30
okt
Seneste opdatering: 30/10-08 kl. 1842
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“In a world in which everyone wants to be a victim even the grandchildren and great-grandchildren of the perpetrators want to stand on the right side of history. In the end even someone whose grandfather fell drunk from a watchtower will be able to claim he lost a relative in a concentration camp.” Henryk Broder

“Idag tävlar alla om att känna sig kränkta, vilket inte minst märks i språkbruket, där all form av kritik tenderar att patologiseras genom termer som islamofobi, homofobi och så vidare. I veckan som gått har vi kunnat notera hur även Tiina Rosenberg och kristna personer vill haka på fobi-trenden med nya begrepp som flatofobi och kristofobi.” Axess: Ny tids fobier

Tekstanalyse i det muntre sossekøkken

Dødsønsker ? Skribenterne benægter. Det er nok noget med den der kontekst, jeg har overset:

“Jörg Haiders död ingav vissa förhoppningar om en uppfräschad politik i Kärnten med omnejd[…]. Nu önskar vi bara att sverigedemokraterna ‘drabbas’ av något liknande[…]”, skriver Per-Olof Wågström i sin blogg. Hans hustru Ann-Sofie har i anslutning till inlägget skrivit kommentaren “Jag var inne på samma tanke”. Bloggande s-politiker Wagström i blåsvädsder om

“Reza Javid: SD är ett rasistiskt parti, en främlingsfientlig organisation och en katastrofal grupp. SD är demokratins fiende därför ska vi kämpa mot dem tills de är döda. Ett demokratiskt Sverige behöver bara demokratiska partier.”

Socialdemokraten Reza Javid i april 2008 (Som man kan se af screencaps, har Reza efterfølgende rettet en detalje i teksten, nu er det kun SD´s “ideologi”, der skal dø. Gå ikke glip af dette indblik i de  helligste haller, den svenske sosse-kirke v. Mona Sahlin og Pär Nuder. Ingen af de to har nogensinde haft et almindeligt, borgerligt job.)

Torden i øst: “Nån gång måste folk vakna upp”

Helgens stenkastning mot polisbilar i Husby och Kista i nordvästra Stockholm är ett varningstecken. Enligt närpolis Mustafa Alshawi hotar en ungdomsrevolt om ingenting görs.- “Nånting måste hända nån gång måste folk vakna upp. Jag tror att om ett par år kommer vi ha en liknande situation som USA hade under sin revolution med de svarta människorna,” säger närpolis Mustafa Alshawi.- “Folk mår inte bra, vi ser det varje dag. Och det blir inte bättre vare sig det är en blå eller röd regering, allting blir bara sämre,” säger han. Polis varnar för ungdomsrevolt

“Gøres noget ?”. Hvis der fandtes en kurativ behandling, ville svenske politikere alligevel aldrig gribe til den. Libaniseringen af Sverige er for fremskreden til andet en livsforlængende terapi. Det er der ingen grund til at mumle i skægget om. Og nu forværres økonomien, en fremkaldervæske for enhver endnu latent dårligdom. Ikke så underligt en polis siger: “Eskilstuna ska inte ta emot fler flyktingar då vi inte kan ta hand om dem som redan finns.” Det siger man ikke ustraffet i Sverige. Finnerne har det nemmere: Den finske utrikeshandels- och utvecklingsministern, Väyrynen, anser att invandring är negativt för samhällsekonomin.

Plyndringer

Det plejer ikke at forhindre en PUT præmie (Permanent ophold) i landet der tror alt, tåler alt, udholder alt og skælder ud på de lande, der ikke gør det samme. Det er fuldt ud respektabelt at være suicidal, men ikke på andres vegne:

Ungdomsgängets stölder, sabotage och trakasserier tvingar Ica Lina till konkurs. – Det finns ingen möjlighet att driva butiken vidare, säger ägaren Mikael Axelsson. Under flera år har ungdomsgänget hängt utanför entrén och trakasserat och ibland även misshandlat kunder. Ibland är de fem, ibland 30, åldrarna ­varierar från tolv ända upp till 25.
– Många kunder skräms, de vågar sig inte hit och handla, säger Mikael Axelsson, som menar att ­ung­domarnas stölder i butiken tillsammans med sabotagen har skjutit hela verksam­heten i sank. Likviditet saknas nu för att betala de tio anställds löner.
– Rena plundringar av ­butiken har förekommit, 15 ungdomar kommer in och fyller sina bagar med varor helt respektlöst och lämnar butiken. Kassörskorna hotas om de säger till.
När Mikael ­Axelsson och kassörskorna polisanmält har de utsatts för grova hot med resultatet att personalen inte vågar ­an­mäla längre.Vad beror ökningen av snatterierna på?

– Jag ska vara helt ärlig och berätta att nio av tio upptäckta snattare är asylsökande. Handlare tvingas stänga efter stölder och hot, Snattare allt större problem

Stemningsfuldt

Sverige mindes de 63 ofre for diskoteksbranden i Gøteborg for ti år siden. Jeg husker al den snak om racisme, der florerede lige efter : “Affischer sattes upp i Göteborg med texten “60 invandrarungdomar har dött, nu ska 60 svenskar dö.” Der blev tystere, der var fire iranere der havde sat ild. Der var uenighed om det var Ali eller Reza, der holdt i tændstikkerne, fordi de ikke blev lukket ind. I dag er der ingen af de svenske medier, der kan huske hvem massemorderne var.Til gengæld var der godt med fakkeltog. 63 mennesker er mange, men dog ikke mere end de der myrdes på et normalt svensk kvartal. Men det værste af det hele er: med alle de påsatte brande der er hver dag i Sverige, kan det ske igen nårsomhelst. Stämningsfull minnesceremoni.

Den selvudslettende inklusivitet

Et spøgelse går gennem den vestlige verden. Angsten for at udelukke og sætte grænser kan iagttages i de fleste samfundsforhold, og måske allermest konsekvent og suicidalt i kirkelige kredse. Jeg forstår overhovedet ikke hvorfor de gejstlige Gutmenschen ikke selv kan se at inklusivitet må have grænser, og at intet mere end heksekunst befinder sig uden for hvad Folkekirken kan blåstemple. At kalde okkultisme for “harmløs underholdning” vidner om den infantilitet som Diana West ser i den vestlige verden, og er så useriøs at man må formode at de et eller andet sted godt selv kan se det. Vil mangel på grænsedragning lokke flere kunder i butikken? Himmelråbende naivt (LFPC).

23 folkekirkepræster i Aalborg tager nu den selverklærede heks, Dannie Druehyld, og Aalborg Zoo i forsvar. I et læserbrev i NORDJYSKE Stiftstidende tager de “kraftigt afstand” fra 15 andre folkekirke- og frikirkepræsters fordømmelse af, at Dannie Druehyld forrige weekend underholdt børn i Aalborg Zoo ved et halloween-arrangement. Arrangementet var harmløs underholdning og Præstefællesskabet – som de andre 15 præster kalder sig – er uden humor og fornemmelse for proportioner, skriver de 23 folkekirkepræster. […] Præster kommer heks til undsætning

“Bevis det modsatte”

Det er mig fuldstændig ufatteligt, at der ikke er flere politikere, der forlanger en principiel diskussion om revision eller opsigelse af den forældede flygtningekonvention. En større krise i en hvilken som helst “failed state”, kan når som helst sende nye millioner mod Europa, der har retskrav på ophold. Som en selvklarhed må europæerne forlange af deres regeringer og EU, at enhver yderligere indvandring fra den muslimske verden, må bandlyses. Når så lidt som 4-5% islam, alvorligt kan forstyrre den sociale ro og være en sikkerhedstrussel som i England, Sverige, Holland og pletvist i Danmark, burde det efterhånden være evident for enhver, hvad islam gør ved ikke muslimske samfund. Man kunne begynde med at repatriere enhver, der holder ferie i de lande, de er “flygtet” fra. I England er det f.eks. 400.000 pakistanere, der hver sommer tager fra Lille Pakistan til Store Pakistan. Det er grotesk nok allerede, som det fremgår af dette interview, som svenskerne er tvungne til at holde med enndu en person, der har smidt sine papirer væk, men alligevel har krav på at blive behandlet.

Autentisk interjvu med en asylsökande som påstår sig vara från Somalia

– Talar du somaliska?
– Nej, bara arabiska.
– Varför talar du inte somaliska?
– För att jag flyttade till arablandet när jag var ett år gammal.
– Men enligt din asylberättelse från biträdet har du flytt från arablandet därför att du aldrig accepterades där, inte fick gå i skola och inte fick jobba, utan du bodde med illegala somaliska flyktingar ända till du kom hit. Därför har jag lite svårt att förstå att du inte talar somaliska .
– Mina föräldrar sa till mig att jag måste tala arabiska från början. För att smälta in.
– Smälta in var? Jag förstår inte. Du har sagt att du enbart bodde med somalier.
– Det stämmer. Men mina föräldrar tyckte ändå att jag skulle börja prata arabiska.
– Kunde de arabiska?
– Nej
– Hur lärde du dig arabiska då?
– Det var i moskéer…
– Men helt oavsett om du gick i moskén och lärde arabiska där, hur pratade du med dina föräldrar under alla dessa år? Varför kan du ingen somaliska alls idag?
– Jag minns inte, jag känner mig stressad just nu, men det kan hända att även min mor talade arabiska med mig.
– Varför skulle hon ha gjort det, du har ju sagt att hon var somaliska och dessutom analfabet.
– Det är en bra fråga, jag vet inte så mycket om henne faktiskt.
– Lever hon?
– Ja, hon lever.
– Eftersom du inte lämnat in några id-handlingar föreslår jag att du kontaktar din mor som kan skicka dig ditt födelsebevis och sina egna handlingar, från Somalia. Den tiden hon lämnade Somalia fanns det faktiskt myndigheter där och din mor bör ha haft handlingarna med sig när hon flyttade till arablandet.
– Men nu är det så att hon kanske har flyttat igen, jag får ingen kontakt med henne i alla fall. Kanske har hon flyttat tillbaka till Somalia.
– Låt mig påpeka att du inte ser ut som en somalier.
– Vad vet du om det?
– Förmodligen ingenting, men om du nu är somalier bör du åtmistone kunna säga vilken klan du tillhör.
– Jag vet inte vad du menar.
– Kom klanfrågan aldrig på tal när du bodde med dessa somalier?
– Kanske någon gång, men eftersom jag inte kunde somaliska förstod jag ingenting.
– Låt mig avslutningsvis påpeka att det verkar väldigt konstigt att tro att du är somalier, du som bott hela ditt liv, trettio år nu, i ett arabland och enbart med somalier, där du har aldrig gått i skolan eller haft ett jobb, enbart talar arabiska, dessutom på modersmålsnivå och nästan på akademisk nivå (enligt språkanalysen) och sedan saknar du helt afrikanska drag.
– Men jag är från Somalia! Bevisa motsatsen!
– Migrationsverket ska inte bevisa något här, utan det är du som ska bevisa.

Detta är bara ett litet smakprov på vad vi på Migrationsverket har att göra med.

Interview på Migrationsverket – “Men vi overholder skam konventionerne” – så meget desto værre, synes man efterhånden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Frankrig udviser islamister efter behag, de har også underskrevet konventionerne.

Johansen
Johansen
13 years ago
Johansen
Johansen
13 years ago

Helt OT

Sad lige igen og lyttede til mit absolutte yndlingsmusik, Evanesense. Bring me to life og My Immortal giver kuldegysninger over det hele:

h ttp://www.youtube.com/watch?v=8y3x9z99KzY

Call my name and save me from the dark!

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Helle Ib fra B.T. er tit efter DF -Det er jeg træt af. -Hvad har DF gjort hende Helle Ib ? Enhver, også DF, har ret til at svare igen, og også give svar på tiltale. Som i Charlie Chaplin’s film “The Great Dictator (1940)”. I filmen svarer Commander Schultz til sine stormtropper efter en batalje: >>Any brave man will resist<<. Denne Politiske Korrekthed, som omklamrer hvad man skal tro og tænke, må man byde trods, idet den hæmmer Vestens frisprog mod muslimsk indvandringsstrøm til Vesten. Jeg vil nødig have svenske tilstande i Danmark. Det er slemt nok, at national… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

“Reza Javid: SD är ett rasistiskt parti, en främlingsfientlig organisation och en katastrofal grupp. SD är demokratins fiende därför ska vi kämpa mot dem tills de är döda”.

Gad vide om denne Reza kan dokumentere sine modbydelige beskyldninger mod Sverigedemokraterne?

Hvordan kommer den påståede racisme og fremmefjendtlighed til udtryk hos SD?
Hvordan er SD demokratiets fjende? Er det da ikke et demokratisk parti?
For hvem er SD en katastrofal gruppe? For massekoloniseringsforkæmperne og korantilbederne?

Johansen
Johansen
13 years ago

Flygtningekonventionen er som en spændetrøje. Den sikrer, at vi er på støt selvmordskurs. Nøjagtig som med den konvention, der siger, at vi ikke kan tilbagesende terrorister, såfremt der praktiseres tortur i deres hjemlande.
Forbryderiske udlændinges videre skæbne i deres hjemlande er Danmark uvedkommende. Fyha, et grumt menneskesyn, jeg har tillagt mig 🙂

Janne
Janne
13 years ago

Hvis den svenske socialdemokrat har skrevet som citeret, så håber jeg at det får retslige konsekvenser. Det er virkelig skræmmende at nogen skriver sådan.

I BT i dag bliver danskere igen kaldt for fremmedfjendske af Jan Giullou. Jeg mener nu at det er ham der har et problem med at der findes forskellige holdninger til tingene. Han lyder mere og mere som en gammel og bitter mand.

Brandmand
Brandmand
13 years ago

Bare rolig, LFPC. Nu dannes der en task force:

“Ny Gellerup-brand: Skole var målet

Af MADS BONDE BROBERG

Offentliggjort 29.10.08 kl. 22:45

Politiet danner en task force, der skal stoppe brandene i Gellerup.”

http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1498961.ece

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x