21
sep
Seneste opdatering: 8/9-11 kl. 0548
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kor Dialis synger “Se nu stiger solen” 6 maj 2008 i Sankt Stefan Kirke på Nørrebro. Mel: Oluf Ring, Tekst: Jacob Knudsen,

 

O, at jeg tør favne dig, skære dag,
kalde dig med navne, min sjæls behag,
alle gode navne, som bedst jeg ved:
moder, søster, elskte, min kærlighed!

Lad mig nu kun drage ad natmørkt hav,
lad mig ikkun stævne imod min grav.
Livets Gud mig skærmer, jeg er hans barn,
ud hans hånd mig river af dødens garn.

Se, da stiger solen af hav på ny,
alle dødens skygger for evig fly!
O, for sejersjubel, for salig lyst:
lyset stander stille på livets kyst!

Se, nu stiger solen af havets skød

  Socialdemokraternas strategidokument mot Sverigedemokraterna

Dokomentet er en fotokopi og ser unægteligt ægte ud. Det er en læse-let manual for socialdemokraten på gulvet. De siger dét, du siger dét. Der er vist et par muldvarpe i partiet, lidt murren på the back benches. Ikke noget stort under. Hvorfor et parti derimod, der fører kronisk 15 procentpoints over regeringen, føler sig nødsaget til at udsende dette ubehjælpelige dokument, er lidt af en gåde. Sahlin skal gøre som hidtil: Ikke gøre noget, ikke sige noget, så ender hun med kors og bånd og stjerner på. Men længe leve teaterdemokratiet Riksdagen og “Please repeat after me……..”

“Nu har ett av socialdemokraternas hemliga strategidokument mot Sverigedemokraterna läckt. Det innehåller några av de strategier och argument som socialdemokraterna tänker använda mot Sverigedemokraterna i de kommande valrörelserna 2009 och 2010. Materialet har ett utbildande syfte, är upplagt i punktform och har tagits fram i nära samarbete med stiftelsen Expo. Här kan man ta del av dokumentet på 35 sidor”: – online her, download her og her i PDF.

Stærkt højreorienterede blogs dominerer”

Da vi nu er  i aviserne  idag og har flere  besøg end sædvanligt, er jeg nødt til at genopfriske et par ting. For det første præsenterer undersøgelsen en over fire år gammel “nyhed”.  Stillingen på Chart.dk har været stationær i årevis. For det andet vedkender vi os overhovedet ikke betegnelsen “højreorienteret”. Det er  ikke mere  end godt fire  uger  siden jeg skrev om og begrundede det. Det blir ikke  gentaget nu. Ekstra Bladets journalist Rømer kører på automatpiloten, og hans og Cisons rubrik er det vitterlige vås. Det er  sandt vi kritiserer islam, men det er nu engang  svært at bebrejde en hund at den gør, så den kritik er  letkøbt. Vi kritiserer  først og fremmest multikulturalismen og de danske politikere der er ansvarlige for den i deres anseelige uvidenhed. Vi bebrejder danske “globalister” deres provinsialisme. Dernæst den muslimske monokultur. Herregud, jeg havde   boet Mellem og Fjern Østen inden Tøger Seidenfaden havde  forladt gymnasiet på Ingrid Jespersens Højere Dydig Pigeskole. Hvem af os kender verden og er det den samme verden vi kender? Er det det samme  Sverige, vi kender ? Ikke meget tyder på det. Preben Møller Hansen lærte som sømand på få år, mere  om islam end nogen islamolog kan læse sig til. Det gjorde  jeg også, jeg glemte det bare i tyve år fordi jeg aldrig troede jeg fik brug for mine erfaringer. Det skulle blive løgn.

Politiken, avisen med det bratteste oplagsfald, er mest agressiv i sin artikel “Blogosfæren . Højrenational dagligstuesnak” af Kristine Fjord Tolborg og Thomas Telving og har grebet undersøgelsen mest kærkomment.  De kan dog ikke komme udenom, at vi to mand har bragt historier, Politiken har været for søvnig eller uvillig til. Eller som har været udenfor deres  rækkevidde.  Islamofobikonferencen 2006, interne DR mails, Kasem Ahmad til Hitzb ut Tahrir demo, hvor han ikke  burde  være, HUT demo på Rådhuspladsen, lige  nedenfor avisens  vinduer, desværre midt i  avisens sommerferie, Nicolai Sennels afviste kronik og diverse videos og artikler med  internationale navne, som andre aviser synes at sætte stor pris  på. For ikke at tale om vores egne videoer med Wilders, Robert Spencer, Daniels Pipes, Ibn Warraq, Bat Ye Or, Kurt Westergaard, Lars Vilks osv.  “Der er svenske blogs der har flere  læsere  end nyhedssites” skriver  avisen. Er det deres  åndsbeslægtede Blondinbella, Politiken tænker  på ? Den 17 årige narcissist, der har lige så mange  læsere  på tre  dage, som vi har på et år. (Blogtoppen.se). Jeg er vokset op med Politiken, Danmarks  bedste kronik under Harald Mogensen – havde  han villet være  bekendt at dyrke skribenter som Jakob Holdt og Hanne Vibeke Holst ? Jeg kan betro Politikens  journalistelever og chefredaktøren med, at avisen nu om dage har lige så perifer interesse  her, som vi åbenbart har der. Afsmagen  er  helt  gensidig. Egentlig  gider vi ikke  retfærdiggøre os  overfor Politiken. Vi er  allerede  for langt  ude i sumpen. “Qui s’excuse, s’accuse” . En blog er ikke en omnibus-avis. Der er  meget vi ikke kan, men der  er faktisk ting vi har mere  forstand på end Politiken. Sverige f.eks. for mit eget vedkommende.

Bortset fra det, så formidler vi her en del udenlandsk stof som danske  aviser enten ignorerer eller ikke kan overkomme. Det gør vi med  glæde.  Nogle dukker dog op oversat til danske 14  dage efter. Og i øvrigt går vi ikke efter  læsernes antal, men efter deres kvalitet, som vi også skrev fornylig. Vi prøver at skrive op til folk, idet vi antager  at vores  læsere er mere vidende end vi. Lige modsat dansk public service, kunne man sige. Endelig har vi aldrig gjort noget for at være “populære”, det er  helt uforvarent og udelukkende engagerede læseres fortjeneste. At vi har fået en etikette som “højre” – trods  vores tvivl, vores forsvar for kvinder, homoseksuelle, jøder, buddhister og andre der er udsatte for islams institutionaliserede diskrimination og klanvold, er sådan set fløjtende  ligegyldigt. Vi kan ikke  være mere ligeglade. Det karakteriserer mest dem der  bruger epitetet og  ubrugeligheden af “højre-venstre” betegnelsen. Hvor det at være antifascist og antinazist var hædergetegnelser,  er  antimuslimsk trods lighederne endnu  et skældsord i manges  øren. Vi ser ikke umiddelbart forskellen. Der er kun én måde at sameksistere med en herrefolksideologi som islam, og det  er ved  modstand. Vi modsætter os islamisering af dette  land, derfor advarer vi og yder modstand. Det er  os , der er  vor tids Nic. Blædel og Torgny Segerstedt. Det er  os, der er humanisterne, PH,  de liberale og kulturradikale og det er Politiken og co. der kan sammenfattes  med  et  ord : Chamberlain og defaitisme overfor en totalitær -isme, opgivenhed  bare  man trykker dem lidt på maven.  Det er dem, der har indført en dyb splittelse  i Danmark, ikke os. “Man tager sit parti” og Politiken tog det forkerte –  splittelsen af landet, mellem venner , familie, kolleger – alt.  Historien vil bedømme  os begge. Udfaldet af dommen tvivler jeg ikke på.

Men vær endelig velkomne, I der tør skrive  på en “højreradikal, nationalistisk blog”.  Tina Magaard, der  indrømmede  ikke at kende noget til dansk kultur, brugte  ordet “nationalisme”. Hun ved  ikke, at den ikke  har  eksisteret i Danmark længe, hun må skyde skylden på en dårlig skoleundervisning. Vi har en vis  sund  nationalfølelse, og det er den der aktiveres i disse år.  I uheldigste fald vil nationalisme derimod blive  fremkaldt af den førte politik, og det blive  meget ubehageligt for alle, ikke  bare for de  få, der er  ramt nu. Fremtiden findes allerede: Den  er krig, had, mord og voldtægt, synlig for enhver , der gider læse  svenske, engelske, tyske, franske  eller hollandske  aviser. Derfor kender vi fronterne i Danmark. Derfor ved vi, hvem der er på fredens og frihedens side, og hvem der ikke er. Pseudohumanisterne  kan sige, hvad de vil. Det de – sikkert uden at vide det –  advokerer, er krig. Politiken er en Potemkin kulisse, der skal skjule det faktum at krigen allerede findes, en minature ganske vist, men Politiken vil gerne tage chancen for mere..Vi er ikke  alarmister, vi er  whistleblowers om det, der allerede foregår.  Kommenter  eller skriv til os  på snappost@yahoo.dk , som nogle  gør. De ved, de får et stort og kvalificeret  publikum. Til nye læsere – se på vores  videos nederst til højre i links.

De mest læste danske blogs er stærkt højreorienterede. Fire blogs i top  ti er i særdeleshed optaget af islamkritik, viser en undersøgelse. Populære blogs kritiserer islam og Cision: Stærkt højreorienteret blogosfære

“Stærkt højreorienteret” II (for nye læsere)

Steen har sådan set sagt det der skal siges om den rubricering der hæftes på os, men jeg vil gerne bidrage med nogle perspektiver som jeg vil håbe evt. nye besøgende vil reflektere over. Ordet ‘højreorienteret’ og ‘fascist’ er i dag stort set tømt for deres oprindelige mening. Fascisme er specifikt betegnelsen for en ideologi og statsform der henviser til en ganske bestemt tid og bestemte lande, 1930’ernes Italien til eksempel. Begrebet er imidlertid blevet udhulet i en grad at det i dag kun fungerer som skældsord og ikke som en beskrivelse, i hvert fald i den vestlige verden. Når liberale som Geert Wilders og gammelsocialdemokratiske/nationalkonservative hybrider som Dansk Folkeparti kan blive associeret med fascisme og nazisme, så er ordene blevet så udvandede at de er meningsløse.

Prøv som illustration at kigge på billedet i posten herunder af sortklædte … ‘aktivister’. Typerne findes i hele Vesteuropa, og har herhjemme stået for voldelige overfald på lovlige foreningers lovlige demonstrationer. Hvem er tættest på klassisk fascisme: Disse lovlige, demokratiske og ikke-voldelige grupper, eller de sortklædte?  Hvorfor er det angiveligt ‘fascistiske’ politikere som Pia Kjærsgaard og Geert Wilders der må have beskyttelse 24/7, og ikke Frank Aaen eller Villy Søvndal? “Stærkt højreorienteret” er i dag journalistspeak for manglende lyst eller evne til at argumentere. Hvis dette ord betegner pro-demokrati, pro-Israel, pro-klassisk borgerlighed, anti-totalitarisme, kvinderettigheder, ytringsfrihed og beskyttelse af statens integritet – og anti den konsensus som Politiken repræsenterer – ja, så vil jeg tage ordet på mig som det der bedst repræsenterer mig i disse forvirrede tider (LFPC).

Margrethes mafiosoer

Normalt forbinder vi ikke Vestager, Jelved og Zahles Højere Pigeskole med Sicilien og afpresningsvirksomhed. Der er imidlertid en direkte forbindelse mellem den politik hendes parti står for (og det de pressede Socialdemokraterne til i ni år), og det vi oplever nu.

Den bandekrig, der i øjeblikket hærger hovedstaden, handler ikke blot om hash. En café i det indre København må hver måned betale et større beløb i beskyttelsespenge for at få lov at være i fred for kriminelle bander. Ejeren af cafeen, der ikke ønsker at stå frem, er ikke den eneste, der har oplevet opkrævninger og trusler fra indvandrerbander, skriver metroXpress. I fagforeningen 3F Hotel og Restauration kender næstformand Jan Mathisen flere eksempler, hvor ansatte i nattelivet er blevet udsat for afpresning og trusler.»Det er velkendt i branchen, og jeg kender til tilfælde i flere dele af København. Men det er absolut ikke noget, som restauratørerne er glade for at tale om,« siger han til metroXpress.Bander afpresser cafeer

Sverige har kendt dette civilisatoriske fremskridt i over ti år. Danmark kun i få. Arven efter SR og SF er dog støt fremadskridende, så nu skal vi altså leve med Margrethes VIP-inviterede Don Corleonoer i al fremtid, for slippe af med dem kan vi ikke. I skrivende stund, mandag kl. 15,  svæver en politihelikopter over mit hovede i København på 2. time for at foretage damage control på SR-tiden. Jeg er absolut kølig, når Karen Hækkerup bebrejder den nuværende regering noget som helst i disse dage. Hun skulle granske sine egne nyrer og sit partis umiddelbare fortid. I Go Aften Danmark fredag siger Omar Marzouk: “Vi kan stoppe skyderierne ved at vælge en ny regering“. Er det er godt råd, eller et tilbud vi ikke kan afslå ? Jeg kan forberede Marzouk – som jeg senest så på en islamistkonference i Bella Centret sammen med 1200 andre mafiosoer (se fotos) -på at danskerne ikke vælger nogen ny regering, og at hæren bliver sat ind, når opgaven en dag måtte kræve det. (Se også “Lunten er tændt”)

Köln: Sortklædte Antifaer som det politiske establishments stormtropper

Anti-moské-demonstrationen i Köln forleden blev standset bl. a. ved et massivt fremmøde af ikke-statslige tropper. Bloggeren her lufter nogle tanker som jeg også har gjort i forskellige sammenhænge: At de åbenlyst vide tøjler som sortklædte Antifa og autonomtyper har hos vores politimyndigheder kan afspejle enten den eskalerende afmontering af statens autoritet (“empatiet”, Per ‘pink shirt’ Larsens bøn til politikerne om et ungdomshus, PETs undgåelse af islamisk terminologi, PET-Bonnichsens forståelse for ekstremisten Slimane, osv.), eller ligefrem at disse antidemokrater bliver brugt til at gøre det beskidte arbejde, dvs. forhindre folk som os i at markere modstand mod islamiseringen. Det lyder meget konspiratorisk, men begivenheder som denne i Köln, eller Bruxellesborgmesterens indsættelse af brutale styrker mod 9/11-demonstrationen sidste år, er kendsgerninger der ikke kan afvises. Det er også kun få uger siden at de sortklædte fik lov til at foranstalte en uanmeldt moddemonstration mod SIAD i Århus. ‘Vores’ side – anti-islamiseringsaktivister under ét – er betragtet som den subversive fjende, ikke de antidemokratiske sortklædte stormtropper. Via Gates of Vienna – men gå over på bloggen der linkes til efter teksten, og se skræmmende billeddokumentation af ‘Brave New Eurabia’. En uhellig alliance af islam, sortklædte venstreekstremister og mainstream-establishmentet imod demokratiet (LFPC)

My colleague A [I will use initials as I do not know whether the persons mentioned want to be identified] and I arrived at 10:30 in Cologne. We had gone by car and parked to the other side of the river in Deutz neighbourhood (to the right in the map attached). Please note that the name of the tram-underground station is Deutzer Freiheit, which means the Deutz Freedom. This is very ironical. There is no more freedom in Germany, or in Cologne, or in Deutz of course. I am afraid that only a miracle could save us, or a very severe economic crisis that wakes up the citizens.

Our original plan was to cross the river and reach the Heumarkt, which was just to the other side. I phoned G, who I was going to meet, and who was already at Heumarkt. I was utterly naïve indeed thinking that I could meet her on the spot: there was no way to cross the river. The tram connexion was cancelled and the bridge was blocked by a line of antiriot police (we would later see in the afternoon, when we were able to cross it back, that it was full of police vans). Furthermore, the bridgehead was taken by some 100 or 200 “antifas”. I think that there could be around 5000 in total, including fellow travellers and Gutmensch. Please note that all the figures given are my own non-expert estimations.

We took a picture to a banner, and then tried to make some portraits of the antifas, but they told us unfriendly not to do it. The antifas were the usual brainless scum that you can expect. All in black, most with sunglasses and many with the collar or the hood of the pullover covering their mouth or head. I took some pictures of the groups from a safe distance. […]

It was obviously not possible to enter the Heumarkt. I tried one of the narrow streets of the old city; there was a line of antifas with black clothing and sun glasses. They have even dared to place one of those plastic red-white stripes in front of them. I told one of them that I wanted to cross, they say no way. One of them spoke Spanish, and I ask her whether she was any authority, she confirmed it “we are the authority”.- A line of anti-riot police agents was only two meters behind them. I can not find a better image of the creeping Eurabian fascism: The police not only do not confront them, they cover their backs. Alternatively, we may think that the antifa-lefty militants are just the stormtroupers (Sturmabteilung?) of the formal police. They have even an excuse: the demo was officially cancelled “after leftist opponents of the rally clashed with its right-wing backers”, says Reuters. Curiously those responsible for the violence could demonstrate and control the streets with police complacency. A personal account of yesterday’s demo in Köln: Antifas block access to a demo: “We are the authority”.se også: 40 poliser anmäler den egna

»Jeg forsager Dansk Folkeparti og alt dets væsen«

Nogle spredte indtryk fra seminaret på Borups Højskole lørdag, bla. om venstrefløjens sorgarbejde. Når jeg går til et seminar som dette, er det i høj grad for at prøve at fornemme om der er tale om bevægelse i den akademiske verden henimod de fænomener i virkelighedens verden som vi dækker dagligt, eller om paradigmet stadig hedder ‘opløsning af al betydning ved evindelig gentagelse af pluralitet og ikke-essens’.

Tina Magaards stadige fremhævelse af situationen for de ikke-muslimske mindretal som lider i stilhed i muslimske lande, eller af løgnen og bedraget bag ‘den skæggede slange’ Tariq Ramadans glatte retorik, fortjener al ære og respekt. Alligevel har Magaard ikke formået at frigøre sig fra en ulyksalig tendens til uafladeligt at fremhæve sin stuerenhed og afstandstagen fra Dansk Folkeparti. Hun bryder sig vistnok heller om at blive associeret med onde bloggere som os. Egentlig kan vi være ligeglade, for det afgørende er at den af medierne negligerede virkelighed formidles ud til et større publikum. Men pudseløjerligt er det at overvære. Slap dog af og brug din energi bedre, Tina. Vi er ikke øllede fodboldhooligans, eller de gådefulde danske “ultranationalister” som idéhistoriker Malene Busk definerede sig i modsætning til.

Eva Maria Lassen, forskningsleder, Institut for Menneskerettigheder, er en artig frøken, som har så svært, så svært ved at forholde sig til den grimme del af virkeligheden. Hun er den weberske idealtype på syndromet man kunne betegne ‘nonnen og sømandens’. Verden bliver pakket ind i ord, ord, ord om “dialog”. Tanken var øjensynligt den, at mennesker der snakker – fører “dialog” – ikke griber til korporligheder. Jo, jo, men desværre er det ikke så let. Mens forhandlere fra Israel og en ikke-eksisterende stat hun kaldte “Palæstina” fører “dialog”, opruster slynglerne til næste anslag mod Israel. Lassen skulle inddrage det islamiske fænomen ‘hudna’, en våbenhvile af højst 10 års varighed, som kan bruges til at samle kræfter til næste anslag. Endnu vigtigere skulle hun overveje eksistensen af ondskab i verden, og umuligheden af at føre “dialog” med mennesker med ond vilje.

Seminaret bød på mange fine indlæg, som Jens-Martin Eriksens gennemgang af multikulturens kollaps i Malaysia. Men igen, det var samme Eriksen der helt misforstod pointen med Geert Wilders’ Fitna. Det var ikke en svaghed ved Fitna at den “ikke viste noget nyt”. Hensigten var snarere at få en påtrængende del af virkeligheden som medierne og politikerne fortier, frem i lyset. Det gjorde den på fornem vis. Det vigtigste indtryk af seminaret var nok dette – at der er bevægelse i den akademiske verden, men at frygten for uanstændighedens stigma stadig rider den akademiske verden som en mare. Den frygt der binder den frie akademiske forskning på hånd og mund, så verden-som-den-er medieres af analytikere der føler sig nødsaget til uafladeligt at forsage Dansk Folkeparti og alt dets væsen. Men som bemærket af Voltaire, “qui s’excuse, s’accuse” (LFPC). (fotos © Snaphanen, klik helt op !, så forsvinder den dårlige komprimering.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

63 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] to what appeared to be a leaked document from the fall of 2008, Expo has apparently provided some of their material on the Sweden Democrats to the largest political party in the country, the […]

trackback

[…] to what appeared to be a leaked document from the fall of 2008, Expo has apparently provided some of their material on the Sweden Democrats to the largest political party in the country, the […]

trackback

[…] to what appeared to be a leaked document from the fall of 2008, Expo has apparently provided some of their material on the Sweden Democrats to the largest political party in the country, the […]

trackback

[…] 21. september deltog Lars Vilks i  et seminar på Borpus  Højskole sammen med  bla. Tina Magaard, Jens Martin Eriksen og Frederik Stjernfeldt. Selvom  Eriksens […]

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

@steen og LFPC Det er bare beklageligt at teknikken ikke er sådan at I fjerner kun det der skal væk, og lader det andet være, så det i dette tilfælde havde været mindre forvirrende i sammenhængen, for de muligvis få der læser kommentarerne. Jeg er vist sprunget op og faldet ned på det skete – så skulle I se brok, hvis jeg syntes det var alvorligt. Jeg har ikke selv observeret at kommentar/kommentarer jeg har sendt er væk. Det ville, synes jeg, være glimrende med udbedren af fejl og rettelser af sproglige formuleringer (også) i tilsendt materiale, men det kan… Read more »

LFPC
15 years ago

Jeg kan godt se at det kan virke forvirrende med referencer til tekst der ikke er der længere, men er der andre muligheder? Dette er et elektronisk medium der skrives af glade amatører i deres sparsomme tid, ikke noget der skal have karakter af et færdigarbejdet værk. Jeg synes det ville være langt værre hvis vi undlod at redigere vores egen tekst, bare fordi vi derved brød konsistensen med citater. Jeg ved ikke hvorfor mit svar er væk, men det er sikkert en af de smuttere som Steen nævner. Hvorfor ikke bare springe op og falde ned på det? Et… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

Just indsatte kommentar var svar til LFPC der stillede spørgsmålet om jeg ikke kunne formulere mig på ny, i tekst der nu er- forsvundet.

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

@LFPC Redigerede I bare i mine kommentarer. Formen for indholdets skyld. (om hvad der følger i kommentarteksten herunder- disse ord skal vække nysgerrigheden) Jeg brokker mig her over at fjernet tekst skaber meningsforstyrrelse eller ødelægger den sammenhæng der fandtes før teksten blev fjernet. Teksten hvori Glistrup omtaltes, den nu fjernede tekst, var placeret under kor i kirke- billedet deri stod omtalt at Steen sov godt, at han havde fået stryg for ord ytret efter Glistrups død og der var i denne nu fjernede tekst også indsat et link der førte til tidligere indlæg på Snaphanen hvor Steen omtalte Glistrups død,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

@steen “Muligheden af historierevision, foreligger altid på en blog” skriver du. Sande ord. Hvorfor ord sat på i indlæg redigeres væk fra denne blog ved du, LFPC, Sandhedsministeriet, “the Minestry of Truth”# eller “the Party”# så vel nok- “the claim of the Party to have improved the conditions of human life had got to be accepted, because there did not exist, and never again could excist, any standard against which it could be tested”#. Som læser og lejlighedsvis kommentator ville det gavne forståelsen i fremtiden hos arkivarer og andre sjæle der ser på siderne hvis kommentarer fra 22. september kl.:… Read more »

trackback

[…] är föga förvånande fientligt inställd till de invandringskritiska bloggarna. Uriasposten och Snaphanen kommenterar båda två […]

Janne
Janne
15 years ago

PerH For mig at se er højrefløjen på flere punkter efterhånden blevet de humane i ordets oprindelige og oprigtige betydning (trist at venstrefløjen så længe har haft held med at sønder flå det begreb) i dag. Det var egentlig det jeg ville sige ovenover, men det er ikke helt let, kan jeg godt se. Så når Pølletiken og andre minaret-medier bliver ved med at påstå at blogge som Snaphanen og Uriasposten er stærkt højre orienterede, så mener jeg at de tager voldsomt fejl og at de ikke evner at se bjælken i eget øje. Det er for let for neoreaktionære… Read more »

PerH
PerH
15 years ago

@Janne Venstrefløjen kunne i teorien komme til fornuft, men desværre er mange venstreorienterede for bløde til at ville støtte de virkeligt hårde indgreb. Jeg er tidligere venstreorienteret, så jeg ved gud dødme, hvad jeg taler om. Jeg mener kun, vi kan løse problemerne ved at forkaste det meste humanistiske arvegods og indføre en nultolerance politik over for skadelige udlændinge. På den baggrund bliver det nødvendigt at genoverveje repressive foranstaltninger, som vi ikke har været vant til i dansk tradition. Dødsstraf og maksimumsikkerhedsfængsler er kun første men ikke sidste skridt på vejen. Jeg håber med andre ord, at vi i retspolitikken… Read more »

Mette
Mette
15 years ago

OK, Janne, jeg tænkte det nok. 🙂

Og så småsang jeg “Se nu stiger solen”, for både mine far og min farfar og farmor og oldeforældre var medlemmer af valgmenigheder, men det er først i debatten de senere år, at det er gået op for mig ,hvor påvirket jeg er af det. Jeg har også ved flere lejligheder sendt den perle af en salme ud i cyberspace.

Janne
Janne
15 years ago

Mette

Jeg kan godt se din pointe. Venstrefløjen skal naturligvis ikke have patent på disse værdier. Godt ord igen. Du er lige en tak for kvik for mig engang imellem. Altid en god udfordring at læse hvad du skriver. :o)

Mette
Mette
15 years ago

Janne skrev: “Som læser af bloggen og deltager i debatten på samme (og i øvrigt) kan jeg ikke se mig selv som højreorienteret. Hvis jeg skulle være det, så er det altså nu blevet højreorienteret at gå ind for ligeværd og -stilling mellem mænd og kvinder (at gå ind for at kvinder og piger ikke skal gå med religiøs usund og hæmmende uniform på så snart de forlader hjemmet eller får besøg), og så skulle det nu være højreorienteret at gå ind for at homoseksuelle skal have lige muligheder og rettigheder som heteroseksuelle, så skulle det være højreorienteret at være… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Snaphanen viser gavmildt et lille klip af en folkekirkes udgave af en af Danmarks aller smukkeste tekster og melodier. Og hvad præsenteres vi så for? Ganske enkelt et lystigt hærværk af en vidunderlig tekst og melodi. Kvindestemmerne er alt for skingre og skræppe, skærende, orglet er alt for slæbende, tungt og stift og salmeteksten er helt utydelig. Kun da mande og kvindestemmer blandes kommer der mere dynamik og højde over sangen og udtrykket, selvom der går galop i orglet. Jeg er sikker på at Jacob Knudsen ikke har skrevet sin smukke tekst med noget ønske om at få den pakket… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

“Det kan da vel være dig??”

undskyld, jeg mente selvfølgelig: “Det kan da vel IKKE være dig”??

JensH
JensH
15 years ago

@Vivi Andersen

Du må undskylde jeg spørger, men er den ‘Vivi Andersen’ der skriver inde på Information.dk den samme som dig???

http://www.information.dk/166474

Grunden til jeg spørger er, at denne ‘Vivi Andersen’ bl.a. mener at vi skal indføre sharis-domstole på linje med dem vi ser i England, og på sigt også indarbejde shariaen i Dansk lovgivning?? Det kan da vel være dig??

Janne
Janne
15 years ago

Til snaphanerne! Hvor er jeres begrundelser for at lave Snaphanen bare velargumenterede og troværdige. Mange af jeres argumenter er netop grunden til at jeg bruger tid på at læse og diskutere på bloggen. Som læser af bloggen og deltager i debatten på samme (og i øvrigt) kan jeg ikke se mig selv som højreorienteret. Hvis jeg skulle være det, så er det altså nu blevet højreorienteret at gå ind for ligeværd og -stilling mellem mænd og kvinder (at gå ind for at kvinder og piger ikke skal gå med religiøs usund og hæmmende uniform på så snart de forlader hjemmet… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Hej Vivi Andersen! På hvilken måde skal vi spise brød til vores udsagn ? DF kunne vælge mellem pest eller kolera for hvordan Metock-dommen skulle tackles politisk. Jamen altså; Metock-dommen er blandt de første skridt i køreplanen for vestens fald – uagtsomt eller forsætligt. Ulykkeligvis er Lissabon Traktaten ( forfatnings Traktaten II ) på forhånd underskrevet af statsministeren og udenrigsministeren, samt ratificeret, uden folkeafstemning, af et folketingsflertal d.24.april 2008. Det er i det spor det hele kører. Hvad er dit eget kendskab til EU’s Euromediterranean aftale ? Med link : http.//ec.europa.eu/comm/external_relations/euromed/ conf/naples/index.htm . Som jeg ser det, er det et… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Endnu en omgang religiøs intolerance, og igen går det ud over homoseksuelle: “”Død over bøsser”, stod der på plakater, som for nogle uger siden blev klæbet op i Sarajevo. Plakaterne var en del af den ophedede debat, der har raset i medierne i Bosnien-Hercegovina den seneste tid, fordi den bosniske hovedstad lægger hus til den første festival i landet nogensinde for homoseksuelle, ”Queer Sarajevo Festival”. Festivalen byder over fem dage på film, udstillinger, paneldiskussioner og performances og finder sted fra i morgen og fire dage frem. Festivalen falder derfor sammen med ramadanen, muslimernes hellige fastemåned. Homoseksualitet er forbudt, ifølge Koranen,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

HelgeD-H og Johansen Spis nu brød til ! Radikale, politiske ændringer kunne på sigt blive en nødvendighed på grund af den samfundsmæssige udvikling. Ingen har garanteret os at den ikke vil kunne komme helt ud af kontrol. For de problemer vi står med her og nu, som konsekvens af indvandringen fra de islamiske lande, vil jeg påstå befinder sig i småtingsafdelingen i forhold til dem vi sandsynligvis har i vente. Retten for arbejdskraftens frie bevægelighed, jvf. Søjle 4 i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler, får de Islamiske Middelhavslande adgang til, når de fra 2010 bliver Partnerlande til EU. I disse lande… Read more »

PerH
PerH
15 years ago

@JensH Pyha, Sikke et komplement fra Marlene Wind. Desværre har hun ret i, at DF med udspillet har accepteret den øjeblikkelige gyldighed af Metock-dommen, men til gengæld kan de bruge masser af energi på at drille regeringen med pinlige spørgsmål. DF har indtil videre godtaget regeringens påstand om, at ladeporten kan lukkes, men deri lægges der ret beset en potentiel tidsindstillet bombe under regeringen, for DF kan hele tiden vedblive med at kræve beviser for, at loven virker, og om føje år, når det modsatte er blevet virkelighed for alle på nær rød stue, kan partiets bagland slippes løs. Men… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

@Johansen Fuldstændig enig med at, det er noget af en kamel at sluge, at DF bøjer sig for de overnationale EU-regler. Det gør også ondt i mit hjerte. Det holdt hårdt for DF overhovedet at få VK-regeringen til at stramme udlændingeloven i 2002, hvor 11. sep. 2001 var i frisk erindring. Det vi oplever nu er et tilbageskridt. Iøvrigt er jeg bekymret for, at de stramninger der er byttet med som f.eks. det skærpede Tro og Love dokumentationskrav først som sidst bliver omgået. Med lempelserne som følge af Metock-dommen kan en EU-borger-konvertit, i princippet, gifte sig med Osama bin Laden… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

JensH

Jo, det er til at tude over.

Jeg håber inderligt, at opstramningerne viser sig at blive til mere end blot varm luft. Vi får se.
Jeg forventer, at DF nøje følger udviklingen med indvandringen, og bider regeringen i haserne, såfremt opstramningerne ikke virker efter hensigten.

EU ligger som en kvælende dyne ned over Europas nationalstater. Som Messerschmidt sagde til årsmødet, måske skal Danmark ikke ud af EU, men det er EU, som skal ud af Danmark.

Lidt mere om stramningerne på udlændingeområdet:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1445916.ece

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

@steen Nej, jeg kender kun til hvad jeg har set offentliggjort og har måske ikke engang set det hele, så hvad du er udsat for derudover kan jeg ikke vide noget om. Din pointe at Glistrup udsatte en kvalificeret debat er jeg ikke enig i. Der synes jeg du er mere optaget af formen end indholdet. Jeg har også fulgt Glistrup fra først i 1970érne i pressen, som bosat i samme område med mere, og det er da rigelig tid til at danne sig en bedømmelse af personen og en vurdering af de konsekvenser vi mener personen ved holdninger og… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

@Johansen “øge udvisninger af ikke-danske statsborgere ved kriminalitet” Jeg er næsten ked af at sige det, men det får nok ikke den store betydning i praksis. For man har samtidig ikke villet tage et opgør med konventionerne. Dette har PerH redegjort for på glimrende vis på sin blog ‘Borgerlig kritik’, hvor han konkluderer: “På jævnt dansk betyder dette, at Folketinget med den ene hånd kan stramme udlændingelovens § 26 ved at opregne visse lovovertrædelser, for hvilket der skal ske automatisk udvisning, men med den anden kan ophæve stramningen ved fortsat at overlade til domstolene at lade udlændingen forblive i landet,… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

Det er noget af en kamel at sluge, at DF bøjer sig for de overnationale EU-regler. Det gør ondt helt ind i hjertet!

Som et lille plaster på såret har vi fået strammet udlændingepolitikken på andre områder:

http://www.berlingske.dk/article/20080922/danmark/80922177/

Det glæder mig, at der bliver skabt mulighed for at øge udvisninger af ikke-danske statsborgere ved kriminalitet, og at det bliver sværere at opnå dansk indfødsret.

JensH
JensH
15 years ago

@steen “Det SKULLE tage 30 år, inden befolkningen vågnede” Selvfølgelig er det hypoteser, og vi finder aldrig ud af hvordan det var gået hvis ikke indvandrer-lobbyen havde haft Glistrups brotvne facon som skræmmeeksempel. Men under alle omstændigheder så var det sådan, at det i mange år kun var underklassen som betalte prisen for denne masse-indvandring. Den brede middelklasse -som betyder noget ved stemmurnerne- mærkede ikke til ‘integrations-problemerne’, og havde som sådan andre politiske prioriteter når deres stemmeafgivning skulle afgøres. Men mit gæt vil være, at disse problemer kommer middelklassen for alvor til mærke i de kommende år, og så nytter… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

@PerH

Lige en ting til. Gad vide hvordan DF-ledelsen har det med følgende udtalelse fra føderalisten Marlene Wind:

“Dansk Folkeparti accepterer den fri bevægelighed og accepterer, at EU-reglerne står over nationale regler. Det er realiteten og det vigtigste i aftalen, siger hun.

Derfor accepterer regeringens unionskritiske støtteparti, at danske borgere, som har boet eller arbejdet i et EU-land, kan tage en ægtefælle med til Danmark – også selv om ægtefællen ikke har lovligt ophold i noget EU-land.”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1445812.ece

Det skurer fælt i mine øren må jeg indrømme.

JensH
JensH
15 years ago

@PerH

“Dog tror jeg, at ledelsen på kort sigt gør det rigtige”

Det kan godt være du har ret i, at er Folketingsvalg ikke ville føre noget med sig på nuværende tidspunkt, og at DF måske ligefrem ville blive ‘straffet’ for at have væltet en borgerlig regering. Men med den meget ‘aktivistiske’ linie EF-domstolen kører, så tror jeg DF skal til at gøre sig meget kraftige overvejelser om hvor de vil trække en streg i sandet. Uden EU-skepsisen/modstanden og det deraf følgende værn af nationalstaten har DF -som du selv skriver- mistet sin eksistensberettigelse.

JensH
JensH
15 years ago

@steen “at han tumlede ind som en elefant, og umuliggjorde en legitim, informeret diskussion i i al fald ti år.” Jeg er ikke helt enig. Jeg tror ikke det havde gjort den store forskel om Glistrup havde brugt en mere ‘urban’ tone. Der var trods alt også andre kritikere af udlændingeloven af 1983 -og den deraf følgende masseindvandring- som f.eks. Søren Krarup og Ole Hasselbalch, og de brugte absolut ikke nogen ‘grov og primitiv retorik’ i deres kritik af den førte udlændingepolitik. Faktisk sad der i Den Danske Forening gamle modstandsfolk, men det forhindrede ikke de ‘anri-rascistiske’ demonstranter som mødte… Read more »

PerH
PerH
15 years ago

@JensH Jeg er mest på linie med dig, for DF vil miste sin eksistensberettigelse uden at tage klart stilling til EU. Dog tror jeg, at ledelsen på kort sigt gør det rigtige, for Pia har anerkendt, at EU er en trussel mod velfærdsstaten, og sammenholdt med de øvrige udmeldinger kan det ikke lede til noget andet end et brud med EU, når tiden er moden. Et åbenlyst folketingsvalg på medlemsskabet af EU er ikke klogt i nuværende situation, men jeg forestiller mig, at DF vil fortsætte med at stramme skruen til et tilsidst bliver uudholdeligt for dV og K. Vent… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

JensH

Jo, det er korrekt.
Jeg blev interviewet om min holdning til EU, som jeg burde have omtalt som EU-diktaturet. Desværre er jeg ikke skarp som en politiker, så mindre må gøre det 🙂

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

Som min indiske bekendte siger med mit ordvalg “i søvne er sygdomme ofte væk”.

Jeg konstaterer – med spørgsmålet stillet dengang om hvad denne blog handler om i linket du har om Glistrups død- uden andet belæg end udfra egne observeringer, at bloggen stadig indeholder meget om følgerne af indvandring hvilket hr. Glistrup jo også beskæftigede sig med.

Selv i vågen tilstand kan man vist godt være uenige uden der er tale om “stryg”.

Janne
Janne
15 years ago

steen “Min generation kan læne sig tilbage og sidde på første parket til venstrefløjens samfundseksperiment, som det vil udfolde sig i England, Belgien, Holland og Sverige. Danmark er bagefter – tak og lov.” Hverken din eller andre generationer kan bare læne sig tilbage, for vi har alle børn der skal leve med mindre frihed, mere ulighed, mere apartheid og parallelsamfund, indskrumpet tanke- og talefrihed samt mindre ligestilling mellem kønnene, hvis vi ikke siger fra over for den stigende religiøse intolerance i vores samfund. Nu vil f.eks. Jacob Holdt og andre af hans ‘venlige’ slags, gerne kalde os for racister, men… Read more »

JensH
JensH
15 years ago

@Johansen

Jeg så DR’s udsendelse fra DF’s landsråd igår aftes, og hvis jeg ikke tager helt fejl så blev du interviewet om holdningen til EU, korrekt??

Johansen
Johansen
15 years ago

Janne

Du glemte at nævne stemningen til årsmødet. Den var intet mindre end fantastisk!

Hvad angår Kaare R. Skov så jeg ham flere gange vandre lullende rundt på må og få. Jeg tror nu, at det er ham, der har mindreværdskomplekser, bestemt ikke DF eller DFerne.
Måske var han lidt beklemt ved at gå rundt blandt de “urene” og politisk ukorrekte 🙂

Janne
Janne
15 years ago

Fint at Snaphanen og Uriasposten får ekstra opmærksomhed. Det er meget fortjent. Men jeg synes nu ikke at Snaphanen og Uriasposten er højreorienterede. De er bare særdelses velorienterede. :o) Dem der tager sig tid til at læse (og debattere) med, vil se at det forholder sig sådan.

JensH
JensH
15 years ago

@Janne “Hvad er alternativet da? Har du nogle bud?” Hvis ladeporten virkelig skal stå for uintegrerbar indvandring, så lad dog de EU-begejstrede partier stå med ansvaret for denne udvikling. Når resultatet af Metoch-dommen begynder at vise sig, så bliver det svært for DF at rejse en ‘folkebevægelse’ mod denne udvikling, hvis de har syltet sig selv til et eller andet symbolsk forlig med VK-regeringen, som alligevel ingen forskel gør i virkelighedens verden. Disse lapperier duer ikke. Vi må have et tilbundsgående opgør med EU-medlemsskabet hvis vi skal føre en ansvarlig udlændingepolitik, og hvis DF selv er medansvarlig for en slap… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

M.h.t. Köln, så er det under al kritik at man nu ikke mere må demonstrere mod moskebyggeri. Det er udemokratisk og det er uhyggeligt at rød-grønne udemokratiske og sortklædte voldelige unge i den grad kan få lov til at hærge sig til at en demonstration ophæves.

Det skal selvfølgelig fortsat være tilladt at demonstrere mod opførelse af bygninger uanset hvilke bygninger det er.

Igen ser vi venstrefløjs unge blive voldelige, hvis der forekommer kritik af religion. De rød-grønne venstrefløjs unge er med til at skabe et religiøst overherredømme i EU.

Peter Buch
Peter Buch
15 years ago

For nogle år siden da jeg var medlem af DF et par år inden tegninger var kendte og hr. Westergaard og andre talte om ytringsfrihed ved DF-partiets netop overståede landsmøde, talte jeg om ytringsfrihed på landsmødet i Vejle og det undrede mig det ikke – som meget af det andet der skete – blev bragt videre om ikke andet på partiets eget net som små videoer. Søgende arbejde som lagerarbejder, opsynsbetjent, opvasker og lignende stillinger er karriere vel for de der søger noget sådan med de betingelser, der nu engang eksisterer på arbejdsmarkedet. Selv en karriere eller et arbejde i… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Med hensyn til de restauranter og cafeer der udsættes for trusler, pengeafpresning og dummebøder af bander, så får DR det til at lyde som om restauranter og cafeer er en del af bandekrigen:

“Bandekrig handler om pengeafpresning

(…)

Både fagforeningen 3F Hotel og Restauration og brancheforeningen Danmarks Restauranter og Cafeer siger, at kriminelle bander opkræver beskyttelsespenge og udsteder trusler og dummebøder mod restauratørerne og de ansatte i nattelivet.”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/09/22/021952.htm

Anonym bums :-)
Anonym bums :-)
15 years ago

Om de svenske sossers hemmelige manual: Den er ret sikkert ægte. Ingen ville lave et falsum, der er så banalt. Der er heller ikke noget nyt i den. Det handler ikke om at diskutere indvandringen, men om at lukke munden på Sverigedemokraterne med de sædvanlige floskler. Manualen viser tydeligt hvor dybfrosne de svenske sosser er. Sverigedemokraterne er dog ikke helt pletfri i kanten heller, men det er en anden historie. Om karrierestart og forkert politisk farve: Jeg er selv i lidt af den situation og prøver at dække mig ind så godt jeg kan, via en halvanonym blog osv. Men… Read more »

63
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x