18
okt
Seneste opdatering: 19/10-08 kl. 0128
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Let tilgængeligt, billigt og nogenlunde komfortabelt: Selvom asylsøgningen er vigende, modtager  Sverige stadig relativt langt, langt flere end dets størrelse tilsiger.  Anerkendelsesprocenten er justeret administrativt noget ned, men befolkningen konsulteres stadig ikke, det ville jo være populisme. Og hvad er en svensk populist ? Det  er en politiker, der er så dum, at han  ikke mener  han er klogere end den gemene hob. Heraf følger, at der ikke er nogle populister i Riksdagen. Asylum levels and trends in industrialized countries, first half 2008Detaljeret rapport.

Vovede Villy i Norge

Nu får Sosialistisk Venstreparti noget at gyse af, det blir ligesom da Rifbjerg første gang sagde “lort” i TV. Søde gys. Og så får han lige sidestillet Dansk Folkeparti med Hizb ut-Tahrir. Om SF bare denne randbemærkning: først pisser de på os, så siger de vi lugter, så siger de “Fanden og Helvede” og så skovler de  stemmerne ind. Smarte skakspillere, de Fjällräve. Glemslen er enhver politikers  bedste allierede, bare spørg Ole Sohn.

– Vi har kanskje latt oss fange av forestillingen om at vi skulle forsvare alle som kom fra land som per definisjon var undertrykte. Det var en kortslutning, en farlig kortslutning, sier Villy Søvndal, lederen for Socialistisk Folkeparti (SF).Søvndal mener SF har greid å endre den danske integreringsdebatten, som det siste tiåret har vært sterkt polarisert med Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti på den ene siden og grupper som Hizb ut-Tahrir og Islamisk Trossamfund på den andre.

– Det har vært en ekstremt hatefull debatt som har gjort at mange har følt seg helt satt ut. Det har vært en debatt om etnisitet, religion, påkledning og matvaner. Nå har vi skapt en ny front i denne debatten, sier Søvndal.  Krever oppgjør med innvandrer-miljøene

Somalierdrab forsøges tørret af på danskerne

Ikke nogen grund til at fifle med ordene. Dette er velkendt afvisning af personligt ansvar og skyld som dar al-islam excellerer i. Fakta: En psykisk syg somalier i Gellerup knivdræber sin far med kniv. Drabsmandens egne landsmænd har godt vidst at der var noget galt, men har forholdt sig passive:

[…] Længe før den 28-årige blev sigtet for mordet på sin far, gik snakken om, at manden havde lavet en dødsliste med omkring 10 navne på. Det fortæller Abdirashid Sheikh, der er formand for Somali Community Denmark og bor i Gellerup.

“Jeg har ikke set listen, men der har gået rygter om, at han har en dødsliste med nogle navne på. Det har der været rygter om i et par måneder. Hvem der skulle være på listen, ved vi ikke,” siger han.

Er der ikke nogen, der har reageret på rygterne om dødslisten?

“Nej. Ingen har reageret. Der har været en fornemmelse af, at han kunne være til fare, men folk har ikke taget det alvorligt.”[…] Drabssigtet havde angiveligt dødsliste

Fakta: Under politiudrykningen bliver en politibil udsat for hærværk af de lokale. Danmark bruger iflg. Rockwoolfondens undersøgelse mere end 40 mia. kr. årligt på udlændingeområdet. Og muslim og radikalt byrådsmedlem er en rigtig skidt kombination:

[…] Efter den uro, der har været i Gellerup på det seneste, efterspørger byrådsmedlem Rabih Azad-Ahmad (R), en opsøgende indsats i forbindelse med psykisk syge.

»Der er behov for en større opsøgende indsats over for psykisk syge i socialt belastede områder,« siger Rabih Azad-Ahmad.

Det synspunkt bakkes op af bl.a. overlæge Helle Hougaard fra Sct. Hans Hospital i Roskilde.I sidste weekend blev en 48-årig somalier myrdet i Gellerup. En psykisk syg 28-årig mand er sigtet i sagen. Rabih Azad-Ahmad mener, at en opsøgende indsats både kan medvirke til at forebygge forbrydelser begået af psykisk syge og give forældre med psykiske problemer et større overskud til at støtte deres børn og holde dem ude af kriminalitet. […] Gellerup har brug for hjælp

Udrykningskøretøjer stenes rutinemæssigt i Gellerup. En børnehave nedbrændte for få dage siden. En dømt voldskriminel blev uden modspørgsmål citeret på tv for at politiet bare kunne holde sig væk. Forleden mente socialchefen i Århus at Gellerups buskadser der var en medvirkende årsag til uroen der. Og nu ønsker dette halal Gutmensch altså flere penge sendt ned i det bundløse hul, samtidig med at det impliceres at manglende opsøgende indsats gør os medskyldige. Lige efter bogen (LFPC).

Muhammed og det nøgne frisind
Af Helle Merete Brix

”Jeg synes ikke, vi skal opgive vores værdier for at finde fælles grund. Så er det ikke fælles grund, det er deres grund, og vi står bare på den”.

Ordene falder i den amerikanske dramatiker Christopher Shinns teaterstykke ”Now or later”. En  usædvanlig forestilling om ytringsfrihed, religiøse konflikter og det personlige ansvar, der lige nu går for fulde huse på Royal Court Jerwood Theatre Downstairs i London.  […]

Teksten er opmuntring for alle, der trænger til at blive mindet om, at nutidens kunstnere kan andet end at skælde ud på Bush, det racistiske Vesten og Pia Kjærsgaard, når de vil beskæftige sig med politisk teater og tidens væsentlige spørgsmål. HUman Rights Service, Podcast med  forfatteren fra Royal Court Theatre

62 procent af socialbidragene til “udenrigsfødte”

Alla siffror i i tabellen är i 1000 tals kronor och man skall sätta tre 000 efter resp siffra.
För 2007 var den totala socialbidragskostnaden för landets alla kommuner 8,858 miljarder kronor och av dessa kronor gick 5,490 miljarder kronor till utrikesfödda/flyktingar. Det motsvarar 62,0% av det totala bidragsutfallet. Fria Nyheter har inte hittat aktuella siffror på andelen utrikesfödda men jag har hittat siffror på 12-14% av befolkningen är utrikesfödd.  Fria Nyheter

Dømt for at skrive “fucking perkere”: Først kom de efter … politiet

Det kræver ikke noget særligt kendskab til retsvæsenet at se at sagen mod den kvindelige politibetjent der netop er blevet idømt en bøde på 4000 kr. ved Byretten i København er et resultat af overvejelser og formål der ikke er blevet lagt åbent frem. Hvem angav hende, hvem hæftede sig ved en vrissen kommentar på en ukendt blog, så meget at vedkommende rettede henvendelse til hendes overordnede? Eller gik sagsgangen ad en anden vej, så instanser med mulighed for monitorering og identifikation af bloggere målbevidst gik efter en ansat i politietaten, ud fra ukendte motiver?

Vi kan ikke vide noget om dette på nuværende tidspunkt, men selv er jeg ikke et sekund i tvivl om at konstellationen politibetjent, racismeanklager og det forhold at hun skrev disse ord som anonym privatperson er alt andet end tilfældig. Nettet bugner af lignende ytringer, nogle fremsat i almindelig frustration over udviklingen, andre ud fra vitterligt racistiske motiver – de findes jo også. Politi- og brand/redningsfolk er kendt for en særdeles ligefrem omgangstone. Og så bliver denne lille latterlige sag måske enden på den pågældende kvindes karriere ved politiet. Hjælp, hvor det stinker, og det groteske – og sigende – er, at man let kan se både udenomsparlamentariske såvel som kræfter i statslige og internationale organer der kunne have haft motiver til denne proces. Stikord: Der er konvergens og sammenfald, især hvad angår den erklærede fjende, mellem venstreekstremister og multikulturalisme i EU-regi, sidstnævnte er måske endda en faktor der spiller en bestemmende rolle for danske myndigheders opførsel og råderum – behøver jeg at sige at dette burde være indlysende nok til ikke at kaldes konspirationsteori?

Når denne ubetydelige brug af ordet perker bliver en sag, i en tid hvor det er relaterede nyheder i virkelighedens verden – som intifadaen i februar der gav anledning til ordet – der har betydning, og når 2. g’ere straffrit kan bruge tilsvarende nedsættende betegnelser for danskere, så er tidspunktet måske kommet hvor ordet bliver civil ulydighed, og ikke bare primitiv bodegaracisme. Baron Bodissey har en interessant programerklæring netop om nødvendigheden af ikke at gå ind på præmisserne i dette spil der handler om selvgodhed, rene hænder, og om at bevise sin egen godhed ved at sende uanstændighedens abe videre til andre (LFPC):

[…] As I said in my post, the “racism” charge only sticks if you buy into it. Yes, it’s possible to lose your job because of racial intimidation – I’m fortunate to escape that dilemma – but when you knuckle under to racial smears, you lose your soul.

My great-great grandfather owned slaves, and he and his brother fought for the Confederacy during the Civil War. But my daddy was a Yankee, and hundreds of thousands of his compatriots gave their lives to free the slaves.

So I have roots on both sides, and I refuse to repudiate any of them. These things that happened, happened. Deal with it.

The only way that the “racism” bogeyman can be defeated is for thousands upon thousands of us to refuse to accept the premises behind it.

Not to defend ourselves against it.

Not to prove our detractors wrong.

Not to demonstrate that we are not racists.

But to categorically reject the unexamined premises that lie behind the accusation. […]

Taking Exception to “Taking Care of Your Own

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik
Henrik
13 years ago

Interessant med grafikken over asylansøgerfordelingen i Europa. Et land som Finland, som aldrig udskriges som fremmedfjendsk, modtager stort set ikke nogle asylansøgere, mens Østrig får en del asylansøgere, selvom det har fået et ry som et fremmedfjendsk land. Jeg er overrasket over, at Grækenland modtager så mange asylansøgere, da det dels ikke er et særligt rigt land og dels har jeg hørt, at de er meget strikse med at give asyl. Måske det kan skyldes, at det er det østligst beliggende EU-land og derfor får mange asylansøgere fra Mellemøsten?? Men hvorfor får Spanien så så relativt få asylansøgere? Man hører… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

“SF sætter jo ikke nogen mur op imod det stigende mindretalstyranni. I flere offentlige samfundsinstitutioner skal majoriteten indrette sig efter et mindretals religiøse regler.”

Jeg er enig. SF er et islamiseringsparti.

Janne
Janne
13 years ago

“SF bruger sørgeligt nok flere kræfter til at bekæmpe DF end Hizb ut Tahrir.”

Præcis. Og derfor vil SF heller ikke få nogle DF vælgere til at stemme på SF.

Læs evt. også DF’s nylige ugebrev om SF.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@Janne -Kan det tænkes, at SF vil slå DF i hartkorn med Hizb ut Tahrir ? At SF håber på, at DF-vælgere flygter fra Dansk Folkeparti ? Og at SF vil argumentere for, med mediernes hjælp, at DF og Hizb ut Tahrir er lige ekstremistiske. Og som følge heraf vil opfordre til at få DF forbudt, eller i det mindste et DF uden for politisk indflydelse. SF bruger sørgeligt nok flere kræfter til at bekæmpe DF end Hizb ut Tahrir. Søvndal sagde kun én gang, at Hizb ut Tahrir kan gå ad helvede til. Såfremt EU forbyder Dansk Folkeparti, og… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

SF går meget op i den såkaldte demokratiske skillelinje. Det er for slattent. Hvad med om de satte skillelinjen ved ligebehandling og religionen tilbage i privatsfæren, hvor den hører hjemme. SF sætter jo ikke nogen mur op imod det stigende mindretalstyranni. I flere offentlige samfundsinstitutioner skal majoriteten indrette sig efter et mindretals religiøse regler. Alle folkeskoler i Københavns kommune serverer kun helligt halalmad og ingen svindekød, flere, flere steder er der kønsadskilt svømmeundervisning bl. a. på Humlehaveskolen i Odense, i nogle svømmehaller er mænd forment adgang i et vist tidsrum, da islams rettro kvinder ikke må bade sammen med hankønsvæsener,… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Det undrer mig desuden meget at SF har så travlt med at kæde Dansk Folkeparti og Hizb ut Tahrir sammen. Det er ikke Dansk Folkeparti der anbefaler at boykotte Israel. Det er SF.

Janne
Janne
13 years ago

“– For meg har det alltid vært venstresidens kjennetegn. Retten til å ytre seg uten frykt for represalier, troen på demokratiet, på kvinnefrigjøring og likestilling mellom kjønnene, på antiautoritære strukturer. Så i møte med organisasjoner som konsekvent er antidemokratiske og kvinneundertrykkende, må vi si fra at «dere hører ikke hjemme her», sier Søvndal.” Det er meget sigende for SF at de er så forfærdelig fodslæbende. At SF først siger disse ting nu – 7 år efter 2001. Måske 7 år for sent. Måske 20 år for sent. SF har været meget dårlige til at bedømme det der sker i vores… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Jeg har i kommentar på linket nævnt foroven en beskrivelse af at den sigtede og dømte kunne have skrevet “de pågældende ansvarlig for handlinger INDSÆT BEGIVENHEDERNE og de ansvarlige for deres ophold i landet og i visse tilfælde given dem statsborgerskaber” er årsag til jeg ikke- kunne cykle på planlagt fridag.”.

morlille
morlille
13 years ago

“perkere” er noget målgruppen selv kalder sig, men en benævnelse de ikke tillader “ikke-perkere” at bruge. Det er da racistisk, så det vil noget. Jeg vil gerne høre dommerens def. af “perker” og hvad der gør, at ordet er haram at bruge for hvide danskere men hallal for “perkere”. Havde betjenten brugt “sorte” havde hun vel fået samme dom. Havde betjenten løgnagtigt istedet sagt hvide, ville der nok ikke være kommet til efterfølgende retssag. Betjenten var nok blevet forfremmet istedet. Med i dommen var vist også, at betjenten omtalte pyromanerne og hærværksmændene som “abekatte”. Havde hun istedet for “abekatte” brugt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago
Universalgeni
13 years ago

Åh, Gud nej, – nu ryger jeg i spjældet! Det er jo hetz imod de kulturradikale. En folkegruppe. Slet det, slet det. Skynd dig Snaphane.

Universalgeni
13 years ago

Fucking halalhippier.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x