9
dec
Seneste opdatering: 10/12-08 kl. 1004
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kontroversiel” allerede for et år siden, smidt ud af Arbejderpartiet og  overfaldet på  gaden – GoV:

Ehsan Jami (født 20. april, 1985 i Mashhad, Iran) er en hollandsk-iransk politiker. I 2007 var han medstifter af organisationen Centralrådet for eksmuslimer, 

 In 2007, Jami set up a Central Committee for Ex-Muslims, to make apostasy discussible. In 2008, the committee was discontinued, because according to Jami nobody dared to apply to it. Jami was attacked by two Muslims on the street in September 2007. Despite this, he was booted out by Labour (PvdA), for which party he was a council member, for his “harsh tone” on Islam.

Dutch politician presents another Islam film:

‘An Interview with Muhammed’ is less confrontational than its predecessors. The 15-minute film shows Mr Jami interviewing the prophet Muhammed, played by an actor wearing a Bedouin headdress, his face covered by a paper mask. The two discuss various aspects of Muhammed’s life. By way of a relaxed, contemporary news interview, the film creates a more modern, free-thinking version of the Muslim prophet. Ehsan Jami says he made the film to spark a debate within Islam itself.

“Muslims should interpret the deeds of Muhammed differently, that’s what I hope, that’s what I try to do. The realisation has to come with their conscience, with a reformation.”

Terrorist Threat to Netherlands Greater than EverDutch minister:muslim countries must prevent anti-Dutch violence‘Foreign Minister Refuses to be in Talk-Show with Ehsan Jami’, Jami overfaldet af muslimer, video 2007

Systematisk kvindemishandling
Andelen af  københavnske indvandrerkvinder i den tæskemodne alder, må skønnes at være et sted under 10 % af befolkningen. Deres overrepræsentation i Dannerhuset er så kolossal, at min lommeregner  står af:

70% af de kvinder, der søger beskyttelse i krisecentet ‘Dannerhuset’ i København, har såkaldt ‘anden etnisk baggrund’, primært arabisk, og nu har medarbejdere som led i ‘Det Arabiske initiativ’ været i Marokko for at finde ud af, hvordan græsrodsorganisationer dér hjælper voldsramte kvinder og børn. Tidligere på året havde Dannerhuset besøg af to kvinder fra et krisecenter i Saudi-Arabien, og aktuelt et 6 kvinder fra Marokko i København, hvor de med Dannerhuset som base besøger politiet, Center for Voldtægsofre på Rigshospitalet og desuden møder pædagoger, der støtter børn på krisecentre.
De 6 marokkanske kvinder har forskellige modersmål – arabisk, berbisk og fransk – de fortæller under et møde med Kristeligt Dagblad, at vold mod kvinder er ulovligt i Marokko, men socialt acceptabelt og meget udbredt.

Marokkanske kvinder på besøg i krisecenter . For fire år siden, viste en undersøgelse at 50 % (!) af de tyrkiske kvinder, var udsat for vold.

“Islam-speak” – når frihed er slaveri

Og de vantros uvidenhed er islams styrke. Måske en parleur i ‘islam-speak’ ikke er påkrævet for os der skriver og læser her, og mon ikke langt flere end de der er bevidste om det har gennemskuet koderne? Vi ved efterhånden allesammen at ‘respekt’ betyder to ting alt efter om det bunder i frygt eller det er noget man har gjort sig fortjent til. Vi fornemmer at den ‘fred’ som islam skulle indvarsle mest af alt ligner gravens fred. Og man finder hurtigt ud af at den ‘beskyttede’ status de vantro har under islam er af ren mafiøs art: Betal kopskatten jizya, ‘or else’. Der er flere gloser i den fulde artikel, her kun nogle eksempler (LFPC).

[…] In order to understand what Muslims mean when they use a certain word, we must remember that in their minds and cultures, certain words do not mean anything like the accepted meaning we have for them in the West.

For Muslims, the meaning of any word is very closely related to the traditional meaning of that word in the Koran and their other holy texts. Unlike most of us with the Bible, for a Muslim the Koran is not just a prayer book, it is the complete guide to his life, and the absolute guiding principle for the world, and all who reside in it, religious and political.

Because of this, we in the West are often dumbfounded by their words vs. their actions, because for us the words mean one thing, and for them they mean something entirely different. They are thus able to manipulate the uneducated listener into believing they agree, when in fact for the most part, they do not agree.

Peace: – The state of cessation of all resistance to Islam. Peace only exists when Islam rules politically and religiously, and all Islamic principles are established as the law of the land.

Freedom: – Freedom exists when Islam and its principles attain complete dominance and constitute the entirety of religious belief and political rule.

Justice: – The state when Sharia law is the law of the land, and all judicial decisions are based on it and it alone. Justice exists when non-Muslims have no standing before a court, and when the testimony of two Muslim women is equal to that of one Muslim man. […]

Tolerance: – The state when non-Muslims are properly subdued and subservient to Muslim rule, agree to their second-class Dhimmi status, and duly pay the Jizya to their Muslim overlords.

Truth: – Truth is the accepted Islamic version of events, as laid out in the Koran and the Sunna. Anything beyond that is merely hearsay, and in many cases blasphemy. (see Lies). […]

Oppression: – The rule of a state by non-Islamic law; actions of resistance to implementation of Islamic law and Muslim rule. […]

Lies: – The act of hiding the truth, permissible by Islamic law for a Muslim when in fear for his safety or when it advances the cause of Islam.[…]  Islam-Speak

Udvikling eller afvikling ?

BRÅ.se – klik grafik, bemærk den stejle stigning på voldtægt fra 2001 til idag. Mere end en fordobling. Man  hører det repeteret at Lagändring viktig förklaring till ökning i våldtäktsstatistiken. Det er meget muligt,  det er måske den der ses omkring 2005. Men kurven var stigende inden og er  stigende siden lovændringen. Seneste fald var fra  1993-95.

Som Ayatollah Khomeini sagde, “there’s no fun in Islam”

Journalisten Sean Langan var fange hos Taliban, og dette gav anledning til visse kultursammenstød. Talibanerne og deslige hader os som bekendt fordi vi er, omend lige præcis hvad vi er kan de godt have nogle temmeligt uklare begreber om. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] Questioning him about Western decadence, a clueless Taliban asked if “your women can marry animals – even small ones.” Langan by then had lost two teeth and 40 pounds, but his sense of humor suddenly returned.

“I don’t think that is true, but why do you?” he asked. The goon had seen a picture of a yellow-haired woman “kissing a frog” in her hand with a crown – the “Frog Prince” of fairy tales […] Journalist Sean Langan tells of life in terror camp, escape from Taliban

Operation “grimme frisurer væk fra gaden” iværksat

Efter et stort antal henvendelser fra befolkningen har justitsministeren i samråd med politiets ledelse endeligt besluttet at skride ind mod en af multikulturens værste konsekvenser: Grimme etageklip. Eid-spektaklet indvarslede de nye tider (LFPC).

Også i England blev der fejret “julefrokost for muslimer”, som Berlingske kalder det. Lidt mere avanceret dér.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nu er det kommet for en dag at man til det hjemlige publikum formulerede sig noget anderledes om Ehsan Jamis Muhammedfilm, end man gjorde til det internationale – primært muslimske – publikum. Vi havde nogle vistnok […]

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago
Magga
Magga
13 years ago

Paradise Lost. (1667) Om trykkefrihed og frihed i det hele taget. Først vil jeg komme med en taknemmelig kommentar til de danske teologer, der på fornem vis deltager i indvandrerdebatten. Jeg håber, at I ved, at I et temmelig enestående i Skandinavien, og at det er en stor støtte, når I redegør for forskelle mellem islam og kristendom. Jeg er aldrig stødt på hverken svenske eller norske teologer, der kæmper for den sag, som det for mig at se burde være indlysende, at de skulle kæmpe for. Det er muligt at de findes, måske maskerede, men de er vanskelige at… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Ja, det kan ikke komme som nogen overraskelse, at de har deres egen lov i de brittiske madrassaer. Der er jo som bekendt shariadomstole i Storbrittanien nu.
Nedlæg koranskolerne i Storbrittanien. Ønsker man at gå på sådan en “terrorudklækningsanstalt”, så har man sit frie valg til at emigrere til Pakistan.

JensH
JensH
13 years ago

Helge D-H

“Europakommissionen giver dødsstødet til Danmarks nationale udlændingelov af 2002 idag. Det er da vel i dag ?”

Ja, det var idag. EU’s justitskommissær vil ikke ændre det omstridte opholdsdirektiv, tværtimod, han indledte sit pressemøde med at råbe: “Længe leve direktivet”

http://www.berlingske.dk/article/20081210/politik/812100379/

Janne
Janne
13 years ago

“Der findes knap 1600 koranskoler i Storbritannien”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/307233:Udland–Boern-mishandles-i-britiske-koranskoler

“Ann Cryer, der er medlem af det britiske parlament, vil gerne have mere kontrol med koranskolerne.

– Jeg mener, vi skal have et grundigt eftersyn af, hvordan skolerne bliver drevet. Det virker, som om de har deres egen lov, siger hun.”

Det virker som om de har deres egen lov?

Janne
Janne
13 years ago

En aktuel kommentar til religiøse fanatikeres hærgen.

Goya: “Fornuftens søvn skaber monstre.”

h t t p://www.artchive.com/artchive/g/goya/goya_sleep_of_reason.jpg

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Europakommissionen giver dødsstødet til Danmarks nationale
udlændingelov af 2002 idag. Det er da vel i dag ?
Aftalen med DF om at begrænse skadevirkningerne, som følge af
Metock-dommen bliver gjort til ingenting.
Det bliver en bedrøvelig dag for DF og mig, -og andre dansksindede.
Skal alting bare være som efter åbningen af Pandoras æske,
at man kun har håbet tilbage ?

Johansen
Johansen
13 years ago

Som Ayatollah Khomeini sagde, “there’s no fun in Islam” Det er vel nok det eneste udsagn, som jeg er enig med Khomeini i. Hans formørkede mullahstyre implementerede mørkets ideologi i enhver afkrog af det gamle persiske rige. Slut med frihed til individet. Velkommen til åndsformørkelsen. De sidste par uger har jeg haft samtaler med en iransk mand, som flygtede fra dette rædselsregime. Det er hårrejsende beskrivelser fra omkalfatringen til den islamiske formørkelse. Han siger bl. a. at iranerne lever et dobbeltliv. Når de kommer inden for hjemmets fire vægge, så leves livet helt frigjort. Udenfor i det offentlige rum hærger… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Boykot mælk fra Hirtshls Andelsmejeri.

“Lille mejeri vil sluges af Arla”

h t t p://politiken.dk/erhverv/article610478.ece

Danskeren
Danskeren
13 years ago

Vi er så vant til at muslimer taler med to tunger, at ingen efterhånden tager deres udsagn alvorligt. Det skal vi måske være lidt mere påpasselige med. Det er ikke altid de lyver, men de har en tankegang og (mangel på) moral som vi ikke har nogen mulighed for at forstå. Når de plæderer for trosfrihed så forstås hermed Islam. Alle andre trossamfund er haram. Her lyver de ikke – de bruger blot ganske andre termer, og netog det gør dem så skræmmende. Du kan ikke indgå i dialog med en muslim, Hvor han ikke ligefrem lyver, så taler han… Read more »

Santor
Santor
13 years ago

Ja, Det gælder om at være ufattelig præcis og vedholdende. Som regel ender det med at man bliver banned eller slettet eller hvis diskussionen foregår på en blog de ikke kan kontrollere, begynder de at svine ens forfædre til.

Jeg nyder altid at snakke med muslimer 😉

Ps. I øvrigt har jeg læst på TV2 bloggen at ateistisk selskab skal til debat ( eller sådan noget ) i moskeen på Dortheavej.

LFPC
13 years ago

Ja, god pointe. Vi har jo i den slags direkte spørgsmål et fantastisk værktøj til demaskering af løgnene og taqiyya’en. Problemet er bare, at muligheden for at stille dem med et lydhørt publikum næsten aldrig indfinder sig. Ingen journalister kunne få den oplagte idé at stille konfrontatoriske spørgsmål. I netdebatter er det alt for let for modparten at glide eller stikke af. Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet at dette ikke var tilfældet. De bedste muligheder er måske i offentlige debatter, hvis man er typen der er fræk og pågående nok. Der var en interessant post på Jihad Watch,… Read more »

Santor
Santor
13 years ago

Ang. islam-speech.

Et ord jeg syntes mangler er “Uskyldig eller uskyldige” det bruges ofte af muslimer når de “tager” afstand fra terrorhandlinger. Derfor spørger jeg altid hvordan de definere “uskyld”. Ligegyldigt hvilken forklaring man får af en muslim er koranens definition helt klar, kun muslimer er uskyldige.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x