9
sep
Seneste opdatering: 10/9-08 kl. 0013
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV 2-chef skal vurdere, om erotiske malerier skal blive på væggene.
 Der er massevis af nøgne kvinder i udstillingen af Hans Christian Poulsen. Den blev for halvanden uge siden hængt op i hovedgangen i TV 2’s bygning på Kvægtorvet i Odense. Og ikke alle har været lige glade for at starte morgenen med nøgne damer
Forargelse over malerier
– Vi har fået en henvendelse fra Lars Bennike (seernes redaktør på TV 2, red.), som snart har en rundvisning med muslimske kvinder. Derfor har han bedt om at få udstillingen hevet ned, når de skal komme forbi. Det er for langt ude, siger Gert Garmund, som er formand for kunstforeningen på TV 2.

Lars Bennike nægter i første omgang at kommentere sagen og henviser til den administrerende direktør, da Fyens Stiftstidende kontaktede ham i går.

Senere på aftenen ringer seernes redaktør tilbage. Han forklarer, at rundvisningen er arrangeret for indvandrere fra en højskole, ikke for en gruppe muslimske kvinder, og at besøget ikke har noget at gøre med hans modstand mod udstillingen.

– Jeg synes ikke, at udstillingen hører hjemme på en arbejdsplads. TV 2 skal være et sted, hvor alle kan komme uden at blive forlegne. Vi er et halvoffentligt sted, og det signal vi sender med sådan en udstilling, kan nemt blive mistolket, siger Lars Bennike.- At jeg så samtidig får besøg af en gruppe indvandrere i næste uge, har ikke noget med det at gøre. Det er bare endnu en anledning til, at jeg synes, man skal overveje, hvad man hænger op, siger han.

Erotiske billeder giver problemer på TV 2     se alle malerierne   . Det øverste  står  ellers  rigtig godt til det her:

Arabisk verdensrekord i analfabetisme

 With 95 million illiterate people, of whom 75 million aged between 15 and 45, the Arab world confirms itself on the first place in the global ranking of the countries whose citizens do not know either to read or write. One out of three citizens is illiterate,   this is double the world average (16%). Women are the most affected by the phenomenon, actually 46.5% do not know either to read or write.

EDUCATION ALARM IN ARAB WORLD, 95 MILLION ILLITERATE PEOPLE

De norske judas´er

Akkurat ligesom i Sverige og Danmark, er “de godeste og kærligste” blevet de ufrivlligt  største  skadevoldere på  deres  samfund. Ikke  fordi præsterne  er præster eller socialister, men fordi de ikke kan kende  forskel på religion og politik. De ser  kun, at vores  samfund er  formet af kristendom, ikke  at det også er  formet på trods af kristendom. Igen  vil “de  bedste og kærligste” forvolde den værste  skade og for mig at se, forråder de også kristendommen, nu de alligevel er  igang. Ikke engang Jakob Haugaard mente i ramme alvor, at man kunne  gøre politik af (næste) kærlighed. Så kloge er  norske biskopper ikke. Det er  for såvidt i orden med suicidale politikere, når nu folk  selv har valgt dem. Men ingen har valgt nogen biskop til at begå nationalt  selvmord pr. stedfortræder. De er  kun borgere, og det i egenskab  af borgere at de er gemene  fjolser blandt så mange andre. Hvis “kirken” har en mening, skal den lade være. Den interesserer  ingen. Lad mig runde af med at minde  om, at Svenska Kyrkan holder den nordiske  rekord i idioti, men til held for svenskerne belønnes dens  inderlige  dødsønsker.   GoV har en interessant  sammenfatning af Norge lige  nu:

All three stories concern the issue of Third World immigration, which hovers over Norway these days like a smoggy cloud.The Dhimmi News from Norway by Baron Bodissey – se også “Ukristelig asylpolitik”:

“Biskopene og Mellomkirkelig råd går langt i å fordømme regjeringens innstramming i asylpolitikken. Primas i kirken, biskop Odd Skjævesland, sier at politikken ikke er en kristen kulturnasjon verdig. Det finnes ikke én dissenterende stemme. Til tross for at meningsmålinger viser at næmere 70 prosent støtter innstrammingen. “

Den tidligere ærkebiskop af Canterbury, har et  par  ord  at sige til sine norske  kolleger: It isn’t racist to want a cap on immigration

Spurgte  Politiken kun sine egne læsere?

De færreste danskere er villige til at rette sig efter EF-Domstolens afgørelser, hvis det betyder flere familiesammenføringer til Danmark. Det viser en ny meningsmåling fra A&B Analyse, som netavisen Altinget offentliggør mandag.

Resultatet går stik imod en undersøgelse i Politiken lørdag, hvor et flertal ifølge analyseinstituttet Vilstrup ønsker den danske udlændingelovgivning lavet om, så den følger EF-Domstolens afgørelser. I målingen fra A&B Analyse er konsekvenserne af EF-Domstolens afgørelse – i form af flere familiesammenføringer – imidlertid specificeret helt ud. Resultatet er, at 37,5 procent af vælgerne er parate til at “rette sig efter EF-Domstolen og igen give tilladelse til flere familiesammenføringer”, mens 48,8 procent mener, at “Danmark skal afvise flere familiesammenføringer, uanset hvad EF-Domstolen siger“.
Uviljen mod at følge EF-Domstolen er særlig massiv hos Dansk Folkepartis og Venstres vælgere. Blandt Venstrevælgere siger 70,3 procent nej til at føje EF-Domstolen, og hos DF vil kun 6,3 procent af vælgerne rette sig efter domstolen.  […]
Blandt vælgere fra De Radikale, SF og Enhedslisten er der store flertal for at følge EF-Domstolen. De socialdemokratiske vælgere er delte, men et flertal på 52 procent mod 36 vil rette sig efter domstolen.  (Ritzau via Altinget.dk)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sovs
Sovs
13 years ago

“TV2-ledningen: erotisk konst ska plockas ner

ODENSE. Medarbetarnas konstförening ville smycka korridorerna till TV2:s redaktion i Odense. Men nakenmålningarna blev väl svårsmälta för kanalledningen och ska nu plockas ner.

De nära två meter höga tavlorna föreställande nakna unga kvinnor har målats av konstnären Hans Christian Poulsen på initiativ av Gert Garmund, ordförande i konstföreningen på TV2.

– Men vi har fått en hänvisning från tittarredaktören Lars Bennnike, som snart ska ha en rundvandring i lokalerna för muslimska kvinnor. Därför har han bett att utställningen plockas ner när de kommer, säger Gert Garmund till tidningen Fyns Stiftstidende.”

http://www.oresundsregionen.org/b9e000c/base/48962776

Karsten, Objektivist
Karsten, Objektivist
13 years ago

Ja ja… I kan kalde mig hvad I vil, men grænsen går sgu ved Islamtilhænger ;O) Jeg fastholder, at jeg ikke vil mødes af flaprende skamlæber og opbundne bryster i bedste SM-stil i det offentlige rum. Jeg er mand, 46 år, veluddannet og iøvrigt et åbenminded menneske – men åbenbart håbløst gammeldags, hvis ovenstående indlæg repræsenterer gennemsnitsdanskerens holdning. Jeg elsker at gå på Thorvaldsens- og Statens Museum o.a., hvor nøgenheden (og skønheden herved) bestemt er tilstede. På samme måde bruger jeg pornoen når lysten er til det – men jeg gider sgu da ikke se på det på mit arbejde… Read more »

narhval
narhval
13 years ago

Fyens Stiftstidende har ikke fået nogen klager, efter avisen har lagt malerierne ud på sin hjemmeside:

“Historierne om de nedtagne erotiske billeder fra Kvægtorvet er blevet læst et utal af gange. Klokken 15.00 var billederne i artiklen “Se de forbudte TV2-billeder her” blevet vist 29.214 gange.

I skrivende stund har fyens.dk ikke modtaget en eneste klage over billeder, så måske var TV2’s bekymring for moralske anstød ikke nødvendig.

Billederne nåede kun at hænge på TV-stationen i en uge, men på fyens.dk vil de kunne ses til evig tid.”

http://www.fyens.dk/article/1066723:Odense–En-pikant-succes

narhval
narhval
13 years ago

Sidste nyt i censursagen: Nu vil maleren heller ikke udtale sig:

http://www.fyens.dk/article/1067494:Kunst—-Jeg-er-traet-af-mediemoellen

narhval
narhval
13 years ago

TV2’s ledelse har banket Gert Garmund – formand for kunstforeningen på TV 2 – på plads.

Til Fyens Stiftstidende sagde Gert Garmund:

”Vi har fået en henvendelse fra Lars Bennike (seernes redaktør på TV 2, red.), som snart har en rundvisning med muslimske kvinder. Derfor har han bedt om at få udstillingen hevet ned, når de skal komme forbi. Det er for langt ude.”

Da JP i går fulgte op på sagen, lød kommentaren fra Gert Garmund:

”ingen kommentarer”.

http://jp.dk/kultur/article1432886.ece

narhval
narhval
13 years ago

“Er kunst uren?”

Det tror jeg sagtens, at du kan regne med, er opfattelsen fra islamisk side.

li
li
13 years ago

Hmmmm vil de politiske korrekte på tvangslicens kanalen så også forlange Thorvaldsens museum “pillet” ned?? Det da så syndt for de hovedhårfobiske! underkastede muslimer,der bliver sex-ophidset af kvindehovedhår, hvis de uforskyldt kommer forbi Thorvaldsens museum, skal friserne omkring bygningen “sprænges” istykker som en anden Budda-statue?? Skal vores havfrue have burka på? Er kunst også underlagt iSLAM og denne idelogi’s rene halal dyrkelse? Er kunst uren? Jeg vil nu mene, at forargede naive godheds-mennesker og iSLAM-tilhængerne, er unaturlige skabagtige og virkeligheds fornægtende. Kunstige mennesker, med et unaturligt behov, for kontrol over naturlige ting. Mennesker med behov for overskridende kontrol af andre… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Kvinden i den islamiske formumning ser umådelig trist ud i modsætning til de afklædte kvinder.
Der er vel heller ikke meget sjov ved at være spærret inde i et tøjfængsel?!

Johansen
Johansen
13 years ago

Hvor=vor
herre=Herre

Johansen
Johansen
13 years ago

Tænk at der stadig er så meget moralsk snerperi i dette år 2008. Måske Palle Strøm ikke kan lide at se kvinders kønsdele?
Hvor herre bevares 🙂

Peter Krogsten
Peter Krogsten
13 years ago

Hvis man som Vagn Henning opererer med 2 sæt moralske standarder, et for fotografier og et for ‘rigtig’ kunst, så kommer man lynhurtigt ud på et skråplan. Vi skal så fjerne blandt andet Venus fra Milo. (som blev forbudt i Londons Undergrund for nylig) Velasquez Den nøgne Maja En hel del af Sikker Hansens billeder. Det meste af Nilolay Antonov Michelangelo Rubens Picasso Salvador Dali El Greco Tintorettos “Lucretia and Tarquinius” William Adolphe Bouguereau “Evening mood” Amedeo Modigliani “Sleeping Nude” og helt sikkert 5-10 gange så mange. Jeg er også helt sikker på at en hel del fotografer vil protestere… Read more »

zizzi
zizzi
13 years ago

Hordan kan det vække forargelse med udstilling af nøgne kvinder på hovedgangen på Tvs 2 lokaler i Odense ?? Der er masser af billeder og seksuelle symboler alle vegne af og med kvinder i vort samfund. Hvorfor skal billederne pilles ned , blot fordi en deligation af muslimske kvinder kommer forbi på rundvisning ??? Vi lever i en vestlig kultur, hvor disse billeder og symboler er blevet en del af hverdagen. De registreres blot i vor underbevidsthed. I starten af 60erne kunne det muligvis havde vagt borgerlig forargelse, men idag nej. Hvis billederne pilles ned, ligger man da først under… Read more »

narhval
narhval
13 years ago

Palle Strøm frygter “flyvende genitalier”:

“- TV2 er en arbejdsplads, hvor medarbejderne skal kunne passe deres arbejde uden at der flyver genitalier rundt, og så er vi også danskernes hus med mange rundvisninger – også med børn – og jeg synes ikke at det er passende, at børn skal se på nogen ting, der er pornografiske, siger programdirektør på TV2, Palle Strøm”

narhval
narhval
13 years ago
narhval
narhval
13 years ago

TV2 betegner ikke sagen om censur som en nyhed. Det gør DR:

http://dr.dk/Regioner/Fyn/Nyheder/Odense/2008/09/08/161131.htm

narhval
narhval
13 years ago

Bornerte Palle Strøm spiller børnekortet i B.T.:

“- Det er sådan set helt banalt. Som ledelse har vi et ansvar både over for de ansatte og over for de mange, der kommer her på rundvisning. Blandt andet kommer her mange børn, og vi mener ikke, vi kan have noget hængende, der tangerer ren pornografi. Der er billeder imellem, som jeg ikke kunne finde på at vise til mine egne børn, siger Palle Strøm til B.T.”

http://www.bt.dk/article/20080909/nyheder/80909042/

Peter Krogsten
Peter Krogsten
13 years ago

Det er jo bare billeder af mennesker som Gud har skabt dem. Er der noget galt med Guds værk? Et par af billedeer viser mennesker der glæder sig selv og hinanden, hvad galt er der ved det? Jeg kunne fortstå forarelsen hvis det var billeder af mennesker der skadede hinanden, eller endda slog hinanden ihjel, men det er jo hverdagskost på avisernes forsider og i TV. Se en TV kanal, uanset hvilken, og i prime-time flyder det med blod, vold og opløste lig. Nu går TV2 jo snart konkurs og lukker, men de kunne jo hænge Muhammed tergningerne op i… Read more »

narhval
narhval
13 years ago

Mange af malerierne er faktisk fremragende, når de tages nærmere i øjesyn. Som en trøst (til mændene) kan det nævnes, at maleren ikke har haft fornøjelsen af at male direkte efter model. Han har brugt fotos som forlæg for sine malerier.

Janne
Janne
13 years ago

Hurra for også disse her 4 uperfekte mennesker (Kim Larsen m.fl.) som bl.a. rækker tunge af Kræftens Bekæmpelse som spreder unødig frygt og løfter alt for mange pegefingre, hvor organisationen intet har at gøre.

http://www.180grader.dk/nyheder/Danskerne_giver_flere_penge_til_velg_renhed.php

De 4 uperfekte mænd siger bl.a.:

“Risikoen for at foretage sig en hel masse ting er kørt helt derop. Også det at ryge.”

http://jp.dk/kultur/article1433130.ece?page=2

Godt at se at der er ved at opstå en væsentlig modstand mod censur, snerpethed og ufrihed.

Jeg vil have mit gamle Danmark tilbage. :o)

Janne
Janne
13 years ago

Karsten

Det er tendensen og det principielle i sagen der er det interessante. Censuren på TV2 er jo ikke en enlig svale.

Karsten, Objektivist
Karsten, Objektivist
13 years ago

Med fare for at fremstå som snerpet, vil jeg give tv2 medhold i, at flere af disse malerier kan støde folk, som er på rundvisning (formentligt for at se en tv-station in action). Jeg har ikke noget imod nøgne kvinder ej heller porno, men skæg for sig og snot for sig…

Jeg ville selv blive pinligt berørt, hvis jeg kom forbi enkelte af malerierne med min datter.

Janne
Janne
13 years ago

Bortset fra det så er netop koloristerne mine favoritter når vi taler modernistisk kunst. :o)

Janne
Janne
13 years ago

steen

Jeg er egentlig ligeglad med om disse malerier af nøgne kvinder er gode eller dårlige. Det er ikke muslimer og sharia der skal bestemme hvilken kunst der udtilles i Danmark.

Janne
Janne
13 years ago

Jo mere snerpet religiøsitet og moralisme der kommer i det offentlige rum, jo mere vil der være behov for at provokere samme. Og det er også nødvendigt:

Apropos Goldendays arrangementer i København der sætter fokus på at for meget dyrkelse af renhed og det perfekte menneske kan føre til fascisme som før 2. verdenskrig.

Jørgen Leth vil bl.a. kommentere nazistisk film. Han ser filmen som god kunst, men tager afstand fra den fascistiske kropsdyrkelse og dyrkelsen af det perfekte i det hele taget.

Hurra for det uperfekte menneske, Jørgen Leth.

http://www.goldendays.dk/media(3242,1030)/festivalprogram.pdf

JensH
JensH
13 years ago

@morlille

Hvis billederne virker anmassende på dig kunne du overveje ikke at tage på rundvisning på TV2 lige i denne måned. På samme måde, som du ikke behøver at købe pornografi hvis det ikke falder i din smag. Det er (stadig) et frit land vi lever i.

morlille
morlille
13 years ago

Jeg synes da, selvom jeg kan se kunstneren har et stort talent, at billederne virker anmassende og pinlige på mig. Nok mest fordi der udelukkende er tale om kvinder på malerierne. Hvis fjernelsen af udstillingen virkelig ikke skyldes hensyntagen til muslimske übermenschen, så kan man passende erstatte med muhammedtegningerne. Smæk dem op på væggene til påmindelse overfor medarbejderne på TV2 at de værs’go har at tjene danskerne, der trods alt er dem, der giver journalister og andet skravl rigelig med smør på bordet, og til påmindelse for muslimske übermenschen, at de ikke befinder sig i et formørket voldsliderligt tortursamfund!

PB
PB
13 years ago

Ha! det der med at ryge tjald og slappe af, hænger ikke nødvendigvis sammen ,det har div. begivenheder, senest på nørrebro (igen), da vist klart dementeret.

JensH
JensH
13 years ago

@Vagn Henning

Er din pointe, at vi af hensyn til de altid krænkede indvandrede muslimer skal gen-indføre en snerpet seksual-moral her i Danmark.

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago

Hvis det nu var fotografier, og ikke “kunst”, ville man så overhovedet overvejet at hænge det op?

Det sagt, er der vist nogen der burde ryge lidt mere tjald og slappe lidt af…

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x