24
aug
Seneste opdatering: 25/8-08 kl. 1358
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udstilling på Arbejdermuseet: Dødens Ingeniører: Maskinfabrikken Topf & Söhne. Ovnbyggerne fra Auschwitz (fotos © Snaphanen, klik !)

1.) Topf & Söhne urner fra Buchenwald. 2.) (fra neden) Ovndør i smedejern til tremuffelovn – 2-5 lig , Cyklon B taglem, Auschwitz, luftlem og askeragere i smedejern. 3.) Skodynge, Buchenwald, fundet 1997.

Medløberiet er det almindelige. Modet til at følge sin samvittighed, undtagelsen. Forudsat man har én. Er det selve lektien fra det 20. århundrede, at udeladelsessynderne ikke bare er de fleste, men også de største ? Genindfører vi ondskaben ved at have ladet socialvidenskaberne afskaffe den ? “Det er netop en af dødssynderne at vægre sig mod at skelne mellem godt og ondt.” (Monica Papazu, WA, august 2008). – Topf & Söhne i Erfurt fungerede videre i DDR. Deres medløberi var “kapitalismens forbrydelse”. De kunne løbe videre under de nye herrer. (hattip: mrandersson) Information : De kunne have sagt nej

De var ikke nazister, de blev ikke rige på det og de blev heller ikke presset til det. Det var bare ‘business as usual’, da firmaet Topf und Söhne leverede og effektiviserede krematorieovne til Auschwitz. Den nøgterne, men gruopvækkende udstilling om den tyske maskinfabrik åbner i dag på Arbejdermuseet (ps. Firmaet leverede til stort set alle KZ lejre – Snaphanen)

Fay Weldon : “Samfundet savner testosteron til at angribe islam”

Stemplet som islamofob : Fay Weldon figurerer på Muslim Public Affairs Committees liste over islamofobiske skribenter (List of Islamaphobic journalists) og er også blevet udråbt til islamofob i den britiske debat. Det begyndte i 1988, hvor Salman Rushdie fik en fatwa på halsen efter udgivelsen af »De sataniske vers«. Fay Weldon bakkede ham op og udtalte, at koranen ikke er et fornuftigt digt at basere et ordentligt samfund på. Samtidig kritiserede hun det britiske samfund for at behandle indvandrere som andenrangsborgere. Det skabte en masse ballade. Hun mener, at Vesten lider af en berøringsangst overfor islam i en sådan grad, at det kan sammenlignes med eftergivenheden overfor Hitler i 1930erne. Selv er hun kristen. Hun mener, at kristendommen opmuntrer til tvivl og udfordrer folk til at tro, mens islam ikke tillader tvivl og stener folk til døde, hvis de ikke tror nok.Fay Weldon er godt tilfreds med kritikken.

»Det er blevet moderne at være enormt tolerant og forstående, men alt er ikke lige godt. Jeg vil fastholde retten til at sige, at kristendom er bedre end islam. Men det er ildeset. Selv den kristne kirke har svigtet os og fører en fredelig dialog med en religion, der har et verdenssyn, som vi bør kæmpe imod og angribe. Vi skal stå op for vores værdier og principper,« siger Fay Weldon, som mener, at kvindefrigørelsen indirekte er delvist ansvarlig for den »slatne holdning«:

»Samfundet er i dag præget af kvindelige værdier som fred, tolerance og forsoning. Men måske kan tingene ikke løses på den måde. Samfundet savner testosteron til at angribe islam med masser af attitude, handlekraft og beslutsomhed. Jeg kan ikke se, at man skal være tolerant overfor islam. Islam tillader ikke frihed. Islam tillader ikke, at man sætter spørgsmålstegn ved noget,« mener Fay Weldon. Berlingske : Personlig lykke er ikke en ret

180grader aflyser den demografiske dommedag … pyha, så kan varer og mennesker bevæge sig frit

[foto: © Uriasposten]

Som en der ofte trækker det demografiske skrækscenarie frem, må nyheden om at ikke-vestlige indvandreres fertilitet nærmer sig danskernes bestemt være gode nyheder – det er jo ikke fordi jeg ønsker mig scenariet hvor de oprindelige europæere gradvist fortrænges af assertive muslimer, og vore lande fragmenteres på måder der kendes fra Balkan og Libanon. Så nu kan jeg altså godt SMS’e Steen at vi nedlægger Snaphanen, og jeg kan begynde at dyrke de interesser der er gledet i baggrunden efter Motoon? Ikke helt. Hvis udligningen af fertilitet holder, er det selv sagt en variabel i vores favør, men den må holdes op imod andre hårde kendsgerninger som f. eks. Rotterdam og Malmø tæt på muslimsk flertal; Muhammed det mest almindelige drengenavn til nyfødte adskillige steder i Europa; prognoser der taler om 30% muslimer i Europa i 2050; ukontrollabel indvandring i f. eks. Storbritannien.

Hvor fertiliteten er en vigtig faktor, er der adskillige andre variable i den ligning der bestemmer hvordan fremtiden bliver: Tyrkiets mulige medlemsskab i EU – indsivningen fra Nordafrikanske lande via Middelhavet – muligheden for at denne strøm eskalerer som følge af tørke og dårlig økonomi i disse lande – familiesammenføringer fra førmoderne lande med høj fertilitet – bevægeligheden inden for EU. Som vi dagligt dokumenterer her, rummer Europa adskillige krudttønder, og 180grader gør regning uden vært ved at antage, at disse ikke rummer potentialet for en katastrofal udvikling. Libanon og Balkan er ikke noget vi har opdigtet. 180grader bør betænke, at selv om Europa bliver gradvist mere muslimsk, blot i langsommere tempo og på et senere tidspunkt, bliver slutresultatet noget meget, meget lidt liberalt. Prøv at komme med positive modeksempler. Det kan 180grader ikke.

Og så ville det forresten klæde 180-grader-på-hovedet ikke at gengive vores sides argumenter i karikeret form, som de har for sædvane.

Puha, så slap vi da af med dét dommedagscenarie: Nej, skeletterne fra vore børn, børnebørn og oldebørn vil ikke blive stablet langs Roskildevej, nedhakkede af muslimske horder med krumsabler, sådan som afdøde Mogens Glistrup forestillede sig, at det ville ske, hvis man ikke deporterede enhver borger, hvis forældre eller bedsteforældre var født i et muslimsk land, ud af Danmark. […] I 2040 vil der kun bo 330.000 personer i Danmark med en ikke-vestlig baggrund, svarende til 6,5 procent af befolkningen.

[…] Her og nu kan vi så også aflyse den i visse kredse udbredte teori, at indvandringen og de – tidligere – høje fødselstal skulle være et led i en muslimsk konspiration med det formål at erobre Vesten indefra – eller i det mindste kan vi konkludere, at “agenterne” ikke længere føler sig forpligtet til at følge den store masterplan ved at yngle som … ja, det man nu siger på den fløj.

På hvilken fløj?” Mullah Krekar: “Just look at the development within Europe, where the number of Muslims is expanding like mosquitoes,” Krekar said.

180-grader-på-hovedet vender igen problemstillingen om: De ‘konspirationsteorier’ som vi angiveligt skulle udklække, bygger på dokumentation fra jihadisterne selv. Men jubel-liberalisterne tager som de fleste den nemme overbærende tilgang, hvor man ikke kunne drømme om at gå ind i denne dokumentation. Et enkelt eksempel: Et dokument med oprindelse i Det Muslimske Broderskab taler om “a kind of grand Jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and ‘sabotaging’ its miserable house by their hands and the hands of the believers so that it is eliminated and Allah’s religion is made victorious over all other religions.”

[…] Vi skal dog ikke forvente, at de nye tal vil få dem, der har gjort det til deres livsmission at forudskikke drabelige civilisationskampe på hjemlig grund, til at dæmpe retorikken. Sådan er menneskets natur ikke. Mennesket har brug for noget at tro på og kæmpe for, og det bruger ofte mange år på at opbygge en identitet på det grundlag, som ikke sådan lader sig ændre, selvom virkeligheden viser sig anderledes end forventet. […] [mine fremhævelser, LFPC] Leder: Dommedag aflyst

“Forudskikke” og “drabelige”. Mine damer og herrer, dette er enfoldige retoriske manøvrer der skal spare lederskribenten for at argumentere imod dokumentation som f. eks. den jeg citerer her (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Tak for det Steen

At der ikke er flere der ser på Snaphanen, for jeg tror der både er kvalitet i materialet og mange der blot ikke kender siden, kunne medføre forskellige tiltag eventuelt kunne billeder-med logo-SNAPHANENnavn-eksempler blive sat ind som punkt under links til højre.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Danmark.wordpress.com tager og giver 180 Graders artikel en kritisk behandling.
Hos Jihad i Malmö ses tal for nye i Sverige.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
13 years ago

@pølse Det er heller ikke rigtigt, det er spin og statistisk fup. Hvis begge ens forældre er danske statsborgere er man af vestlig afstamning. Det er mange år siden der var 300.000 muslimer i Danmark, muslimer fordi det er det det handler om. Man er mere muslim end man er dansker, svensker, syrier eller tuneser. Derfor er enhver statistik baseret på geografi ubrugelig, når det handeler om muslimer og islam. Begrebet vestlig contrra ikke-vestlig er også fup. Vestlige lande er: EU, USA, Canada, Norge, Australien, New Zealand, Vatikanstaten, Island, Monaco, San Marino, Schweiz og Lichtenstein. Resten af verden er ikke-vestlig.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

180 Grader er hos Foreningen af danske interaktive medier opført som nr. 146 i den sidste oversigt jeg kunne se fra juni 2008. De havde 36.603 unikke cookies over en måned hvilket er ca. 1.160 i gennemsnit hver dag.
http://www.fdim.dk/?pageid=84

Snaphanen har i følge Chart.dk flere. Men opgørelsen hos dem (chart.dk) er uvis- er det unikke cookies eller hvad der tælles?

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Se Chart.dk via link til højre- ca. 5.000 ser på Uriasposten, Snaphanen og Hodja og lignende hver dag.
Jeg ved ikke hvormange der ser på 180 Grader.

JensH
JensH
13 years ago

@LFPC 180grader.dk viste sig hurtigt at være en fis i en hornlygte, og deres nuværende både latterlige og ukritiske hypning af Ny Alliance viser med al tydelighed, at det ikke er et medie vi skal regne med i den borgerlige kulturkamp, herunder kampen mod den stadig stigende islamisering af samfundet. Det er da ærgerligt at 180grader politisk set har udviklet sig til en klon mellem Politiken og Børsen, da ideen om en borgerlig net-avis sådan set var god nok. Selvom det er meget muligt at det snævre segment af lalle-liberale er nok til at denne net-avis overlever, så er det… Read more »

trackback

[…] blogpost er som sædvanlig en ordentlig godbid og går også i rette med de ulideligt overfladiske liberalisters jubel over en ny undersøgelse, […]

Pølsen
Pølsen
13 years ago

“I 2040 vil der kun bo 330.000 personer i Danmark med en ikke-vestlig baggrund, svarende til 6,5 procent af befolkningen.”

Dette kan næppe være korrekt. Det må bero på en kreativ udregning. Jeg mener at have set en undersøgelse, der angiver, at hver 7. folkeskoleelev i 1. klasse har anden etnisk baggrund end dansk.

Janne
Janne
13 years ago

Fay Weldon er en dejlig bramfri dame og jeg synes godt om at hun kalder koranen for et digt. Koranen skal netop ses på som et digt – som en konstruktion – som en konstrueret tekst på lige fod med alle andre tekster. En tekst der skal kunne debatteres og kritiseres. Alt skal kunne sættes til debat, mente Georg Brandes, og det mener jeg også.

En religiøs konstruktion duer ikke som regulator af et moderne demokratisk samfund.

LFPC
13 years ago

Flere faktorer som 180grader ‘glemte’ at tage højde for i deres merkantile iver: Den britiske ærkebiskops og andre ledende briters udtalelser om at dele af sharia er “uundgåelige” i Storbritannien. Radikaliseringen (dvs. større muslimsk rettroenhed) hos yngre britiske muslimer – 37% (svjh) ønsker sharia i en eller anden grad. Rapporter om at situationen i britiske ghettoer er højspændt, og kan eksplodere. Tørklædeindpakning som er kommet med de yngre generationer, i mindre grad med de oprindelige fremmedarbejdere. Opinionsundersøgelser der viser større tilknytning til den muslimske identitet end til den nationale. Frygtkulturen – selv ikke i det glade liberale Tusindårsrige vil Ayaan… Read more »

MikkelA
MikkelA
13 years ago

fø:
Vrangforestillinger er en grim ting. Jeg har debatteret udførligt med nåed mindre ubegavede benægtere end dig – og gakkede mennesker tilhængere af andre mærkeligere konspirationsteorier i øvrigt – på bloggen over adskillige omgange, og har aldrig nogensinde blokeret noget som helst, hvilket da også ville være lidt bizart, da jeg netop er en stor tilhænger af at udstille og gendrive historieforfalskeres manipulationer.
Så hvis du har nåed at indvende til mit svar, så post det endelig. Naturligvis helst på min blog, men hvis du ikke magter det, så bare her.

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Mikkel A
Det passer jo ikke Mikkel A.
Du lukkede din blok for yderligere kommentarer, da du ikke var helt enig med mig.
Det er også så let at lukke af – færdig med ham.
Men det er ikke fair, og ikke tegn på et ægte debatsind.

falkeøje

MikkelA
MikkelA
13 years ago

falkeøje:
Ahva? Jeg har ikke nogesinde “lukket af” for nogen på min Weblog, og kunne da slet ikke finde på at spilde min tid på at banne en wannabe-benægter som dig.

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Mikkel A
Du lukkede af, jeg måtte ikke diskutere.
Det er også en måde at sige, at jeg luskede af.
Det er så ufair, som det kan være.

falkeøje

MikkelA
MikkelA
13 years ago

Selv bedømt efter benægter-standard, er “falkeøje” virkelig ikke en af de mere skarpsindige af slagsen. Han forsøgte med præcis samme vrøvl ovre på min blog. Jeg svarede:
http://holocaust-info.dk/weblog/?id=1452&cid=6853 , hvorefter han så pænt luskede af. Nu kan vi så gentage successen her.

LFPC
13 years ago

“Modstandere” … af hvad??

Vi er tilbage til hvorfor denne ‘sag’ er så magtpåliggende for nogle. Gerne helt bestemte kredse. Man merkt die Absicht ….

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Fordi man er kritisk overfor nazisternes udryddelsesmetoder, så behøver man ikke at være nægter af dem.
Men det er modstandernes sædvanlige afvigelsesmanøvre.
Brug jeres regnekunst og sunde fornuft, så kan vi mødes.
Jeres hysteriske attitude i tide og utide fører ingen vegne.

falkeøje

LFPC
13 years ago

Hvis man har tiden til det kan man også finde utallige gakkede hjemmesider der ‘beviser’ at WTC blev ramt af missiler, at jorden er flad, at der ligger døde aliens i fryseren på Area 51, og at Elvis lever på Mars.

Spørgsmålet er bare mht. holocaustbenægtelse, hvorfor det for nogen er så magtpåliggende at svine nazisternes ofre til ved at hævde at de aldrig har gennemgået disse lidelser – samtidig med at man gerne vil opfattes som dansk patriot under krigen?

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Noget tyder på, ar de tyske krematoriers indsats er vildt overdrevet.
Jeg har, på et nedlagt forum, redegjort for behovet, contra kapaciteten af nazistiske krematorier.
Kladderne er stadig tilgængelige, hvis nogen vil have det uddybet.

Meget tyder på, at ofrene fra gaskamrene blev begravet uden kremering, og at de senere blev gravet op og brændt i åbne bål.
Det udrydder ikke alle rester.
Alligevel har ingen gidet lede efter disse rester, man har helt koncentreret sig omkring myten omkring de nazistiske krematorier, der var elendigt projekteret og udført, så de og skorstenene ustandseligt
brændte sammen.

falkeøje

Tim Pallis
Tim Pallis
13 years ago

Sommertider kan det være svært at vide, hvem der skriver hvad. Jeg vil meget gerne vide, hvem der har skrevet følgende to sætnionger: “Genindfører vi ondskaben ved at have ladet socialvidenskaberne afskaffe den? Dette udsagn, formuleret som et spørgsmål, er så vigigt, at det burde råbes ud over hele verden i 24 timer fra alle højtalere, indtil alle forstår det. “Det irriterende ved Pat Condell er, at han relativerer religionerne og afskyr dem alle lige meget” Jeg kender heldigvis ikke Pat Condell, men lad os få nogle normative udsagn om religionerne, så vi kan begrave kulturrelativisterne i det snavs de… Read more »

Regulation7
Regulation7
13 years ago

“en karton Arlamælk” – skulle der have stået.

Regulation7
Regulation7
13 years ago

Spændende udstilling. Den vil jeg straks fare ind og se. Jeg vil dog medbringe karton Arla, som jeg vil placere iblandt de udstilte genstande.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

At vægre sig mod at skelne mellem godt og ondt det ER jo præcist hvad der foregår den dag i dag. Begrundelserne for vægringen dengang i Nazi Tyskland og i dag er sikkert forskellige. I dag vil man ikke fordi man ikke vil krænke (de indvandrende) muslimer og man mener ikke man kan kritisere ideologien Islam, som kaldes een af verdens store religioner. I stedet vælger man, humanisterne, de politisk korrekte, de toneangivende, meningsdannerne og vores politiske ledere, at lukke øjne og ører for hvad det er der foregår rundt omkring, også indenlands,som en konsekvens af bl.a. teksterne i Koranen,… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x