18
dec
Seneste opdatering: 18/12-08 kl. 1508
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

efter lukningen af kældermoské. (Overskriften er Kvällspostens). Helt som forventet allerede i mandags.”Det gick inte att föra någon dialog med ungdomarna”, en ret gammel nyhed på de kanter. Der er få, der kan lyde så besindig og uflyttelig som en svensk polis. Det skulle da lige være Dyne- Larsen……….

rosenetta448

Stenar, flaskor och fyrverkeripjäser haglade över ett stort polispådrag på Rosengård i Malmö i natt.
Bråket om en moské som stängts urartade till rena kravaller. Rosengård ett slagfält – efter storbråk

Bloggen muslimska friskolan har alle relevante links, inkl. video Allahu Akhbar. Sveriges Radio: Räddningstjänsten: ”Det var för farligt för vår personal”, Polisen omhändertog 18 personer och grep en person. Ingen av dem är Rosengårdsbo. Samtliga är vad polisen kallar “autonoma”

Sweden: Melting Pot or Crackpot?

National Swedish newspaper DN reports that rock throwing against buses has increased with more than 66% from 2007 to 2008. Amazingly, this means that rock throwing is now increasing at an even faster rate than gang rapes of native girls. Curiously, the Wikipedia entry on Fjordman currently states that my previous essays about the Swedish rape epidemic are false because the massive increase in rapes was caused by “a widening of the legal definition of rape.” I bet it was. And the 66% increase in stone throwing in the space of a single year was caused by a widening of the legal definition of stones, right? Fjordman, Brussels Journal

Somalia-kompatible taxis

Klingende mønt og knitrende sedler dur måske ikke længere når du skal køre med taxa i Kolding.De to taxaselskaber i Kolding overvejer nemlig at indføre pengeløse taxaer efter mørkets frembrud.Det vil betyde at kunderne ikke længere kan betale kont, men kun med kreditkort.På den måde håber taxaselskaberne at dæmme op for en bølge af røverier, som har plaget taxachaufførerne i længere tid, siger formanden for Krone Taxi, Hans-Jørgen Aarøe.- Hvis vi kan, vil det være sådan, at der ingen penge er at komme efter.. Overvejer taxaer uden kontanterKoldings natklubber vil heller ikke tage imod somaliere

Journalist Loses Column after Son Threatens MP Wilders

The son of prominent journalist Frank Vermeulen was arrested by the police a few months ago for making death-threats to Party for Freedom (PVV) leader Geert Wilders. Newspaper NRC Handelsblad announced yesterday that Vermeulen could no longer write for its political opinion section.

“This boy had threatened me with death, by telephone, via the number that he got from his father.”The journalist, Wilders goes on, “begged me please to withdraw the charge against his son. I did not do that. The same man then makes me out to be a hypocrite in his column and calls me every name in the book.” NIS news

Sveriges regering halser efter udviklingen/afviklingen

Regeringen vill ha skärpta straff för mord. Tidsbestämda straff i upp till 18 år ska kunna dömas ut för mord och vissa andra brott. Ett förslag om detta skickades på torsdagen till Lagrådet. Samtidigt vill regeringen behålla möjligheten att döma till livstid för mord.I dag är det högsta tidsbestämda straffet för ett enstaka brott fängelse i tio år. För mord och ett antal andra brott får även fängelse på livstid dömas ut.Straffskalan för mord innehåller alltså bara två alternativ i dag, nämligen fängelse i tio år eller på livstid. Förslaget om ett straffmaximum på 18 år ska också gälla för grov mordbrand, grovt sabotage, grovt spioneri, folkrättsbrott, folkmord och terroristbrott. Lagskärpningen är tänkt att träda i kraft den första juli 2009. 18 års fängelse för mord föreslås

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fine Line
Fine Line
13 years ago

Det er ikke kun i Sverige, den er gal:

“»Vi kommer og tager jeres julegaver«

Forældre vil lave vagtværn for at beskytte børn i Jellebakkekvarteret mod truende gaderøvere.

Af Morten Svith

»Når I har fået jeres julegaver, kommer vi og tager dem.«

Sådan lyder en af truslerne fra den bande, der den seneste måneds tid har stået bag massevis af røverier af mobiltelefoner, penge, jakker og scootere fra unge i Jellebakkekvarteret.

»Det er rystende og værre, end vi havde forestillet os,« siger Lone Barlach, hvis 14 årige søn to gange er blevet frarøvet sin mobiltelefon.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081217/AAS/62382833/0/aas

Janne
Janne
13 years ago

OT

Sundhedist partiet SF intolerant over for det frie og personlige valg.

“Det er ikke for sjov, når SF vil bruge pisken over danskernes usunde vaner, siger partiets sundhedsordfører, Karl Bornhøft.”

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/SFs_nye_sundhedspolitik_Vi_vil_ikke_suspendere_den_personlige.php

Janne
Janne
13 years ago

Så meget for svensk multikultur. Hvilken kulturberigelse.

JensH
JensH
13 years ago

Angående Intifadaen i Rosengården så ser det ud til at de ‘utilpassede unge’ har fået hjælp udefra. Ihvertfald ifølge det Skånske politi:

“Vi har också fått bekräftat att ett 30-tal Afa-anhängare samlats därute, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisen till TT.”

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1351374&lid=puff_1351334&lpos=lasmer

Var det ikke LFPC der for nylig havde en blogpost om alliancen mellem den ekstreme venstrefløj og islamisterne i forbindelse med optøjerne i Grækenland??

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x