18
sep
Seneste opdatering: 19/9-08 kl. 1028
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Interessantest i videoen er at se, hvordan Wilders bliver  behandlet af sine kolleger i parlamentet. Den dag han ikke måtte  være  medlem, skal han ikke forvente særbehandling fra dem.)

Klein Verzet reports Dutch TV pulled the plug on Wilders speech. The speech itself as broadcast on TV can be seen here (in Dutch):

“Moroccans are colonizing the Netherlands”, Geert Wilders argued Wednesday during a session of parliament. According to Wilders the Moroccans did not come to integrate, “but in order to subjugate and dominate the Dutch.”

“We are losing our land to the Moroccan scum who go through life cursing, spitting and hitting innocent people,” according to Wilders. “They accept all too happily our benefits, houses and doctors, but not our standards and values.” According to Groen Links head Femke Halsema, Wilders again reached “a high point of radicalism” with his statements. She called his positions “unethical and untenable.’ According to Wilders there are ‘two Netherlands’. The Netherlands of the cabinet is one of “insane climate hysteria and the unstoppable Islamization.”The other Netherlands, “my Netherlands,” he says, “is that of the people who pay the bills and are robbed and threatened by Islamic street terrorists.”   Telegraaf:  ‘Moroccans are colonizing the Netherlands’  via Islam in Europe

H. Numan adds this commentary

This speech lasted for twenty minutes. Curiously enough, seven minutes after he began, “a technical error” occurred, and was solved the very second he finished his speech. Of course the State Television is utterly unbiased in their opinion — that Wilders is evil, a reincarnation of Adolf Hitler — and claims this was a sheer coincidence. An act of God, one might say. Perhaps that god would be Allah, right?  Pulling the Plug on Geert Wilders

»Ramadan-krigen«

HA bliver rost for tilbageholdenhed af politichef, men er ved at være trætte af at blive beskudt. Der skal kun én part til at starte en krig og indvandrerne spiller racismekortet, for at kunne fortsætte offensiven. Men lidt uheld er krigen selvkørende:

Der er i øjeblikket ikke basis for en fredelig løsning i konflikten mellem Hells Angels og forskellige indvandrergrupperinger, og dermed kan skyderierne i København fortsætte en rum tid endnu.

»Der er ikke fundament for mægling på nuværende tidspunkt. Det er ren snak. Det kan være, at det bliver et tema på et tidspunkt, men ikke så tidligt og ikke under ramadanen. Det kan godt være, at rockerne føler, at det er blevet for voldsomt, men det er ikke tilfældet blandt indvandrerbanderne på Nørrebro. Her er stemningen uforløst, og jeg er sikker på, at vi endnu ikke har set det store brag,« siger Laue Traberg Schmidt. Den muslimske fastemåned afsluttes den 1. oktober, og Laue Traberg Schmidt forventer, at det tidligst kan ske mulige fredsforhandlinger om tre uger.

Advokat: Krigen fortsætter – men da man skal ikke altid skal tage Traberg Schmidt på ordet, har vi stadig lov at håbe på en… øh……fredsproces. Eller Traberg kunne foreslå en “Abu Laban”., nu ophavsmanden selv er lovligt forhindret.

Kvindelige journalister og selvophøjede Jesus-prætendenter m. langt hår: Skidt, skidt konstellation

Især når den karismatiske guruskikkelse hedder Jacob Holdt. Så falder alle evt. indlærte journalistiske færdigheder, og sekreterne strømmer frit. Uf. Det er ikke så let at citere udeladelser og manglende kritiske spørgsmål, så jeg har valgt slet ikke at citere fra denne klamme omgang PR for Hizb ut-Tahrir-sympatisøren Jacob Holdt, manden der har gjort en karriere ud af svine sine omgivelser til for “racisme”. Men Politikens candy floss kan kort opsummeres som mikronholderi fra en benovet Gutfräulein fra Systemet Politiken. Holdt får fri adgang til at aflire sit velkendte litani – tro mig, mere behøver De ikke at beskæftige dem med dette stykke poesi (LFPC). Anne Bech-Danielsen: Interview: Danmark har overhalet USA i racisme [Politiken, 18.9.2008, ikke online]

Wilders: Send hæren til Gouda

The PVVer says that if necessary we should ask for a recall of our troops from Afghanistan, to return them to their own country to restore it to order. “It cannot be that we do everything to make Afghanistan a safer place while the Netherlands is becoming increasingly more unsafe,” says Wilders, who indicates that the Gouda situation also occurs in other municipalities. The Hazards of Being a Dutch Bus Driver , Video: Marokkaanse jongeren dreigen ook busschauffeurs met geweld. (tysktalende kan forstå en del)

Polarisering

The 2008 poll, released yesterday, found that half or more of respondents in Spain and Germany rated Muslims unfavorably: 50 percent in Germany, compared with 46 percent in 2004; and 52 percent in Spain, compared with 37 percent in 2005 and 60 percent in 2006. Muslim terrorists bombed a commuter train in Madrid on March 11, 2004, and killed 191 people, modern Europe’s deadliest terror attack. The U.S. and Britain had the fewest respondents holding negative views of Muslims, both 23 percent. In Britain that was up from 18 percent in 2004, and it was down in the U.S. from 31 percent in 2004. ………..Despite the increase in anti-Jewish sentiment in Europe, the deepest resentment of Jews exists outside Europe, especially where Muslims predominate. Favorable opinions of Jews rank in the single digits in Turkey, Egypt,Jordan, Lebanon and Pakistan. Survey: Europeans becoming more anti-Jewish and anti-Muslim , Pew Global: Unfavorable Views of Jews and Muslims on the Increase in Europe

Dobbelt dementi

Flygtningeadvokat Hans Boserup: Politiken har ikke opfordret mig til noget som helst. “Og nu vil jeg anlægge sag alligevel.” Om Boserup huskes det endvidere:

»Jeg ved, at han forsyner sine klienter med manualer, der skal få læger overalt til at udskrive stakke af receptmedicin, hvorefter klienterne instrueres i at kaste sig skrigende og hylende på gulvet.« Bertel Haarder

Det er altsammen forudsat at Boserup stadig er advokat om nogle måneder, når Advokatrådet har fundet ud af om han skal fratages sin bestalling for “grov pligtforsømmelse”. Så kan vi starte forfra.

Hans Boserup, advokat: Den konkrete anledning til at jeg ændrer påstanden her, det er at, at Politiken, Dagbladet Politiken, som jo har interesseret sig for det her område i årevis, har bedt mig om at gøre det. Det har jeg så gjort.

Flygtningeadvokat Hans Boserup: “Politiken har bedt mig” droppe søgsmålet (foto  fra  Boserups udhængsskab i Tønder, klik)

Simon Emil er Pias bedste ven

“Partiet” der sejrede sig ihjel er nu helt isoleret i fremmedpolitikken og Ammitzbøll giver sit parti og enhver tanke om regeringsskifte endnu en dødssprøjte. Vi kvitterer med en stor tak. Whisky og cerutter er på vej, det er de altid glade for i DF.

“Det Radikale Venstre har brug for at nytænke sin udlændingepolitik, så den bliver i overensstemmelse med de principper, som partiet blev dannet på for mere end 100 år siden. Den nuværende radikale linie er udtryk for positiv diskriminaton af det muslimske mindretal – en slags omvendt Dansk Folkeparti.”

Simon Emil Ammitzbøll –Kronik: Radikale må få styr på værdierne og Vestager anklages for forræderi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mathilda
Mathilda
13 years ago

Casper og PerH I er enige om af sige nej til begrebet “kulturel racisme”, og jeg er aldeles uenig og synes, at der er tale om endnu et eksempel på misbrug af begreber som racisme og ligeværd. Ren “Jacob Holdt” og ubrugeligt i praksis, hvis modstand mod egen politiske og kulturelle deroute overhovedet skal nytte. Det er ikke fordi, jeg ikke forstår jeres udgangspunkt, jeg har jo selv været der indtil for slet ikke så længe siden. Jeg har pænt og ligefrem nydeligt skrevet i danske medier for at støtte muslimers ret til at bygge moskéer her i landet, og… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Ret venligst tænkevækkende til tankevækkende.

Janne
Janne
13 years ago

Angående ‘ramadan-krigen’ i Danmark, så er det tænkevækkende hvor meget der, siden Socialdemokraterne massivt gik i medierne og sagde at rockerborge skal fjernes fra byerne, er blevet skudt mod netop rockerborge i større danske byer.

http://www.berlingske.dk/article/20080921/danmark/80921009/

PerH
PerH
13 years ago

@Casper Jeg er helt enig. Personligt mener jeg, at religionsfrihed er forældet og burde afløses af foreningsfrihed. Kirke og stat skal adskilles, men islam er den største udfordring her og nu, hvorfor det ville være godt om islam blev i lovens forstand kunne karakteriseres som en politisk eller kulturel anskuelse. Folk kunne danne alle de religiøse foreninger de ville, men Islamisk Trossamfund skulle ikke nyde større beskyttelse end f.x en politisk organisation. Da man naturligvis ikke kan lave en særlov alene rettet mod islam, må staten helt blande sig uden om religionsudøvelse og registreringen af trossamfund. Fødselsregistreringer må som en… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Per H og Johansen >>> Uden at have læst hele jeres lange indlæg, så må jeg lige gøre opmærksom på en ting. DF er desværre ikke DF fremsatte i 2004 Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod at bære kulturbestemt hovedbeklædning. Det drejede sig om at kun jødiske og kristne hovedbeklædninger skulle være tilladt på offentligt ansatte. http://www.danskfolkeparti.dk/B_201_Forslag_til_folketingsbeslutning_om_forbud_mod_at_bære_kulturbestemt_hovedbeklædning..asp I bemærkningerne stod der bl.a.: “Med kulturbestemt tørklæde menes enhver form for tørklæde eller hovedbeklædning, der falder uden for den kristne-jødiske kultur, der historisk har rod her i landet. Det vil sige, at hovedbeklædningsgenstande, der bæres af f.eks. jøder og katolikker, ikke skal… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@Johansen “DF har jo netop ikke sagt, at det skal være forbudt at bære en halvmåne i en halskæde, ligesåvel som man kan bære et Dagmarkors eller en Davidstjerne. Så de rettro kan sagtens bære et religiøst symbol men de degraderende symboler rettet alene mod kvinder må de tage af, når de de repræsenterer det offentlige.” Jeg er for så vidt enig, men et forbud mod at muslimer bærer tørklæde under udførelsen af et arbejde i det offentlige diskriminerer jo lige netop mod muslimer ved kun at ramme deres men ikke andre troendes symboler. Selvfølgelig diskrimineres der herved ikke som… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

“Muslimske særrettigheder skal pine død væk. Det er uudholdeligt og forrykt, at det er nået så vidt i Danmark.”

De skal væk fordi de diskrimindrer og skaber ufred og konflikter i vores samfund.

Johansen
Johansen
13 years ago

PerH Jo, jeg er nok lidt naiv. Ang. kvindetilsløringen er det jo ikke blot et religiøst symbol men også et svært kvindediskriminerende symbol. Derfor ser jeg ingen problemer i at forbyde det på alle offentlige ansatte og på f. eks. skolebørn. DF har jo netop ikke sagt, at det skal være forbudt at bære en halvmåne i en halskæde, ligesåvel som man kan bære et Dagmarkors eller en Davidstjerne. Så de rettro kan sagtens bære et religiøst symbol men de degraderende symboler rettet alene mod kvinder må de tage af, når de de repræsenterer det offentlige. Ang. de faser du… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@Johansen “DF har på intet tidspunkt gjort sig til fortalere for, at muslimer skal have færre borgerrettigheder end andre danskere.” Det er strengt taget ikke helt korrekt. DF har foreslået, at forbuddet mod religiøse symboler skulle ramme muslimske tørklæder men ikke kristne kors. Der kan være gode eller plausible grunde til at fravige en lighedsregel, fordi islam er en special case, men ingen kan benægte, at DF i dets offentlige politik og som en logisk forlængelse af dets antiislamiske værdigrundlag også må støtte en vis camoufleret diskrimination mod tilhængerne af trossystemet. “Vi skal fastholde vores grundværdier om ligebehandling og afvise… Read more »

Daniel Eriksson
13 years ago

Se även detta:

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2008/09/police_spy_may_lose_dutch_nati.php

“A senior Rotterdam police officer sacked after he was accused of spying for Morocco may lose his Dutch nationality if investigations show he did pass on confidential information, the AD reports on Thursday.

Sources tell the paper that if the man did actively spy for the Moroccan authorities, the public prosecution department will try to take away his Dutch passport.

During his work as a policeman, the 38-year-old man focussed on youth integration issues. “

JensH
JensH
13 years ago

Der er mange ting der går i det helt gale retning i det Danske samfund i disse år, og derfor formoder jeg man bør glæde sig over de små ‘sejre’. F.eks. at lille Simon Emil har meddelt fra USA, at han fastholder sin kritik af Magrethe Vestager, og derfor totalt afleder opmærksomheden fra det politiske indhold af det Radikale landsmøde: http://politiken.dk/politik/article569765.ece Og netop som Thorning-Schmidt varmer op til sin “Skattelettelser eller velfærd”-kampagne i forbindelse med kommunernes budgetlægning, og de deraf følgende tuderier om for få penge, så har Ritt Bjerregård indgået forlig et med VKO i København, som indebærer skattelettelser… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Hvorfor er det sådan at der i vor tid kun må være plads til dokumentation af uretfærdighed og undertrykkelse fra Jacob Holdts hånd? Hvorfor er det blevet sådan at der ikke må være plads til andre dokumentarister f.eks. som Wilders, som gør noget af det samme om Holdt, blot handler det om ANDRE der undertrykkes, udnyttes og terroriseres? Og undertrykkerne og udnytterne er nogle andre? Hvorfor må al form for undertrykkelse, racisme og udnyttelse ikke dokumenteres og vises for alle? rettelse: Hvorfor er det blevet sådan at der ikke må være plads til andre dokumentarister f.eks. som Wilders, som gør… Read more »

Tobias
Tobias
13 years ago

Jacob Holdt er vel efterhånden, hvad man må betegne som en fantast. At fantast-avisen Politiken holder mikrofonen for Holdt kan næppe overraske. Men Holdt bidrager ærligt talt ikke med mange løsninger. Han peger bare fingre. Akkurat som Politiken.

Mere om Holdt hos Uriasposten, der besøgte hans seneste (EU-støttede) udstilling i Århus:

http://www.uriasposten.net/?p=6083#comments

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Den tekst kan læses som at halal og sharia og kønsdiskrimination er en del af løsningen for HK. Det bør HK gøres opmærksom på.

HK skal vide at fagforbundet krænker mange kvinder, kvinders frihedsrettigheder og ligestillingen med deres intimiderende hijab mission.

Johansen
Johansen
13 years ago

I dag var jeg ved at falde af cyklen, da jeg cyklede forbi et læskur på bybusruten. Der var en stor plakat fra fagforbundet HK af et kvindeansigt svøbt i hijab. Teksten lød: “En del af løsningen”. Jeg vil snarere sige, at kvindetilsløringen er en del af problemet – problemet med stigende reklamering for kønsapartheid og kvindetilhylning. Har nogen mon set disse reklameplakater i andre dele af landet? Når man ser store plakater i det offentlige rum af islamisk indpakkede kvinder, så fornemmer man endnu mere, hvorledes islamiseringen skrider stødt fremad. Det er som et slag i ansigtet på ikke-tilslørede… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Når kritik af religiøse dogmer gøres til racisme, så er vi ved at få iranske forhold i Danmark. Eller FN forhold. Apropos at flere islamiske regimer har kuppet FN’s Menneskerettighedsråd.

Janne
Janne
13 years ago

Tænk hvis de tvangs afkønnede indpakkede kvinder på fotoet fra minaret-avisen Politiken kæmpede lige så meget for ytringsfrihed, oplysning, ligeværd, ligeløn, sekularisme, vestlige værdier og sociale forbedringer i vores samfund, som de egoistisk kæmper for det sexistiske kønsapartheid tørklæde til sig selv.

Men…

Læg mærke til at selv når de demonstrerer for deres sexistiske kønsuniform, så gør de på kønsapartheid manér.

De mange demonstranter i kønsuniform så vi ikke under den store demo for ligeløn og mere løn til offentligt ansatte her i Danmark.

Janne
Janne
13 years ago

Tak, J, Olsen :o)

Apropos Geert Wilders, så er han jo en af vor tids ‘Jacob Holdt’. Det er Geert Wilders der har fingeren på pulsen og er med til at dokumentere religiøs racisme, terror og overgreb rundt omkring i verden.

Jacob Holdts projekt er ikke troværdigt netop på grund af sin hang til at blive hængende i en svunden tid og ikke inddrager vor tids religiøse racisme, terror og overgreb – som mange mennesker og samfund desværre må lægge krop og liv til.

J, Olsen
13 years ago

Læste Politikens artikel om Jakob Holdt. Det var svært, men såvel Jannes betragtninger som LFPC’s kommentarer siger det så flot. Den med ‘enøjet minaret-avis’ er ypperlig.

Janne
Janne
13 years ago

Claus Borgerlig Bums

Jeg er enig med dig.

Krarup-Langballe siger ikke at homoseksuelle er handicappede i gængs forstand, men at de ikke kan få børn sammen og det er jo rigtigt.

DF må og skal flytte sig. For homoseksuelle får det svært på venstrefløjen som i stigende grad hjælper mere halal på vej i vores samfund.

Janne
Janne
13 years ago

Når de hellige strides:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/297981:Debat–Skraasikker-fordom

Jeg kan se hvor nødvendigt det er med en forening som Islamkritisk Netværk i folkekirken. Også universitetsansatte kan oplagt få glæde af debatterne.

Og Islamkritisk netværk vokser stadigvæk kan jeg se.

http://inif.dk/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Casper | Borgerlig bums

Janne: Jeg tror der er to opfattelser i DF, nemlig Krarup-Langballe om at bøsser nærmest er handicappede (hvilket de ikke direkte mener noget ondt med, men bare en holdning som i 1960) – og alle de andre, som sådan set støtter homoseksuelles rettigheder, dog bortset fra adoption. Når det gælder hate crimes mod bøsser kan DF tilbyde noget, som andre partier ikke kan, nemlig at man imødegå den etniske/religiøse slagside i denne vold. F.eks. ved at registrere gerningsmændenes herkomst, så man har et statistisk materiale. Vor nye, kompetente (?) justitsminister har i dag sagt at hate crimes mod homoseksuelle ikke… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Imens gude-tilhængere får flere og flere særrettigheder – på bekostning af et ellers fredeligt sekulært samfund – og endda har integrationsministerens opbakning til at kvinder skal arbejde i sexistisk tørklæde (med argumentet at så opnår de frelse), så er der andre der stort set ingen hjælp får fra den nuværende regering: http://www.berlingske.dk/article/20080918/danmark/80918127/ Jeg håber at Dansk Folkeparti gør alvor af, at de har sagt at de vil hjælpe bøsser og lesbiske da de så jævnligt overfaldes og udsættes for intolerance. Men vil DF det, når det kommer til stykket? Jeg er enig med Mogens Jensen (S) i at problemet med… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Du har ret. Alle disse særrettigheder har de fået ved at bruge deres gud som redskab. Og det har i den grad virket at bruge en gud som magtredskab. Men det skal naturligvis ikke være almindelig praksis at mennesker kan bruge en gud til at få særbehandling og særrettigheder i Danmark. Hvis de ønsker sådan et gud-reguleret samfund, så må de rejse til teokratiske lande og lade os andre og vores sekulære samfund være i fred.

Johansen
Johansen
13 years ago

Det er rigtigt set af Simon Emil Amitzbøll, at de radikale gør sig til fortalere for særbehandling af muslimer. Men det er ikke rigtigt, at det er det modsatte af Dansk Folkeparti. DF ønsker at tage et opgør med denne absurde muslimske særbehandling, hvilket de også kom med forslag til under den forgangne valgkamp. DF har på intet tidspunkt gjort sig til fortalere for, at muslimer skal have færre borgerrettigheder end andre danskere. Vi skal fastholde vores grundværdier om ligebehandling og afvise særbehandling af muslimer i Danmark. Og så skal vi fastholde, at religiøst tilhørsforhold er en privat anliggende. Dvs.… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Simon Emil har da fuldstændig ret i sin kritik. Han formulerer hvad der burde være en reel, solid radikal indstilling over for muslimer. At de skal behandles som alle andre.

At han så lukker øjnene for indvandringens problemer er en anden sag. Men hans argumenter er rimelig sammenhængende, hvilket man må kræve af ethvert parti.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

‘Advokat: Krigen fortsætter -‘ Ja, det vi ser i 2008 med brande, gruppevoldtægter, narkobander og skyderier er begyndelsen på den voldelige overbelastning af vore civile systemer, hvor ingen er ansvarlig. Det hele begynder bare blandt ofrene for både korstogene og nutidens Vestlige Imperialisme helt nede i det krimminelle og omsorgskrævende forsømtheds- og stakkels-miljø. Det er lige efter bogen. Urban har på forsiden under overskriften: ‘Narko-krigere afsløret’ en liste over ‘soldater’ i den københavnske narkokrig. Listen er samtidig en slags opskrift, som hurtigt kan forvandles fra narko-bande til guerillabevægelse. Der er fire lag: 1. Den indre kerne, som vil stå distancen… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Desuden er der desværre også sekulære muslimer der krænkes og forfølges af islamister i både Mellemøsten og Afrika.

Vi har også set at islamister i Danmark har mobbet muslimer, bøde børn og voksne, hvis de spiser mad under ramadanen eller hvis piger og kvinder ikke har det sexistiske og diskriminerende tørklæde på.

Janne
Janne
13 years ago

Tænk hvis vi havde en ‘Jacob Holdt’ der gjorde noget for at dokumentere og kritisere religiøs racisme i mellemøstlige og afrikanske og andre lande, hvor kristne, jøder og hinduer og buddhister og ateister krænkes og forfølges af islamister.

http://blog.politiken.dk/engelbreth/2008/09/18/dansk-gentagelse-af-amerikansk-racisme/

Igen viser Politiken hvor enøjet en minaret-avis den er.

Janne
Janne
13 years ago

“Den nuværende radikale linie er udtryk for positiv diskriminaton af det muslimske mindretal – en slags omvendt Dansk Folkeparti.””

Endelig, endelig!

Hvor har han ret og det samme problem står minaret-aviserne Politiken og Information med. De to minaret-aviser minder mere og mere om EU og FN når det gælder om at beskytte guderettigheder frem for menneskerettigheder.

Limewoody
Limewoody
13 years ago

Må man formode at ramadankrigen kan nedtones med en hudna.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x