21
sep
Seneste opdatering: 1/1-09 kl. 1211
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søndag d. 20 september. Fotos © Snaphanen, klik . f. helbillede

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] uden et valg, uden længere  udenlandsrejser, bortset fra en fotoekskursion til Malmø, og kun med en mini – Muhammedkrise, blev 2008 begivenhedsrigt. Først og fremmest blev vi to i […]

Kirsten Madsen
Kirsten Madsen
13 years ago

Er der andet at sige end farvel Sverige – og så sørge over Sveriges fejhed og dumhed.

Kenneth Johnsen
Kenneth Johnsen
13 years ago

jeg syntes det er fantastisk at se at vestlig kultur og østlig kultur er begyndt at fusionere lige så roligt. Dejlig billeder forresten 🙂 Med hensyn til tørklæde debaten, så syntes jeg det er en så ligegyldig diskussion, som jeg heldigvis ser en kommende ende på i at 2. generations indvandrerne bliver mere og mere vestlig påvirket og ser at Koranen, siger at du ikke SKAL gå med slør, men at du, som kvinde bør, for at citere:” at tildække dine værdiheder” 1. generation kommer helt sikkeret fra undertrykkende lande der har gjort det der stod i koranen om til… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Vandrøret. Det kan ikke undre at Lars Hedegaard bliver”udfaset”. Han tilhører jo gruppen af danskere som aldrig bliver så stuerene, at de GODE mennesker, dem med det rene menneskesyn, vil kunne ud holde at skulle være i, eller omtales som tilhørende, samme selskab, forening, arbejdsplads osv. med dem. Efterhånden oprører noget sådant mig præcist, som når islams krigere sender trusler ud i æteren eller terrorbomber et eller andet sted. Det er så forudsigeligt at det er trættende. Ondskaben trives i bedste velgående og den har mange ansigter og udtryksformer. Om det er den skæggede salafist eller en pæn mand i… Read more »

Højrebladet Komet
Højrebladet Komet
13 years ago

De små pigebørn ser nu søde ud, som de sidder der uden slør. Endnu frie og uden bekymringer. Lad os håbe, at de ikke ender deres dage som altanpiger.

Vandrøret
Vandrøret
13 years ago

Off topic

Lars Hedegaard er angiveligt blevet udfaset fra Berlingske Tidende og stopper derfor som skribent på avisen primo december.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Den enda bild som egentligen röjer att det är Malmö är deras stolta “minaret”, Turning Torso. I allt övrigt skulle bilderna lika gärna kunna vara tagna i Kairo, Ankara eller Teheran.

Johansen
Johansen
13 years ago

Jeg bliver uendelig trist, når jeg ser moskéer med dertilhørende råbetårne og kvinder i undertrykkende religiøse uniformer specielt i vestlige demokratier.
Tilsløringen af kvinder er et intolerant islamisk dogme, som begrænser kvinders råderum og lægger bånd på deres kroppe.
Det må jeg tage al mulig afstand fra.
Jeg væmmes over denne åbenlyse undertrykkelse af kvindekønnet, som man skilter med på deres hoveder og kroppe.

Janne
Janne
13 years ago

De mennesker der vises på billederne fra Malmø har jeg ikke noget imod. Jeg kender flere indvandrere der glæder sig over den tryghed og frihed og bedre økonomi de har fået i Danmark og andre vestlige lande. De er mere end tilfredse med vestlige, demokratiske værdier og frihedsrettigheder og ligestilling. Det der er bekymrende, er, at det viser sig, at jo flere tørklæder, hijab og burkaer og moskeer vi ser i Vesten – jo mere sharia og halal og manglende ligestilling følger der med og jo mere køns- og generel apartheid følger der også med – altså også i Sverige… Read more »

Fritz
Fritz
13 years ago

Billederne taler vist for sig selv, socialisterne/kommunisterne har vundet, og vi og vores nationer har tabt.

Arild Ejsing
13 years ago

Are you sure it’s Malmø?

ln
ln
13 years ago

– Förlåt, får en en usel kafir ställa en enkel fråga? – Längtar damerna till paradiset, ty sådan reglemetsenlig klädsel på 55e breddgraden medför ofelbart en förtidig död. – Får jag be om en hälsning till Mohammed, alla tiders påstått störste gentleman och hedersknyffel? – – – – – I en omfattande studie har Michal Melamed, docent vid Albert Einsteins College of medicine, undersökt dödsfall bland drygt 13 000 personer. Hon fann att de som har brist på D-vitamin löpte 26 procent högre risk att dö under tiden som studien pågick, än dem som hade mest D-vitamin i blodet. Personer… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x