22
okt
Seneste opdatering: 23/10-08 kl. 1202
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Berlin har bydelene Kreuzberg og Friedrichshain snart muslimsk flertal. I Kreuzberg alene er der på årsbasis 5.700 grove voldssager, heraf begås 80% af “personer med ikke-tysk baggrund”. Hitlisten toppes af libanesere, skarpt forfulgt af arabere og tyrkere. I denne film fremdrages som eksempel en “utipasset ung”, som med 100 km/t på Potsdamer Platz kører over for rødt og dræber en pensionist i fodgængerfeltet ved Sony-Centret. Han stikker naturligvis af, men opspores fordi han kørte i en typisk, iøjnefaldende “perker-bil”. Det viser sig, at han er “en kending” af politiet med 200 sager på sit CV. Og straffen? – Jo, sandelig: 2 år!  Hodja

Apologet: Åben debat er farlig, ti hellere stille

Et særdeles velprøvet trick fra såvel muslimsk som apologetisk hold: Det frie ord anses for så farligt at det bedste disse gruppers modstandere kan gøre er – at tie. Kirstine Sinclair maler sig dog derved op i et hjørne, for hvis vi virkelig er kommet dertil at vi skal indrette os efter hvordan Hizb ut-Tahrir vil reagere på vores frie ytringer, hvorfor lader vi så disse mennesker opholde sig i Danmark? Forvent ikke noget svar på dette spørgsmål fra apologetisk hold, og forvent ikke at nogen journalister vil stille det (LFPC):

[…] Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen siger i en artikel her på siden, at “islam og de ekstreme muslimer har brug for synligheden (fra en stormoske, red.) for at kunne tryne deres muslimske medborgere til at følge en hel bestemt islamisk strategi. Det afgørende er, at miljøet omkring de her stormoskeer bliver radikaliseret.”

Men den holdning er der altså ikke videnskabelig belæg for. Faktisk betyder negativ kritik mere for de ekstreme miljøer end moskeerne, vurderer Kirstine Sinclair.

– Hizb ut-Tahrir og andre islamistiske organistationer lever i høj grad af de meget udtalte positioner i debatten. Derfor bruger de enhver anledning til at fremhæve polerne i debatten. Hvis nogen siger noget negativt om muslimer og islam, så bruger de det til at fremhæve, at muslimer er ofre i Danmark. Hvis nogen i debatten er imod en moske, vil de bruge det til at tale mod det danske samfund eller fremhæve danskere som muslimsk-fjendske. […] Ahrendtsen-kritik gavner islamister

Giordano: Åben modstand mod stormoskéer

Mange muslimske storbyggerier er  planlagt i Tyskland og vil forvandle landet “til en plantage af stormoskéer” siger Holocaust overlevere. Mod det kalder forfatteren Rapph Giordano til åben modstand. En ny stormoske åbner i Duisburg søndag.

Beboerene i Duisburg blev allerede inddraget i byggefasen. De protesterede mod højlydt bønnekald.  Moskéen skal have en 23 meter høj kuppel  og minarettårne på 34 meter. Den skal kunne rumme 1200 mennesker. Bygningen er blevet til med  stats – og EU støtte. Ralph Giordano har gentagne  gange protesteret imod en moske i Køln, med 55 meter  høje minarettårne. Bygningen er voldsomt omstridt blandt i Köln’s befolkning . Kølns  byråd vedtog projektet i slutningen af august, og byggeriet begynder  snart.

Giordano fordert Stopp von Großmoscheen. Men dette foregår bygges der i Gøteborg endnu en svensk stormoske for saudiske wahhabist dollars. Kølner stormoskeenV:  Stormoske vil bidrage yderligere til det parallelsamfund, vi ikke ønsker

Ville stena kvinnor – nu träffar hon Sahlin

Mona Sahlin intervjuas av programledare som ville stena kvinnor till döds. 24-åriga Cherin Awad blir till hösten programledare i SVTs nya satsning Halal-tv. Ett strålande karriärdrag för Cherin. Men nu har Cherin hamnat i hetluften. För ett par år sedan – närmare bestämt år 2003 – uttalade Cherin sig i positiva ordalag om stening av kvinnor. Det var i debattprogrammet ”Existens” som Cherin hävdade att otrogna kvinnor skulle stenas till döds.

I veckan ven mediestormen ordentligt kring Cherin. Journalisten Dilsa Demirbag Sten skrädde inte orden när hon debatterade frågan i Göteborgs-Posten.

”När ska vi få ett program ledda av nazister eller för all del sektiska Plymouthbröderna som handlar om hur missförstådda de är av oss andra.Opartisk och oberoende television? Pyttsan!”

Den 3:e november är det premiär för programmet “Halal-tv”. Då intervjuas den socialdemokratiska ledaren Mona Sahlin av just Cherin Awad. Nyheter.24

Vil recessionen løse Englands indvandringsproblem ?

eller det svenske. Man har lov at tvivle.

Frank Field MP, Labour co-Chairman of the Cross Party Group said:

“Now that a recession is looming on the horizon, some people are claiming that the immigration problem will sort itself out. The record clearly disproves this claim. Government action remains essential and urgent if large-scale immigration is to be brought under control.”

Summary
1   No. The record shows that the effect is only temporary.

Introduction
2   It has recently been suggested that the problem of large scale immigration will resolve itself if, as expected, a recession occurs. This note examines the facts.

Recession
3   There have been three recessions in the past 38 years – 1975/6, 1981/2 and 1993.  These show up clearly on the bar chart below, which plots the annual growth in GDP from 1970 to 2007.

Immigration
4   Net immigration (in thousands) is shown as a graph over the same period.  It is clear that it has fluctuated about a strong upward trend for nearly three decades.

Conclusion
5   We conclude that the current downturn in the economy may also lead to a reduction in net international migration into the UK but, assuming the economy recovers, the reduction is likely to be short-lived unless action is taken to limit the number of migrants who are allowed to settle in the UK. A long term recession would be a very expensive way to control immigration. Migrationswatch.UK

New Poll Indicates Balanced Migration a Vote Winner
Labour and BME voters want much lower immigration
A new poll out today demonstrates there is massive backing for a substantial cut in immigration levels from supporters of all parties and shows that a programme of ‘Balanced Migration’ into the UK could have a major effect on voting intentions in a future election.

The YouGov poll, which the Cross party Group on Balanced Migration asked Migrationwatch to commission, found that were the Conservatives to adopt such a policy – in which the number of people allowed to settle in the UK in any year was broadly similar to those who left – they would be likely to improve their support among a significant number of Labour and Liberal Democrat voters.

81 per cent of Labour voters want to see a substantial reduction in current immigration numbers.  Of those, 36 per cent think that Balanced Migration is about the right level, but the other 45 per cent think even that is too high.

83 per cent of Liberal Democrats want to see much lower immigration.  Of these, 43 per cent support Balanced Migration, while 40 per cent believe the limit should be even lower.

89 per cent of Conservatives want a sharp reduction in immigration.  Of these, 23 per cent support Balanced Migration, while 66 per cent want even tougher limits.

Among BME respondents, 75 per cent wanted much lower immigration, of whom 36 per cent supported Balanced Migration and 39 per cent wanted even tougher limits.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Altermedia Danmark
13 years ago

Hvis Emmanuel skulle være jødehader, hvad er så begrundelsen ?

Jeg har altid tænkt over en ting: Hvordan kan man være pro-jødisk og vifte med israelske flag, hvis man er en fædrelandskærlig dansker ? Er det antisemitisme at bebrejde at mosaisk trossamfund er en støtteorganisation til Dansk Flygtningehjælp. Er det antisemitisme at være imod Arne Melcior, som senest har været inde i kirken for at spørge de udvisningstruede irakkere om der ellers var noget de manglede?

En ting er sikkert – på Altermedia er vi ikke bange for at kalde en neger for en neger og en jøde for jøde.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Vil spørge om Altermedia Deutschland er til højre for Djengis Khan? Hvis dette er tilfældet med denne altermedie Blog, at den er komprommmiteret skal jeg ikke røre denne hjemmeside med en ildtang. Med relevans til indlægget om Berlins tilvandrede kaos har Altermedia Deutschland ikke desto mindre en interessant kommentar: #35 Friese Hamborg //Sep.19, 2008 at 17:04 Forsøgt oversat i uddrag: …Jeg kan naturligvis lige såvel som jer, selv udelukke sandheden og folkene her fortælle at alt bliver godt. Noget skidt vil ske, overhovedet intet bliver godt, alt bliver bare endnu værre. Vil i ikke forstå det eller er i simpelthen… Read more »

LFPC
13 years ago

“Er libanesere ikke også arabere? Så vidt jeg ved taler de arabisk i alle de 4 lande, som omkranser Israel”. Jo, sprogligt er de arabiske, men mig bekendt er der stadig etniske grupper der som daterer sig tilbage til længe før araberne invaderede området. Den arabiske identitet som vi udefra let identificerer med hele regionen er uadskillelig fra islam, og kendetegner ikke nødvendigvis folkene lokalt. Det kan virke ret forvirrende, fordi det ikke altid er klart om man taler om sproglig, etnisk eller historisk identitet. Jeg har vist flere gange slået på tromme for denne artikel: Middlebury’s Arabic Morass men… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Er libanesere ikke også arabere?
Så vidt jeg ved taler de arabisk i alle de 4 lande, som omkranser Israel.

En frygtindgydende udvikling i Berlin også. Det er som regulær kolonisering med en medfølgende voldskultur. Samfundets sammenhængskraft destrueres indefra.

Johansen
Johansen
13 years ago

Hurra for Farshad Kholghi for endnu en gang at tage bladet fra munden. Han har jo ret.

I integrationsrådet i Odense sidder netop mennesker, som propaganderer for islam. For nyligt så vi det til den offentligt betalte ramadanfest. Holder integrationsrådet fester i anledning af andre religiøse minoriteters højtider? Selvfølgelig ikke.
Det er kun ramadanfesten, som vi som foie gras partout skal have stoppet ned i halsen. Jeg væmmes og fyldes med afsky overfor denne rendyrkede propaganda for islamideologien!

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Jeg er helt enig med Ahrendtsen.
Han skal bare fortsætte sin lødige kritik af Islamisk Trossamfund, af borgmester Boyes ynkelige stunt og af planerne om en stormoské i Odense. Jeg kan så udmærket forstå, at er rystet over situationens alvor. Det er jeg også!

Mette

Tak. 🙂
Dette er ikke møntet på snaphanerne. Det er lidt træls, når man får beskåret nogle af sine pointer. Men det må vi leve med.

Mathilda
Mathilda
13 years ago

Gentagelse.

Det stigende antal voldtægter begået af de nye erobrere er også tabu bland “pæne mennesker”.

http://jp.dk/kultur/film/article1493218.ece?showInfo=image&relatedField=picFrontpageArtTop

Janne
Janne
13 years ago

PS

Jeg er stor fan af Farshad Kholghi. :o) Jeg betragter ham som både morsom, dygtig og modig.

Janne
Janne
13 years ago

Har de politikere der støtter multikultur taget afstand fra de steder i religiøse tekster der dæmoniserer ikke-troende og anderledes troende?

Mange sura skriver f.eks. yderst fjendsk om netop ikke-troende og anderledes troende, som kaldes for vantro.

Jeg mangler at danske politikere tager afstand fra religiøs intolerance.

Jeg mangler at integrationsråd tager afstand fra at ikke-troende og anderledes troende kaldes for vantro i hellige tekster. Jeg mangler at der tages afstand fra religiøs intolerance.

Mathilda
Mathilda
13 years ago

Berlin 2008. I nogle kvarterer hærger multikulti. I andre begynder dekadencen at minde om 1930’erne og suger turisterne til sig. Berlin er pt. et af must-stederne, hvor signalerne er kraftige. Men andre byer fører sig også stærkt frem med newstyle. Fx Rotterdam, der med valget af muslimsk borgmester med marokkansk statsborgerskab har spredt gys over hele Europa hos etniske europæere. Andre ser Rotterdam som en foregangsby og glæder sig. Da det er tid at vise sig åbenlyst lige så røget, som andre i årevis har været spegede (omend under observation) skal jeg her tillade mig at gøre opmærksom på en… Read more »

Mette
13 years ago

Godt brølt Johansen, både her og hisset. 😉

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Jeg mener at Ahrendtsens kritik gavner vores sekulære samfund og vores frihedsrettigheder.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Det var slemt nok i Berlin i 2001, hvilket man kan/kunne læse i bogen: Danmarks fremtid – dit land – dit valg…
Hvor journalist Ulla Dahlerup har skrevet om situationen i Tyskland
-historier fra Berlin.
Fra kapitel 16 side 89 til Kapitel 25 side 123.
Det er naturligvis blevet værre, eller mere ekstremt, i Berlin i 2008.

Johansen
Johansen
13 years ago

Undskyld OT:

Når vi kritiserer islamiseringen af Danmark og stormoské-Jan, fortæller “eksperter” os, at vi gavner islamisternes sag:

http://www.fyens.dk/article/1100700:Odense–Ahrendtsen-kritik-gavner-islamister

Hvad ben skal vi snart stå på?

Superman
Superman
13 years ago

Det tyder da på at englænderne (altså den almindelige borger) stadigt er ved fornuft.

Monstro så ikke vi snart også skal læse kronikker om hvordan briterne ikke har forstået globaliseringen, at briterne er ængstelige, småborgerlige osv…..

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x