17
dec
Seneste opdatering: 17/12-08 kl. 1539
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

seasonsgreetings

Kurt Westergaard, the creator of the most notorious cartoon of Muhammad, the one with the bomb in his turban that can be found in the sidebar at left, has drawn this Christmas card for The Free Press Society. It says: “(Self)censorship only makes the truth more convincing.” Robert Spencer

Om selskabet og sygeplejersken Ahmed Mohamud ( “Min erfaring er, at man ikke både kan favne alt, hvad ens konservative kultur dikterer, og leve et harmonisk liv i Danmark.”), skriver Johs Lynge i “Islamkritisk kulturkamp” i Weekendavisen d. 12.12 blandt andet:

“Trykkefrihedsselskabet holdt en velbevogtet reception, hvor muslimen Ahmed Mohamud spiste honningkager og hørte den muslimske indvandring omtalt som en trojansk hest…….Neden for vinduerne kører politiet rundt og patruljerer, og ifølge dagens aviser er man da også i oprør på Al-Qaeda-relaterede hjemmesider over publiceringen af endnu en omgang blasfemiske streger. Denne gang ledsaget af en lang række alt andet end islamofile indlæg fra Lars Hedegaards ti år lange, men nu afbrudte virke som karsk klummeskribent på berlingeren. Derfor undres man også umiddelbart over at støde på en mand som Ahmed Mohamud, 28-årig sygeplejerske med somalisk baggrund. Her står han og bladrer i Hedegaards brandvarme bog, som forfatteren netop har skrevet en personlig dedikation i til sin muslimske læser fra Afrikas Horn. Ahmed Mohamud har ikke noget ønske om at forlade islam , men mener, at han hos Trykkefrihedsselskabet har fundet et forum for religionskritik og forsvar af frihedsrettigheder, som han længe har ledt efter. Men hvad siger han til metaforen med den muslimske indvandring som vor tids trojanske hest? Og til endvidere at få sin religion indrammet som en totalitær ideologi i familie med nazismen, kommunismen og det, der er værre?

»Jeg behøver jo ikke være enig i alt, hvad alle med tilknytning til Trykkefrihedsselskabet siger til alle tider, for at sympatisere med det grundlæggende budskab om ytringsfrihed. I hvert fald føler jeg mig ikke truffet på min tro af tegninger og religionskritik. Og ingen skal fortælle mig, hvornår jeg skal føle mig krænket. Heller ikke Tøger Seidenfaden, Rune Engelbreth eller Jacob Holdt. Jeg vil til gengæld have lov til at sige rend mig i traditionerne og forholde mig kritisk til min egen kulturelle baggrund. For der, hvor jeg kommer fra, og i hele den øvrige muslimske verden kunne de godt bruge et trykkefrihedsselskab eller to,« lyder det fra Ahmed.

At det ikke er helt så nemt at sige rend mig i traditionerne, som det er at læse Panduros 50 år gamle kanoniserede kulturradikale klassiker, ved Ahmed alt om. Dels fordi han har læst bogen med stor fornøjelse og endnu større udbytte mange gange. Men nok så meget, fordi han i dag ikke har nogen kontakt til sin familie og næsten ingen muslimske venner tilbage. For da Ahmed sprang ud af skabet og erklærede sig som homoseksuel for Allah og hvermand, mødte han ikke meget forståelse i sit familiære, etniske og religiøse bagland. Det har han derimod mødt i Trykkefrihedsselskabet. Især fremhæver han forfatteren Helle Merete Brix for hendes imødekommenhed over for ham. Ahmed har derfor følt sig fristet til at dukke op til forskellige arrangementer i selskabets regi og doneret penge til foretagendets aktiviteter.”

Pudset drysser ud af Sveriges fuger

og man kan vist roligt fortælle skribenterne på DN: Der er intet at gøre ved det. Det der kunne have være gjort, skulle have været for mindst femten år siden. I øvrigt er der ingen politikere der tør se, hvor alvorligt et symptom dette er, endsige føre tanken ud i fremtiden. Men sikken masse tabloidforsider det vil kaste af sig de kommende årtier. Det bli’r Stein-Bagger-dag hele året for de skrivende ådselsgribbe.

Hittills i år har närmare 1.000 förare hos landets två största bussbolag anmält att föremål har kastats mot deras bussar. Det är en ökning med 66 procent jämfört med hela fjolåret. Samtidigt ökar antalet inställda turer. Stenkastning mot buss ökar dramatiskt, Laglöst land: ökad stenkastning mot bussar.

Sydsvenskans udsendte i Mekka

Sydsvenskan har följt med en grupp skånska pilgrimer som gör hajj, ett uppdrag som kräver sabur, tålamod. Våra båda utsända är förmodligen de första från en svensk dagstidning som får tillträde till islams heligaste städer Mecka och Medina, som är stängda för icke-muslimer.

Pilgrimsresan. Hvad man end mener om, at avisen løbende bruger masser af plads på dette, se er fotoserien i det mindste flot.

Trendy ildspåsættelse

Præsterne i Gellerup prøver og prøver med kærlighedens stærke arm, men kulturer og religioner er også underlagt ubønhørlige darwinistiske principper. I mødet mellem en lunken post-religion der så gerne vil inkludere alt, og en stærkt assertiv religiøs-ideologisk hybrid, er det oplagt hvem der vil trække det længste strå. Men så længe det overhovedet er muligt kan man altid prøve at sniksnakke sig ud af virkeligheden, og tale om “drengestreger”. Det er lige før sognepræsten taler beundrende om tyveriforsøget (LFPC).

Ukendte gerningsmænd forsøgte natten til onsdag at sætte ild til menighedslokalet ved Gellerup Kirke […] “De havde forsøgt at sætte ild til en dug, men den var gået ud af sig selv. Jeg tror, at det er drengestreger, for det er jo lidt en trend for tiden i Gellerup,” siger sognepræst Niels Hviid.

Det er femte gang, at der er indbrud i Gellerup Kirken i år. “De har før gået efter computere, men denne gang er de nok blevet forstyrret af alarmen, så de stjal ingenting,” siger Niels Hviid. Satte ild til kirke

Somalisk herrefolksmentalitet

“Jeg husker en taxatur gennem Ålborg for 10 – 15 år siden hvor chaufføren i samtalens løb udøste al sin galde over de lokale somaliere. Der var ikke tale om direkte overgreb på chaufførerne, kun at somalierne betragtede dem som slaver og undermennesker som kommunen havde sendt for at servicere dem. Konsekvensen af at opføre sig sådan over jyske selvstændige erhvervsdrivende var naturligvis at folk med somaliske navne som regel måtte vente længe eller helt forgæves når de havde bestilt taxa. Det nye er sådan set bare at der nu er nogen der siger det højt fordi chikanerierne nok også er blevet grovere! ” Kommentar af Jens Hansen til Leder: Somalier-boykot

The Impending Collapse of Our Enemies En optimistisk prognose skal være velkommen i denne mørke tid. Men lad os nu lige klappe hesten …. eller kamelen …. og se tiden an (LFPC).

The Depression — let’s call it what it is — leaves us, well, depressed. But there is very good news from around the world. Our enemies are collapsing under the strain of dropping oil and gas prices. What we had all hoped conservation and off-shore drilling would achieve, the global economic collapse is accomplishing: the defeat of OPEC, Iran, Chavez, Putin and the weakening of the financial underpinnings of Islamist terrorism. In each of these nations, the hold of the dictator is weakening as, one after the other, they face the consequences of dropping oil prices. […] The Impending Collapse of Our Enemies

Tiden inde til sharia finance i Sverige ?

Den senaste finanskrisen gör åter att människor hamnar i livslånga skuldfällor på grund av lån de tagit. Är det dags att börja fundera på andra sätt att låna ut pengar? Vi menar att det måste gå att hitta alternativ till detta otrygga och orättvisa system. Vi menar också att räntefri ekonomi kan utgöra ett bra alternativ. I islam är det förbjudet att tjäna pengar på ränta. . …………Vi menar att det är hög tid att diskutera alternativ till ränteekonomin, där den islamiska räntefria ekonomin kan utgöra ett tydligt alternativ.

TEMMAM ASBAI , Ibn Rushd studieförbund , YASIN AHMED , Sveriges muslimska fredsagenter, Svenska Dagbladet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

-Har sendt julekort til Pia Kjærsgaard i dag. Det er også på høje tid, sidste frist for julekort er officielt den 19. december. Jeg kan ikke røbe hvad jeg ordret har skrevet, endnu. Da de store butikskæder har fjernet de kristne symboler i julen har jeg lavet et hjemmelavet kort med kirkegængere juleaften. Forlægget var en jule borddug broderet og med batik. Måske kan motivet synes naivistisk, men jeg kan ikke tegne det bedre, for ca. 25 år siden lagde jeg min tegnekunst på hylden. Det må jeg rises for. Andre Snaphaner ser jeg også gerne sende et julekort til… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“For da Ahmed sprang ud af skabet og erklærede sig som homoseksuel for Allah og hvermand, mødte han ikke meget forståelse i sit familiære, etniske og religiøse bagland. Det har han derimod mødt i Trykkefrihedsselskabet.” Det kan jeg virkelig godt lide Trykkefrihedsselskabet for. Til gengæld mener jeg at Jacob Holdt, Seidenfaden & Co. skulle tage at se på den religiøse intolerance over for bl.a. Ahmed og andre som ham. Jeg har også set at Ahmed har en god artikel i JP i dag. h t t p://jp.dk/meninger/breve/article1545655.ece Det skal han have tak for, for der er givetvis også andre homoseksuelle… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x