12
aug
Seneste opdatering: 13/8-08 kl. 1947
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del 1 af to – ialt  tretten minutter.   Sendt på  CNN 3 august 2008. Apropos middelalder og kvinde-bashing er her en kostelig video fra MEMRI: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Slams the Beijing Olympics: Nothing Makes Satan Happier Than the “Bikini” Olympics

‘Trickle down’: Amerikansk terrorbekæmpelse-ved-selvcensur har nu nået PET

Nu binder vi os selv på mund og hånd. Jeg har et par gange nævnt, at vi her i Europa næppe får en realistisk tilgang til ‘terror’, dvs. jihad med voldelige midler, før USA vågner op – desværre formentlig først efter et angreb med masseødelæggelsesvåben. En europæisk tilgang der gør det helt oplagte at kigge på hvordan ‘terroristerne’ legitimerer sig selv ud fra islams tekster, historie og traditioner, og nyder almindelig opbakning på ‘gadeplan’, og ikke bliver erklæret ‘takfir’, dvs. dårlige muslimer, af toneangivende islamiske institutioner – vil næppe kunne lade sig gøre i en verden hvor forbindelserne til supermagten USA er altafgørende. Nu forsøger man altså, ligesom internt i den amerikanske administration, det groteske at forsøge at få problemet til at forsvinde ved at bilde sig selv ind at kuffar, vantro, kan legitimere eller delegitimere jihadister.

Det er ikke en bog der vil blive anbefalet af PET-rådgiver Jørgen Bæk Simonsen, men man burde foreslå medarbejdere med bare lidt nysgerrighed og trodsighed at anskaffe sig Raymond Ibrahims bog The Al Qaeda Reader. Den dokumenterer hvordan Al Qaeda i interne dokumenter legitimerer sig ud fra islams tekster og historie. Dette med at “muslimer ydmyges” er kun til propagandabrug.

Jeg synes PET skulle holde sig til det de er bedst til, nemlig infiltration, black bag jobs og aflytning, og holde op med at spille  statskommissær for den korrekte tone. Desværre kan man godt forvente, at dette nye ‘hovedet under armen’-paradigme også vil medføre negativ opmærksomhed på subversive bloggere som os. Vi vil i endnu højere grad blive opfattet som opviglere, snarere end som de der sætter ord på virkeligheden. Men ved I hvad, PET, om vi så skal ud i nattens mulm og mørke og sætte plakater op med tapetklister fordi internettet bliver lukket land af Big Brother EU, så vil vi gøre det (LFPC).

Det er ved til terroristernes bål, når vestlige myndigheder bruger ord som “jihad”, “mujahideenere” og “martyrer”.

Det mener Politiets Efterretningstjeneste (PET), der nu barsler med et sæt retningslinjer, som myndigheder bør rette sig efter, når man taler og skriver om terrorisme.

– Det handler ikke om politisk korrekthed, men om at sikre en sprogbrug, der er så præcis og objektiv som muligt. Terrorister kæmper ikke blot en voldelig kamp, men også en kamp på ord – om et bestemt syn på verden, siger chefen for PETs afdeling for sikkerhed Anja Dalgaard-Nielsen i en kommentar. Ifølge PET er kernen i mange terrorgruppers budskab, at muslimer undertrykkes og ydmyges af Vesten. De har et anti-vestligt verdenssyn og bruger sproget til at skabe en kløft mellem muslimer og resten af verden. På den måde retfærdiggøres vold i islams navn. PET: Tal ordentligt om terror

Messerschmidt: »Vi vil ikke acceptere EF-domstolens juridiske statskup«

Vi har altså et forsvar mod EU’s statskup. Og det er Grundloven. Den har EF-domstolen også tidligere forsøgt at sætte ud af kraft ved at erklære, at traktaterne har forrang frem for Grundloven. Men det holder heldigvis ikke i virkelighedens verden, da Grundloven jo er hjemlen for dansk medlemskab af EU. Der er derfor intet til hinder for, at den danske regering kort og godt meddeler EU, at den retsstilling, der er skabt af EF-domstolen, og som omgår dansk udlændingepolitik, er uanvendelig i Danmark. Vi vil ikke acceptere den og vi vil ikke rette os efter den. I Danmark er det Folketinget, der bestemmer udlændingepolitikken – for vi har aldrig overdraget denne kompetence.Nu venter vi derfor blot på, at regeringen tager affære.    af  Morten Messerschmidt, EU-ordfører for Dansk Folkeparti og sit partis spidskandidat til EU-parlamentsvalget i 2009

Historisk indvandring til det rød-grønne Norge

Etter at den rødgrønne regjeringen overtok makten i 2005 har Norge opplevd en historisk stor innvandring. Personer med utenlandsk bakgrunn som har vært i landet mer enn 6 måneder har økt fra 598.000 til 716.000 på 3 år.

– Vi har aldri hatt en så stor innvandringsvekst på så kort tid. Dette skjer imidlertid nesten helt uavhengig av økningen i antall asylsøkere.

Samtidig jobber UDI på spreng for å få opprettet 5000 nye asylmottaksplasser i løpet av høsten, i tillegg til de 4000 som allerede er blitt opprettet siden nyttår. UDI har foreløpig 7000 ubehandlede asylsøknader liggende.

Nina Hjerpset-Østlie: Historisk stor innvandring siden 2005

“Din kommende død, Mohammed Sifaoui”

I sin næstseneste indførsel på sin blog gengiver Mohammed Sifaoui* – der indtil videre har overlevet tre terrorangreb – én af de mange  dødstrusler han får løbende.  Den 6 juli skriver han, “nu tror idioterne, de kan drive mig til selvmord” :

“Jeg er synlig, han er ikke. Han kender mit ansigt, jeg kender ikke hans. Det kommer som en herreløs hund eller en hyæne på udkig efter et bytte, det kommer som en robot eller en vampyr, der søger blod og jeg vil være der. Jeg vil altid være  klar til at møde mine mordere.  Selv hvis jeg er alene og ubevæbnet, har jeg noget med mig, de aldrig har ejet og hvis betydning de ikke kender: ære.” “Kom, jeg venter på dig eller  en af dine kolleger. Du bliver overrasket over at finde dig overfor en mand, der ikke straks sender dig til “72 jomfruer i Paradis”, men snarere hen for at røvpule (enculer)  6000 dæmoner i helvede.”   (foto & oversættelse © Snaphanen)

Helle Merete Brix: Støtte til Mohamed Sifaoui
Den algiersk-franske journalist Mohamed Sifaoui har længe modtaget dødstrusler og hadefulde emails på grund af sit modige arbejde med at infiltere radikale, islamiske grupper og med sin kritik af islamismen. I juni i år blev han overfaldet af islamister på åben gade i Paris, hvor Sifaoui har boet siden han fik politisk asyl i 2000.

Sifaoui har igennem alle årene haft politibeskyttelse, men den blev fjernet januar i år uden nærmere forklaring. Organisationen WLUML (Women Living Under Muslim Laws), opfordrer nu til at man giver sin støtte til at Sifaoui igen sikres politibeskyttelse. Man kan læse nærmere om sagen på: Ensure police protection for Mohamed Sifaoui

Det var Sifaoui, der i 2006 afslørede Islamisk Trossamfunds dobbelte tale og tilknytning til Det Muslimske Broderskab. Han har også produceret en kritisk kommentar om prædikanten Tariq Ramadan og har i øvrigt overlevet tre terrorangreb. Herunder angrebet på Maison de la Presse i Algier i 1996. I sin bog “Brødre-Mordere: Jeg infiltrerede Al Qaeda” (Ekstra Bladets forlag, 2003) fortæller Sifaoui om episoden: Det var en fredelig februareftermiddag med sol, og en kollega havde trukket Sifaoui udenfor for at fortælle ham en vittighed. “Den skulle komme til at redde mit liv. Faktisk var vi kun lige kommet ud, da vi mærkede en kæmpeeksplosion. Avisen blev jævnet med jorden på en brøkdel af et sekund”. Angrebet kostede adskillige af Sifaouis kolleger, samt tredive tilfældige forbipasserende, livet.

Sifaoui har ringe forståelse for de, der forsvarer islamisterne og deres forbrydelser. Hvordan kan man for eksempel som advokat forsvare for en terrorist og samtidig påstå, at man er engageret i menneskerettighedsspørgsmål? Sifaoui skriver i bogen: “Faktisk tror jeg, at de uenigheder, jeg har med den slags personer skyldes, at vi har forskellig opfattelse – ikke af Menneskerettighederne, men simpelthen af det at være menneske. De mener, at mordere, bombemænd, kvinde-og børneslagtere kan ses på lige fod med deres ofre. Jeg derimod nægter at sammenblande den myrdede og morderen!”

Sifaoui blev interviewet af forfatteren Rushy Rashid på Journalistforbundets Fagfestival i efteråret 2006 om blandt andet hans kritiske dokumentar om Islamisk Trossamfund. Rashid havde ikke rigtigt fattet sagens alvor. Jeg skrev om begivenheden i Sappho:Islamistikkens vildveje (*Sifaoui var journalisten der kørte i taxi med Abu Laban og Akmed  Akkari i 2006)

Helle Merete Brix blog

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det til H. J. Bonnichsen … nåh nej, han er jo afgået. Fortæl det til Anja Dalgaard-Nielsen hos PET. Men måske går kommandovejen via britiske MI5, før man tør kaste sig ud i at kigge på […]

JensH (Aldrig mere Venstre)
JensH (Aldrig mere Venstre)
13 years ago

@Johansen

Jamen, så må du jo have et godt møde i Fredericia, dog har jeg en lille bøn: Gør det helt forståligt for DF’erne at vi under ingen omstændigheder kan leve med denne dybt politiske dom fra EF-domsolen. Ifølge Rønn Hornbech er EF-dommen faktisk farligere for Dansk udlændingepolitik end først antaget:

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2008/08/15/181533.htm

Så Foghs egen integrationsminister mener altså ikke dette bare er en ‘lille flig’ af udlændingepolitiken.

Men under alle må du have en god weekend i Fredricia.

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH

Nå, men det var da en god melding. Så er det altså ikke så tosset at være en umoderne kvinde 🙂

Forøvrigt så bliver det en ganske spændende weedend. Politisk sommergruppemøde i Fredericia i morgen med DF. Det glæder jeg mig til. God weekend.

JensH (Aldrig mere Venstre)
JensH (Aldrig mere Venstre)
13 years ago

@Johansen

“at jeg beholder mit lange hår flagrende i vinden, endskønt det er yt :-)”

Vi findes faktisk stadig en del mænd her i Danmark, som fortrækker kvinder der lader håret flagre i vinden, fremfor at de pakker sig fuldstændig ind fra tå til top 🙂

Johansen
Johansen
13 years ago

Kære JensH

Nu havde jeg det lige så godt, og så linker du til endnu en idyllisering af kvindetilsløring.
Det er åbenbart blevet højeste mode at smiske for hovedindpakning af kvinder. At smiske og lefle for islam. Jeg lærer det aldrig.

Kvindenedgørelsen i form af kyskheds-hovedklædet foragter jeg. Det latterliggør kvinder, og signalerer at de er 2. rangs mennesker.
Jeg tror, at jeg beholder mit lange hår flagrende i vinden, endskønt det er yt 🙂

JensH (Aldrig mere Venstre)
JensH (Aldrig mere Venstre)
13 years ago

@Johansen

Nu er du alt for kritisk overfor kvinde-undertrykkelsen i den islamiske verden. Faktisk er de kvindelige muslimske delatgere der trods alt er ved OL ved at danne mode:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294508:Kirke%E2%80%94tro%E2%80%93Sporty-sloer-kan-danne-mode-efter-OL

Så hvis du vil være cool og med på noderne, må du nok hellere anskaffe dig et sådant “Sporty slør”.

Johansen
Johansen
13 years ago

Ang. Olympiaden

Forkasteligt at man ikke udelukker de lande, som massivt undertrykker kvinder på alle tænkelige og utænkelige områder.
Man kunne da godt finde ud af at udelukke Sydafrika under apartheidstyret men ikke islamofascistiske stater med kvindeapartheid.
Det er åbenbart mere politisk korrekt at diskriminere et helt køn end en hel race.

Det virker ærlig talt hyklerisk og føjende.

Mette
Mette
13 years ago

Det er en glimrende idé at placere de olympiske lege permanent i Grækenland.

Jeg tænker, at vor kronprins med et fremtidigt medlemskab af IOC-banden vil slå nogle af de sidste søm i det danske monarkis ligkiste. Sært, at forældrene ikke fatter det.

JensH
JensH
13 years ago

Til LFPC:

Nu hvor PET har udsendt nye retningslinjer for korrekt sprogbrug om (islamisk) terrorisme, burde du så ikke ændre nick til ‘JSPK’ (Jacob Scharf på kokain)??

Henrik Ræder Clausen
13 years ago

Ang. OL så jeg helst legene sendt hjem til Grækenland, hvor de hører hjemme. Så kunne vi afskedige den korrupte IOC-bande, vi ville slippe for det PR-cirkus om, hvem der skal have legene næste gang, samt det vanvittige spild med at opføre et helt nyt stadion hvert fjerde år.

Plus at der ville være anledning til at bringe græske dyder i erindring. Det er der mange, der ville have godt af.

Mette
Mette
13 years ago

Vivi Det var lidt besynderligt, da fyrstedatteren af Berleburg pludselig ville være dansker, og efter at statsborgerskabet var erhvervet vist flyttede permanent til Sverige. Tidligere har jeg forsvaret de kongelige på samme måde som jeg forsvarer Folkekirken, dog med mindre entusiasme. Begge er betydningsfulde institutioner og symboler. Men jeg er blevet så træt af de kongelige, og det er hovedsageligt pga. kronprinsens evindelige ferieren og manglende evne til få stablet en meningsfuld beskæftigelse på benene. Som mange gør opmærksom på, virker han påfaldende umoden. Da hans kandidatgrad ikke synes at interessere ham, synes jeg, at man skulle give ham en… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Bananen

Så araberne har udviddet sortimentet af købte stedfortrædere. 🙂

Bananen
Bananen
13 years ago

Araberne er begyndt at opkøbe afrikanske løbere, som så tager et muslimsk navn, når de stiller op for det ny arabiske land.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Det kan da undre med den rigelige repræsentation af rige Arab-stater i OIC. Selv tror jeg det bl.a. hænger sammen med at ville være med som “betydende”, der hvor resten af den øvrige verden deltager. Vi skal sikkert også overveje Den Lille Jihad, og de mange måder denne bliver ført på i nutiden, som en faktor. Men billedet er det samme overalt i Vesten : hvor Araberne kan få sig møvlet ind, om det er i bankverdenen, universitetsverdenen, forretningsverdenen, i den politiske verden ( jfv. f.eks. det fornyligt afholdte møde i Spanien, som Anna Lyttiger har skrevet om) osv. osv.,… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Mette

“hvad der er grunden til, at araberne er så rigt præstenteret,”

Det kan være de arbejder på at få indført stening og håndsafhuggelse som olympiske discipliner. Der skule de vist have en god mulighed for en pæm medaljehøst.

Mette
Mette
13 years ago

Førhen fulgte jeg meget med i OL, men for min skyld kan man godt skrotte legene, nu hvor en stor del af sportfolkene forlængst er mentalt og fysisk presset langt ud over, hvad der ligger inden for normalitetens grænser, og det også er noget diffust med de nationale grænser. Mange topidrætsfolk vil erhverve skader, som de får alvorlige kvaler med resten af livet, og amatører er de jo heller ikke mere. En kvindelig vægtløfter som denne såkaldt norske fra Uganda. Tja, jeg vidste slet ikke, at en sådan disciplin findes for kvinder og må indrømme, at min første tanke var:… Read more »

Nina Hjerpset-Østlie
13 years ago

Neppe – men de fleste land har dog en hel haug med svært dyktige idrettsutøvere som ikke har landbakgrunn fra nasjonen de representerer. Her må vi dessuten huske på idrett er blodig alvor, og at Norge fort blir klar for å gå til en mindre krig hvis vi ikke tar nok medaljer i internasjonale mesterskap. Og det på begge målføra! 😀

I alles interesse drar man følgelig frem de beste man har.

Selv ville jeg muligens tatt meg mer norsk ut som flaggbærer – men medaljesjansene ville vært lik null (eller under).

Nina Hjerpset-Østlie
13 years ago

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=198201

Her er Norges flaggbærer, Steen – 26 år gamle Ruth Kasirye. Hun har vært i Norge i 10 år, men at hun ikke er norsktalende virker som en overdrivelse. Hun var forøvrig veldig stolt av oppdraget.

At det ble oppstyr rundt dette skjønner jeg egentlig ikke – hun representerer jo Norge i OL uansett hvor hun kommer fra.

Mvh, Nina

Mette
Mette
13 years ago

Steen. Nej, jeg har intet fotografi, men måske der findes et på Aftenpostens site? Det vil jeg da tro. Det må kunne skaffes. Pigen er kulravende sort, men skam sød. Ifølge kommentarer på Aftenpostens debat er hun hverken født i Norge eller norsktalende. En norsk medarbejder fra Aftenposten blev i øvrigt interviewet i DR i aftes ang. Allis Hellelands sortie fra det nationale kunstmuseum i Oslo. Denne medarbejder, en midaldrende dame, udtalte, at måske er danskere “mindre demokratiske end nordmænd”. Så holdt hun en lille pause og fortsatte for skams skyld med en bemærkning om, at det troede hun nu… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Nina Hjerpset-Østlies oplysninger er slet og ret chokerende, anderledes kan jeg ikke bedømme situationen. Og det værste er, at der ikke synes at være den mindste udsigt til, at noget vil blive ændret. I Danmark har folk som flest endnu ikke fattet, hvordan Norge spurter mod afgrunden med en målrettethed, der fejer al fornuft og logik til side i kaskader af sentimental oprømthed over at føle sig som en humanistisk stormagt. Der skal en stærk karakter til at have mange penge og stadig bevare et solidt fodfæste. Under OL-indmarchen forleden indtraf en lille tragikomisk begivenhed. Den danske speaker havde længe… Read more »

Bananen
Bananen
13 years ago

Mohamed Sifaoui er et mandfolk, som vi er stor tak skyldig.

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Står Danmarks Riges Grundlov over alt andet, hvad jeg mener den gør, så kan det kun være bevidst forvirring af folket, at politikerne ter sig, som de gør.

At sætte Grundloven ud af kraft er en omstændelig procedure, som politikerne helt bevidst har opgivet på forhånd.
Så er det nemmere at lyve, og det er de gode til.

falkeøje

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x