20
okt
Seneste opdatering: 20/10-08 kl. 1511
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

støt initiativet. http://www.durban2.dk/ . Bemærkelsesværdigt nok ser man ingen diskussion af dette i de andre nordiske lande, andet end på enkelte ledende blogs, især Norges Document.no. En svensk nyhedssøgning viser én (!) artikel, et interview med Frederik Stjernfeldt. Danmark skylder ikke mindst Naser Khader, Michael Jalving, Bent Blüdnikow, Kasper Støvring, Asger Aamund, Lars Hedegaard og Kai Sørlander, at emnet er blevet højprofileret i debatten. Sæt pres på politikerne med din underskrift, mens de forhandler oplægget til konferencen.

Mediehåndtering eller – manipulation: Ingen røg uden brand

Endnu en børnehave i Gellerup har været udsat for brand. I går hed det:

[…] »Det ser da umiddelbart mærkeligt ud, at der er brand i Mudderkliren en uge efter, at der blev sat ild i børnehaven Viben, men med det arnested for branden, som vi har fundet, tyder intet på, at branden er påsat,« siger vagtchefen på Århus Politigård. […] Ny institutionsbrand i Gellerup [JP, ikke længere online]

“Tyder intet på” er selvfølgelig ikke det samme som en afvisning af pyromani, men forbeholdet viser sig da også at have været forhastet, og har utvivlsomt været et eksempel på strategien med at prøve at tale konflikter ned:

Østjyllands Politi har anholdt fire drenge for den brand, der i går aftes hærgede en børneinstitution i Gellerupparken i Århus. […] Det er ikke meget mere end en uge siden, at børnehaven Viben i Gellerup gik op i røg ved en påsat brand. Fire drenge anholdt for brand (dette er samme artikel der i omarbejdet form citeres fra nedenfor)

Men stadig forsøges en vægtning efter den velkendte strategi vi har set utallige eksempler på her på det seneste – der er ingen sammenhæng:

Alligevel mener Østjyllands Politi ikke, at de to brænde har nogen sammenhæng.

“Ikke … nogen sammenhæng” er tilpas uklart til at det kunne være sandt: Måske har der ikke været aftalt spil mellem brandstifterne i de to tilfælde. Men siger eller implicerer man derved fra politiets side at det nøjagtig lige så godt kunne være begået af tilfældigt forbipasserende, danskere, vietnamesere, grønlændere …? Hvis man nu lavede en opgørelse over disse tilfælde af brand og hærværk, og der viste sig en tydelig korrelation mellem etnicitet/religion og gerningsmændene, ville man så stadig sige “ingen sammenhæng” hvis brandstifterne ikke kendte hinanden eller havde aftalt ugerningen? Strategien er tydeligvis at trække afvisninger så langt som de lader sig strække. Og bemærk så lige, at denne problematisering foregår i et netmedium, og ikke af de involverede journalister.

Update: Så er den første apologi indløbet:

[…] Thomas Rodin Jensen, der er leder af flere institutioner i Gellerup er ærgerlig over branden. “Det er trist hver gang, der sker sådan noget. Det er forfærdeligt, hvis de her drenge har startet branden. Så håber jeg, de får den hjælp, de har brug for senere,” siger han. […] Drenge erkender medskyld

Er det da ikke fantastisk? I den vestlige verden er spontan vrede nu bandlyst når det drejer sig om de ædle vildes handlinger. I dens sted er opstået denne automatreaktion, så upassende følelser kanaliseres over i offertænkning. Se også Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere på Uriasposten. Det burde være så oplagt: En kultur der ingen skrupler har i forhold til at føle vrede og udøve aggression fortrænger i længden den kultur der i stedet undskylder og undskylder. Men neej … neej … sådan noget siger pæne mennesker ikke (LFPC).

Nye toner i det amerikanske forsvar: OK at sætte de rigtige ord på problemet

Fortæl det til H. J. Bonnichsen … nåh nej, han er jo afgået. Fortæl det til Anja Dalgaard-Nielsen hos PET. Men måske går kommandovejen via britiske MI5, før man tør kaste sig ud i at kigge på hvordan jihadister legitimerer sig selv, og hvordan de mener at finde belæg i f. eks. Koranvers som 9:111, 9:29 og 9:5, og i talløse vers og hadith der beskriver rollemodellen Muhammeds ord og gerninger:

A U.S. military “Red Team” charged with challenging conventional thinking says that words like “jihad” and “Islamist” are needed in discussing 21st-century terrorism and that federal agencies that avoid the words soft-pedaled the link between religious extremism and violent acts.

“We must reject the notion that Islam and Arabic stand apart as bodies of knowledge that cannot be critiqued or discussed as elements of understanding our enemies in this conflict,” said the internal report, a copy of which was obtained by The Washington Times. […]

“The fact is our enemies cite the source of Islam as the foundation for their global jihad,” the report said. “We are left with the responsibility of portraying our enemies in an honest and accurate fashion.” […]

A January 2008 memorandum from the Department of Homeland Security’s Office for Civil Rights and Civil Liberties stated that unidentified American Muslims recommended that the U.S. government avoid using the terms “jihadist,” “Islamic terrorist,” “Islamist” or “holy warrior,” asserting that would create a “negative climate” and spawn acts of harassment and discrimination. Military report says terms ‘jihad,’ ‘Islamist’ needed

»Islam højagter kvinder«

kan man ikke så underligt høre muslimske mænd sige, der sjovt nok også synes at det er en fordel for kvinderne, at manden tillades at have fire koner. (Se den ubetalelige “Why can a man have 4 wives in Islam?”.Fyren optrådte med Seidenfaden, Bæk Simonsen, Anders Gadegaard og Kamal Qureshi på Islamofobikonferencen i København i 2006.) Men også nogle af islams nyttige, kvindelige idioter og ambulerende Stockholms-syndromer, f.eks. Enhedslistens Asmaa, reproducerer propagandaen. Hvordan ser det ud i praksis, når mænd opfører sig som psykotiske 13- årige, med det islamiske samfunds fulde bifald ?

Sexuella trakasserier ökar i Egypten, enligt en ny undersökning. Enligt kvinnorättsorganisationen som gjort undersökningen har 98 procent av utländska kvinnliga besökare och 83 procent av egyptiska kvinnor blivit utsatta för någon form av sexuella trakasserier.

Det utbredda problemet med sexuella trakasserier i Egypten står återigen i fokus efter en ny undersökning av den Kairo-baserade kvinnorättsorganisationen Egyptian center for womens rights (ECWR). Enligt enkäten är sexuella trakasserier på uppgång och gruppen liknar problemet vid en ”social cancer”.

Att man bär slöja eller är konservativt klädd har ingen motverkande effekt. Alla kvinnor ingår i målgruppen, menar organisationen som nu kräver en lagstiftning för att skydda . Men kanske det mest upprörande av allt är att mer än 50 procent av männen som deltog i enkäten tyckte att kvinnan bar skuld för trakasserierna och menade att det var hon som ’började det hela’. Största delen av de rapporterade trakasserierna ägde rum på gatan och på allmänna transportmedel. Ledaren för ECWR Nihad Abu El-Qoumsan beskrev i en artikel publicerad på BBC hur tom beslöjade kvinnor som blivit offer för trakasserier skyllde på sig själva.

Ægyptens sociale cancer, Egypt’s sexual harassment ‘cancer’ . Herfra går der en lige linje til de importerede, farverige skikke: Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere, der selvfølgelig gør sig særligt pinagtigt bemærket i det åndelige matriarkat, Sverige. I Oxford har nogle af religionens højagtede kvindelige gidsler netop afholdt en demonstration:”We are practising Muslim women and we believe women should not lead the prayer.”

Muslimske piger får abort uden forældres viden

De fleste unge piger under 18 år, som søger om grønt lys til abort uden forældrenes viden, er muslimer.Langt de fleste af abortsamrådenes ansøgninger er fra piger med muslimsk baggrund. De er bange for at blive udstødt af familien og sendt til deres hjemland på opdragelsesophold. De frygter for deres helbred og liv, siger Abort-ankenævnets formand, Torben Hviid. En mindre gruppe, der søger om tilladelsen, er katolske piger med udenlandsk baggrund, og så er der en gruppe danske piger, der frygter forældrenes reaktion – de får typisk afslag, påpeger Torben Hviid. KrD

Give me your tired, your poor, your huddled … ballet dancers
Hvad sund fornuft, social friktion, massive udgifter, kriminalitet og en kronisk og øgende terrortrussel ikke har kunnet afstedkomme, kan en recession måske fremme i England. Vil vi se det samme i Sverige eller er længslen efter national forsvinding i Riksdagen for stærk ? Normalt er det på psykiatriske hospitaler, man møder den higen efter at være borte og få det hele overstået. Det fascinerende ved Sverige er, at det får én til at genoverveje, hvad der overhovedet er normalitet blandt vores nærmest beslægtede. Jeg kimser ikke af at blive stemt til eftertanke. Denne blog skal nødigt være en propagandapamflet, som Politiken så gerne vil have det til. Britain Rethinks Its Immigration Policy

Bloggen – det virtuelle svar på en lokumsvæg

Satanisten som hr. Suresen – han kan ikke li´dagens vægaviser.

At stemme eller ikke stemme

En udenlandssvensker illustrerer i en nøddeskal svensk indvandringskritiks problem og hvorfor stemmeprocenten er stadigt dalende ( 96.4 % i 1976, 81 % i 2006). Det er fortiden og historien, der styrer det. Hun ser helt klart, at landet driver mod opløsning, men tøver alligevel med at stemme for at forhindre det. Et folkestyre i fuld narkose på katastrofekurs. Selv intelligentsiaen, der indser det, og ikke har nogen karriere at miste ved at skrive det, er apatisk:

The established parties, on the other hand, I consider to be even more acutely dangerous, paving the way for fascism…..Once right wingers feel confident enough to retaliate, we will have Weimar-like conditions.”

To vote or not to vote

As a Swedish citizen living abroad, I´m still in possession of my constitutional right to vote in the parliamentary election. In 2006, when I last had the chance to exercise this democratic right, I chose not to do so. The reasons? There were two. First, I did not feel that there was a single candidate worthy of my confidence. Second, it is no longer possible to cast a protest vote in the form of a blank vote, such ballots now ending up in one big pile with ballots that are invalid for formal reasons. That´s discontent disguised as incompetence, as far as I´m concerned, and with some regret, I decided that absention was the answer.

My unwillingness to pick a candidate was mainly a result of the more or less official consensus reached by all established Swedish parties not to seriously discuss or question the country´s financially and demographically irresponsible immigration policy. I will not vote for a politician who is either too daft to realise that s/he is allowing a nation to fall apart, which is likely to result in civil war, or too ambitious to care.

The only party advocating efficient restrictions on immigration were the Sweden democrats (SD), whose roots can be found in the movement BSS (“Bevara Sverige Svenskt” or “Preserve Sweden Swedish”). I still remember their graffiti from the time when I first learned to read; the letters B, S and S were written on top of one another, and behind each letter sometimes came the remaining part of the word. It was exciting to decipher, and no less so where someone had replaced the last S with a B for “Blandat” or “Mixed”. Imagine my pride when I figured it out! Those three letters were, however, mostly accompanied by a bewildering, fourth sign, whose meaning I had not yet learnt in school for the simple reason that it is not part of the alphabet. It was only later that I learnt what the swastika represents.

Under no circumstances will I vote for a candidate with that background, and it makes no difference that the Sweden democrats claim to have banned all Nazi elements and refer to themselves as national conservatives. In my eyes, they will always be tainted. The established parties, on the other hand, I consider to be even more acutely dangerous, paving the way for fascism.

This week, leftish elements went berserk in Malmö at a public SD meeting. The police failed to protect the democratic rights of the organizers. Once right wingers feel confident enough to retaliate, we will have Weimar-like conditions.

I had a dilemma in 2006, and the same moral predicament is likely to haunt me again in 2010. Not being able to choose is hardly an excuse for dodging your responsibilities, after all… Absention is fundamentally wrong in a democratic context, and I´m at a loss. To vote or not to vote

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
13 years ago

It’s called “slumming” …

trackback

[…] mente at de mange buskadser i Gellerup var en medvirkende årsag; politiet forsøgte først at afvise at den seneste brand var påsat; Århusborgmester Nicolai Wammen bedyrer at nu går det fremad, og […]

Emeritus
Emeritus
13 years ago

‘Bloggen – det virtuelle svar på en lokumsvæg Satanisten som hr. Suresen – han kan ikke li´dagens vægaviser.’ ‘…Det er dette klientel, bloggeren tålmodigt underholder i det forfængelige håb, at et intelligent menneske en dag vil gå ind på hans blog. Men intelligente mennesker spilder ikke deres tid på et forum uden nogen form for kvalitetskontrol, mere end de læser lokumsvægge…’ (Erwin Neutzky-Wulf) Erwin er en skjælm. Først anbringer han os på tønden. Så kravler han selv ned i den. Han skal være så hjerteligt velkommen hernede, hvor han mener, vi leger med vore egne og andres verbale fækalier. Det… Read more »

Pølsen
Pølsen
13 years ago

@Højrebladet Komet

Der er selvfølgelig ingen, der tager Erwin Neutzsky-Wulff alvorligt længere. Han er vel bogstaveligt talt kørt på historiens mødding. Men Wulffs mentor Rune Engelbreth Larsen skriver ofte klummer i Politiken, så ham har vi nok ikke set og hørt det sidste til.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Jeg mener, det er på mindst 3 blogge hos Berlingske Tidende hr. Ellemanns, hr. Jalvings og hr. Mchangamas jeg har kommenteret Durban2. Jeg aner ikke hvor mange der læser kommentarer på bloggene, og fortsatte ufortrødent med at ytre, at jeg synes repræsentanten for Danmark hvis vedkommende alligevel var i byen under konferencen skulle tale for ytringsfriheds indførsel i hele verden og eventuel ytringsfriheds udvidelse ligeså overalt. Skulle dagsordenen på Durban2 være fastlagt således, at det bliver umuligt at fremføre dette nævnte vil en anden konference for ytringsfrihed kunne planlægges og afholdes, hvor der da bliver mulighed for at fremføre ytringsfrihedens… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Nææh, det eneste, der er bevist er en stigende magtesløshed.

item

http://jp.dk/indland/krimi/article1490552.ece

Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
13 years ago

Quod erat demonstrandum …

Brandmand
Brandmand
13 years ago

Børnehavebranden kaldes uforsætlig i Berlingske:

“Uforsætlig leg med ild bag brand i Gellerup

Fire mindreårige drenge er tilbageholdt efter ny brand i børneinstitution i Gellerup. De erkender at være involveret i branden, som politiet kalder uforsætlig.”

http://www.berlingske.dk/article/20081020/danmark/810200357/

Brandmand
Brandmand
13 years ago

De konservative kræver handling:

“K kræver svar om indsatser i Gellerup

Af JONAS HVID | MARTIN JOHANSEN

Offentliggjort 20.10.08 kl. 17:12

»Den fortsatte urolighed og terror i Gellerup er en katastrofe,« lyder det fra de konservative.”

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1490438.ece

Højrebladet Komet
Højrebladet Komet
13 years ago

Pølsen: De er begge ubrugelige levn fra fortiden… Lad dem drukne i årtusindeskiftets velsignede glemsel. Deres æra er forbi, og tiden er blevet vores. Det er pysse-nysseligt nok, at Wulff har fået internet-opkobling og et spritnyt Web 2.0 kørekort, men hvorfor skal hele nationen plages med hans nødskrig om opmærksomhed?

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

.
Hvordan kan man se om ens egen medunderskrift er registreret,
og accepteret til stop Durban II ?
Jeg har sendt mit navn, mail-adresse, og profession til deres
mail-adresse, lige efter Kl. 9:40, efter Johansen.
Tak for dine tips med links.

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Tillykke med den ny læser, Steen.

At Erwin Neutzsky-Wulff, Rune Engelbreth Larsens discipel, læser med hos Snaphanen er da fornemt.

Brandmand
Brandmand
13 years ago

Politimand ved, hvem, der står bag påsat brand i Gellerup. Men folk vil ikke vidne: “Hårdere gruppe Jens Esbensen (der er leder af politiet i Gellerup, red.) har flere gange i ugens løb understreget, at han ikke er i tvivl om, hvem der står bag branden i børnehaven Viben. Men han mangler de beviser og vidneudsagn, der kan berettige en anholdelse. Selvom han mener, at lokalsamfundets forskellige reaktioner i de to brandsager ikke skyldes frygt, vedkender han, at der er tale om to vidt forskellige grupper. “Ved branden i går var der ikke tale om en gruppe som sådan. Den… Read more »

Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
13 years ago

Som din egen kommentar til min kronik vist tydeligt demonstrerer, er blogs kun frustrationer og skældsord …

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Vedr. Durban 2
Vor statsminister har taget afstand fra den dagsorden.
Vor udenrigsminister er så naiv, at han mener, man kan tale fornuft med muslimer.
Der er kun at håbe på, at han ikke er så indladen, at han giver dem indrømmelser.

falkeøje

Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
13 years ago

Ytringsfrihed i Danmark? Nej, de trykte medier kræver, at man kan skrive. Satans også, ikke?

Brandmand
Brandmand
13 years ago

Nyt ord: “brandepisoder”

De påsatte brande i Gellerups institutioner omtales nu som “brandepisoder”.

“Skarp afstandtagen til børnehavebrand
Af JACOB HAISLUND RASMUSSEN

Offentliggjort 20.10.08 kl. 15:11

Magistraten i Århus Kommune tager skarp afstand fra den seneste tids brandepisoder i Gellerup.”

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1490232.ece

Mette
Mette
13 years ago

Nye Våben

Stryg grubleriet fra din pande
og gå i striden ud
at volden overmande
din tankes strid er slut.
Hvor ånd alene fægter,
ej nogen sejr vindes,
mod den som blindt benægter,
at nogen ånd findes.
Barbaren vælger våben,
du vælge må som han.
Står rovdyrflaben åben,
ej tanken tale kan.
Løft mægtigt åndens sværd,
byd truslerne imod.
Knus giftslangernes hær
med menneskedyrets fod.
Kun tåber tror en god
er fri for sværdets spil,
når ondskab vil se blod
og søle verden til.”

Pär Lagerkvist, 1939. Afskrevet fra den danske undertekst til en svensk film om agent Hamilton.

Mette
Mette
13 years ago

LFPC Jeg hæftede mig også ved det, som du nu citerer fra Erich og Gates of Vienna. Det er jo det, jeg forsøger at gøre opmærksom på i dansk sammenhæng. Og har forsøgt på i laaaang tid efterhånden. Jeg læste et JP-interview forleden med en mand, der ved meget om Mellemøsten og bor i USA, han var vist selv muslim eller havde været det, husker ikke navnet. Denne mand udtalte, at Vesten ikke vil opnå noget ved at sende fredsbevarende styrker til Libanon, der går mod sin opløsning på traditionel islamisk vis. Vesten er for blød og veg. Syrien vil… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

LPFC Det er smukt af dig, at du har så høje tanker om statens økonomiske dispositioner og deres relevans til virkeligheden. 🙂 For mange danskere og politikere er Naser Khader et symbol på noget vellykket og derfor mere investeringsværdig end de fleste af os andre, hvis små fortrædeligheder som indbrud osv. politiet giver en god dag i. Man bilder sig ind, at Khader er blevet dansker med hud og hår, for det vil man så gerne tro på. Heller ikke jeg synes, at Khader er interessant som person, han er jo så tung og selvglad, at det blafrer om ham.… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Steen

Jo, jeg ser de første 4 kolonner sluttende med Leif Davidsen. Men når jeg vil se yderligere underskrivere, bliver det volapyk:

MIME-Version: 1.0
X-Document-Type: Workbook
Content-Type: multipart/related; boundary=”—-=_NextPart_01C92AF5.41774760″

Dette dokument er en webside i én fil. Det kaldes også en webarkivfil. Hvis du ser denne meddelelse, skyldes det, at webbrowseren eller editoren ikke understøtter webarkivfiler. Hent en webbrowser, der understøtter webarkivfiler, f.eks. Windows® Internet Explorer®.

Nu har jeg vist fundet forklaringen.

LFPC
13 years ago

Bloggeren Erich, som jeg først lige er blevet gjort opmærksom på gennem kommentarerne på Gates of Vienna, har nogle interessante overvejelser om dynamikken mellem terrorisme/den voldelige jihad, og så stealth/stille jihad, som berører hvad jeg skriver om omkring apologien for brandstifterne: 4) Then we must add to the mix the mainstream dominance of Politically Correct Multi-Culturalism (PC MC) throughout the West, by which the stubborn belief that Islam and the vast majority of Muslims are harmless and any attempts to link them to the violence perpetrated, and planned, by Muslims is not permitted in the light of public discourse and… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Janne Det er den anden børneinstitution i Gellerup, der har været udsat for ildspåsættelse og er blevet ødelagt på mindre en uge. Det spiller ingen større rolle for de muslimske forældre, hvoraf de fleste kvinder alligevel tilbringer dagen foran tv og er på offentlig forsørgelse. Mere end halvdelen af mændene ligeså. De ramte er de danskere, der havde børn i institutionerne, og som skal passe deres arbejde. Der er ingen hjælp at hente noget sted, den socialdemokratiske borgmester er et skvat, og de skyldige og deres familier slipper nemt, medmindre man tager sig sammen og smider dem ud af boligforeningen.… Read more »

LFPC
13 years ago

“Men jeg skal undlade at skrive mere om Khader” Ingen grund til at tie bare fordi jeg ikke er helt enig 🙂 . Altid godt for debatten at få argumenterne for alle synspunkter med. Faktisk har jeg ikke rigtig længere nogen afklaret mening mht. ham, men jeg tvivler bare på at man fra statens side ville bekoste årlige millionbeløb på livvagter hvis truslen ikke var reel. Og uanset hvad han reelt står for, har mange af hans udtalelser og indlæg været gode for ‘vores’ side, fordi vi kan pege på ham der har ‘lov’ til at sige det som vi… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Angående endnu en omgang hærværk på en dansk offentlig institution i Århus. Sådan siger en pædagogisk leder:

“Thomas Rodin Jensen, der er leder af flere institutioner i Gellerup er ærgerlig over branden.

“Det er trist hver gang, der sker sådan noget. Det er forfærdeligt, hvis de her drenge har startet branden. Så håber jeg, de får den hjælp, de har brug for senere,” siger han.”

Den udtalelse skal da nok få hærværksdrengene/mændene til at stoppe.

Hvad med børnehavebørnene, hvad med de ansatte og hvad med den bygning og hærværket som skal betales af skattekroner?

Johansen
Johansen
13 years ago

Steen

Når jeg klikker på dit link, så ser det meget mystisk ud på min skærm. Det samme som når jeg går ind under øvrige underskrivere på Boykot Durban 2.
Mærkeligt hvad det kan være. Det er ikke nemt at være en computerspasser 🙂

Mette
Mette
13 years ago

“Dansk udlændingepolitik har fået strammet huden, men der er ikke meget kød på den aftale” Sådan karakteriserer Liberal Alliances leder Naser Khader den aftale Dansk Folkeparti har indgået med regeringen for at imødekomme Dansk Folkepartis krav om at bremse EU-borgeres ret til at tage ægtefæller med sig, når de flytter til Danmark. “Retstilstanden er den samme i morgen som i dag. EU’s regler står ved magt, og simpelthen på grund af det større kendskab til reglerne, som presseomtalen har skabt, vil vi i de kommende år opleve et stigende antal familiesammenføringer. Det vil komme helt af sig selv,” siger Naser… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Det er nok muligt, at der for år tilbage var nogle få tumper, der truede Khader, fordi han drak øl og dengang ikke var gift med sin samlever. Da tog vi det alle for pålydende, når muslimer skreg efter folk, at de ville myrde dem. I dag ved vi, at de kan finde på det, men at det for det meste blot er den normale måde at skælde ud på i de kredse. Vi har også fået beviser for, at imamer og klaner kan udøve kontrol helt ned til den enkelte person på gadeplan. Det er just det store problem,… Read more »

LFPC
13 years ago

“jeg føler mig overbevist om, at Naser Khaders liv aldrig har været i fare”

Dette er nok at strække det for meget. Uanset om han bliver betragtet som nyttig af Broderskabet eller ej, kan de ikke kontrollere de eksplosive temperamenter i den etageklippede jordhøjde. Hvis disse tumper opfatter ham som frafalden eller ‘kokosnød’ vil han være i fare, og jeg synes også at kunne huske at der har været flere episoder der kunne være gået galt.

Mette
Mette
13 years ago

Pølsen Enig, der er noget dobbeltbundet ved Naser Khader, og det kommer jævnligt frem, men det er ofte sådan, at folk ikke tør tro deres egne øjnen og ører,når det oplevede står i et modsætningsforhold til det almindeligt antagede. Jeg vil gå så langt som til at skrive, at Det Muslimske Broderskab må være jublende lykkelige over den danske begejstring for Naser Khader, og jeg føler mig overbevist om, at Naser Khaders liv aldrig har været i fare. Men det har sikkert ikke været svært at overbevise Hans Jørgen Bonnichsen om det modsatte. Akkaris ord om at futte Khader i… Read more »

Brandmand
Brandmand
13 years ago

Unge brandstiftere:

“Fire drenge anholdt for brand

Offentliggjort 20.10.08 kl. 10:02

Østjyllands Politi har anholdt fire drenge for den brand, der i går aftes hærgede en børneinstitution i Gellerupparken i Århus.”

http://jp.dk/indland/aar/article1490056.ece

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Med hensyn til islams højagtelse af kvinder, og mandens ret til at have fire kvinder, støder man på endnu en af ideologien islams sære selvmodsigelser.

I hadith(?) siges det, at kvindens seksualitet er ni gange stærkere end mandens. Men kvinden må ifølge islam ikke tage flere ægtemænd. Flere partnere er en ret mænd har. Men det giver et misforhold, da de fire koner – hver med en ni gange så stærk seksualdrift som deres mand – til sammen har en seksualdrift, der er 36 gange så stor som den stakkels mands, hvis umulige mission det er at tilfredsstille dem.

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Angående Naser Khader.

Han vil have tronfølgerloven ændret, så en kommende regent eventuelt kan være muslim. Der er noget dobbeltbundet ved Naser Khader. Han kæmper reelt mod islamismen. Og tak for det. Men han ønsker også at afmontere en masse danske grundstrukturer og øge indvandringen. Naser Khaders tiltag kan, hvis de gennemføres, betyde, at islamismen faktisk får (endnu) større indflydelse, selvom det (angiveligt) ikke har været meningen fra Naser Khaders side.

Jeg ved ikke om, Naser Khader er en farlig mand, naiv eller en (farlig) utopist, men hans løsningsforslag er næppe reelt brugbare som politiske instrumenter i kampen mod islamiseringen.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Ja! især for Kopterne -Det Kristne mindretal i Ægypten. Og det værste helvede har de Koptiske kvinder der. Jeg har læst artikler i Jyllands-Posten, om at mange Koptere er henvist til lortearbejde, som f.eks. skraldindsamlere, og at de skal finde sig i at få lavere løn eller højere skat. Jyllands-Postan havde også en kronik om Kopternes onde skæbne siden år 640 A.D. Kopterne har levet med en kronisk Muhammed-krise i 1400 år. Ifølge “Danmarks fremtid-dit land-dit valg…”: Ægypten: Befolkning: 68 Mio. i 2001 Total fertilitet – fødsler pr. kvinde: 3,15 barn. 10 procent af befolkningen er Kristne Koptere, som chikaneres.… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Min avis har haft masser af debat om Durban 2 og serverede igen et af sine Khader-pletskud i går i artiklen “Khaders hemmelige loge“ af Maz Plechinger og Anders Langballe. Men andre mænd beundrer jo Naser Khader, forstå det, hvem der kan. En hemmelig loge vil flytte sin base fra et fransk vinslot til Danmark og smigrer os ud over alle bredder med, at vi er vant til at være stormomsuste og er det perfekte værtsland. Det er nemt at forstå, at slotsejeren ønsker interessen fjernet fra ejendommen, og logebrødrene ser også gerne, at basen flyttes til et for dem… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Jeg har skrevet under på Boykot Durban 2. I begyndelsen kunne man se de andre medunderskrivere, men det er ej muligt længere.
Gad vide hvad forklaringen er på dette?

Johansen
Johansen
13 years ago

Jeg må give de egyptiske kvinder ret. Af de 7 islamiske lande, som jeg har rejst i, tager Egypten helt klart førstepladsen når det kommer til tilråb på gaden, piften og i det hele taget “afklædning med øjnene”. Og så konstante spørgsmål om, om man nu er gift med den mand, som man er i følgeskab med. Man vænner sig til at sige, at man er gift, endskønt det blot kan være en mand, som man har mødt i en kibbutz og draget til Egypten med. Hvis nogen tror, at det hjælper specielt meget, at man er i følgeskab med… Read more »

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x