13
okt
Seneste opdatering: 15/12-09 kl. 2123
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Husvæggen ud mod Antonigade. Her kunne man tidligere læse avisen i udhængsskab, som Manden på Risten. Det ser ud som om Jehoves Vidner og/eller Bedsteforældre for Hyl har været forbi. I Norge var der i dag andre tekster på murene. Delte folk.  (foto © Snaphanen)

Incest i medieverdenen: “Lisbeth Knudsen får web-pris”

Plus- og popsmarte ord står i kø. Ja, ja.

New Media Days Awards særpris gik i år til Berlingske Medias adm. direktør og chefredaktør, Lisbeth Knudsen. Lisbeth Knudsen fik prisen for sit engagement og indsats for nye medier, der bl.a. kommer til udtryk i den såkaldte webfirst-strategi, som Berlingske Media har været i fuld sving med at implementere de senere år. For Lisbeth Knudsen er de nye medier ikke bare forretningslogik, men er blevet en passion. […] Lisbeth Knudsen får web-pris

Bare synd at Lars Hedegaard ikke kunne “implementeres” i dette tekniske “webfirst-strategi”-vidunder. Men der må vel være et læsersegment som abonnerer på koncepter, og ikke på indhold (LFPC).

Overleverne fra STASI

Spiegel- TV besøger Stasi´s tophemmelige fængsel, Hohenschönhausen, Berlin. I dag museum over politisatens forbrydelser. DDR politikerne lever videre i et “reformeret” parti. Skift navn og bliv stueren. Det vil vi selv gøre, hvis vi engang skulle blive for stue-snavsede:

“Skræmmende er udtalelsen fra lederen af mindestedet, Hubertus Knabe, i slutningen af videoen:

“For en historiker og også for mange ofre er, er det mest slående i udviklingen de sidste 20 år, at det parti, som var ansvarligt for det hele i den periode, ved ganske enkelt at omdøbe sig selv [SED blev til PED] , er trådt ind i den nye tider og det med en vis succes. Sågar i det gamle Vesttyskland. For de forfulgte, er det ikke kun er uforståeligt, men det er ganske foruroligende og det lindrer ikke de gamle smerter.Folk har tendens til at glemme fortiden , se tilbage på den med lyserøde briller, og der er også stærke politiske kræfter, der har som mål at rehabillitere DDR.” via PI blog

Forlægger Bjarke Larsen taler usandt om Aishas alder

Hvorfor gør Bjarke Larsen det? Tja, man kan i hvert fald konstatere at den tidligere radikale folketingskandidat er meget optaget af sine rene motiver til at udgive Sherry Jones’ Medinas Juvel – i modsætning til de spedalske i Trykkefrihedsselskabet. Man må bare håbe at Larsens anstændighed vil afholde lettere pikerede muslimer fra at benytte samme ‘hotte’ overtalelsesmidler som de brugte mod den britiske forlægger (LFPC).

Hirsi Ali og flere andre kritiserer bogen for at forsvare overgreb mod børn, fordi den retfærdiggør Muhammeds ægteskab med den kun niårige Aisha?

“Nu er der jo ikke tale om et pædofilt forhold. Ægteskabet fuldbyrdes ikke, før Aisha er kommet i puberteten, og emnet bliver bestemt ikke idylliseret i bogen. Interview: Det handler om ytringsfrihed [Information 13.10.2008, ikke online]

Narrated Aisha:
The Prophet engaged me when I was a girl of six (years). […]Unexpectedly Allah’s Apostle came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 234)

Narrated Hisham’s father:
Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ‘Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 236)

Narrated ‘Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). (Sahih Al-Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64; see also Numbers 65 and 88)

Aisha said: The Apostle of Allah (may peace be upon him) married me when I was seven years old. The narrator Sulaiman said: Or six years. He had intercourse with me when I was nine years old. (Sunan Abu Dawud, Number 2116) (adskillige flere referencer fra autoritative kilder her: An Examination of Muhammad’s Marriage to a Prepubescent Girl And Its Moral Implications )

The Immigration Tsunami, Part 2: “This will not end well”

Læs det hele på Gates of Vienna. Europa eroderes dagligt fra den bløde sydflanke, med minimal bevågenhed fra mainstreammedierne. Kun fantaster, sortklædte Antifa’er og terminale hattedamer kan hævde at Europas sociale systemer kan opsuge Afrikas millioner af fattige. Dette er noget der pågår dagligt, også i dette øjeblik (LFPC).

[…] It’s EuroMed, a.k.a. the Mediterranean Union, a.k.a. the Barcelona Agreement of 1995, a.k.a. Eurabia. And if you’re a European, it’s coming to your city, town, or village, no matter how far you are from Lampedusa, or Valletta, or Gibraltar.The impoverished indigenes of Africa have caught wind of what lies ahead, and they’re not waiting for an official invitation: they’re coming to Europe now:

51 illegal Moroccan immigrants arrived yesterday in Barcelona on an Italian passenger ship and tried to enter into Spanish territory with false documents and were arrested when they got off the ship by national police officers. […]

So many immigrants are flooding into Malta that their rate of arrival exceeds the local birth rate:

The impact of immigrant arrivals on the island-state of Malta is so high that for the first time it has surpassed the birth rate. The statistics which were supplied by the Immigration Commission show that in Malta there are 40 immigrants for every square kilometre, an average that surprisingly surpasses the population density per square kilometre in Finland.

And remember: this sort of thing is happening every day, day after day, all along the Mediterranean littoral of Southern Europe.

Nothing approaching this has ever happened in peacetime during all of recorded history. No civilization has peacefully allowed itself to be supplanted by migrants.

So there’s no way foretell exactly how all of this will shake out. Still, I feel confident in making a single prediction: This will not end well. Baron Bodissey: The Immigration Tsunami, Part 2

»En islamist er en islamist er en islamist«

Hvor PET, EU og FN ruster sprogligt ned, insisterer den danske regering velgørende på virkeligheden. Vores skattede ven i USA har sig en af sine bedre dage: “I’ll repeat once again what I have said so many times before: Denmark is the only sane country remaining in the West“.

Tre fremtrædende ministre afviser at følge PETs anbefalinger om at underspille sammenhængen mellem islamisme og terror. Forsvarsminister Søren Gade (V): “I England taler man politisk korrekt – og erfaringerne viser, at det ikke løser noget som helst. Findes der et sted med rabiate og fanatiske muslimer, så er det dér.”
“Jeg kalder en spade for spade. Den islamistiske ideologi har nogle meget negative effekter, og den sandhed kan folk godt tåle at høre,” siger forsvarsminister Søren Gade.

“I England taler man politisk korrekt – og erfaringerne viser, at det ikke løser noget som helst. Findes der et sted med rabiate og fanatiske muslimer, så er det i Storbritannien. Politisk korrekthed betyder bare, at du lægger dig fladt ned – og så tramper de på dig alligevel. Jeg agter ikke at være dørmåtte,” tilføjer Søren Gade. Altinget.dk:Ministre afviser særlige sprogkrav fra PET

“Alla religioner har en konflikt med modernitet”

hed det i mellemtiden fra en offerdyrker fra Sveriges Muslimske Rådet i Landskrona, og det er i al fald en ammestuehistorie så tyk, man skal til svensk presse for at finde nogen, der vil være bekendt at trykke den. Der findes “En muslimsk väg till integration i det svenska samhället”. Vi ved det. Den hedder flere penge og flere indrømmelser. Dem har netop Sverige jo givet alt for få af. Tilbage til dørmåtten, Svensson !

Islamologen Othman Al-Tawalbeh föreläste i går kväll på temat “En muslimsk väg till integration i det svenska samhället”, inbjuden av Grupp 194 i Landskrona. Föreningen har namn efter FN-resolution nummer 194, som ger palestinier rätt att återvända till sitt hemland.
— Muslimer lever under ett väldigt psykiskt tryck på grund av de här åsikterna, sa Mohamad Abdulkarim från Grupp 194, varefter Said Hadrous sa samma sak på arabiska. Islamolog föreläste om muslimers väg in i samhället, Al Tawalbeh er med i ledelsen af Ibn Rushd og holder morgenandagter i svensk radio.

Kavalleriet til undsætning: “Vi har socialarbejdere parat til at rykke ud, hvis der er nogen, der rører på sig”

Dagens glade nyhed om de utilpasse(de) unge. Man drager et lettelsens suk (LFPC).

Århus Kommune har mobiliseret socialarbejdere og frivillige beboere til at holde mere opsyn med utilpassede unge i Gellerup, efter at en børnehave brændte ned i nat. […]

– Vi har socialarbejdere parat til at rykke ud, hvis der er nogen, der rører på sig, siger Gert Bjerregaard til Ritzau.[…] Øget opsyn i Gellerup efter ildspåsættelse

Miljøpartiet – med begge ben i den grønne luft:

“Alla människor skall ha rätt att leva och bo var de vill. Vi vill därför på sikt införa en helt fri in – och utvandring ur Sverige och övriga Europa. Människors livsval och liv skall inte styras av gränser mellan stater och staters administration, utan av människornas egen vilja och förmåga. Många människor flyr undan förtryck, förföljelse, fattigdom eller naturkatastrofer. Tidigare flydde personer från Sverige, undan svält och förtryck, nu flyr andra hit. Vi skall därför vara solidariska och ha en generös flyktingpolitik, så att de som flyr kan få asyl här hos oss. ” MP´s indvandringspolitik eller rettere, fravær af samme.

Jeg fik et kig på Mona Sahlins designerede partnere i en kommende svensk regering, Miljöpartiet og hvad de i ramme alvor mener. Jeg har et lille førstehåndskendskab til den enorme svindel, der fandt sted med asylretten i DK i 80 erne og 90 erne. Ingen, jeg gentager ingen, har skadet værdigt trængende asylsøgere mere end de Gutmenschen, der dengang skamred konventionerne og skaffede i titusindvis ind i Danmark, som ingen asylgrund havde. Her tænkes ikke mindst på de såkaldte “flygtningeadvokater” og deres juridiske krumspring, fup-ægteskaber o lign. I Danmark er den tids svindlere, naivister og nyttige idioter ikke længere i høj kurs. I Sverige skal de i regering, fordi ingen får lov at udstille deres livsfarlige drømmeri og dumhed i medierne. Emnet er ganske enkelt ikke på dagsordenen jvf. helt aktuelt Tillrättelagd debatt av SVT. I den debat sagde Reinfeldt også til Lars Ohly: “Vi vet båda två varför socialbidragen ökar, men ska vi prata flyktingmottagningen, får det vara en egen fråga*” Ingen aviser har refereret den, og jeg har endnu ikke set om den er med i onlineversionen af Agenda.

Når den svenske nationalstats fremtid nu er mere end uvis, er det på grund af lige dele naivitet og fejghed. Jeg har oprigtigt ondt af dem, det kommer til at gå korporligt ud over, ikke mindst de gamle, der byggede landet. Morten Uhrskov beskæftigede sig bla. med denne bundløse naivitet i sit foredrag i Århus forleden. (Indfor valget 2006, sagde Reinfeldt sjovt nok om det spørgsmål: “Fremmedpolitikken” er ikke som i Danmark, et selvstændigt område. Vi diskuterer det under skol, vård och omsorg, kriminalpolitik osv.” Jeg tillod mig at sammenligne den taktik med en bogholder, der skjuler et underslæb: under så mange poster som muligt.)

I Malmø skydes der også hver dag

de er dog bedre til at ramme. Seneste dødsoffer for en uge siden, men det er kun et tilfælde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pølsen
Pølsen
13 years ago
Pølsen
Pølsen
13 years ago

Mere om brandattentatet i Gellerup:

http://jp.dk/indland/aar/article1484569.ece

LFPC
13 years ago

Kun en radikal kan skrive sådan noget klæg godtkøbssnak som disse citater fra bjarkelarsen.dk.

Johansen
Johansen
13 years ago

Ang. Bjarke Larsen og udgivelsen af “Medinas juvel”

Gad vide om sex mellem en midaldrende mand og en 9 årig pige er frivilligt fra pigens side?
Jeg tror det næppe.

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Hvis Bjarke Larsen skulle skifte mening, er det ikke første gang:

“Bjarke Larsen melder sig ud

En af Ny Alliances profiler ved folketingsvalget smækker med døren og forlader partiet. Den tidligere redaktør af Det Radikale Venstres medlemsblad, Bjarke Larsen, meldte sig for nylig ind i Ny Alliance, men har nu rundsendt en mail til partiet, hvor han bekendtgør, at han forlader Ny Alliance.”

http://www.information.dk/151381

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Bjarke Larsen om “ytringsfrihed, men”:

“Y – Ytringsfrihed
Forudsætningen for alle de øvrige menneskerettigheder. Uden ytringsfrihed kan man f.eks. ikke have et frit og retfærdigt valg eller protestere mod urimelige love og vilkårlige fængslinger. Ytringsfriheden skal være total og uindskrænket, men derfor er det en god idé at bruge den med omtanke for, hvordan det man siger, virker på andre.”

http://www.bjarkelarsen.dk/bjarke_fra_a_til_aa.htm

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Bjarke Larsen om sex:

“S – Sex
Guds gave til menneskene. Men hvorfor skal det være omgivet af så meget skam og skyld, forargelse og fordømmelse? Nyd det i alle de aspekter, du har lyst til, så meget og så ofte, du kan, så længe begge (alle?) parter deltager frivilligt og med glæde.”

http://www.bjarkelarsen.dk/bjarke_fra_a_til_aa.htm

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Forlægger Bjarke Larsen vil ifølge sin hjemmeside udgive “Medinas Juvel” på sit forlag Pressto op til jul:

“Bogen om Aisha, profeten Muhammeds barnebrud, som det amerikanske forlag Random House ikke turde udgive, udkommer på dansk

Forfatter og redaktør Bjarke Larsen har købt de danske rettigheder til bogen ”The Jewel of Medina”, som han vil udgive på sit eget forlag, Pressto. Han håber at kunne have bogen ude i boghandlerne 1. december.”

http://www.bjarkelarsen.dk/

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Ja, Bjarke Larsen er ikke meget for at indrømme, at Aisha kun var ni år, da hun med Sherry Jones’ ord mærkede “skorpionens stik”. At Bjarke Larsen øjensynligt mener, at en ni-årig pige er kønsmoden, finder jeg en smule mistænkeligt.

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Naboerne til gerningsstedet i Gellerup klagede til tv over, at politiet ikke tidligere havde grebet ind overfor den somaliske familie. Mens politiet undersøgte gerningsstedet blev patruljevogn udsat for hærværk:

“Patruljevogn raseret efter knivdrab

Der ventede betjentene endnu et chok, da de lørdag formiddag kom tilbage til deres patruljevogn efter knivdrabet i Gellerup, skriver ekstrabladet.dk.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081013/AAS/888330361/1002

Der forefindes ikke længere respekt for danske autoriteter. Områderne er på vej mod autonomi.

LFPC
13 years ago

“Men sommetider undrer jeg mig meget over den danske psyke”. Vores stærkeste kort skal nu ikke glemmes, at vi er verdens lille tapre gallerlandsby. Den udvikling vi ser eskalere lige nu, med bandekrige, skyderier og påsatte brande, er på et mere fremskredet stade i mange andre europæiske lande. Det som jeg er meget spændt på at se er om den åbenhed vi har i debatten herhjemme vil påvirke det videre forløb. Man må håbe det, for at dømme efter hvad vi læser om Sverige, Holland og Frankrig finder befolkningerne sig ydmygt i forværringen. Ingen no-nonsense politiske partier eller ledere, stuerene… Read more »

LFPC
13 years ago

Jamen, er det ikke bare Systemet Politiken i en nøddeskal? Ren æstetik og decorum.

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Så er det efterårsferie:

“Børnehave brændt ned i Gellerup”

http://jp.dk/indland/aar/article1484283.ece

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Det er da min opfattelse at Danmark og danskere er agtet for synspunkter for eksempel om at flygtninge generelt bør vende hjem og deres hjemlande bør behandle dem godt. At være for flygtninges ophold i nærområder i forhold til ophold i andre egne er økonomisk, kulturelt og af andre her ikke nævnte årsager ofte langt det bedste, og det har jeg også noteret er frembragt andetsteds. Korrekt? Politisk korrekthed er at se på begivenheder og opfattelser på en særlig måde. Er det korrekt? At være politisk ukorrekt er vel også at se på begivenheder og opfattelser på en bestemt måde.… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

HelgeD-H Ja, humor og ironi er stærke forsvarsmidler. Men sommetider undrer jeg mig meget over den danske psyke. Sidst forleden, da jeg læste om indspilningen af den 12. (TOLVTE) “Far til fire” film. Jeg undrer mig også over, at folk gider at blive ved med at se Olsen-banden. Og hvad med kongehusets trofaste afhængighed af den prostituerede og prostituerende tabloidpresse? Det er sandelig på høje tid at begynde at bruge hovedet, og jeg har stor forståelse for, at udlændinge ofte studser meget over vore nationale tilbøjeligheder. Der er gået for meget onkel Sofus og Lilleper i blodet på personer som… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Søren Gade (MF) er en hædersmand – taler imod Politisk Korrekthed. Forsvarsministeren har sammen med to andre ministre; Karen Jespersen, og Bertel Haarder afvist at følge PETs anbefalinger til at underspille sammenhængen mellem islamisme og terror. Gid andre ministre og Folketingsmedlemmer antog samme standpunkt som Søren Gade, Karen Jespersen, og Bertel Haarder. EU og FN ønsker i den Politiske Korrektheds navn, også at nedtone sommenhængen mellem islamisme og terror. Politisk Korrekthed er som den store moralist, som korrekser dem med en anden mening. Politisk Korrekthed er som at blive beskudt med spærreild. Politisk Korrekthed har æren for at have forvoldt… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x