jens Kristian Bech Pedersen, mens han gjorde tjeneste i Afghanistan. Hvad de skrev om den amerikanske udgave:

“Et indfølende og sobert portræt af et stadigt mere følelseskoldt og letsindigt kontinent.”
–Victor Davis Hanson, Hoover Institution, Stanford University

“En ærlig og engageret beretning om et problem, der truer med at kaste Europe ud i konflikt, hvis ingen tager det alvorligt. Europæerne gjorde klogt i at følge Bawers råd og åbne deres øjne.”
–Abraham Foxman, Anti-Defamation League, New York

“Nogle bøger er blot vigtige. Denne bog er nødvendig.”
–Jonathan Rauch, kommentator ved National Journal og Atlantic Monthly

“Bruce Bawer har skrevet en bog, der på én gang er medrivende, foruroligende, fascinerende, isnende og chokerende. Den er nødvendig læsning for enhver, der vil forstå, hvordan den militante islam har sneget sig ind Vestens hjerte.”
–Steven Emerson, The Investigative Project on Terrorism, Washington

“Bawer fremfører sig sag med mådehold, men veltalende og kraftfuldt. Vil Europa lytte til hans advarsel?”
–Daniel Pipes, Middle East Forum, Philadelphia

“Den handler om det, som kan blive Europas to vigtigste værdidiskussioner i det kommende årti: integrationspolitik og religionernes plads i det offentlige rum.”
–Aftenposten, Oslo

“Måske den mest tilbundsgående dissekering af Europas krise…. Den er et dybt eftertænksomt, overbevisende og smukt skrevet værk.”
–Douglas Murray, The Social Affairs Unit, London

“Denne medrivende fortælling vidner om Bawers intellektuelle hæderlighed.”
–Andrew Bostom, FrontPageMagazine

“Bawers bog er blødende og intelligent indignation, fuld af skammelige og skarpe observationer.”
–Klaus Wivel, Weekendavisen

“En bog af yderste vigtighed, fuld af dyb omsorg for Europa og næsten utrolige afsløringer.”
–Booklist

Benyt vores fordelagtige introduktionstilbud
Få bogen til 198 kr. – en besparelse på 90 kr. i forhold til den normale udsalgspris.

Sådan gør du: Indsæt 198 kr. på konto 3574 10295947 i Danske Bank senest den 1. september 2008 . Bemærk, at vi har fået nyt kontonummer for køb af bøger. Husk at angive tydeligt navn og adresse på din bestilling. Bogen sendes til dig i løbet af september. Du får den altså et stykke tid før den berammede udgivelsesdag den 15. oktober.

Vi betaler portoen.

I forbindelse med udgivelsen arrangerer sappho.dk og Trykkefrihedsselskabets Bibliotek et møde om antiamerikanismen i Europa. Det finder sted tirsdag den 28. oktober i Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, Christianshavn. I panelet sidder bl.a. Bruce Bawer og Henryk Broder. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Der åbnes for tilmeldingerne omkring 1. oktober, hvor vi udsender nyhedsbrev om mødet.

De såkaldte “dialogbænke” breder sig over det ganske land. Nogle mennesker er dog uden for rækkevidde, og her behøves ikke en hel bænk. En stol kan såmænd gøre det

I tråd med det kvalmende, godheds-iscenesættende, folkeopdragende ord “dialogbænk”, kunne man kalde dette en “monologbænk”. Som Arnie siger i True Lies: “You’re fired!” (LFPC).

For at fremme dialogen mellem byens borgere opstilles 30 såkaldte dialog-bænke i Århus.

Mange har allerede samtalekøkkener, og nu skal vi også have samtalebænke. Århus Kommune placerer i den kommende tid 30 såkaldte dialogbænke rundt omkring i byen. Ideen er, at byens borgere skal blive bedre til at tale sammen i det offentlige rum.

»I Århus lægger vi vægt på, at der skal være plads til forskellighed og mangfoldighed. Den plads skal vi give hinanden – og en af måderne er at skabe rum for dialog mellem byens mange forskellige borgere. Dialogbænkene er derfor et godt initiativ, som har min fulde opbakning,« siger borgmester Nicolai Wammen (S), der mandag fra kl. 11-12 forsøger at finde nogen at snakke med på den nye dialogbænk i City Vest […]. Nu skal århusianerne tage bladet fra munden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] News » News Bruce Bawer: “Sov sødt, Europa”2008-08-09 19:59:43Tager Bawers råd og engageret beretning om et problem, der truer med at følge […]

kurt rosenstrøm
13 years ago

Problemet er, at mænd mere og mere har problemer med atr styre deres aggressioner, hvilket slår over i vodtægt af kvinder, fordi sex og aggressioner er tæt forbundne.

De stigende voldtægter er et udtryk for en driftsundertrykkelse, som uden tvivl er stigende så at sige i alle kulturer.

Årsagerne er meget komplekse og de vil fortsætte med at stige, hvilket også kan ses ved den stigende volds og mord spiral og til sidst krigens endelige udløsning.

Problemløsning? Der er ingen. Jo, der er en: Den store bombe.

Janne
Janne
13 years ago

Massevoldtægter angiver at mændene er enige om at det er iorden at voldtage kvinder. De har et fællesskab og en pervers enighed i overgrebet som viser at de betragter kvinder som en ting de kan gøre med hvad de vil.

Og det er kvinder der ikke er indpakket i religiøst tørklæde det går ud over.

Johansen
Johansen
13 years ago

Voldtægtsmænd er syge i hovedet.
At nogle voldtægtsmænd så ovenikøbet kan finde på at jage en kvinde i flok, minder mig om nogle rovdyrs fremgangsmåde.
Deltagere i massevoldtægter er dyr og ikke mennesker i min optik.

Det er uden for min forståelsesramme, hvordan man kan finde på at overfalde et andet menneske, der er svagere end en selv og så tiltvinge sig sex.
Hvad er drivkraften bag en sådan forbrydelse mod kvinder?
Hvis man så desperat ønsker sex, kan man da købe sig til det.

Johansen
Johansen
13 years ago

Voldtægt begået af muslimske mænd må kategoriseres som ekstrem kulturkriminalitet med den overrepræsentation der er.

Man bliver aldeles bestyrtet, når man kigger på voldtægtsstatistikkerne og i særdeleshed dem fra Sverige.
Hvordan snor man sig mon ud af den åbenlyse sammenhæng mellem den eksplosive stigning i voldtægter og den muslimske masseindvandring?

Dertil må man også tillægge en given andel af voldtægtsforsøg, som måske ikke bliver registreret.
Ligeledes andre seksuelle krænkelser/chikane i form af tilråb, befamlinger, etc. som mange kvinder har måttet tåle og lægge krop til.

Uhyrligt og skræmmende er det!

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Det kunne man godt frygte.

Når hun siger som hun gør, får hun mænd til at fremstå som skvattede pattebørn uden rygrad, der ikke kan styre sig. Præcis som vi har hørt imamer gøre mænd til viljeløse stakkels ofre for egne drifter (hvilket kun gør dem mere macho i egne og andres øjne) og kvinder uden tørklæder til satans redskaber. Den tankeløse kvinde er med sin udtalelse med til at gøre tilværelsen mere usikker for andre kvinder her i Norden. Den dumme dame!

Johansen
Johansen
13 years ago

Siri Rustad er måske en imaminde?

Janne
Janne
13 years ago

PS

Siri Rustad lyder som en imam.

Janne
Janne
13 years ago

Jeg er enig med Maria Fekter. Og jeg håber at der vil komme samme syn på og kategorisering af kulturelt betinget vold og overgreb mod kvinder i Danmark. At omskæring, tvangsægteskab, at nogen tvinger kvinder og piger i tørklæde, hijab og burka og at kønslemlæstelse af både piger og drenge vil blive opfattet som forbrydelser der kan og skal straffes hårdt i Danmark. Kun sådan kan vi få disse ugerninger til at stoppe. Så kan det også være at danske journalister holder op med at kalde det et udtryk for kådhed når nogle mænd forsøger at sætte ild til en… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Undskyld sprogtonen, men Siri Rustad er en kvindefjendsk møgkælling!

Hvad er det for nogle forholdsregler eller “ansvar”, som kvinder skal tage?
Er det et sort lagen ned over hovedet eller en heldækkende dragt, som skulle gøre at nogle mænd ville afholde sig fra at voldtage kvinder?
Eller skal man blive indendøre efter mørkets frembrud?
Eller skal man altid gå flere kvinder sammen for at minimere risiko for voldtægt?
Er det nu pludselig kvindens ansvar, at nogle mænd ikke kan kontrollere deres seksualdrift/ønsker kontrol over kvinder?

Mage til forræder mod vores eget køn skal man heldigvis lede længe efter.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x