29
okt
Seneste opdatering: 30/10-08 kl. 1617
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Set nordfra fra Kronborgs bastioner mod syd. Tv. Helsingborg og th. Hveen midt i Sundet. Har man en engelsk gæst, er Kronborg “ett måste”. (foto © Snaphanen, klik f. helbillede.)

En glædens dag for Vesten

Enten trækker Organisationen af Islamiske Lande (OIC) forslaget om, at religionskritik er det samme som racisme af bordet, eller også bliver de vestlige lande hjemme fra FN’s racismekonference, Durban 2.”Jeg har forklaret det danske synspunkt, som er, at vi ikke vil acceptere, at religion inddrages i racisme. Man kan være muslim uanset race,” sagde Per Stig Møller. Per Stig truer med boykot af Durban 2, Denmark the Model… Again, Støt Durban 2 initiativet.

Jeg har ikke set emnet diskuteret i Norge eller Sverige.

Den demografiske hvepserede

Polinos skriver dette i en kommentar til min post i går om Danmarks Statistik:  (foto © Snaphanen, klik f. helbillede)

[…] Jeg bor selv i det yderste Vestjylland, og kan bekræfte, at familier med fire, fem, ja endog seks- syv eller flere børn ikke er noget særsyn. Går man ind på Danmarks Statistik, og tjekker kommunevis, vil man også se, at det er “udkantskommunerne”, især i Vest- og Sønderjylland, der har den højeste fertilitetsrate, mens storbyer, hvor indvandrerne især bor, har lav fertilitetsrate.
Dette skal sammenholdes med, at tal fra Danmarks Statistik viser, at fødselshyppigheden for ikke-vestlige indvandrere kun er marginalt højere end for danske kvinder.
[…] Noget kunne dog – igen – tyde på, at Danmark demografisk er noget heldigere stillet end vore nabolande.

Emnet er fantastisk vigtigt, og derfor en selvstændig post værd. Hvor jeg selvfølgelig ikke er i stand til at fremlægge eller analysere demografiske data og evt. komme med debunking af DSs talmateriale, er det alligevel muligt at indkredse de spørgsmål der har betydning for vores fremtid – herunder vores fysiske og økonomiske sikkerhed. Her er det jeg mener at Danmarks Statistik og medierne vildleder og undlader at oplyse os. Således stejler jeg umiddelbart over denne historie om de danske storfamilier, fordi den til forveksling ligner de solstrålehistorier vi før er blevet fodret med om indvandrerfertiliteten – som nu bekræftes at bygge på manipulation. Den aktuelle historie kæder nu – meget pædagogisk – danskere sammen med stort antal børn: ‘Se, vi er ikke så forskellige’. Iagttagelserne fra randområderne er utvivlsomt korrekte, men er ikke af en størrelsesorden der vil ændre demografien på længere sigt. Hvorfor får vi historien nu? Colour me sceptical.

Dernæst må jeg personligt tage udgangspunkt i det jeg ofte fremhæver: At klap- og barnevogne på gaderne i højst iøjnefaldende grad skubbes af somaliere og arabere. Fremtiden er født – de flokke af etageklippede drenge der har vundet indpas i gadebilledet i de sidste 10 år vil blive langt flere om et par årtier. Er der nogen måde dette kan gå godt?

Dernæst må vores udgangspunkt være det stabile, velstående og fredelige samfund vi er vokset op i. Det er målestokken. Hvor meget kan demografien tåle at blive skævvredet af førmoderne kulturer før dette samfund er havareret totalt? Vi taler i dag om 5-10% tredjeverdensborgere. Vil Danmark i nogen tålelig form kunne eksistere ved 25-33% islæt af førmoderne kulturer? Vi taler om langt lavere tærskler end blot ‘muslimsk flertal’ før det går rigtig galt.

Endelig, selv om fertiliteten er faldende i den tredje verden og blandt indvandrerne, vil vi stadig kunne komme op på muslimsk flertal på sigt, alene i kraft af let forhøjet fertilitet, eller ved indvandring fra lande med store befolkninger – Tyrkiet eller EU-partnerne i Nordafrika, Euromedpartnerne som medierne ikke fortæller os om. Dertil skal strømmen af bådflygtninge over Middelhavet ikke forglemmes.

Et slag på tasken: Andelen af førmoderne kulturer må ikke komme op over 10% hvis vi skal undgå vold, kaos og økonomisk kollaps. Med alle de variable jeg her har opremset, er der nogen som helst måde dette mål kunne opretholdes 50-100 år ude i fremtiden? (LFPC)

Dialog, dawa eller både og ?

Der er etableret fem venskabsforhold mellem folkekirkemenigheder og moskéer på Nørrebro.
Formålet med kontakten er følgende:
– at skabe venskaber og fællesskaber på tværs af religiøs og kulturel forskellighed (både blandt unge og blandt de lidt ældre)
– gennem mødet ansigt til ansigt og dermed øget kendskab til hinanden at modvirke fordomme og negative holdninger.
– gennem det ligeværdige møde og inddragelse af minoriteter i et fællesskab og en samtale om den dagligdag de lever i, at skabe mere selvtillid og overskud til at være aktive i samfundet.
Der er oprettet kontakt mellem
Lundehus Kirke og Imam Ali moskéen, Vibevej 27.Samuels Kirke og den shiittiske Jaffaria moské i Rådmandsgade 56. ,Bethlehemskirken og Dansk Tyrkisk-Islamisk Stiftelse, H.C Ørstedsvej 31.
I starten af 2008 etableres kontakt mellem Brorsons kirke og unge muslimer fra forskellige moskeer og foreninger på Nørrebro. Projektleder: Cand.theol. Eva Bernhagen, Islamisk-Kristenst studiecenter

Jeg troede faktisk det center var afgået ved en nådig død. Vi må hellere forklare hvad dawa er:

Purposes of Da‘wah: In Islamic theology, the purpose of Da‘wah is to invite people, both Muslims and non-Muslims, to understand the worship of God as expressed in the Qur’ān, as well as to inform them about Muhammad. As directed to non-Muslims, it consists of explaining Islam through acts, discussions and dialogue. (kilde)

Inden nogen overvejer overhovedet at modtage denne “invitation” skulle de dog betænke at et nej legitimerer mere hårdhændede overtalelsesmetoder – ‘an offer you can’t refuse’ (kristne er vist nok her regnet blandt polyteister p.g.a. islams afvisning af treenighedslæren):

Fight in the name of Allah and in the way of Allah. Fight against those who disbelieve in Allah. Make a holy war…When you meet your enemies who are polytheists, invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them….If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya [the tax on non-Muslims specified in Qur’an 9:29]. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them. (Sahih Muslim 4294) Ahmadinejad’s letter a call to accept Islam?

Gellerups unævnelige problem

Rundt og rundt om den varme grød, som ikke bliver spor koldere med tiden. Interviewet her hvor den måbende journalist fedter rundt om problemet og undlader at stille ubehagelige, men vigtige spørgsmål, og “integrationskonsulenten” væver og siger ting der måske er halvt rigtige, og så alligevel falder tilbage på den refleksmæssige offerrolledyrkelse, demonstrerer nok en blindgyde som vi ikke nogensinde kommer ud over, før Ragnarok. Det er så pokkers, pokkers svært at stille de spørgsmål vi stiller her i blogosfæren. Dette må bare køre ud efter sin egen dynamik – forhåbentlig ikke i min levetid. Hvis journalisten ellers var motiveret kunne man give ham et papskilt med som guide: “It’s the culture/religion, stupid. Og det er danskerne der betaler festen”. Så ville han kunne komme langt (LFPC).

[…] Integrationskonsulent Mehmet Yüksekkaya tager brandene som udtryk for, at noget er gået helt galt i den århusianske bydel.

»Når man først begynder at sætte ild til sin brors børnehave eller sin søsters vuggestue, er man virkelig langt ude.«

Yüksekkaya var tidligere på regeringens udrykningshold, der rådgav bl.a. kommuner om utilpassede unge – for det meste indvandrere. Han har besøgt langt de fleste ghetto-områder i Danmark, herunder Gellerup. […]

»Der er tit tale om mødre og fædre, der ikke kan tale dansk, og som har en meget begrænset arbejdsmarkedserfaring. Børn har ikke respekt for forældrene, når forældrene ikke kan følge med i børnenes undervisning og ikke på nogen måde har været i stand til f.eks. at hjælpe dem med lektierne,« siger Mehmet Yüksekkaya , der om de svage forældre tilføjer.[…]

Forældrene forstår ikke, at det er til børnenes bedste, at de sætter grænser, mener Yükseskkaya.

»Hvis det ender med, at deres sønner får en uren straffeattest, tænker forældrene. herregud. Det er ikke forældre, der har ambitioner på deres børns vegne. Der er generelt tale om forældre, der har en mislykket integrationshistorie bag sig.« […]

De keder sig, og de har opdaget, hvor meget tumult og medieopmærksomhed de kan skabe ved at sætte ild til en container. Der er ikke noget budskab bag, det er bare en dum handling,« forklarer Yükseskkaya.

Der er rent praktiske årsager til, at ildspåsættelserne fandt sted i de unges eget kvarter.[…]

»Vi har skabt os ghettoer i dette land, men jeg tror ikke længere, at vi kan afskaffe ghettoerne, altså sprede beboerne. […] [mine fremhævelser, LFPC] Et spørgsmål om opdragelse (JP 29.10.08, siten er nede p.t., link følger senere)

Også frustration i Stockholm

Där är inte här
Frustrationen över utanförskapet växer bland Stockholms förortsungdomar. I Husby och Kista attackeras brandkår och polis. Mordet på en 23-årig svensksomalier tros ha bidragit till oron.
När en ung kille blir mördad på Kungsholmen i Stockholms innerstad reagerar till och med Sveriges statsminister. Men när någon av oss i förorten sticks ihjäl, då är det som om ingenting har hänt.

Jämförelserna mellan dödsmisshandeln av Riccardo Campogiani förra oktober och knivmordet på svensksomaliern Ahmed Ibrahim Ali för 10 dagar sedan gjordes i P4 Radio Stockholm i går. Så går tongångarna i Stockholmsförorterna Husby och Kista, menade närpolisen Mustafa Alshawi, som varnade för att en ungdomsrevolt kan vara på väg att torna upp. Känslan av att stå utanför det svenska samhället påminner om reaktionerna i samband med diskoteksbranden i Göteborg för tio år sedan. Då var misstron mot polis och brandkår stor bland de anhöriga. Vid olycksplatsen spreds ryktet att sjukvårdspersonal medvetet lät invandrarungdomar dö.

I det här fallet har ungdomarna tagit ut sin frustration genom att kasta sten mot brandkår och polis. I söndags attackerades och vandaliserades två polisbilar med meterlånga järnstänger. Det är tydligt att åtminstone vissa ungdomar ser polisen mindre som ett stöd och mer som en fiende. Aggressiviteten bottnar också i rädsla.

De frågar sig om någon kommer att bry sig om det som hände Ahmed skulle hända dem, berättar föreståndaren för ett lokalt ungdomshus för Svenska Dagbladet, eller om de kan dö här ute utan att samhället engagerar sig, eller ens märker det.

Det går inte att komma ifrån att ungdomarnas misstankar i viss mån verkar vara befogade. Skillnaden i bevakning är markant, trots att det nu liksom förra hösten handlar om en ung man som fallit offer för det onödiga gatuvåldet. Båda händelseförloppen kännetecknas av en chockerande brutalitet. Riccardo sparkades till döds på öppen gata. Ahmed knivskars svårt och dumpades sedan utanför Karolinska universitetssjukhuset. […]

Ett massivt begravningståg på omkring tusen personer följde i måndags Ahmed till den sista vilan. Vännerna planerar nu en fotbollsturnering och en manifestation mot våld till hans minne. Efterspelet till mordet på Ahmed Ibrahim Ali tycks ändå som en lokal affär. Inga politiker har ansett det nödvändigt att kommentera hans död. Skulle det ske nu, snart två veckor efter mordet, är ändå bristen på omedelbara reaktioner talande.

Även Riccardo Campogiani hade utländskt påbrå. Men det är svårt att inte fundera över om skillnaden i hudfärg och trostillhörighet ändå inte har spelat en avgörande roll. “Det hade kunnat vara min son”. Det tankeexperimentet är troligtvis mer effektivt för majoriteten av landets politiker och journalister när det handlar om ljushyllta Riccardo, än om en svart muslim från Husby.

Att avståndet mellan innerstadens maktinstitutioner och de segregerade förorterna inte skulle vara mycket längre än ett par tunnelbanestationer, det är tyvärr fortfarande bara en illusion. DN.SE

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] hjemkommet fra Københavnistan – hvor jeg nød et par dage i intelligent selskab med Snaphanen og El Inglés – ville jeg i morges lige høre lidt lokale nyheder på min radio. Nogen må […]

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Tilstrømningen er sandsynligvis for hr. Gyldenstens vedkommende betegnelsen for antallet af til Danmark flyttende mennesker fra de lande der ikke er nævnt. Men det er selvfølgelig bedst hr. Gydlensten selv forklarer det. I forhold til antallet ankomne i 2004 steg antallet i 2005 med 9,6 % og så videre.

polinos
polinos
13 years ago

-> Niels Gyldensten Jeg er lidt tung i opfattelsen, så jeg ved ikke, om jeg har forstået dig ret. Men jeg opfatter dit indlæg sådan, at man efter din mening ikke kan bruge Danmarks Statistiks tal til noget, når det gælder fertilitet. Hvad bygger du den antagelse på? De tal, DS angiver for min egen kommune svarer fuldstændig til dem, kommunen selv opgiver. Det kan selvfølgelig være en sammensværgelse altsammen, men mener man det, er “tro” ikke nok, så må der beviser på bordet – og dem har jeg ikke set. Derfor går jeg ud fra, at DS’ fertilitetstal er… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Niels Gyldensten ville med et bedre sprog i det skrevne opnå betydeligt mere med hensyn til at oplyse andre om tal og tilstande med mere. “Og det fuldstændigt rigtigt” kunne omformuleres til “Og det er fuldstændigt rigtigt”. “LÆSE TAL HEROM, DER KOMMER DANMARKS STATISTIK” kunne omskrives til “LÆSE TAL HEROM, DER KOMMER FRA DANMARKS STATISTIK.” Betydende småting der betyder alt. Det er beklageligt at småting som dårligt sprog afholder mig – og flere andre vil jeg formode- fra rigtig at glæde os over det for mig at se gode indhold og skæmmer billedet af indsigt og seriøsitet i hr. Gyldenstens… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Jeg ved ikke bedre Robin_Shadoves. Det er horribelt at tænke på, at på visse svenske skoler er eleverne blevet tilskyndet til at være muslimer for en dag på prøve. Det minder mig om den danske film fra årtusindskiftet om drengen Aksel som har muslimske “venner” og som vil prøve at leve som en muslim. Det må være svenske skoler i storbyerne det drejer sig om, med mange indvandrerbørn. Om det var visse læreres idé med muslim for en dag ved jeg ikke.Jeg og andre vil blive glade for at se om der er tilgængelige links til emnet om de omtalte… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Kan I huske den 16-årige dreng i Ålborg der tæskede en musiklærer ihjel? Den 16-årige fik i årenes løb mange chancer af kommunen, for det var så synd for ham og man ville så gerne hjælpe ham. Den hjælp han fik – de mange, mange chancer – hjalp ham bare ikke rigtig. Han endte faktisk med at slå en mand ihjel. Jeg mener derfor at kommunen har svigtet den dreng lige så meget, som hans ophav har. Kommunen har svigtet ved ikke at sætte grænser og stille krav. Kommunen har svigtet ved ikke at skære igennem og ved ikke at… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Polinos skriver: ““man” ønsker ganske enkelt ikke at konfrontere det ubetryggende forhold, at der er et sammenfald mellem kulturel og religiøs herkomst og social dysfunktionalitet, og betjener sig i stedet af kodede omskrivninger.” Den undladelse er faktisk at lade dem i stikken. F.eks. de indvandrerdrenge og unge mænd der får lov til at løbe rundt om natten og hærger særligt i større byer eller konstant laver ballade i skolen og ødelægger det for både elever og lærere. At macho kultur – evt. religiøs macho kultur – i indvandrer-familier kan være skyld i drenge og unge mænds problemer og hærgen bør… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Under Ramadan fanns det skolor här i Sverige där man kunde “prova på” att vara muslim för en dag. Detta gjorde mig väldigt misstänksam, då jag vet och ni med för den delen att dessa muslimer kan vara väldigt sluga och förslagna. Har ingen aning om hur många som verkligen provade på detta men enligt muslimsk sed borde väl dom som lät sig luras, nu vara muslimer föralltid. Så ser i allafall jag på saken. Nån här som vet bättre kanske?

Niels Gyldensten
13 years ago

@polinos citat: “Jeg er helt på det rene med, at selv om alt tyder på, at Danmark er et af de demografisk set heldigst stillede europæiske lande, med en relativt høj “indfødt” fertilitet og en forholdsvis lav “tilvandret” fødselshyppighed (ud fra de tilgængelige fakta)…” Det indtryk du har fået, er netop hvad der var tiltænkt dig. DU KENDER INTET TIL DANSKERNES FERTILITET ELLER INDVANDRERNE FERTILITET, OG DU BLIVER KUN BEDRAGET ENDNU MERE VED AT LÆSE TAL HEROM, DER KOMMER DANMARKS STATISTIK. Fertilitet og fødselshyppighed er for det første slet ikke det samme; den første forudsætter uændret aldersfordeling og kan kun… Read more »

LFPC
13 years ago

Ja, det var et rigtig fint indlæg. Jeg tænkte lidt på at man kunne poste det andetsteds under en kulturradikalers navn for at se om ikke ganske mange så ville være enige. De fleste vil sikkert lukke helt af ved navnet Søren Espersen.

Johansen
Johansen
13 years ago

Polinos

Jeg er helt enig med dig i at der må kastes lys over den demografiske udvikling i Danmark. Danskerne har krav på sandfærdig oplysning også på dette helt essentielle felt.

Apropos “tilfrossenhed” kom jeg til at tænke på dette glimrende indlæg fra JP forleden, hvor Søren Espersen rammer hovedet på sømmet:

http://jp.dk/arkiv/?id=1495380&eceExpr=istid%22%20/%3E&eceArchive=o

polinos
polinos
13 years ago

-> LFPC Jeg er helt på det rene med, at selv om alt tyder på, at Danmark er et af de demografisk set heldigst stillede europæiske lande, med en relativt høj “indfødt” fertilitet og en forholdsvis lav “tilvandret” fødselshyppighed (ud fra de tilgængelige fakta) ændrer det selvfølgelig ikke ved, at det kan vi ikke bruge til meget, hvis vi ender i et samfund fyldt med “sorte huller” (og her hentyder jeg altså ikke til hudfarve!), “fortabte zoner” eller i et Europa, der er forvandlet til Eurabien. Det vil være et alt for provinsielt synspunkt. Jeg ved ikke, hvad der skal… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Så vidt jeg ved selekterer vi allerede de omstridte FN kvote flygtninge? Jeg mener at have læst, at vi nu modtager kvote flygtninge fra Myanmar og Congo – ikke fra muslimske lande.

Jeg var på Nørrebro i forgårs. Der ER sket en kæmpe forandring i gadebilledet, siden jeg boede der for 12 år siden.
Der er bedrøveligvis tilslørede kvinder over det hele. Jeg føler mig nærmest fremmedgjort, når jeg spadserer rundt i den bydel. Det er drønubehageligt at blive konfronteret med den diskriminerende flagning på kvinder!

LFPC
13 years ago

Der er nogle initiativer i denne retning allerede. Ebbe Vig på danmark.wordpress.com, og nogen der kalder sig Demografisk Råd og Selskab. Når det drejer sig om hardcore talanalyse er det selvfølgelig ikke uden risiko for at lægfolk som undertegnede kan have mere end svært ved at vurdere lødigheden. Men i fravær af officielle og troværdige analyser er det selvfølgelig helt berettiget. Mon ikke berøringsangsten i forhold til at sætte tal på muslimerne udspringer af mere eller mindre bevidste associationer til Nazi-Tyskland? I vore dage er vi imidlertid forvænt med transparens, så fortielse og hemmeligholdelse går bare ikke i længden. “Vi… Read more »

polinos
polinos
13 years ago

-> LFPC Jeg giver dig helt ret i, at demografien er en “hvepserede”. Lad mig tage en dyb indånding, og skrive min ærlige mening: Vi har ikke noget betydende “indvandringsproblem” i Danmark. Men vi har – som de fleste andre vestlige lande – et problem med islam. Det er så banalt, at jeg næsten kvier mig ved at skrive det. Men sådan forholder det sig, og vi ved det allesammen. Selv multikulturalisterne erkender implicit dette, selv om de kaster et slør over erkendelsen ved at tale om “indvandrere”, “utilpassede unge” o.s.v. når de reelt mener “muslimer”. Derfor er det dybt… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Jeg kan kun give dig ret. Det er ignorant og krænkende at politikere og religiøse personer fra folkekirken og fra islam ikke helt klart går ind og tager afstand fra nedgørelse af ikke-troende og anderledes troende og kvinder etc. i hellige bøger.

Uden den vilje er dialog blot udtryk for dekadent eskapisme og det ligner ligegyldighed overfor dem nedgørelsen går ud over.

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne “Hvis religiøse tilhængere og hellige bøger skal kunne fremstå som troværdige og rimelige og ikke mindst humane, så skal der gøres op med at anderledes troende og ikke-troende nedladende kaldes for vantro.” Ja, men der skal mere til. Alle de vers hvor kvinder gøres til mindre værd end mænd og diskrimineres skal fjernes. Alle de vers der opfordrer til vold/at dræbe anderledes troende og opfordringer til erobring skal fjernes. Alle de vers der tilsiger barbariske shariastraffe skal fjernes. Hvad der er tilbage af den gamle bog, der kaldes koranen, kan ikke være andet end hvad der svarer til et… Read more »

Ivan
Ivan
13 years ago

Kan man glæde sig til at møde flerkulturelheden i fuldt flor ?
Hidtil har mine børn ikke haft den store succes med det flerkulturelle møde. Et knivrøveri, et røveri af Buffalostøvler og en gang gennembankning af min søn, fordi han har blå øjne.

Det flerkulturelle har jeg fravalgt. Retten sidder ikke hos de politikere, der bor langt væk fra kaos. Desillusioneret og fortabt hos nogle politikere, der ikke fatter hvad der sker omkring dem.

Multikulti må være noget Gud opfandt en dag hvor han var sur.

Janne
Janne
13 years ago

“Der er etableret fem venskabsforhold mellem folkekirkemenigheder og moskéer på Nørrebro.”

Disse grupper bliver nødt til at forholde sig til hellige bøgers nedgørelse af anderledes troende og ikke-troende. Det gør politikere i øvrigt også.

Hvis religiøse tilhængere og hellige bøger skal kunne fremstå som troværdige og rimelige og ikke mindst humane, så skal der gøres op med at anderledes troende og ikke-troende nedladende kaldes for vantro. Disse passager i hellige bøger må der tages afstand fra. Og de må evt. udelades.

Ivan
Ivan
13 years ago

Enhver sejr starter med et lille skridt, Helge. Durban2 initiativet er vores chance for at sige stop. Hertil og ikke længere. Det er ikke vores eneste mulighed for at slå tilbage. Det bliver heller ikke vores sidste. Cand. Polit. regimet får sin første næsestyver gennem Durban2. Må de tildeles mange flere 🙂

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Hvor havde Jørgen Granum Jensen sørgeligt ret for 20 år siden:
>> FN fungerer ikke med alle de 3.verdenslande, som styrer i FN <<.
Studenterne morede sig over Lektor Granum’s udtalelse,
som blev indskrevet i Blå Bog -87 til stor moro.

Man ser nu den grumme virkelighed, at IOC vil bestemme i FN
i form af Durban II.
De vestlige lande må sige fra dette tiltag; Durban II skal tages
af bordet.
En gentagelse af historien kan ske:
Folkeforbundet led skibbrud, det samme kan ske for FN.
Vesten vil blive mere presset, og desværre svækket, de kommende år.

Ivan
Ivan
13 years ago

Det var dog en stor nyhed. FN blev oprettet i 1948 på ruinerne af et ødelagt Europa. Fra at være et forum for menneskerettigheder er FN blevet kidnappet af 3. verdenslande, der forsøger at begrænse vestlige landes frihedsidealer og ytringsfrihed. Det er stort, hvis Per Stig Møller endelig har indset hvilken vej vinden blæser. Næste skridt må være at forlade samlingen af galninge i New York.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x