14
dec
Seneste opdatering: 14/12-08 kl. 1424
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Stanford University, min 30:50 via Europenews (også video her i fem dele)

Hvem er det egentlig der går op i hudfarve?

Stråmanden om islamkritikeres angivelige modvilje mod “brune” mennesker (De ved, folk som Abdul Wahid Pedersen og Yvonne Ridley) vil blive trukket frem herfra og til dommedag. Faktum er jo bare, at dette overfladiske træk ikke bruges som et pseudoargument af vores side. Måske på sites for fodboldbøller og neanderthalere, men det kræver mere end almindelig frækhed at associere ‘os’ med dem. Den frastødende kendgerning er såmænd, at vores modstandere er fikseret dels på at sværte os med racismekortet, dels selv helt skamløst bruger ‘hvidhed’ i en nedsættende betydning. To eksempler fra de seneste dage. Loonien Rikke Andreassen er en gammel kending, og Institut for Menneskerettigheder citerede vi forleden (LFPC):

[…] “Hur ser debatten om slöjan ut?
– I alla länder har man väldigt många aktörer som är bekymrade över slöjan. Men det är mest vita, medelålders män som aldrig tidigare bekymrat sig om feminismen. Men när det kommer till muslimska kvinnors slöja bryr de sig plötsligt jättemycket. […] Att sova med fienden

[…] Også skuespiller og debattør Hassan Preisler ser frem til konferencen. Han vil bruge lejligheden til at fokusere på, at der er for meget “hvidhed” i den danske kulturverden:

– Rigtig mange brune danskere føler sig simpelthen ekskluderet. Det kender jeg fx fra film og teaterbranchen og fra min egen erfaring. Man gider ikke kun tilbydes roller som kriminel eller belastet indvandrer, bare fordi ens hud er brun og ikke hvid. Det har alvorlige konsekvenser for de ekskluderede. Og for samfundet, fordi vores danske idealer om lighed skæmmes. Og det har selvfølgelig alvorlige konsekvenser for kulturlivet, fordi det i sit udtryk bliver tørt og utidssvarende, siger Hassan Preisler. IMR: MANGFOLDIGHEDEN MANGLER I DANSK KULTURLIV

Selvvalgt apartheid i Australien

Denne historie skal nok give anledning til international fordømmelse af Australien og føre til krav om sanktioner: En gruppe hvide australiere har nemlig planer om at opføre et ‘whites only’ gated community i Riverdale, angiveligt i frustration over muslimske naboers “eksotiske” madlugte, og fordi “det er nemmere for etniske grupper at omgås andre i gruppen”. Læg dertil at man hylder det sydafrikanske apartheidstyre som “velfungerende”, og der er vist lagt i kakkelovnen for dette i forvejen varme land. Men denne version er selvfølgelig min behagelige spøg. Som man ser forholder det sig lige omvendt; den vil ikke give genlyd andre steder end i vores blogverden; og den vil ikke rokke en millimeter ved antagelserne om at det er ‘os’ der ‘ikke er gode nok til at integrere’. Via Dhimmi Watch (LFPC):

The Islamic community plans to build a Muslim-only housing development and recreation centre as part of a $10 million complex in Rivervale. Islamic Council of WA spokesman Rahim Ghauri said the group had an architect-designed concept plan for a six-storey housing development, an underground carpark and a hall for weddings, conferences and religious and recreational activities.

Mr Ghauri rejected claims the housing would further isolate sectors of the Muslim community from mainstream society, claiming the venue would be used to teach Islamic youth how to become good Australian citizens. And the council’s religious adviser, Abdul Jalil Ahmad, said it was useful for different religious or ethnic groups to have separate residential enclaves so their customs and exotic cooking smells did not offend neighbours.

“It’s ideal for any ethnic group because you can deal with each other in an easier way,” Mr Ahmad said. “In South Africa, because of apartheid, all different communities were set up and it worked well. It kept people separate. We can be together in terms of our contribution to the wider community.”

Mr Jalil, who once tried to set up a sharia court in WA to settle disputes in the Muslim community through an incorporated body, plans to live in the 20-unit complex on the community’s 1280sqm Malvern Street block.

Mr Rahim said it would provide affordable housing for Muslims and be first-stop accommodation for Islamic students and newcomers to help integrate them into society. […]  Muslims plan $10m enclave (foto Hodja)

hodja-2

Arabverdenen: Eksportør af terrorisme og undertrykkelse

Tilbagegang  over  hele linjen:

Grave Deterioration of Human Rights while Reform Faces a Dead End
Advocates of reform and respect for human right are the primary targets of repression
Liberators have become executioners and  “weapons of resistance” increasingly used against innocent civilians
Rising religious extremism after ruling regimes ally with Salafis
Islamists no longer central target of repression
Arab governments turn the UN and Arab League into platforms for exporting repression
The Arab League supports war criminals, anti-democratic coups, and restrictions on freedom of expression

Pressemeddelelse Cairo Institute for Human Rights Studies,   rapport 59 sider, pdf

Mosképlats i Göteborg skändad igen

Antagelig fredeligt sammenlignet med hvad der prædikes i andre saudisk financierede moskéer i Europa. Her er 44 mio. saudiske kroner investeret i Gøteborgs fremtid:

Mosképlatsen vid Ramberget i Göteborg har skändats igen. Någon har slängt flera delar av grishuvuden på tomten. Mohammad El-Alti, styrelseledamot i stiftelsen för moskébygget, tror att detta bara är början.
–Vad kommer att hända när moskén är färdig, undrar han.  Det var 23-årige Emil Janitzek som upptäckte grisdelarna på tomten när han var på väg till skolan.

–Jag gick förbi platsen vid halv tio på morgonen och såg att det var delade grishuvuden som var utspridda över hela tomten. Jag tror att det var fyra eller fem stycken, säger han till SvD.se. Emil Janitzek säger att det även låg en hög med grisdelar på området.  SVD

Liza Marklunds  “indvandrerjul”

Solkysten er bekvemt perspektiv at betragte fjernkoloniseringen af Sverige fra, særlig i  den igangværende  lavkonjunktur med tusinder af fyrede  hver uge.  Sådan kunne de mere yderligtgående og velpolstrede debatforplumrere skrive  i Danmark for ti år siden. Idag er der vist kun Rifbjerg  og enkelte  andre Politiken skribenter tilbage:

Jag går upp mot golfklubben under palmer och eukalyptusträd. Det är kallt i dag, bara nio, tio grader. Frampå dagen lär temperaturen stiga uppåt femton, sexton, men ännu ligger morgonkylan som en disig hinna över landskapet.  Jag stiger in i kafeterian och drabbas omedelbart av servitrisens hårda och ogillande blick. Inser att jag är först.
– Ni var väldigt högljudda i fjol, snäser servitrisen, men hon kastar inte ut mig.
Någon minut senare börjar de andra dyka upp, de svenska mammorna som har sina barn på samma internationella skola som jag i södra Spanien. Liza Marklund: Min invandrar-jul

Forslumning af pænt kvarter i Indien

I forbindelse med historien oven for, blev jeg opmærksom på denne kommentar fra inderen Arjun Sevak, som faste læsere af Jihad Watch vil nikke genkendende til. Den er fra sidste år, men tendenserne den beskriver fortjener opmærksomhed som perspektivering af dels påstanden om at ‘vi’ holder en vis gruppe ude fra samfundet og ‘ikke har været gode nok til at integrere de nye danskere’, dels af denne forslumningshistorie som et fænomen der går på tværs af kulturer – her altså oplevet af hinduer i Indien (LFPC).

I grew up in a middle class neighbourhood. It was a beautiful place with 2 parks for the kids and trees lining the roads. The housing society of the area had made around 150 homes there around 50 years back. We bought that house when I was a kid. Just across the road, the government gave a bit of land for a mosque. The area surrounding the mosque was open and everything seemed to be all right. Then the mosque speakers went up. The mullah of the mosque used to give the azan 5 times a day but it was not very loud and did not reach our homes. Slowly, muslims started encroaching on the empty area around the mosque. They started with small shacks and gradually built up. About 3 years ago, some saudi sheikh gave some money to this mosque and they put up a minaret over a hundred feet high. Now the entire area around the mosque is a complex maze of alleys. That area is now a muslim ghetto.

The mosque has high decibel speakers that violate all the noise pollution norms but no infidel dares to complain. The azans are so loud that they reach every home of our society. And time to time, a “scholar from mecca” visits the mosque and gives sermons at the top of his voice. I moved to another location because my mother has a heart condition and the azan and the screaming, hysterical sermons was bad for her blood pressure. It woke everyone up at 5 a.m. everyday and the sermons lasted entire days. I loved that house and I clung to it for some time, hoping that maybe I could move back again. Then I realized that that area is turning islamic and I sold my house. Now people tell me that I was wise to do so, since property prices are coming down in the area. Since we moved a year back, more than 10 families quit the area.

Now we are very far away from that place and I still feel bad about my home, but I know that I did the right thing by moving. The trees around my housing society are slowly disappearing since the muslims gangs come at night and cut them up for firewood. The dogs of that area are dying because the muslims run their cabs over them. One cannot leave anything in the garden since things just disappear at night. They even steal light bulbs from the porches.

Point of this long post is, we don’t force them to live in ghettos, they themselves create their own slums. They don’t like living in housing societies and the mosque is the centre of their existence. They create their ghettos around mosques so that they can answer the azan 5 times a day. And this is how they take over us, bit by bit, house by house, area by area.
Posted by: arjun.sevak [TypeKey Profile Page] at June 29, 2007 11:05 AM Majid Khadduri and George W. Bush

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Japp, Steen det har jag gjort men på min tid (slutet av 70-talet) fanns inte ens islam på kartan. Det fanns säkert ett kapitel om det i läroboken men bara som en religion av flera. Vågar knappt tänka på hur läromedlen i religion ser ut idag 30 år senare. Men gissningsvis skulle man kunna parafrasera Monty Pythons spam-sketch. “Islam, islam, islam, islam, kristendom, islam, islam, islam, Buddha & Krishna, islam, islam, islam, Jesus, islam och islam.” “Men jag skulle vilja läsa om när Moses mottog stentavlorna från Gud på berget.” “Ja men då har vi boken Islam, Moses & Aron,… Read more »

steen
Admin
13 years ago

“Mångkultur som ämne i gymnasiet”……Robin, nu HAR du vel gået i gymnasiet, eller hur ? 🙂

I en annan tråd Pratade vi lite om ämnet “Mångkultur” som jag har haft i gymnasiet, tydligen var detta en stor överraskning för en del här på forumet. Vill ni diskutera kursen eller har frågor om den så ta det i denna tråden istället för den andra tråden.

https://www.flashback.info/showthread.php?t=802218

Fritz
Fritz
13 years ago

Liza Marklund, en sæk der er lige til at lukke op og skide i.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Ja, den där lilla sedelärande berättelsen från Indien skulle lika gärna kunnat vara från vilket land som helst i Dar-al-harb där mohoamedaner valt att slå sig ner. Än så länge har vi visserligen sluppit ylandena från minareterna men det är väl bara en tidsfråga innan kravmaskinerna genomdrivit detta här i skandinavien också. Jag får väl vara glad att jag inte har någon moské i närheten av min bostad.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x