5
okt
Seneste opdatering: 7/10-08 kl. 2033
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi følger Wilders besøg så tæt af  flere  grunde, men der er navnlig én:  Det er interessant, hvis det er en tendens at højprofilerede europæiske islamkritikere (ex. Hirsi Ali), i stigende  grad  må søge sig til USA. Selvom vi har mødt de mennesker, der optræder  i den sidste uges videoer, ved  vi faktisk ikke mere end nogen anden om, hvad  besøget nærmere formål var. Og havde vi vidst det, ville vi måske ikke sige det alligevel.

“Rosengård: Stenkastning er politiets skyld”

–”Allt som händer brandmännen beror på polisens beteende. Ungdomar uppfattar dem som samma sak”, säger Batool Al-­Rudainy. Polischef Börje Aronsson känner inte igen beskrivningen. – “Man har kastat sten på brandmännen även när de har åkt utan polisen. Så man kan inte säga att det är polisens fel. “Allt som händer brandmännen beror på polisens beteende”

Artiklen taler for sig selv, mest om Sydsvenskan. Vil man vide mere “unplugged”, hvordan der kan være i Rosengård,  er søgningen “You Tube, Rosengård” instruktiv.  Noget interessant vi bemærkede om den Rosengårsdske “mångfald”, da vi spadserede rundt derovre: Stedets 22.000 indbyggere er fordelt i mange store afdelinger, og de virker ret gennemført etnisk opdelte. Somalia her, Kosovo her osv. Kun i Rosengårdscentret synes alle etniciteter at mødes på én gang. En Malmøbo skriver til os:

“Jag har bott på Rosengård större delen av mitt liv, och som jag förstår saken började MKB dela upp stadsdelen efter etnicitet väldigt tidigt (jag skulle gissa att det började på 70-talet eller ännu tidigare); men vad jag vet har uppdelningen aldrig varit riktigt strikt.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
UE
UE
8 years ago

ur doing a great work 🙂

Olsen
13 years ago

Glæd Jer. En Michael Moore kritisk film havde premiere i USA den 3. ds. Samme folk som lavede blandt andre Høj Pistolføring. Den var ikke let at få produceret da Hollywoods filmverden er gennemført venstreorienteret. Læs evt. om vanskelighederne her: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/09/et-amerikansk-juleeventyr-en-anderledes.html
Udfra de trailere jeg har set er den meget, meget morsom.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x