1
okt
Seneste opdatering: 2/10-08 kl. 0834
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som jeg selv erfarede i november sidste år, med en kinesisk dissident-video, er der  kun én ting de  store netfirmaer har virkelig respekt for: et dårligt rygte og maksimal offentlighed  om det. Det virkede  dengang for mig – nu må vi se hvad der sker  med Pat Condell og  samme  firma – You Tube-Google. Da Condell ikke  er  anderledes end han har været i flere år, må man formode at store  pengeinteresser presser Google  på pengepungen. Google og Kina er  også et spørgsmål  om penge – formuer.

“Most of our readers are familiar with Pat Condell, the English comedian whose scathing videos circulate virally on the internet. In them he denounces Islam, Multiculturalism, Political Correctness, and the British Labour government, among other things, with characteristically blunt humor.Now it seems that YouTube has had enough of this outrageous Islamophobe, and has acted to censor him.We are still waiting for the day when big media realize they have a responsibility to stand up for freedom of expression.   Pat Condell Censored by YouTube.    by Baron Bodissey

Dagens citat: “Vi tænkende mennesker – æh  bæh !”

“Att ha Västeuropas mest inskränka invandringspolitik är inget som tänkande danskar varit särskilt stolta över. Samtidigt som det för den borgerliga regeringens överlevnad varit en outtalad nödvändighet att hålla Pia Kjaersgaard på i alla fall ett acceptabelt gott humör.Nu är det Bryssel som bestämmer och inte Köpenhamn” .Jan-Olof Bengtsson: Malmös kärleks-flyktingar

»Indfødsret = integration«

kunne man høre   Morten Østergaard  (R) påstå i DR 2 Debatten forleden. Sverige  skulle forestille at være  modellen. Ja, som det dog fungerer i Sverige.Sverige  har kastet medborgerskaber  i grams som bolscher. Alligevel skulle det tage dem 23 år at smide en af de  værste maffiosoer og mordere Norden har oplevet, Dencho Acar ud af landet, og det var  endda kun muligt , fordi forbryderen havde  dobbelt  statsborgerskab. Hvad Østergaard  ønsker, er at gøre sit politiske mareridt irreversibelt, som om det ikke i vid udstrækning  er lykkedes ham og hans  parti.  Ligegyldigt  hvilken radio eller  TV man åbner  pt, synes  Østergaard at dukke op. Skulle han ikke  få sig et ærligt  arbejde?  Det er et stift stykke at skulle høre  ham og Sass Larsen bebrejde  VKO, at de  ikke kvikt  nok løser  problemer de to´s  partier har cementeret til formentlig evig tid.

Svenskt medborgarskap är populärt. Sverige är fantastiskt. Det kvittar nästan vad man undersöker när det gäller migrations- eller integrationspolitik så sticker Sverige ut som ett extremt land. Jag roade mig t.ex. med att ta fram statistik om naturaliseringsgraden i olika OECD-länder. Naturaliseringsgraden visar hur stor andel av de utländska medborgarna i ett land som väljer att bli medborgare under ett år. Diagrammet visar att nästan 11 procent av de som var utländska medborgare i Sverige valde att bli svenska medborgare under 2006. Det är nästan dubbelt så stor andel som de länder som kommer närmast oss, Norge och Storbritannien, och mer än dubbelt så hög andel som de flesta andra europeiska länder.    Integrationsbloggen

»Hverdagsterror under statsfeminismen«

Et folk der lærer underkastelse at kende i disse år. Det havde  været en fordel for svenskerne, hvis de  havde  haft  de rigtige  nazister  at skærpe deres selvbevarelsesdrift på for 60 år  siden. Hvis man vil undskylde, jeg udtrykker mig summarisk.

Idag råkade jag i samspråk med en kvinnlig bekant, på tåget till Stockholm. Hon berättade för mig att hennes son, i övre tonåren, har ett par kompisar, ett par i samma ålder. De hade någon av de senaste helgerna träffat “Faludja Boys”, på väg hem från ortens lilla disko. I ett mörkt parkområde hade de här berikarna misshandlat pojken, knivhotat honom och hållit fast honom. Samtidigt hade resten av gänget tvingat flickstackarn till oralt sex åt de andra. Det hela hade pågått under en lång stund. Det unga paret, som ju naturligtvis är kränkta på riktigt, kränkta så inihelvetet, är så skräckslagna att de inte vågar polisanmäla händelsen. De upplever att de, vid en polisanmälan, då skulle utsättas för represalier och än mer misshandel och kränkningar. De vågar inte gå ut på kvällstid längre (knappt på dagtid heller).-  Det här var en liten rapport från en “Dynamisk Idyll” ca 4,5 mil väster om Södertälje. Att se berikelse på nära håll

26.000 gange men

Forfatter Jens-Martin Eriksen og professor Frederik Stjernfelt, der netop har udgivet bogen “Adskillelsens politik – Multikulturalisme – ideologi og virkelighed”, har i Weekendavisen en foruroligende gennemgang af eksempler på selvcensur og religiøse gruppers pres mod ytrings- og religionsfriheden (“Ytringsfrihed, men…”, 26. september 2008).
Eriksen og Stjernfelts liste omfatter begivenheder fra 16. juni til 19. september 2008, og desværre kan man allerede her mindre end to uger senere føje en lang række hændelser til listen:

27/9 2008
Den radikale prædikant Omar Bakris datter – Yasmin Fostok – bliver afsløret som letpåklædt danser. Få dage efter at nyheden er sluppet ud, truer islamiske ekstremister med at dræbe hende, og hun må gå under jorden uden mulighed for at se sin lille søn. (Mirror)

28/9 2008
Det Kongelige Bibliotek fjerner en tegning af religionsstifteren Muhammed på sit dødsleje (titel: “Profeten Muhammeds død”) fra sin hjemmeside under den første Muhammed-krise i februar 2006 og “glemmer” at bringe tegningen igen, som det ellers angiveligt var intentionen, da der atter er faldet ro over gemytterne. (Jyllands-Posten)

28/9 2008
Forlæggeren Martin Rynja, der planlægger at udgive bogen “Medinas Juvel” om Muhammed og dennes ni-årige barnebrud Aisha, bliver udsat for et brandattentat. (The Sunday Times)

30.09.2008
Brandattentatet får en udløber i Danmark, hvor den danske udgiver af “Medinas Juvel” genovervejer om, han skal udgive bogen.
– Jeg går lige nu og overvejer med mig selv, om det er det hele værd. Min holdning er fortsat, at jeg vil udgive bogen, men det duer jo ikke, hvis det skal gå ud over min egen og min families sikkerhed og eskalere til en ny Muhammed-krise, hvor folk bliver dræbt, siger Bjarke Larsen. (Ritzau)

Mange andre eksempler kunne føjes til listen, og den vil utvivlsomt vokse sig længere med tiden.

Som et lille kuriosum kan det nævnes, at der i den danske avisdatabase, Infomedia, findes hele 26.360 artikler, hvor ordet “ytringsfrihed” og ordet “men” optræder på samme tid. Det illustrerer ganske tydeligt, hvor mange, der forsvarer denne demokratiske grundrettighed med større eller mindre forbehold.

Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
13 years ago

Condell er oppe igen.

Skål
Skål
13 years ago

@Tim Pallis

Det er da forrykt at kalde hende nationalist. Bogen er muligvis god(?), men Eriksen og Stjernfelt har problemer med begreberne, når de fremstiller deres egen kritik af islamismen som mere ophøjet.

Janne
Janne
13 years ago

Morten Østergaard mangler ansvarsfølelse og konsekvenstænkning og jeg mener at hans kyniske syn på vores samfund og ikke mindst hans multikulturelle tyranni er til skade for vores frihedsrettigheder.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Indfødsret=integration,(dobbelt) statsborgerskab. Hvorfor har Morten Østergaard,Vestager, m.fl. fra de radikale selektiv hukommelse ? – Bevidst ved kun at huske første linje af N.S.F.Grundtvig’s : Til et folk de alle høre, som sig regne selv dertil….. -Skal huskes at fortsættes med -> har for modersmålet øre, har for fædrelandet ild. Resten selv som dragedukker sig fra folket udelukker, lyse sig selv ud af æt, nægte selv sig indfødsret. Dette er kernen i danskheden, hvilket andre ( “De Gode” ) ironiserer. Grundtvig, som ville Danmark vel må græde oppe i sin himmel. Jeg savner en halvårlig helsides annoncering i JyllandsPosten over alle… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
13 years ago

I Eriksens og Stjernfelts bog “Multikulturalisme – Ideologi og virkelighed” kaldes Helle Merete Brix for nationalist. Det synes jeg er uforskammet. Tænk lige over det!

Johansen
Johansen
13 years ago

Cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet i det tidsrum. Han må have læst sammen med min lillebror.
Godt det ikke var mig, for jeg havde muligvis “kvalt” ham 🙂
Det vrimler sikkert med radigale på statskundskab?

Johansen
Johansen
13 years ago

Lidt ad hominem

Morten Østergaard give me the creeps.
Den “mand” er testosteronløs! Og en islam-apologet af værste skuffe.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Utroligt at en egentlig ikke ubegavet Morten Østergård ikke har mere overblik og er så forblændet af sine idealer.
Men omvendt, det er set så mange gange før, fra kommunismen til miljøspørgsmål, til EU og alle de andre følelsesrum hvor fornuften skal pantsættes før man kan træde ind.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Sverige som foregangsland, hvilke lig skal det gå over? Vel næppe den højtuddannede elite, der lever i en anden virkelighed, end den som de 810000 danskere uden for arbejdsmarkedet og de 1.165.402. danskere med en årsindkomst under 125000 lever i.

http://raapil.dk/?p=3482#comments

Hanzi
Hanzi
13 years ago

Nogle vil måske sammenligne med U.K., der har en stor kolonial fortid, men alligevel er gerådet i problemer med deres tilsyneladende appeasement-politik overfor indvandrede muslimer. En anden ting, der virker befordrende på danskernes selvopholdelsesdrift, er nok, at vi er et lille land. Vi ved godt, at vi hverken er bedre eller dårlige end mennesker andre steder på Jorden. Vi er bare et lille land i forhold til lande som tidligere engelske kolonier som Egypten og Pakistan, men vi har vel for helvede også lov til at være her, er der mange mennesker, der tænker, både folkesocialister og DF’ere er det… Read more »

Hanzi
Hanzi
13 years ago

Det undrer mig også, at svenskerne finder sig i disse ting. Nogle gange har jeg nærmest opfattelsen af, at det skyldes en eller anden form for racisme. De er så højtstående, at de ikke kan se sig selv som ofre, mens folk fra den “3. verden” er stakler, styret af impulser og externe påvirkninger udefra, som de ikke selv er herre over. Nogle gange tror jeg, at det er Danmarks omend begrænsede koloniale fortid, der, i modsætning til svenskerne, har lært os om andre folkeslag. Lært os, at vi som danskere hverken er bedre eller dårligere end mennesker i andre… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Uwe Max Jensen er en perle. He is my kind of guy, so to speak. :o)

Janne
Janne
13 years ago

»Hverdagsterror under statsfeminismen«

Og imens flere og flere kvinder voldtages og på andre måder krænkes seksuelt – både i Sverige og i Danmark – så har en del af de gamle venstrefløjs feminister travlt med at kæmpe for at kvinder tager hijab på. At kvinder klædes på i religiøs uniform.

Hvor har de gamle feminister bare svigtet sine medsøstre!

Som en Michael Sandfort skriver i Ekstrablaet; hvor er de gamle feminister henne nu når flere og flere kvindelige skolelærere bliver kaldt for luder i folkeskolen? Det er vel at mærke kvindelige lærere uden tørklæde der bliver kaldt for luder.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x