7
okt
Seneste opdatering: 8/10-08 kl. 1156
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kalder Hodja Margot Wallströms nye produkt. Og de minder faktisk om Jospeh og Magda´s veldresserede poder.  En studentereksamen fra Skellefteå 1973 og SSU kan føre til alt. Videregående  uddannelse: socialdemokrat. Løn: + 1.3 mio. Tror pokker hun afslog at blive  statsminister i Sverige, et slidsomt, livsfarligt lavtlønsjob.  EU tube

»Danmarks økonomi er sund«

siger Fogh i sin åbningstale. “Vi har lagt  til side  til dårlige tider”.  Og tak for det og ordene om Durban II og bandekrig åbningstalen. Læs den hele her. Sveriges derimod, er ikke klædt på til en lavkonjunktur. Statsgælden er 1. 085.899   milliarder kroner. Alene  renterne  udgør 6.2 % af statens samlede  udgifter. Det bliver økonomien, der endeligt vælter de svenske Potemkin kulisser og dermed den relative  sociale stabilitet.

Statens betalningar visade ett överskott på 54 miljarder kronor i  september. Överskottet blev därmed 5,5 miljarder kronor lägre än Riksgäldens senaste prognos.Skillnaden är att största delen av återbetalningarna av skatt blev 4,5 miljarder kronor högre än beräknat. Trots det stora överskottet ökade statsskulden. Det beror på att Riksgälden lånat 93 miljarder extra genom att sälja statsskuldsväxlar för att lindra den brist på dessa som uppstått pga finansmarknadsoro. SVT text (ekstern link: Riksgälden.seSwedes vulnerable to financial crisis effects

»Sverige havarerar«
skriver tidligere migrationsmedarbejder Merith Wager på sin blog, (studér den) og det har hun desværre helt ret i. Det stod klart for mig ret kort tid efter nettets fremkomst, da det blev muligt at kigge svenske journalister i kortene og se provinssverige i detaljer. Siden da er der kommet mindst 500.000 “nye svenskere” til, og the point of no return er passeret. Dette er ikke “sortsyn eller “alarmisme” – det går allerede galt, og det er kun et spørgsmål om, hvor galt det vil gå. Det ved ingen. Det er en ængstelig anelse, der gennem årerne er sunket ind til kølig vished. Forhåbentlig kommer jeg ikke selv til at opleve det, men yngre kræfter behøver ikke tvivle på min bedømmelse. Mit Sveriges-samliv er 48 år gammelt.

– Merith Wager har ganske vist ikke for 2 øre politisk sans (en særlig svensk uskyldstilstand der har bragt dem derhen, hvor de er), men hun er særdeles godt inde i hvad der foregår i og omkring asylindustrien. Prøv at læse dette fortvivlede brev fra personalet på et alderdomshjemmet Klockaregården i Trollhättans “Rosengård”, Kronogården. En del af  Sverige  ulyksalige Millionprogram.

Svenske medier beskriver sagen så nænsomt de kan. Dette er bare et eksempel fra mikrokosmos, dagens groteske mord, vold og voldtægter, må man selv læse om i aviserne. (Se  f.eks.  26-åringen avrättades inför flickvännen i natt ).  Vi må i det store hele nøjes med statistikken, men selv den er grum. -Jeg har fældet mange træer i Sverige. Af og til, når man kom med hele udstyret og motorsaven, gik den igennem en tilsyneladende sund, tyk stamme som smør. Ædt op af termitter. Man må undskylde mig, jeg får den association. Sverige har forløftet sig på verdens ondskab og ulykke og noget i det er knækket for altid. Mennesker skal ikke lege guder, naturen må gå sin gang, også i  de lande der hverken kan eller vil fungere. Man stopper heller ikke en kat, der har fundet en mus at lege med inden den slår den ihjel.

Mine venner synes jeg er alt for optimistisk på Danmarks vegne og alt for venlig ved vores politikere og medier. Det lyssyn er så det eneste positive ved at være vant til det, der er langt, langt værrre. Den lille glæde vil jeg unde mig selv. Hele formålet med denne blog var fra starten at advare danskerne, og pege på at den fremtid S, R, SF, Enhl. havde tiltænkt Danmark, allerede findes derovre og at den er et mareridt. Lidt har det måske nyttet.  (se BRÅ statistik: Anmälda brott första halvåret 2008)

S i et vadested

Det må ikke være let at være socialdemokrat lige nu. Leflen og logren for denne gruppe vil støde flere fra deres traditionelle vælgerkorps væk. Hvordan ser fordelingen af denne etniske gruppe kontra etniske danskere ud om 10-20 år? Ligesom Sverige kan bruges som kanariefuglen i kulminen for den udvikling vi også ser tage form her, således kan man også se på socialdemokraternes søsterpartier i lande som Holland og Belgien, for at få en antydning af fremtiden. Der har socialisterne valgt side, og det er ikke for den oprindelige befolkning (LFPC).

De fleste medlemmer af folkekirken bruger alligevel ikke store bededag til andet end at holde fri og gå i haven og måske spise en enkelt varm hvede.
Så hvorfor ikke flytte den særlige danske helligdag, så den passer sammen med datoen for den muslimske afslutning på ramadan-måneden, den såkaldte eid-fest, siger Socialdemokraternes kirkeordfører Karen Kirk til Kristeligt Dagblad. […] S vil gøre store bededag muslimsk

»Det nærmer sig næsten landsskadelig virksomhed«

Næh, nu har jeg da aldrig, hr. Wyke. Snaphanen er en pæn blog, må vi be’ om kammertonen. Og begynd venligst heller ikke med det beslægtede L-ord. Jeg har i efterhånden utallige indlæg her og andetsteds givet udtryk for alt andet end respekt for H. J. Bonnichsens pensionistvirksomhed i diverse medier. Måske ligner det en vendetta, men han beder i sin skamløse glæde ved mediernes bevågenhed selv om respons. Og dette angår i allerhøjeste grad min egen og andre danskeres sikkerhed. Jeg kan ikke komme på lignende eksempler på uafklaret autoritet og legitimitet: Taler han som privatperson (hvilket han er i sin særdeles gode ret til), eller sender han røgsignaler fra sin tidligere arbejdsgiver PET, vel vidende at pensioniststatus ikke eliminerer opfattelsen af ham som en insider? Det er ganske rigtigt en helt utålelig situation, og jeg synes det er på høje tid at PET melder ud med en afklaring af dette spørgsmål.

[…] Det er ubegribeligt, at Bonnichsen endnu ikke har fattet, at han ikke mere er i tjeneste og derfor burde holde inde med sin næsten daglige optræden i medierne.

Det må også være utåleligt for den nuværende chef for PET, Jakob Scharf, at snakkehovedet Bonnichsen altid er parat med en kommentar til hvad som helst – også når Jakob Scharf tydeligvis finder det klogest ikke selv at udtale sig.

Meget ofte sidder man tilbage med en fornemmelse af, at Danmark i hvert fald ikke bliver et mere sikkert sted at bo, så længe den forhenværende Hans Jørgen Bonnichsen ikke kan modstå fristelsen til tidligt og sent at fremsætte sine åbenhjertige og snakkesalige “vurderinger”, som givetvis også bemærkes af dem, der absolut ikke bør vide, hvad PET ved eller foretager sig i konkrete sager.  Nils Henrik Wyke: Det nærmer sig næsten landsskadelig virksomhed

Gåden om hvad der får Bonnichsen til at ‘tikke’ bliver heller ikke mindre af dette absolut intetsigende svar han kommer med i dagens JP, til Ralf Pittelkows substantielle afklædning af ham. “Neokonservativ” er åbenbart anset for et trylleord der gør argumentation overflødig. Er dette ikke bare ‘æv bæv bussemand’ (LFPC)?

[…] Det ville også være klædeligt, såfremt Pittelkow havde fortalt sine læsere, at personen Hillel Fradkin, der bruges til at så tvivl om min seriøsitet, er kendt for en lang række arbejder for eller støtte til hårdføre neokonservative kræfter i USA. H. J. Bonnichsen: Pittelkow glemte at fortælle historien om Hillel Fradkin

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] (brevet der henvises til i fotokopi her) […]

trackback

[…] (brevet der henvises til i fotokopi her) […]

trackback

[…] fleste husker nok historien om de terroriserede gamle på plejehjemmet i Trollhättan . Vi havde historien for fem uger siden. Her er den på video – in […]

Kristoffer Mogensen
Kristoffer Mogensen
13 years ago

Jeg tror gerne at den svenske statsgæld er en god billion, men en god billion milliarder?

JensH
JensH
13 years ago

@LP “Danskar, se till att hålla er med en etniskt homogen och stark armé” Ingen tvivl om du har ret i, at Danmark bør have en veluddannet og veludrustet hær (eller arme). Idag har Danmark en relativ lille proffesionel hær tilsat en brigade af reservister, (‘lille’ sammenlignet med værnepligtshæren fra den kolde krig). Reservisterne består af soldater som har aftjent en slags ‘frivillig værnepligt’ på 12 måneder, og som har forpligtet til at gøre en tur på en udenlandsk mission på 6 måneder i eksempelvis Afghnaistan eller Kosovo. Men det er den profesionelle hær som først og fremmest er interessant,… Read more »

LP
LP
13 years ago

Danskar, se till att hålla er med en etniskt homogen och stark armé. Snart nog kommer Sverige inte längre att vara ett broderland, utan istället en islamsk teokrati som kommer att kräva att ni ger “era” muslimer större rättigheter och hotar med vapenskrammel.

Vilda fantasier? Nej jag tror inte det. Studera historien. Tur att man inte är född idag och har denna mörka tid framför sig.

Mette
Mette
13 years ago

Janne

Det vidste jeg ikke. Havde selv en (lidt sofistikereret) markbuket som brudebuket, og der var (er) også margueritter i. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skriver ordet med to tér, men det tror jeg, at vi brugte tidligere.

Gad vide, om smykket er blevet et alment DF-symbol. Nå, jeg har intet imod at gå med det, tværtimod kan jeg vældig godt lide det, og mit er et af dem fra guldsmed Michelsen.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

‘…Så hvorfor ikke flytte den særlige danske helligdag, så den passer sammen med datoen for den muslimske afslutning på ramadan-måneden, den såkaldte eid-fest, siger Socialdemokraternes kirkeordfører Karen Kirk til Kristeligt Dagblad…’ Monokultur har et langt bedre forslag end kKK i KD. Derovre foreslår man, at de der hører sammen slåes sammen. At Eid-festen lægges sammen med socialistisk kampdag 1. maj. Det kan jeg sagtens følge. Øl, halal, antisemitisme, gadens parlament, uforsonlighed og fælles front mod den store Satan, USA har i dag langt mere med hinanden at gøre i dagens Danmark end Kristendom og Islam nogensinde har haft. Med venlig… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Mette

Her lidt om Dansk Folkepartis anvendelse af margueritten som partiblomst:

http://bitprint.dk/dansk-folkeparti-spiller-pa-margueritten/

.
.
13 years ago

Ayaan Hirsi Ali anmelder “Medinas Juvel”:

’Medinas Juvel er proislamistisk

Den kontroversielle bog om Muhammeds barnebrud Aisha, der blev trukket tilbage af forlaget Random House på grund af frygt for militante islamisters reaktion, er i virkeligheden selv dybt proislamistisk. Det mener den hollandske islamkritiker Ayaan Hirsi Ali

http://www.information.dk/167909

Mette
Mette
13 years ago

Nedturen går forfærdelig hurtigt! Det er ikke til at forstå, at et sted som Trollhättan allerede er så medtaget og utrygt. Der var for kort tid siden uendelig fredeligt og provinsielt. Sandt nok, moral og samfund styrtdykker, når mennesket ophøjer sig selv til Gud og hovmodigt lukker øjnene for sund fornuft. Skal vi finde en lille blomst frem til trøst og for at markere vor identitet og et svensk-dansk fællesskab? I går var jeg på bytur i Århus og studsede over et gennemgående træk i stormagasiner og i guldsmedenes udstillingsvinduer: Margueritte-smykker. Meget danske for så vidt, men oprindeligt et design… Read more »

Henrik
Henrik
13 years ago

Ja, en rystende beretning fra Trollhättan, fra det almindelige folk, som den multikulturelle elite foragter. Ikke en eneste beretning med denne vinkling er det blevet til herhjemme i de elektroniske medier, som undgår enhver kritik af indvandringens skyggesider. Man skulle jo nødig indrømme, at Kjærsgaard og Glistrup har fået ret. BBC programmer som “Undercover mosque” er man også henvist til internettet for at se. “Fitna”, hvor muslimerne (og koranen) selv kom til orde, tog statsministeren afstand fra, uden at have set den! Den blev heller ikke bragt. Svenskerne har fået det multikulturelle samfund, deres multikulturelle helvede, og der er ingen… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

JensH

Var det bare den eneste form for afmontering af Danmark Socialdemokraterne kører på med. Men det er det jo desværre ikke. Den med st. bededag skal ses sammen med de mange andre tiltag der gøres for at fjerne dansk kultur, tradition og skikke i Danmark.

Skal Danmark virkelig være kendt i udlandet som det land hvori det specifikt danske fjernes? I en global verden skal der vel også være plads til et Danmark med det særpræg og særkende som Danmark nu engang har?

Islamisterne må godte sig over Socialdemokraternes nyeste forslag.

Olsen
13 years ago

‘Hele formålet med denne blog var fra starten at advare danskerne, og pege på at den fremtid S,R,SF,Enhl havde tiltænkt os, allerede findes derovre og at den er et mareridt. Lidt har det måske nyttet.’ Jeg føler og håber at den har nyttet. Besøgstallet må vel også indikere at mange interesserer sig for dine tanker. Jeg er overbevist om, at dine læsere er mennesker der ikke blot sidder passive i lænestolen og brokker sig, men også selv gør en indsats for at lægge pres på deres folkevalgte repræsentant og deres parti, for at gøre opmærksom på deres bekymring, som er… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@steen “Mine venner synes jeg er alt for optimistisk på Danmarks vegne og alt for venlig ved vores politikere og medier.” Helt uret har de vel ikke når man tænker på Folketingspolitikere som f.eks. den bundnaive Socialdemokratiske kirkeordfører Karen Klint: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/10/07/054231.htm Som altid er det selvfølgelig udelukkende ‘fredens religion’ der skal tages speciel-hensyn til, og forslaget leder tankerne hen på tingenes tilstand i Storbritannien, hvor man også holder ophørsudsalg mht. den kristne kulturarv vore vestlige samfund bygger på. Hvis vi virkelig havde ordentlige journalister i dette land, så var Helle Thoorning Schmidt og de andre ledende Socialdemokrater blevet stillet følgende… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x