7
dec
Seneste opdatering: 7/12-08 kl. 1919
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Visse  videnskabelige rapporter forsvinder oftere fra nettet end andre. Petra Åkessons rapport “Vi krigar mot svenskarna – unge  rånare om hur  och varför de begår brott“, som kom i begyndelsen af 2006, falder ind i det mønster. Det er nemlig navlig rapporter, der er “kontroversielle” eller kan bruges  politisk, af dem man ikke  bryder sig om. Men skatteyderne har alligevel financieret deres tilblivelse, og derfor er det principielt forkert at forhindre offentligheden adgang til dem, når de ikke indeholder forskningsmæssige  hemmeligheder, og én gang har været offentlige.

Da nu flere  har efterlyst rapporten, – og jeg har kunnet sende dem en kopi – lægges den nu på nettet igen. Jeg kan kun sige, skynd jer  at snuppe en kopi inden Lunds Universitet eller forfatteren beder uploaderen om at fjerne den. Petra Åkesson, rapport 32 sider, pdf. Det er ikke os, der har uploadet den, belært af tidligere  erfaringer.

Apropos kontroversiel. Aldrig har så meget været så “kontroversielt”  som idag. Tag bare Kurt Westergaard eller Geert Wilders, og fortsæt selv listen. I 50érne  var det kontroversielt at have  været kollaboratør under  besættelsen, at være homoseksuel og måske at være  sindslidende. Jeg husker ikke at alkoholikerne  skammede sig og kommunisterne  var jo stuerene, når man bare så bort fra Molotov-Ribbentrop pagten.  Idag er vores fornemmelser så fine, lyserøde og parfumerede,  at det halve kunne være  nok. Tag  bare den reklamefilm her, som vil få det Etiske Råd Mot Könsdiskriminerende Reklam til at besvime og række ud efter lugtesaltet, alternativt  erklære  Danmark krig.  Eller idag, helt  aktuelt : photoshop som svenske journalisters bedste ven – farvede  mennesker kan begå forbrydelser : Drabsmand for mørk til Expressen. Ja, faktisk langt flere end  farveløse svenskere. Kontrovers! Eller denne rap-sang, Arab Money, der ikke kan spilles  i engelsk radio. Der  ligger noget af en opgave  i at punktere  al det hykleri og den småborgerlige fimsethed, og det er da også tit noget af det sjoveste. Det medfører at man må læse Politiken af og til. Man må leve  med det.  Kultursektionen er ikke  værst.

Og Fanden ta’r de sidste

Vi har før beskæftiget os med den nedmontering af  velfærd, der tydeligst kan aflæses i svensk sygehusvæsen – betaling for liggedage, ambulance, røntgen, recepter (scroll og se priser) , og den umulige  tilgængelighed  i et et overbebyrdet system. Det var under højkonjunkturen. Hvordan det bliver  nu, kan man gisne om. Lad være med  at blive  syg, skattepengene er gået til noget andet.

Cancerpatienter kommer att få vänta längre på strålbehandling. De svårast sjuka kommer inte att få livsuppehållande vård. Det är några konsekvenser som de hårda besparingarna kan få, enligt tunga chefer på Universitetssjukhuset i Lund. Chefsläkare: Sparkraven hotar patientsäkerheten

Svenska hotbilder

Ryssen – dansken – ryssen – tysken – ryssen -vädret

IMMIGRATION: 25.000 SEA ARRIVALS IN 2008, UP 107%

With its 25 thousand arrivals or attempted illegal crossings, between January and September, Italy takes first place in Europés league of illegal immigration by sea. On its coasts, especially at Lampedusa, there was a 107% increase in arrivals compared to the same period in 2007. Ansamed

Tusinder kommer illegalt ind i Danmark

DR1’s undersøgende dokumentarserie tester, hvordan illegale flygtninge kommer til Danmark. Nu bliver det dokumenteret, hvordan danske pas spiller en rolle i organiseret menneskesmugling. Med falsk identitet og skjult kamera infiltrerer DR en gruppe menneskesmuglere i Athen – et af Europas vigtigste knudepunkter, når det gælder menneskesmugling. ’DRs dokumentarserie Testen’ viser, hvordan menneskesmuglerne skaffer passene, forfalsker dem og sælger dem videre til de illegale flygtninge, som en del af en samlet “pakke” med rejsepapirer, instruktion og transport.De danske pas er særligt eftertragtede blandt menneskesmuglerne. Derfor går der en lige linje fra Københavns gader til blandt andet Athen, Dubai og Bagdad. Én af de menneskesmuglere, som Testen er i kontakt med, fortæller åbent, hvordan hun skaffer de danske pas:

– Jeg behøver bare at tage til København og hente dem… Jeg har folk i København, som plejer at købe dem for mig, siger hun.

DR Menneskesmuglerne, kan ses online, min. 30:00. Man kunne  begynde at indkræve det beløb for et nyt pas, som folk der “mister”deres pas, tjener på at sælge dem. Og så må man nok indse, at hvis den 3 verden mangler lebensraum og udholdelige  levevilkår, er der grundlæggende kun delvist noget, der kan forhindre den i at slå sig ned, hvor den vil. Det kan være det vil glæde Morten Østergaard, men det er ikke særlig tænkeligt, hans efterkommere vil takke ham.

Halløj i Holland: “Konfliktfase” for “integrationen”

Det ene øjeblik sender man talstærkt politi til at arrestere en subversiv tegner – efter at man ikke havde kunnet statuere et eksempel ved at retsforfølge den ligeledes subversive – men folkevalgte – Geert Wilders. Nu trykkes der så på panikknappen fordi en statsstøttet (…. den hollandske stat!) site ved navn Marokko.nl bliver brugt til at udsprede hate speech mod vantro. Dette går med andre ord op for dem i slutningen af anno 2008. Man er ikke imponeret. For lidt, for sent. Må vi få den nødvendige nedsmeltning af et europæisk land, så virkeligheden kan komme frem i lyset, én gang for alle. Via Gates of Vienna (LFPC):

THE HAGUE, 06/12/08 – Integration Minister Eberhard van der Laan has made it clear in a Lower House debate that he intends to pursue a different course from his ousted predecessor Ella Vogelaar. The new minister said integration is in “a phase of conflict”. And he plans to stop the subsidy to the Marokko.nl website. […]

Van der Laan indicated in the debate he was “shocked” by the Marokko.nl website. The site is subsidised by the government, but the minister wants to stop this. “I do not want to make any contribution to a site where such inflammatory texts appear.”

Van der Laan was referring to texts such as “May Allah reward these heroes with paradise.” This appeared on Marokko.nl following the recent attacks in Mumbai. Earlier, similar texts appeared after two Dutch soldiers were killed by the Taliban in Afghanistan.

Marokko Media, publisher of the much-visited Marokko.nl, received a 138,000 euro subsidy from the government’s Encouragement Fund for the Press for the site. The Party for Freedom (PVV) earlier unsuccessfully asked Vogelaar and Media Minister Ronald Plasterk (also PvdA) to close the subsidy tap for the “hate site”.’ […] New Integration Minister Prepared to Enter “Phase of Conflict”

Gak til italienerne og bliv viis

Et tilbud de ikke kan afslå. Det er kun den ekstreme polarisering af spørgsmålet om fredens religion der gør dette forslag ‘kontroversielt’. Heller ikke jubel-apologeterne ville under mere harmoniske tilstande anse det for en selvfølge at herrefolksideologier kunne opslå fæstninger på modstandernes territorium. Er vi derhenne hvor det er ‘kontroversielt’ at kere sig om landets indre sikkerhed? Øh ja, det er vi. Via Gates of Vienna (LFPC):

(AGI) – Rome, Dec. 3 – “We ask for an unlimited moratorium on the construction of new mosques and presumed cultural centres until parliament approves a law which regulates the building of places of worship that have not signed understandings with the state. We will present a relative motion in parliament. There is already a bill to regulate the building of these places of worship which we have asked to be put on the agenda”, declared the President of the Deputies from the Lega Nord, Roberto Cota after the arrest of two Moroccans for terrorist activities who attended the Islamic cultural centre in Macherio. TERRORISM: COTA, IMMEDIATE MORATORIUM ON BUILDING MOSQUES

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

EU skyder dansk udlændinge aftale ned, hvilket er at læse i dagens B.T. af 8. december 2008.
“Regeringen kan se frem til et nederlag af de helt store,
når Europa-kommisionen på onsdag (d.10.dec.) offentliggør sin længe
ventede rapport om det såkaldte opholdsdirektiv”.
Helle Ib fryder sig. Regeringen har tabt kampen om at få ændret opholdsdirektivet. Den ændrede aftale med DF af 22.sep. er blevet til ingenting. Men jeg takker min Gud for, at udlændingeloven af 2002 fungerede til 2008. Nu kan Danmark få svenske tilstande.
Hvis jeg havde været kvindemenneske havde jeg tudbrølet.

Johansen
Johansen
13 years ago

Det er nogle rystende udtalelser, som nogle af de tilvandrede i Sverige kommer med. Svenskernes svaghed virker som motivation for de kriminelle indvandreres “krig” og feje røverier. Stor cadeau til Petra Åkesson for at have blotlagt disse holdninger hos de kriminelle unge indvandrere. Det kunne have været interessant at få svar på, hvem disse udlændinge er. Hvilke lande kommer de fra? Man kunne inderligt håbe på, at de (u)ansvarlige svenske politikere snart ville vågne op af Tornerosesøvnen. Nedbrydningen af det svenske samfund er i fuldt sving og kun et fåtal synes at reagere rationelt på dette. Der må sættes en… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Ha, ha det er ellers noget af en reklamefilm.
Fra en plastikkirurgisk vinkel kan man konstatere, at der ikke er tale om ærlige bryster 🙂 Fænomenet er bedre kendt under synonymet tallerkenbryster. Underekstremiteterne er noget pænere.

Reklamefilmen glider nok ikke så let ned hos “Etiske Råd Mot Könsdiskriminerende Reklam”. De kan sikkert bedre sluge nogle salamiskiver med påsmurt islamisering.

Pegi
Pegi
13 years ago

SIAD holder julefrokost i IKEA (Århus?) på lørdag: “Julefrokosten er tilbage i Ikea! – ihvertfald hvis det står til SIAD. SIAD har tænkt sig at råde bod på syv års fornægtelse af julen i den svenske møbelgigant Ikea ved at fejre julefrokost i varehuset. Selvfølgelig vil det blive ekstra sjovt og festligt nu hvor vi har 7 år at følge op på. Vi vil medbringe knasende sprød flæskesteg og rødkål og snaps og hele herligheden vil blive uddelt til ansatte og kunder. Vi vil naturligvis dukke op i nissekostume, nissehue og nissenæser og humøret vil være helt i top. Måske… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Har kopieret pdf Vi_krigar mot svenskarne-unge ranare om hur och varför de begår brott-Petra-Åkesson-i Adobe Acrobat Document
1.422KB, som anbefalet i indlægget.
Den er nu på lokal disk (c:), indtil jeg kan finde ud af at flytte
i en mappe under dokumenter.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x