26
aug
Seneste opdatering: 27/8-08 kl. 1223
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oversat fra Berliner-online:

Den 47-årige Berlinske ungdoms dommer Kirsten Heisig  har ansvaret for det “belastede” Neuköllner Rollberg-kvarter. Hun taler lige ud om problemet  med  unge  kriminelle  indvandrere: Brutale overfald i  skolegårdene ,  lemlæstede  og  chikanerede fodgængere på gaden  er en del af hverdagen. “Nu må der  ske noget for ungdomsvolden har nået et niveau, vi aldrig har kendt tidligere.”

Heisig ved, at unge med indvandrerbaggrund  forårsager volden. At den ikke blot er opfundet af  “politisk ukorrekte”. Heisig er meget klar  i mælet i retten overfor de  tiltalte, for med udflugter kommer man ingen vegne. Ofte er ungdomsfængsel den eneste sanktion, de  unge  forstår.
Hun beskriver de kriminelle  således : “70 procent af de anklagede  har en indvandrerbaggrund og kommer fra familie-strukturer, som er helt fremmede for os. Der er  arabiske storfamilier med 15 børn, hvor faderen  er analfabet. 50 procent af fædrene har ikke et rigtigt  arbejde,  75 procent af mødrene. Børnene er uden opsyn opg helt overladt til sig selv. Faderen er ligeglad , moderen er på grund af manglende kendskab til tysk og det store antal børn helt overbebyrdet. “Hun lever for det meste hjemme, og deltager  overhovedet ikke i samfundslivet.”

Også døtrene  holdes hjemme og  opdrages strengt, siger  dommer  Heisig. Men drengene kan gøre, hvad de vil.  Hele dagen “hænger de ud” på gaden. Meningsfulde fritidsaktiviteter, er der stort set ingen af. Så bliver de voldelige  og kriminelle.  De overfalder andre unge og røver dem. Ofrene mest indfødte tyskere, de bliver  pryglet, slået i jorden og sparket på.  “Det er ganske normalt, vi har næsten vænnet os tildet,” siger dommeren. Hertil kommer, at ofrene bliver ymyget verbalt som  “kristne svin”, eller “hængebugsvin”.
Dommer  Heisig vil nu have,  at politikerne  tager  problemt  med  største  alvor, bevilliger penge til at smide  ungdomsforbrydere i fængsel og ramme  deres forældre på pengepungen med  bøder op til 2500 Euro  (18.500 kroner)
Die brutale Wahrheit über Berlins Ghettos   Jugendrichterin Kirsten Heisig redet Klartext  Snaphanens oversættelse ,  Video med Kirsten Heisig fra tysk TV, januar 2008, 24minutter

BANG! –  Én med  racisthammeren
Minister  Billström vil ikke  stoppe  28.000 familiesammenføringer, eller  26.000 asylsøgere. Han vil bare ikke have at de klumper sig  sammen i de  samme  byer og skulker  fra svenskundervisning. Straks er debatsabotørerne ude. Men sagen er: alle Riksdagspartier  har blikket  stift  rettet mod fremmedpolitiken. “Nu rører ingen vel ved den før vi selv gør det. Nu  bryder ingen moralfalanksen”.  Der  ligger i hundredetusindvis af gratis stemmer lige til at samle op fra gulvet. Enhver ved det. Mens  politikerne  vogter på hinanden, dør  Sverige lidt hurtigere for  hvert år der går:

Sverige är dåligt på att ställa krav på människor från andra kulturer, hävdar migrationsminister Tobias Billström (m).
“Ingen tjänar på en politik där alla invandrare ses som offer – och behandlas därefter”, skriver bland annat Billström .  Migrationsminister Tobias Billström lånar sd:s retorik när han skriver att han vill skärpa kraven på invandrare menar Veronica Palm (s),
– Det här är en skamlös flirt med främlingsfientliga krafter i vårt samhälle. I flera väljarbarometrar har vi sett hur sd närmar sig riksdagen. Istället för att ta kraftigt avstånd ser vi hur fler och fler av de etablerade partierna istället tävlar om deras gunst. Fortsätter det så här kan vi få en utveckling som den i Danmark, säger Kalle Larsson-
Den s-märkta statsvetaren Stig-Björn Ljunggren menar att moderaterna ställer om tonläget mot utmanaren sverigedemokraterna, precis som Göran Persson gjorde när han pratade om social turism.”Billström använder sd-retorik”

Ikke alt der glimrer ved sit fravær er guld

Om den udefinerede “indvandring”: Medierne excellerer i udeladelser, reducerede problemstillinger og ikke-stillede spørgsmål. Klassikerne er tørklædet som ‘beklædningsgenstand’ og ytringsfriheden som ‘friheden til at håne andres tro’. En anden velkendt historie der i sine udeladelser er åbenlyst manipulerende, er den hvor det handler om ‘indvandring’ kontra ikke-indvandring. JP er ikke spor bedre hvad dette angår.

Bemærk hvordan denne Kornøe Rasmussen historie fuldstændigt undgår ‘I’-ordet og ‘M’-ordet. Tager Søren Pind fejl fordi danskerne bliver færre, og der er behov for flere hænder? Sådan kommer en historie der oprindeligt handlede om en ladeport der ukritisk blev åbnet for ikke-integrerbare kulturer, hvor man ikke kunne og stadig ikke kan drømme om at screene folk på grundlag af demokratisk sindelag eller arkaisk førmoderne kulturelt tilhørsforhold, til at handle om det uforstandige i ikke at lade flere hænder komme til. »Vi er problemet, ikke indvandrerne,« konstaterer Hans Kornø Rasmussen. Don’t mention the low-intensity intifada. Nævn ikke forhold som sammenhængskraft, belastning af sociale budgetter, kriminalitet, terrorisme, stenkast mod brandfolk, særlige hensyn til en særdeles krævende minoritet, eller dødstrusler mod tegnere.

Så der lægges altså op til en debat om hvorvidt “indvandring” er ønskeligt, ikke om hvorvidt visse lande og verdensdele skal komme i betragtning, og andre ikke (LFPC).

Søren Pinds behøver ikke frygte, at indvandring fører til den danske stammes ophør, for det klarer vi såmænd fint selv. Konklusionen kom fra Hans Kornø Rasmussens bog “Den danske stamme – en befolkningshistorie”, fortalte Søren Pind.  Forfatteren mener imidlertid, at Søren Pind undlader at nævne den vigtigste årsag til, at Danmark står foran radikale ændringer. Indvandrerne skal ikke have hele æren, hvis den danske stamme skulle opholde med at eksistere. Det klarer vi fint selv. »Vi er problemet, ikke indvandrerne,« konstaterer Hans Kornø Rasmussen. […] Selv om Søren Pind undlader de vigtigste konklusioner i hans bog, bifalder forfatteren til fulde venstremandens opfordring om at gøre spørgsmålet om indvandring og fremtidens danske samfund til genstand for debat.

»En folkelig debat ville virkeligt være godt. Man hører politikere sige, at vi bare kan bremse op for indvandringen, og jeg forstår godt, at de har deres egne motiver til at sige det. Men vi ser allerede nu forsørgerbyrden, og skal vi alle sammen have blå øjne, bliver vi i hvert fald en meget gammel stamme. Jeg vil gerne se, hvordan vi kan undgå indvandring,« siger Hans Kornø Rasmussen Forfatter: Søren Pind fejlfortolker mig

Endnu en konvertit får islam galt i halsen

Og tror ganske fejlagtigt, at fredens religion legitimerer drab på de vantros ledere. Nå, men dette fører utvivlsomt til en ekstraordinær kongres hos OIC, hvor ledende islamiske autoriteter vil drøfte det forhold at konvertitter påfaldende ofte fejlinformeres om islams fredelige hensigter. Man vil gribe i egen barm og luge grundigt ud i Koranvers og hadith der for den udenforstående grangiveligt ligner opfordringer til krig og vold. Ikke sandt?

Det er utroligt. Der er et udvalg af tilbagevendende nyheder der virker som om de er skåret efter de samme skabeloner, helt ned i detaljerne. Vi har tidligere nævnt den om “political correctness gone mad”, der er en eufemisme for “alt vil forblive det samme”. Denne klassiker om konvertitten der har fået islam galt i halsen – ved han ikke at ‘islam’ betyder ‘fred’? – og har fået helt ufredelige ideer, indeholder altid bestyrtede udtalelser fra naboer og venner der bedyrer at arrestanten var helt normal, altid hilste venligt, eller fulgte gamle damer over vejen. Således også her (LFPC):

A white Muslim convert is being held by detectives investigating alleged threats to kill the Prime Minister and Tony Blair.

The 25-year-old man was arrested at a flat in the Whalley Range area of Blackburn, Lancs, shortly before 7am on Tuesday.

He is believed to be a friend of two other men arrested by counter-terrorism officers at Manchester Airport on August 14. […]

A fourth suspect, also from Blackburn, was arrested in Church, near Accrington, shortly after the arrests at Manchester Airport.

All four men are being questioned about a posting on an Arabic website that often carries messages from senior members of al-Qaeda.

The message, written in English, allegedly included a threat to target “all the political leaders, especially Tony Blair and Gordan (sic) Brown”. […]

The latest man to be arrested changed his name when he converted to Islam four years ago.

A friend, who asked not to be named, said he was surprised by his arrest.

“He is a good lad,” said the 25-year-old businessman. “I used to see him at the mosque and he doesn’t have extreme views”. […]

The mother of one of the arrested trio insists that her son is innocent. […]

“My son is an innocent boy and we are a well-respected family here,” said Mrs Kanmi. “He is not involved in terrorism.

“He hasn’t incited anyone to kill Mr Brown. He hasn’t plotted with terrorists. We haven’t even got a TV here or the internet. […]  White Muslim convert arrested over ‘Gordon Brown assassination plot’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
13 years ago

Forfærdelig statestik over kulturbetinget kriminalitet på 70 % blandt unge med indvandrerbaggrund. Det kunne være interessant at få belyst, fra hvilke lande disse indvandrere kommer. De irriterer mig, at man ofte hører om indvandrere som en fasttømret masse. Jeg synes, at det skal nuanceres mere. Jeg kan ikke forestille mig, at vi og andre europæiske lande har specielt store problemer med indvandrere fra nordamerika, kinesere, tamiler, vietnamesere, australiere, israelere, etc. Vi har et problem med bogstavtro muslimske indvandrere, som desværre medbringer en middelalderkultur, som står i skærende kontrast til den vestlige kultur. Og denne medbragte “kultur” og det islamiske værdisæt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Janne
Jeg tror ikke ungdomsvold i Tyskland var udbredt, der var navnlig efter 1933 med Hitlers magtovertagelse træning af institutionaliseret vold, men ikke megen decideret ungdomsvold så vidt jeg ved.
jeg prøver opslag om det senere.

Janne
Janne
13 years ago

“Nu må der ske noget for ungdomsvolden har nået et niveau, vi aldrig har kendt tidligere.”

Det kan vist ikke helt passe. Hvad med det der skete i 1930’ernes Tyskland?

Jonny
Jonny
13 years ago

Med jämna mellanrum kommer det liknande uttalanden som det Kirsten Heisig gör, men det det görs aldrig någonting åt sakernas tillstånd… Eberhard Schönberg, ordförande för polisfacket i Berlin: “Bland gärningsmän vid våldsbrott och upprepad brottslighet (“Intensivtätern”) ligger andelen ungdomar med utländsk bakgrund på 50-80%. Beredvilligheten att ta till våld, liksom graden av brutalitet, ökar. Trots att vi sedan flera år har varnat för den här situationen … har det hittills inte fattats några beslut som skulle kunna hejda denna process. 1997 hade vi ett liknande fall som det nu så omtalade fallet i München [då en tysk pensionär brutalt misshandlades… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

At hr. Kornø Rasmussen ser indvandring som uomgængelig og ikke som en mulighed, hvor et åbent sind med hensyn til metoder for løsen af eventuelle problematikker kunne være et krav til mennesker der kaldes forskere eller oppebærer løn som sådanne, er en ting. Noget andet er befolkningens størrelse og beskæftigelse, menneskers placering i systemet og økonomiens karakteristika. Der er givet mange flere ældre nu end da Steen blev født, der er givet flere på offentlig forsørgelse. At en stor del indvandrere er på offentlig forsørgelse har ikke just gjort antallet mindre i denne gruppe. Der er også en masse der… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

“Men vi ser allerede nu forsørgerbyrden, og skal vi alle sammen have blå øjne, bliver vi i hvert fald en meget gammel stamme”

Hans Kornø Rasmussen nægter simpelthen at forholde sig til det faktum, at en meget stor del af den massive ikke-vestlige indvandring Danmark har oplevet de sidste 30 år har betydet en forøgelse af forsørgerbyrden. Derfor er det ikke al slags ‘indvandring’, som er ønskelig. På baggrund af de dyrt betalte erfaringer vi efterhånden har gjort os, så vil en øget indvandring fra specielt den muslimske verden altså betyde en forværring i.f.t. forsørgerbyrden.

steen
Admin
13 years ago

@ Peter: Da jeg blev født, boede der 4,281,275 i Danmark. Og det var vel at mærke dengang vi havde virkelig mandskabkrævende arbejdspladser: Landbruget, skibsværfterne, bryggerierne, Københavns havn, typograferne osv osv. Selv i handelsflåden havde de store skibe over 30 mand, hvor de idag har 12-14.

Idag er vi over en million flere – og alle de nævnte arbejdspladser er enten forsvundne eller nede under 1/10 del af det mandskab, de krævede dengang. Kornøe går henover hovedet på mig.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Japan har stort set ikke haft indvandring. Hvad gjorde/gør Japan?
Det jeg ved er rationalisering, automatisering, placering af arbejdspladser i udlandet og sikkert meget andet og mere.

steen
Admin
13 years ago

Kornø Rasmussen er fuldstændigt fikseret på fødselstal (ligesom Mark Steyn, iøvrigt). Vi lever i et af de tættest befolkede lande på det tættest befolkede kontinent i verden. Må det ikke blive tyndere befolket ? Udrydder vi os selv ved at blive f.eks. 1.5 mio færre ? Og hvilken krystalkugle har Kornø adgang til, der fortæller ham hvad vi behøver af hænder i 2050 ? Og hvordan mon han synes den hidtidige indvandring er gået – sådan set under et ? Såvidt jeg forstår ham, er indflødet fra 3 verden er slags naturlov : “Jeg vil gerne se, hvordan vi kan… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x