2
sep
Seneste opdatering: 5/9-08 kl. 0644
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

de andre fire afnsit kan findes her. eller her

Voldtægt er en krigshandling

Forbryderne skal behandles, som det de er: krigere. Er de  udlændinge, skal de  smides ud af landet uden videre diskussion, statsborger eller ej. Vi vil ikke  bekriges i vores eget land, hvor meget de Radikale & co. end accepterer det.  Endnu et ødelagt kvindeliv – signeret Nyrup, Vestager,  Jelved, Simon Emil , Bondam og Gammeltoft Hansen. Det er en ringe trøst, at det er  7-8 gange  værre i Sverige.

Signalement: Gerningsmændene er beskrevet som 15-16 år. De to er mørklødede og hhv. 170 og 175 cm høje – begge med sort strithår. Den tredje har dansk udseende, er 170 cm høj og har kort lyst strithår.Den ene af de mørke drenge havde store diamantørenringe i hvert øre, bar en lyserød hættetrøje og talte dansk med accent. De to andre drenge var også klædt i hættetrøjer. Pige voldtaget på vej til skole

Akkari: Jeg er også blevet genkendt i Narsaq, hvor folk stoppede op og sagde: Dig har jeg set før.

 Akkari interviewet i Grønland – se kommentarerne

Allt fler våldsamma nazistgrupper i Sverige

Om det nu er Expo, der ser de  spøgelser, der er deres eksistensberettigelse, eller  der  er tale om Sverige  berømte  demokratiske  Fingerspitzengefühl, det er ikke til at  sige. Det er i al fald synd  for Sverige, at nazisme  ikke er  en makaber  vittighed som i Norge  og Danmark. Havde tyskerne  dog bare  besat dem, men det behøvede de  ikke. De  var så hjerteligt imødekommende, selv efter  Stalingrad. Sverige lagde sig ned, ligesom idag, for enhver terrorist. Det er den arvesynd, som er en af de vigtige  brikker  til forståelsen  af Sverige  idag. Det er Sveriges  problematiske Vergangenheitsbewältigung.  “Det bødes der for i lange Aar, Som kun var en stakket Glæde”.(  IP Jakobsen )   ,    Nerikes  Allehanda

Holland: Skriften i retten, skriften på væggen?

‘Coming soon to a country near you’? På blogs som Uriasposten og Snaphanen er det et velkendt fænomen, at vores modstandere i mangel af argumenter imod de historier vi bringer prøver at stemple hele bloggen på baggrund af enkelte rabiate kommentarskribenter. “Uriasposten, en sump af fremmedhad og racisme” var således titlen på en sådan ‘afsløring’ begået af en af nettets mest ubehagelige personligheder. Én ting var, at citaterne var taget højst selektivt ud af den berømte ‘kontekst’, og enkelte endda kommentarskriverens citerede tekst af tredjepart; mere bizart var det, at netop disse eksempler angiveligt skulle (pars pro toto) sværte hele bloggen, når man med lige så stor berettigelse kunne hævde, at de venstreekstreme kommentarer sammesteds gjorde det samme.

Dette er egentlig bare til at lukke op og skide i. Det er et arbejdsvilkår her i blogverdenen, take it or leave it. Jeg må på baggrund af egne erfaringer i disse debatter konkludere, at der aldrig kommer nogen debat i gang med disse personer om emnets substans. Langt værre er det når pars pro toto-tankegangen bliver jura, og der fra officielt hold foretages sindelagsvurderinger af bloggen in toto, for at bedømme en kommentars lovlighed. Så er vi for alvor ude på glidebanen, og med den nylige afgørelse fra EF-domstolen in mente er det vanskeligt at se hvor danskernes frihed står mejslet i granit. Holland, der engang blev set som en åndsbeslægtet nation mod syd, er meget længere nede i afgrunden. Vi må bare satse på at dansk antidhimmitude og chutzpah vil byde disse antidemokratiske tiltag trods, hvis de skulle fyge over hegnet her hos os. Fra Gates of Vienna (LFPC):

Our expatriate Dutch correspondent H. Numan reports on a recent travesty of justice in the Netherlands. He says, “The hatchet fell – freedom of speech is now dead in Holland.”

Here’s his translation of an article from last Friday’s De Telegraaf, followed by his own commentary:

Webmaster is punishable for extremism

ZUTPHEN – Owners and managers of websites can be held responsible if visitors to their sites place extremist texts on it.

The magistrate [‘politie rechter’; lowest court level] sentenced the manager of the site ‘rechtser.com’ to a fine of €750, from which €250 is probational. Contrary to other similar cases, the condemned hadn’t written the offending texts himself, but merely forgotten to remove them.

According to the MDI the sentence is a step forward in addressing digital discrimination. “The judge clearly indicated that the contents of texts placed on sites are the responsibility of the manager,” said MDI director Niels van Tamelen.

The organization tipped the department of Justice about the offending texts on the site. “Important is the signature (political style) of the site. The manager placed negative news items about Muslims and links to extremist sites. He could therefore expect that punishable texts would be placed on his site, and he had address that.”

– – – – – – – – –

According to councilor Bertjan Souman from Epe a slippery slope has appeared: “The site was for some time actively controlled by my client. He wasn’t able to manage it properly due to a lot of work. He only found out something was wrong when he was arrested. The writers of the offending articles were not prosecuted by the police at all.”

H. Numan’s commentary:

It appears to be just a minor news item, but it most certainly is not. Freedom of speech was thoroughly axed by the court. Of course the writer of an article is responsible for his article. The publisher is not, or at least to a much lesser extent.

What has happened is the creation of a precedent: a relatively unknown website run by a non-famous person met the full wrath of multicultural (in)justice. The sentence may seem light, but is far from it. €750 is a lot of money. What people may or may not know is that most Dutch people have insurance to cover lawsuits, but… this insurance only covers civil litigation. Criminal lawsuits are not covered by insurance. The lawyer’s fee (€200 per hour) is therefore not covered, not even for such a clearly incompetent lawyer as Mr. (Meester, the title for a Dutch graduate in law) Bertjan Souman is. I have no idea how much a lawyer would charge for this bumbling piece of work – if you can call it even work – but at least 20 to 40 hours, if not more. Which is about four full months’ wages for the webmaster in question.

In America it is maybe possible to pay a lawyer according to results (I am not familiar with US law), or possibly tell this incompetent nincompoop to fleece somebody else. This is not the case in the Netherlands. You pay. Regardless of the outcome.

Why incompetent? First of all the MDI, which in Holland is nicknamed “the thought Gestapo”, ‘forgot’ to inform the webmaster about the offending items, and give him some time to remove them. The webmaster only found out something was wrong when he was arrested by the police. A lawyer worth his salt gold would have pushed for an innocent verdict. He didn’t, as it seems. The judge seems to have forgotten to mention this extremely relevant point in his ruling. It is more than likely that an appeal would change the verdict dramatically. However, an appeal costs money. A lot of money. A lot of money the webmaster simply doesn’t have.

Now consider the double standard applied: some items may be offensive, sure. But why does the MDI not apply the same standards on www.maroc.nl? Almost daily people post much more offensive texts on that forum; they cheer and rejoice if Dutch (or American) soldiers die in Afghanistan, and pray it will be better next time (better = more soldiers’ deaths). The number of highly offensive postings on this board about the resentment those people feel about the country they are born in (!) is almost countless. But not one single posting, nor a webmaster or moderator has been charged. It is not likely that one will be.

Read the underlined sentence “Important is the signature (political style) of the site” again. What is the message here? We judge a site on what we, the MDI, find acceptable or not. If the site is considered acceptable by us (based on what grounds?), anything goes. As is obviously the case with maroc.nl. If the site is considered by us as not acceptable? We will find, just as the Cheka did under Stalin, reasons to kill it.

The MDI together with the ministry of Justice twice attacked far too well-known sites: first Gregorius Nekschot, then GeenStijl. In both cases they had to give in, and lose a lot of face. Not so in this case. Which means that the precedent has been created, and based on this ruling bloggers can be muzzled almost without restriction.

Recently I met a few Dutch upper-class retirees who fully believe in the absolute justice of the legal system we have in the Netherlands. They refused to even listen to or consider anything negative about it. It is the very best in the world! Frankly speaking I don’t agree. I think the judges are rather biased to say the least and if you are neither a pauper nor very rich, it is next to impossible to apply for an appeal.

Not only the webmaster, but Lady Justice was raped in court. Baron Bodissey: Lady Justice Was Raped

Nyhedsavisens eksistenberettigelse

Hed alt andet end Simon Andersen, en flødebolle DR 2 har ophøjet til “kulturpersonlighed”. Man må håbe JP eller Berlingeren har åndsnærværelse nok til at ansætte hende her – foto. © Snaphanen

Så begyndte ramadanen – who cares ?

uha,uha, det gør samtlige, svenske statsmedier. (Når vi kalder dem “statsmedier”, er det jo fordi de ikke bare er momsfritagede, men også får en halv milliard i direkte pressestøtte – hvorved de meget belejligt kan “strunta i” , om nogen gider købe avisen. Og hvis outsidere ligefrem vil skrive i den, kan de få en bar røv at trutte i. Læsere skal læse, ikke skrive. ) Nymånen er obeserveret et sted i Mellemøsten af en langskægget gubbe – nul mad, nul tobak, nul grisebasse i sengen. Det afficerer hele Sverige. Det ser dog ikke ud som om Sydsvenskan har ramadan- logo på forsiden i år. Den var måske også lidt i overkanten sidste år. Det må vente ti år endnu, til Malmø er blevet Nordens første kalifat. Vi kan slet ikke vente på den “Øresundsintegration”. En københavners hedeste drøm, er ikke at blive skåning, men at blive en del af den svenske ummah og få en billig jomfru, Mercedes og BMW på svenske plader. Kun “gammel-svenskere” kører i Volvo og gifter sig med indenlandske “horar”. Deres tid rinder hastigt ud.

 Nu är det väl för övrigt ramadan och då skall varje svensk tidning innehålla minst fyra helsidor varje vecka om denna tilldragelse eftersom inställsamt fjäskande är vår arvedel och bör styra nyhetsvärderingen. KL

Den muslimska fastemånaden Ramadan inleddes i går, och får mycket uppmärksamhet i svenska massmedier, liksom i affärs- och skolvärldarna. Det mångkulturella samhället kan stundtals få oss gamla svenskar att känna förvirring och osäkerhet. Men den som är trygg i sin identitet och i sin tro kan både bejaka nya människor och samtala om skillnader i övertygelser och värderingar.Invandrade muslimer skapar också öppenhet för religion. För kristenheten är sekulariserade svenskar allt som oftast en betydligt större utmaning. Ramadan och identitet, DN: “Ramadankänslan växer i Sverige” Thoralf Alfsson : MER STATISTIK OM INVANDRINGEN ,
Immigrationsfakta – Samhällsinformation till hushåll, Word dok , GoV Ramadan-Friendly Sweden, (foto: Royal Copenhagen, Den Kongelige Porcelænsfabrik)

Vi gentager disse års helt centrale svenske replik. Lars Berglund, docent i kunsthistorie:

Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“.

Monica Papazu: Essay om Henrik Ibsen

Word, download.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
13 years ago

@Janne

“Jeg er også så naiv”

Det var nu ikke det jeg mente. jeg synes absolut ikke du er naiv. Tværtimod ville jeg ønske at flere Danske kvinder ligesom du ville ‘vågne op og lugte til kaffen’. Når jeg ser menningsmålinger der viser, at flertallet af kvinder stemmer på centrum-venstre-partierne kan jeg ikke lade være med at spørge mig selv om de virkelig inderst inde ønsker at underkaste islam. At stemme på partier som ønsker at åbne en ladeport for yderligere islamisk indvandring ser jeg nærmest som mascochisme.

.
.
13 years ago

Ifølge en af kommentarerne til Ahmed Akkari-interviewet er Grønland angiveligt en port til Danmark for Akkaris familie:

“Af: Henningsen
2. September 2008 06:45

Blablabla.
Der er kun een grund til at han er flyttet herop og det er reglerne om familiesammenføring.
Da de regler endnu ikke er opdateret fra grønlandsk side omgår han den danske lovgivning på den måde.
Efter et stykke tid heroppe kan han få sin familie op og vupsi, hjem til Danmark igen med en “lovligt importeret” familie.”

http://sermitsiaq.gl/indland/article53276.ece

.
.
13 years ago

Jeg mener, at der var en grønlandsk avis, der publicerede nogle af Muhammed-tegningerne.

Ahmed Akkari kalder sin rejse til Grønland en dannelsesrejse. Men måske er han faktisk på Grønland for at finde et endnu mindre land, han kan tugte med sine islamiske ideer om respekt for Muhammed, da det ikke lykkedes at tvinge Danmark totalt i knæ i forbindelse med Muhammed-krisen i Danmark.

Janne
Janne
13 years ago

JensH

Jeg er også så naiv. Man vil sikkert gå efter dels den tv-kanal der viser alt hadet og dels gå efter Snaphanen der også gør opmærksom på hadet. Det vil sikkert gå som med Fitna og Trykkefrihedsselskabet. Der vil komme verbale angreb på budbringeren i stedet for på selve det problem der bliver sat fokus på.

JensH
JensH
13 years ago

@Janne “Hvordan mon venstrefløjen vil forklare det der sker i undercover filmen fra en ‘engelsk’ moske?” Venstrefløjen vil slet ikke forholde sig til denne dokumentar. De vil ganske enkelt ignorere den. Definition på politisk korrekthed er, at man danner sig et ideal-billede af virkeligheden, og udelukker sig selv fra alle informationer der er i modstrid med dette ideal-billede, samt dæmoniserer dem som tillader at påpege ting fra virkeligheden som strider imod glansbilledet. Derfor, hvis du virkelig forholdt denne dokumentar for en venstrefløjser, så¨ville han/hun med det samme beskylde dig for ‘islamofobi’ og ‘rascisme’, og så iøvrigt give udtryk for, at… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Ja, gid det var sådan, at offentlige midler ikke gik til religiøse fester, som helt indlysende burde afholdes i privat regi for private midler. Men sådan er det ikke.

Ramadanfesten støttes af politikerne fra enhedslisten og over til Vestre. Kun Dansk Folkeparti kæmper mod at skatteborgers penge skal misbruges til denne diskriminations/missionsfest. Det er benhårde fakta, som vi er oppe imod.
Og ind til videre har vi kun et mandat på Odense rådhus, viceborgmester Alex Ahrendtsen (DF).

Janne
Janne
13 years ago

Hvordan mon venstrefløjen vil forklare det der sker i undercover filmen fra en ‘engelsk’ moske?

Hvilket uhyrligt had til kvinder, homoseksuelle, ateister, kristne og jøder der kommer ud af munden på disse hellige mænd og kvinder.

Det er ikke til at fatte at de kan få sig selv til at kalde alt dette had for religion.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

OT. Før nogen gør nedslående kommentarer om det, må jeg hellere med det samme indrømme, at mit indlæg hænger temmelig excentrisk på tråden forstået på den måde, at det ikke er ordentligt centreret. Men koncentrerer man sig om en detalje vedrørende Islam, kommer sammenhængen hurtigt til at fylde så meget, at detaljen igen bliver så svær at få øje på. fokus går fløjten. Jeg ved det altså godt. Som alibi-handling er ordet ramadan omhyggeligt nævnt to gange – allerførst og i næstsidste afsnit. Resten handler om, hvad jeg havde på hjerte. JensH’s perspektivering på Odense Rådhus er meget vigtig og… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Naturligvis skal skatteborgere ikke betale til en religiøs fest på et rådhus. Det er at blande religion og politik sammen. Det er glædeligt at Alex Ahrendtsen og altså også du arbejder på at få kommunalt betalt islam mission ud af rådhuset. Jeg ville heller ikke bryde mig om at der blev holdt Indre mission fest på Rådhuset eller en fest for Faderhuset.

Politik for sig og religion for sig.

Johansen
Johansen
13 years ago

De nye afsløringer i “Undercover Mosque” er ikke mindre ildevarslende. Wahabistisk indoktrinering i det der går for at være “moderate” moskéer. Der prædikes had mod anderledes troende, homoseksuelle skal kastes ud fra høje bjerge og frafaldne skal dræbes. Man må ikke tage “vantro” til venner, det er imod Allahs vilje. Javel ja. Så taler de heller ikke særlig pænt om kvinder. De skal kontrolleres af mænd. Fedt nok. Ja, selvfølgelig skal vi nok underkaste os. Det manglede da bare. Væk med ligestillingen, det er bare noget vestligt pjat, vi er jo satans redskaber, ikke sandt?! Man ser også det islamiske… Read more »

Regulation7
Regulation7
13 years ago

Johansen: Flot gået!

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Rettelse: Jeg skrev i næstsidste afsnit ‘…efter II. Verdenskrig…’ Der skulle selvfølgelig have stået ‘…efter I. Verdenskrig…’
Emeritus

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH

Jeg havde mit tredje indlæg i Fyens Stiftstidende i går, hvor jeg kraftigt opfordrede alle odenseanere til at boykotte ramadanfesten primo oktober.
Ingen andre minoritetsreligioner får fejret deres højtider i offentligt regi for skattebogernes penge. Derfor er den offentligt betalte ramadanfest et udtryk for diskrimination.
Den offentligt betalte ramadanfest er en regulær skandale, hvilket jeg også skrev.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Ramadan og Identitet. Alle gør klogt i at skæve til det britiske notat, som selvfølgelig kun var et udkast, og som var ‘uden særlig betydning’ (blev nedtonet), fordi det aldrig blev sendt til Downing Street 10. Men det var ensidigt – det var det. Hvad stod der i det? “…I takt med, at arbejdsløsheden stiger, må vi forvente voksende offentlig modstand mod indvandrere, Der er også risiko for, at nedturen vil bidrage til racisme og få flere til at tilslutte sig den ekstreme højrefløj….” Notatet har som Lord Nelson sat kikkerten for det blinde øje og peger kun på den… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

“Man må konstatere at pression virker”

Glimrende med denne første sejr i kampen mod islamisering på skatteydernes regning. I disse tider, hvor alt for mange har alt for travlt med at appease islamisterne, så må selv den mindste sejr for det sekulære demokrati hilses velkommen.

Jeg ved du har været meget aktiv i denne kamp mod dhimmi-mentaliteten på Odense rådhus, så et stort tillykke herfra. Som du selv skriver, så mangler Odenseanerne ‘bare’ at sikre, at denne Ramadan-fest ikke skal finansieres af deres skattekroner.

Johansen
Johansen
13 years ago

Ang. ramadanen
Nu er det lykkes at få flyttet ramadanfesten ud af Odense rådhus i år. Næste skridt bliver at alle offentlige midler til festen trækkes tilbage.
Man må konstatere at pression virker 🙂

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x