16
dec
Seneste opdatering: 17/12-08 kl. 0008
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

her er hån spot og latterliggørelse for alle pengene. Masser af modificerede serier -og intet er som det skal være.

screenshot003

De græske optøjer, og trådene til Europa og Mellemøsten

Jeg kan dårligt forestille mig ret mange vigtigere artikler end den jeg citerer fra her, men det er nødvendigt at understrege at den præsenteres ‘som beset’. Der trækkes nogle forbindelser og fremsættes alvorlige påstande om undergravende virksomhed begået af europæiske ‘rogue’ elementer i sikkerhedsapparatet, påstande som selvfølgelig kræver behørig dokumentation, uden hvilket artiklen må afvises som blot konspirationsteori. Men som øjenåbner er den uden sidestykke i sin påstand om at autonome grupperinger i Europa kører i tandem med jihadister med det mål at destabilisere Europa, og at den uro vi oplever i denne tid kun er et varsel om endnu værre tilstande.

Som sagt er påstanden om organiserede sammenhænge mellem autonome, jihadister og folk i de europæiske sikkerhedstjenester sensationel, og muligvis uhyrlig. Men det er åbenlyst, at flere forhold vi alle ved selvsyn kan iagttage i medierne kalder på forklaring. F. eks. den passivitet der udvises i forhold til hærgende autonome grupper, fra såvel politisk som fra politiets ledelses side, hvor løsladelser og opgivelse af at sigte anholdte er hverdag. Ungdommeligt medlemsskab af venstreekstremistiske bevægelser betragtes som ren livsstil, og ikke som en belastning i forbindelse med ansættelsesforhold senere i livet. Personligt synes jeg at disse sager stinker, og blot at affeje dem med en henvisning til at journaliststanden nu engang er venstreorienteret er ikke nok. Passiviteten og accepten har også at gøre med hvor alvorligt disse elementer bliver betragtet af politikere og politiledelse. Derfra og til den græske journalists påstande er der selvfølgelig et langt stykke, og det kan kun blive spændende at se om der kommer noget mere håndgribeligt på bordet.

[…] The riots were orchestrated since late summer 2008. There were reports within the Greek police that the riots would commence by the Christmas period at the latest; the location and the justification was not known, but any event could have caused them. This is a copycat case of what happened in France in October 2005.

The culprits in the higher level are Islamic networks in the Middle East, hand-in-hand with corrupted Western officials that are selling their services for the highest bidder.

The purpose is to destabilize Greece, since it is the “Weakest link” of the Eurozone countries. The ultimate goal is the creation of a European space suitable for expansion of the Middle Eastern networks. For the moment the latter use a variety of techniques to bolster their aims […]

There is a great issue nowadays with the existence of more than obvious links between renegade intelligence officers of Western origin with anarchist-radical movements in order to destabilize European countries. […]

The new American Administration should really understand that it has been used for a number of years by Riyad (and others) that has already managed to throw American forces into the Iraqi and Afgani battlefields were the new 21st century Mujahedeen forces are being molded. They will be used against Europe in a few years in a play that surpasses the ability of the Western capitals to deal with this kind of war. […]

Rioting by “Radical youth” will become an everyday reality in the Continent in the coming years and the security forces should look further than their nose when assessing a situation. […] Once more, it has to be stressed that rogue elements of Western security forces protect them and they have to be dealt with as soon as possible [mine fremhævelser, samt enkelte stave- og slåfejl rettet, LFPC] Riots in Greece: The undercover news

Artiklens forfatter Ioannis Michaletos har til en polsk avis givet et højst interessant interview hvor analysen ovenfor uddybes: Interview: Riots in Greece. Jeg savner stadig afklaring mht. spørgsmålet om hvilke motiver de angiveligt involverede efterretningsofficerer skulle handle ud fra. Er der virkelig folk her der sympatiserer med autonome og/eller jihadister, eller bliver disse brugt som ‘patsies’, på samme måde som Gladio-samarbejdet efter 2. verdenskrig, der oprindeligt skulle organisere et sovende netværk af modstand til brug ved evt. sovjetisk invasion af Europa, men som muterede til et redskab for bl. a. belgiske og italienske fascister, med det mål netop at destabilisere demokratierne her? Eller taler journalisten primært om løsgående elementer i mellemøstlige efterretningstjenester? Et virkelig interessant og vigtigt emneområde, så forvent ikke at se det behandlet i mainstreammedierne herhjemme (LFPC).

Grækenland er fortrængt af andet i danske medier, men det betyder ikke at det hele er  overstået, højest at Stein Bagger er landet og der var jordskælv i morges: Greece: Youths attack Athens police building   ,   Greek protesters occupy state TV, interrupt news  (tirsdag kl 15)  (Steen)

A man seen near a police van damaged during a firebomb attack by masked youths on the riot police headquarters, in Athens, Tuesday, Dec. 16, 2008. Police say some 30 youths hurled stones and petrol bombs at the building, damaging eight vehicles. No injuries were reported. As violence flared up again in Greece after two days of quiet, youths also clashed with police outside a court in the northern port city of Thessaloniki. (AP Photo/Petros Giannakouris)

GREECE RIOTS

2008_12_16t083255_450x291_us_greece_unrest

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
13 years ago

Naser Khaders ven Fathi rejser rundt på danskernes regning i Mellemøsten og sender af og til læserbreve, der er hvidglødende af had. Han er Hamas og Hitzbollah sympatisør og tager sig ikke af, at der er tale om terrororganisationer. Hvorfor skulle han da også gøre det, når pengene kommer så nemt til ham, og alle øjensynligt er ligeglade med, hvad han laver og blot stikker ham pengene? Hvorfor gør de egentlig det? Er Danmark også blevet Hamas og Hitzbollah sympatisør? http://ms.smartlog.dk/_Fathi_El-Abed_-_demokratisk_muslim-post63125 Hvor Khader rejser rundt, ved vi ikke, kun at han hele tiden er på farten og ikke passer sit… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@Fine Line -Nemli! Kan du huske under Muhammed-krisen, at der i de Palæstinensiske områder var razzia, eller klapjagt efter danskere i området ? Kun tilfældigheder gjorde, at danskere som opholdt sig i de Palæstinensiske selvstyreområder slap ud, da Palæstinenserne var efter danskere. Gidseltagning af danskere ville have kompliceret situationen på Christiansborg. Denne februar 2006 vil jeg aldrig glemme. At muslimsk had var kastet på Danmark, på linje med U.S.A., Israel og U.K. . Jeg håber der i februar 2009 skrives mange kommentarer med relation til Muhammed-krisen. For det med at flere udenlandske fulgte efter med Muhammed-illustrationer, som f.eks. Charlie Hebdo… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Palæstinenserne har i en ny undersøgelse også vist sig at være de mest kriminelle.

Og de var vel også for en stor dels vedkommende indblandet i had-kampagnerne mod Danmark i kølvandet på Muhammed-tegningerne?

Det burde undersøges og efterprøves, hvor udlændinges loyalitet ligger, da en stat kan ikke rumme et uendeligt antal af individer, der ikke er loyale overfor staten.

Magga
Magga
13 years ago

“Blekingegadebanden stjal rampelyset, men var ikke ene om at have kontakt til palæstinensiske TERRORGRUPPER i 1980erne. Fra Danmark planlagde Yassir Arafats elitekorps »Force 17« attentater i København, Oslo og Tel Aviv, og Af Bent Blüdnikow og Kasper Krogh og Morten Frich Sidst opdateret Lørdag den 15. marts 2008, 20:40 Alarmen kom direkte fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og tikkede ind hos lufthavnspolitiet i Kastrup midt på eftermiddagen 5. april 1989: En gruppe på 12 terrorister, angiveligt af palæstinensisk ophav, var på vej fra Damaskus til København for at udføre en flykapring i et af de skandinaviske lande. Samme alarm gik ud… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Politiets Efterretningsvæsen er i søgelyset, ingen tvivl om det. Hvorfor afstod man i sin tid fra at blande sig i Blekingebandens palæstinensiske forbindelser, da muligheden forelå? Og hvad er det med ham Bonnichsen, tidligere PET-chef, der har så umådelig svært ved at tie stille? Som om det ikke var rigeligt med en af slagsen, har en anden pensioneret PET-chef meldt sig på banen, og først tænkte jeg, at nu blev det rigtigt pinligt med endnu et sludrechatol, men jeg har ændret mening. Så velkommen til et indlæg, der bygger på udtalelser fra juristen Ole Stig Andersen, der var chef for… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Gud fri os vel, Vivi Andersen. Det var aldrig faldet mig ind, at imamerne får betaling pr. styk, men det er fordi jeg ikke har den rette tæppehandlertankegang. “Følg Pengene”, det er tit den vej, man skal gå. Så her er en gåde, som alle kan deltage i at løse. Hvor mange kyllinger slagtes der i Danmark om året? Hvormange er halal? Hvor meget betales der pr. kylling for halallingen? Hvem får pengene, hvilke moskeer, og hvilke islamiske trosretninger? Hvilket tal fremkommer, når vi ganger antal med stk. pris? Hvad bruges pengene til? Bruges de i Danmark eller sendes de… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Magga 5:57

På sæt og vis betaler danskerne allerede en form for Jizya idet hver eneste slagtet kylling betyder en afgift til den hjemlige islam.

Om det er imamen, der udfører bønnen over kyllingerne, der får pengene eller den moskee han er tilhørende aner jeg ikke.

Magga
Magga
13 years ago

Jeg ved ikke, om det giver nogen mening at skelne mellem socialisme og den såkaldte islamisme i en sammenhæng, hvor det alt overvejende handler om territorium og magt til at få det. PFLP skal jo betragtes som en af flere organisationer under PLO-paraplyen, hvor også al-Fatah findes, og dermed er vi hos Yasir Arafat. Forleden aften sad jeg og nærlæste noget af Helle Merete Brix’ “Mod Mørket” og blev da opmærksom på, at hverken PLO, al-Fatah eller Arafat forekommer i index, derimod meget om Hamas og også om Naser, Hizbollah og Hitzb-ut-Tarir og jo især om den største muslimske organisation… Read more »

Balder
13 years ago

Jeg kan godt lide den måde Ioannis Michaletos sluter sin artikel på:

“Once more, it has to be stressed that rogue elements of Western security forces protect them and they have to be dealt with as soon as possible.”

Jeg tror nok at mange af os har nogle stykker i tankerne. Som grundregel kunne man vel anholde alle der går med EU sokker, og underkaste dem nogle grundige forhør!

steen
Admin
13 years ago

@Fine Line: “I 90′erne var der på Nørrebro samarbejde mellem unge udlændinge og autonome. Om udlændingene dengang var islamisk bevidste er måske tvivlsom.” Jeg så på nært hold de to seneste optøjer på Nørrebro. Jeg er ikke i tvivl om at Nørrebro er i en glidende bevægelse hvad angår vold: autnome > indvandrere. Ved de seneste optøjer,fik autonome tæsk af indvandrere, fordi de autonome ikke ville gå med på de andres volds-ønsker. Om ti år er er optøjer som det om Ungdomshuset utænkelige, tør jeg godt spå. De vil ha en hel anden karakter. Det kan være jeg tager fejl,… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Vi ved jo, at der allerede er forbindelse mellem vores “de unge” og muslimmer, og at de ved flere offentlige lejligheder har trukket i samme retning. Men hvor meget, der skal lægges i dette, ved vi ikke, og måske ved de det heller ikke selv. Voldsromantik er åbenbart det væsentligste for “de unge”. Vi ved også, at Banditos i modsætning til HA’erne kan arbejde sammen med muslimske bander. Kunne også have lyst til at nævne, at jeg fx finder saudiernes nteresse for moskebyggeri ekstra påfaldende, når det gælder det tyndtbefolkede nordlige Skandinvavien, hvor de har været meget generøse. Dette kan… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

“Men som øjenåbner er den uden sidestykke i sin påstand om at autonome grupperinger i Europa kører i tandem med jihadister med det mål at destabilisere Europa, og at den uro vi oplever i denne tid kun er et varsel om endnu værre tilstande.”

I 90’erne var der på Nørrebro samarbejde mellem unge udlændinge og autonome. Om udlændingene dengang var islamisk bevidste er måske tvivlsomt.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x