18
dec
Seneste opdatering: 10/1-10 kl. 2200
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fred Åkerström: “Glimmande Nymf, blixtrande öga”: Fredmans epistel N:o 72, Carl Michael Bellman. Vi har lovet musik i julemåneden. Det er ikke let at finde noget, der ikke konstrasterer svært mod det øvrige indhold, men vi må udholde det. Åkerström, Bellman, eros. Libido på P 1, gå hjem og vug noget så vissent og få noget P 1 coaching. Hvem har ikke været 4 år, 10 år, 14 år, 17 år, uspolerede, fortryllede, uberørte af ævl ? Alle er med. Det tager kun min. 6:35, vibrerende af den erindring, så er vi tilbage igen . La petite mort: “Bofinken nyss, nyss, Cajsa Lisa, slumrande slöt sin kvittrande visa. Solen nyss slocknat och fästet har tjocknat, enslighetens tystnad rår; jag till Fröjas dyrkan går…”

Somna, min nymf! Dröm om min lyra,
till dess vår sol går opp klockan fyra,
och du dig sträcker,
och armarna räcker
till min kanna och min famn,
eldad av mitt blod och namn.
Cajsa, du dör! Himmel, hon andas;
döden ger liv, och kärlek bortblandas.
Men fast din puls slår matt,
så blundar ögat glatt.
Håll med fioln; god natt!

H.C.Andersen oversatte først Bellmann til dansk.

Gellerups gejstlige: Utilpassethed, ikke herrefolksmentalitet bag ildspåsættelse

Så kom den, den obligatoriske forsikring fra kirkeligt hold i Gellerup – den seneste episode har skam slet ikke noget med kirken som kristen institution at gøre. Ser man bort fra at de næppe i virkelighedens verden kunne sige andet, med tanke på konsekvenserne, så er det givetvis rigtigt, at man ikke i dette tilfælde eller i en del andre kan pege på et forsætligt, antikristent motiv til indbruddet og ildspåsættelsen. Man må se på overordnede omstændigheder, som det vanskeligt bortforklarlige faktum, at netop denne kirke må bevogtes af muslimske lokale. Desuden kunne motivspørgsmålet i teorien afklares ved at kigge på statistik over gerningsmænds etnicitet kontra gerningsstedets ‘ditto’ – er moskeer således statistisk set lige så udsatte for indbrud og ildspåsættelser? Motiver kan findes ikke blot i bevidst forsætlighed, men også i opdeling af verden i ren/uren og halal/haram. Ville de gejstlige være villige til at anlægge denne perspektivering, eller er dette på forhånd udelukket – i hvilket fald svaret på motivspørgsmålet så giver sig selv? (LFPC)

[…] Når man i kirkens menighedsråd kan være så sikker på, at indbrud og hærværk ikke er religiøst betinget, skyldes det indbruddenes art.

»Vi er ikke de eneste, det går ud over. Og så har vi hverken oplevet, at de har malet på væggene, skrevet på kirkens mure eller øvet anden hærværk, der kunne pege på, at det ikke var religiøst betinget. Hvis det virkelig var dét, var det mere oplagt at gå efter religiøse symboler. Her er der tale om berigelseskriminalitet,« siger Jacob Zakarias Larsen. […] Indbrud ikke angreb på religiøst symbol

Spencer: Bill Clinton: Bought and paid for

Mange af vores læsere ville sikkert selv have set denne historie ovre på Jihad Watch, men jeg synes den skal bringes her, fordi det utvivlsomt er et af de allervigtigste og mest underbelyste spørgsmål i dag: Hvilke fremtrædende personer i vestlige lande modtager hvor mange penge fra formørkede olielande? Hvilke konsekvenser har dette for den førte politik og for påvirkningen af opinionen i vore lande? Skal dette fortsat være lovligt, eller skal det betragtes som landsforræderi og behandles som sådan? Eller skal der gælde særlige restriktioner for folkevalgte og offentlige myndighedspersoner, hvor alle andre skal forpligtes til at fremlægge deres regnskaber for offentligheden? Og så er der jo den for os helt særlige vinkel: I og med at der er overført svimlende beløb i form af olieindtægter til de arabiske lande, kunne det mon være at der også er dryppet lidt fedtet smørelse i danske lommer hist og her? Tja tja, bum bum, man kan da altid gøre sig sine tanker (LFPC).

clintonforsaleBy posting this am I saying that Bill Clinton is different from any other powerful politician, in taking money from foreign donors who obviously hope to influence the political process? No, in this Bill Clinton is not singular. But look at this list: $10 million to $25 million from the Kingdom of Saudi Arabia. Between $1 million and $5 million each from Saudi businessman Nasser Al-Rashid, Friends of Saudi Arabia, the Dubai Foundation, and the governments of Kuwait, Qatar, Brunei and Oman. And the New York Post here is worried about money from India keeping Hillary from being kind to Pakistan! Has anyone stopped to ask whether or not all these millions coming in from Muslim states might be helping make Bill (and Hillary?) soft on the jihad?

“Bill Clinton Releases Donor List,” by Chuck Bennett for the New York Post, December 18 (thanks to James):

Former President Bill Clinton released a list of donors to his private foundation this morning after resisting making the names of his Saudi Arabian and other foreign benefactors public for years.

The moves comes as Sen. Hillary Clinton prepares to become Secretary of State under President-elect Barack Obama and highlights the potential conflicts of interest she may face when sits down to negotiate with heads of state of foreign countries.

For instance, the Kingdom of Saudi Arabia itself donated between $10 million to $25 million to the William J. Clinton Foundation, the nonprofit that manages his presidential library in Arkansas as well as donate to charities around the world.

Foreign governments directly donated at least $41 million.

In addition, Saudi businessman Nasser Al-Rashid gave between $1 million to $5 million, as did the organizations Friends of Saudi Arabia and the Dubai Foundation.

Other Middle Eastern government donors include Kuwait, Qatar, Brunei and Oman – all of whom gave between $1 million to $5 million. Norway donated $5 to $10 million while Italy and Jamaica gave between $50,000 to $100,000.

Also on the list are influential Indian politicians and businessmen which critics say could hurt a Secretary of State Clinton’s perception of being an impartial arbiter between India and Pakistan.

The list also underscores ties between the Clintons and India, a connection that could complicate diplomatic perceptions of whether Hillary Clinton can be a neutral broker between India and neighbor Pakistan in a region where President-elect Barack Obama will face an early test of his foreign policy leadership. […] Robert Spencer: Bill Clinton: Bought and paid for

Tyve procent af Sveriges befolkning

Statistika Centralbyrån har forelsket sig i begrebet “utrikes födde”, men kulturelt set og i praksis, har det vist sig at være af underordnet betydning og man skal derfor tælle efterkommere i flere led med, og man når således små 2 millioner. Et tal der ville have fået andre parlamenter til at tøve, men ikke det svenske. Ingen har mere brug for en folkelig korrektion, end Sveriges Riksdag, sent som det er. Demografisk set har Riksdagen – uden at spørge befolkningen, vel at mærke, lagt landet i den allervanskeligste position i Europa, som et fremskudt laboratorium. Når man avler politikertyper, der både er dybt provinsielle, selvimponerede og med hang til radikale eksperimenter, kan ingenting forudses. Om Sveriges naboer skal hæfte for dem mere end allerede, er helt uvist. Kun Søren Espersen har turdet nærme sig det emne. Det er helt anderledes om 10 år, men så meget desto mere for sent. Her er Espersen avantgarden, mens resten bekræfter det dictum, at politikere i virkeligheden overhovedet ikke bryder sig om problemer, skønt det er det, jobbet handler om. Navnlig om at komme dem i forkøbet. I virkeligheden burde politikere aflægge Den Hippokratiske Ed: “Af og til helbrede, ofte lindre, altid trøste og fremfor alt ikke skade.”. Havde danske og svenske parlamentarikere aflagt den ed, kunne man fyre halvdelen af de danske og alle 349 svenske og Norden ville være et forbedret sted.

Sweden’s foreign-born population is expected to reach 14 percent by the end of 2008, a year in which the country’s overall population had its greatest increase since 1970. In the last decade, the Sweden’s foreign-born population has grown by 27 percent, as measured as a percentage of Sweden’s total population, according to Statistics Sweden. If people born in Sweden to two foreign-born parents are added to the mix, the total comes to 378,000 people, or nearly 20 percent of Sweden’s overall population. Immigrants central to swelling population, SCB.SE: Största folkökningen på nära 40 år

“Vi byter folk. Detta är demografi, Men att redovisa befolkninfgssiffror betraktas numera som på gränsen till rasism. Vad har du egentligen för dolt syfte med att berätta detta? Det bästa är väl egentligen att ingenting veta. Ni känner väl till att på 1700-talet betraktades folkmängden i ett land som en militär hemlighet, fienden skulle inte få veta hur många soldater ett land kunde ställa upp. Sveriges folkmängd var hemlig, men överheten visste exakt hur många som kunde sugas ut.” Kurt Lundgren

Sverige 2008: Socialrådgiver med livvagt

Väktare som skyddar socialsekreterare på arbetsplatsen. Äldreboende som tvingas göra en riskanalys och åtgärdsplan för att skydda sig mot ungdomsgäng. New York? Nej, Sverige 2008. Sonja Björkman går aldrig ensam ner till garaget i Hovsjö.
Stenkastning mot bussar, som DN skrev om på onsdagen, är ett känt problem i Hovsjö i Södertälje. Men stenkastning och inställda bussar är inte Sonja Björkmans största problem. Hon arbetar som socialsekreterare i Hovsjö och vågar inte gå ensam ned i garaget och hämta tjänstebilen. Hon vill inte heller gå ut ensam mitt på dagen och promenera i Hovsjö. Antingen får en kollega eller en väktare vara med.

– Skadegörelse mot våra bilar och hot mot oss har förekommit i flera år. Varje händelse i sig är kanske inte uppseendeväckande. Det är hela bilden som är allvarlig. Vi är vaksamma när vi är ute och de som har sina bilar här kontrollerar dem efter varje arbetsdag för att se om de har utsatts för skadegörelse, säger Helene Pettersson, resultatenhetschef……………………………Det senaste året bilar brunnit, personalen har hotats och raketer har skjutits mot dem. I september avfyrades skott mot Klockargårdens äldreboende och rutan hos en 90-årig dam på fjärde våningen sköts sönder. Då fick den skrämda personalen nog. Väktare har kopplats in och riskanalysen ska leda till ett bättre skydd. Men det hjälpte inte i förra veckan. Då härjade ett ungdomsgäng igen. En av personalens privata bilar brändes ut helt och en tjänstebil förstördes delvis.

Socialsekreterare tvingas ha väktare som skydd efter hot, Video: I Hovsjö bränner man flest bilar i landet.Samme opløsning er følelig i Norge, men i mindre grad. Endnu. Ranes og trakasseres på bussen

»Vi kommer og tager jeres julegaver«

At Danmark nu får de samme problemer som Sverige, med 15 års forsinkelse, bør ikke komme bag på nogen. De vil blive langvarige, måske irreversible. Vi kommer til at huske Jelved, Nyrup, Holger K og co. meget, meget længe. De chokerede børn er på deres regning, hvadenten de vil betale den eller ej. »Vores børn går ikke længere alene ude om aftenen. De er sammen i grupper. Alligevel bliver de røvet. Og truet. Og det er voldsomme trusler. Når man er 14 år og bange, så tror man på dem,« Forældre vil lave vagtværn for at beskytte børn i Jellebakkekvarteret mod truende gaderøvere.

Socialdemokraten Mette Frederiksen var i P 1 for en uge siden, for at lancere sin version af danskhed. Den bestod først og fremmest i lige adgang til et offentligt, “gratis” sundhedsvæsen, kunne man forstå. Hun var ikke tilfreds med DF´s “snævre version af danskhed”, hvordan den så kan være snævrere end Mette Frederiksens. Ingen har mere ihærdigt end hendes eget parti torpederet det gode, dog uden fuldstændig succes. Det ser man af, hvad det nu koster i afgifter at benytte det offentlige svenske sygehusvæsen, og her er Sverige bare en ekstrapolering af det Danmark SR – regeringen havde kurs imod. P 1 tog hende alvorligt. Vi er ikke i stand til det. Indvandring fra 3. verden og velfærd, kan ikke kombineres. Det erfarer syge svenskere nu bitterligt på pengepungen, nogle endda på livet, og det er det frontalangreb på velfærden, Frederiksens eget parti har ført an i. Danske socialdemokrater må som hidtil, forlade sig på befolkningens glemsomhed og uvidenhed. Ellers “är det kört” for partiet, som man siger og vi vil græde temmelig tørre tårer over det, mens vi prøver at forsone os med det faktum, at vi engang har stemt socialdemokratisk. Alle har brug for ( “har behov for” – på SF-dansk) en ny regering cirka hvert 10 år, men der er ingen der siger vi behøver endnu en socialdemokratisk, reformeret eller ej. Et parti, der betragter sig som forud for befolkningen, men er 20 år bagud, er svært at få tillid til igen.

Over 60 per cent of Britain’s Muslim schools have extremist links, says draft report

Og af de resterende 40%, hvor mange støtter så troværdigt, eksplicit og umisforståeligt det sekulære demokrati på ubestemt tid? Med lige rettigheder for alle grupper, incl. jøder? Hvor mange støtter lige så troværdigt, umisforståeligt og eksplicit retten til frafald fra islam, og muslimske kvinders ret til at gifte sig med vantro mænd? Jeg er ikke i tvivl om at med disse rimelige og banale krav vil procentandelen af moderate lande på 0. Så kompromis- og illusionsløse spørgsmål ser man ikke i mainstreammedierne, men denne procentandel på 60% burde jo også i sig selv give anledning til hævede bryn (LFPC).

Britain’s Muslim schools have been sharply criticised in a controversial draft report commissioned by a leading think tank which suggests that over 60 per cent of them are linked to potentially dangerous Islamic fundamentalists. An early version of the report, entitled When Worlds Collide, alleges that of the 133 Muslim primary and secondary schools it surveyed, 82 (61.6 per cent) have connections or direct affiliations to fundamentalists. The 133 schools are in the private sector but supposedly subject to Ofsted inspection….Perhaps the most alarming finding of the draft I’ve seen is that so many of these schools (including ones with no connections to political extremism) are bricking up their pupils behind a wall of Koranic injunctions and Sharia law. Telegraph

Terrorpropaganda for amerikanske midler

En mands ‘moderate’ er en anden mands morder. Gårsdagens historie om den Interpol-eftersøgte terrorismekonsulent er på ingen måde enestående. Tossegodhed er paradigmet, og pengene fosser ud af vestlige statskasser til det angiveligt ‘moderate palæstinensiske’ selvstyre, nogle af hvilke bliver spenderet på glorificering af martyrdøden. Via Gates of Vienna (LFPC):

Disturbing new videos show that Fatah, the Palestinian Authority, supposedly committed to peace, uses aid from the U.S. and Europe to teach children that Israel is irredeemably evil and terrorism is heroic.

Incoming Secretary of State Hillary Clinton faces an alarming threat to any hope of a brokered Middle East peace. Some of the $40 million already committed to “moderate” Fatah president, Mahmoud Abbas, is feeding children a steady drumbeat of indoctrination to kill Israelis, with idealized images of virgins who await suicide bombers. Whistleblower has secured advanced copies of inflammatory videos collected from the West Bank by the private organization Palestinian Media Watch. They show what children in the schools are currently being taught in lessons and through T.V. shows. This brainwashing from “moderate” Fatah is little different from the propaganda put out by Hamas, which was condemned as a terrorist organization by the United States in 1995 and by the European Union in 2003. […]

In these videos, a 13-year-old child calls in and recited a poem praising Dalal Mughrabi, a terrorist who killed 12 children and 25 adults in a brutal 1978 bus hijacking. “We come to finish your journey,” the child says. […] U.S. Millions Incite Tomorrow’s Suicide Bombers

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Kære Magga. Jeg har meget svært ved at få øje på, at DU skulle være en belastning ! Tværtimod er det altid interessant at læse det du skriver fordi det både er informerende og godt skrevet. I forbindelse med Khader´s forelskelse i Tariq Ramadan, så er det en meget ringe gestalt han der har kastet sin kærlighed på. En glat og manipulerende løgnhals er hvad Tariq Ramadan er. Har du læst denne artikel “Tariq Ramadan kapituliert vor Wien.” http://www.pi-news.net/2008/11/tariq-ramadan-kapituliert-vor-wien/print/ Desuden holder The Terror Finance Org. også øje med Ramadan “Tariq Ramadan new links to terror” og “Tariq Ramadan state of… Read more »

Whodares
13 years ago

Ang Clintons omgang med petrodollars. Ja jeg tør godt sige højt at jeg er STENSIKKER på at også visse “danskere” det være sig politikere, dele af erhvervstoppen samt de sædvanlige folkeopdragende såkaldte eksperter, også er købt og betalt. Der er alt for meget der peger i den retning, at så resten bedriver deres landsforræderi ud af frygt er sgu ikke meget bedre, men den første gruppe kan man da heldigvis klynge op i fald de bliver opdaget og dømt skyldige. (for reglerne nu vi er i krig må jo nødvendigvis strammes op til love i krigstid)ja det vil sige det… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Vatmænd og vatkvinder er bestemt ikke racister. Hvad er det dog for et Danmark det er blevet til indenfor de seneste 24 År ? Det begyndte med nytåratalen af 31.12.1984. Baggrunden for indholdet af nytårstalen var en meningsmåling, som viste at befolkningen var imod indvandring, og at tage imod flygtninge. Samt at Prinsgemalen havde indflydelse i Røde Kors. Fra nytårsdag og frem, moraliserede, især TV hver eneste dag omat man var (små)racist hvis man ikke ville have flygtninge/indvandrere hertil. Det er sådan jeg husker det. Man må få bugt med Politisk Korrekthed, for at man kan få Danskerne til atter… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

PeterK Det er helt rigtigt. Det er på gulvet, at kulturkampene kæmpes. Kampen mod helligt halalkød i offentlige institutioner, kampen mod offentligt betalte ramadanfester på verdslige rådhuse, kampen mod religiøs/politisk uniformering af offentligt ansatte, etc. Overalt en kulturkamp mod islamiske værdier, som bid for bid forsøges indført i det danske samfund. Islams nyttige idioter baner vejen. Vi skal begynde ved os selv. Stod danskerne blot sammen og nægtede at give efter for de islamiske særkrav, ville bolværket mod islamiseringen være i bedre forfatning. Janne Vi kan konstatere, at sygehuset nu ikke i to forsøg vil svare på, om der er… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen Læger og sygeplejersker m/k kan da også sagtens yde sygepleje i bikini eller i hammer og sejl kostume. Men det får de ikke lov til. Personaleledelse og ansatte respekterer at der ikke må bruges bikini eller hammer og sejl kostume som arbejdsdresskode. Det ses altså at religion får lov til at bestemme over både ansatte, over sygehuse og over patienter. Sygehusledelser er hykleriske. De lader også sig selv trumle ned af religiøse krav. De er ikke mere neutrale, men underkastende og sleske i forhold til lige netop religion – og ikke andet. Derved kommer religion til at blive et… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

Udover det evindelige krav om religiøs pæklædnming er der et par rent praktiske, der direkte har med patientsikkerhed at gøre. En muslim på ikke røre alkohol, det betyder at muslimsk personmale ikke på spritte af for bakterier. Kvindelige muslimer må heller ikke vise underarme for ikke-muslimer, og da slet ikke vantro mænd. Derfor kan de ikke skrubbe op til albuen, som ellers er kravet efter direkte patientkontakt. Det betød at et større hospital i Jylland måtte finde et andet desinfektionsmiddel til muslimsk personale, og også indrette specielle vaskerum til dem, hvor de så i tide og utide måtte rende hen,… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Rolf Krake Anja Dalsgaard Nielsen. Kommer ikke bag på mig. Det er endnu værre, end vi troede, og det var slemt nok. Jørgen Bæk Simonsen er jo heller ikke sart med, hvem han omgås og begejstret støtter og “rådgiver” til gavn for. Det er Steens fotografier fra kongressen i Bella Centeret fin dokumentation for. De billeder burde ud til et større publikum samme med en passende omtale af arrangementet. Hvad Bæk Simonsen angår, har jeg hele tiden ment, at ganske vist har han en stor viden, men der er noget, der kikser helt, når han vurderer og trækker konklusioner. Det… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne Vi er helt enige. Det er uværdigt over for patienterne at pådutte dem sine private præferencer. Problemet er, at dem vi er oppe imod vælger at tage et andet perspektiv end patientens. Jeg hører igen og igen, at man jo stadig kan yde god sygepleje, selv om man har tørklæde på hovedet. Bevares, man kan da godt udføre sygeplejehandlingerne, men det er bare slet ikke det, vi debatterer. Vi debatterer hvorvidt det er rimeligt, at patienterne udsættes for personalets private sympatier, medens sygeplejehandlingerne udføres. Denne soleklare forskel viges der udenom eller vil ikke fise ind på lystavlen. Det er… Read more »

Rolf Krake
13 years ago

Hmm, jeg prøvede at poste links men de kommer ikke

Rolf Krake
13 years ago

Magga Den nye såkaldte ‘terrorekspert’ Anja Dalsgaard Nielsen der lage ud med at gengive det muslimske broderskabs retningslinjer om at tale ordentlig om terroristerne er såmænd også i lommen på det muslimske broderskab og har siddet sammen med Tariq Ramadan ved flere lejligheder, hun blev ligeledes gjort til ‘seniorforsker’ på syddansk universitet, 33 år, flot klaret og blev så placeret i PET. Gad vide hvor mange olie dollars der er røget i de forskellige lommer…. Anja Dalsgaard Nielsen er alt andet end ‘ekspert’, hendes materiale bliver sågar brugt sammen med Chomsky og andre hjernelamme. Det er utroligt at PET ikke… Read more »

Rolf Krake
13 years ago
Janne
Janne
13 years ago

Nu vi taler om moral og menneskesyn.

“”Fædrehoteller” malker de offentlige kasser”

h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1548103.ece

Janne
Janne
13 years ago

Johansen Du kan faktisk godt se på moralen på sygehuse. Du kan med god grund anvende patienternes helbred og sikkerhed som argument og det uetiske i at bruge sagesløse patienter til objekter for sygeplejerskers og lægers missionskrav. Patienter og klienter har krav på religionsfrihed og skal naturligvis ikke belemres med religiøse kvababbelser når de kommer for at få lægefaglig hjælp i forbindelse med en sygdom, lidelse eller ulykke. Alligevel ser vi nu at patienter bliver indlagt til religiøs mission, ensretning og ufrihed, som det indpakkede kvindelige personale promoverer hver eneste dag uden at patienter kan gøre en disse. Det er… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen Det er simpelthen blevet en grim magtkamp. En kamp om de rette holdninger og glemt er patienternes religionsfrihed og de ansattes (dem uden hijab) ditto og hele princippet om religionsfrihed og neutralitet. Vi ser faktisk at når det kommer til stykket så er det på flere sygehuse kun for hijab kvinder at religionsfriheden gælder. Friheden til at tvinge andre til at lade sig pleje af missionerende kvinder. Men så er der netop ikke religionsfrihed længere. Kun religionstvang. Sygehuse i Danmark og i mange andre lande efterhånden praktiserer tvangsmission over for sagesløse patienter. Islamiseringen hjælpes desværre godt på vej af… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Khader er en sammensat person. Men takfir er han næppe. Det synes usandsynligt. Jeg tror, at Khader prøver at reformere islam, men det er for at blive i vores sprogbrug lidt af en uriaspost, han dermed har sat sig selv på.

Desuden støtter Khader en øget indvandring (fra islamiske lande), og de fleste er vel efterhånden enige om, at antallet også har ganske afgørende betydning for integrationen.

Magga
Magga
13 years ago

“Tro mod Tro”(2005), samtale mellem Kathrine Lilleør og Naser Khader. Side 138 Katherine Lilleør, teolog: “Galilei var italiener. Han blev inddraget i den katolske kirkes magtkampe og blev et offer for inkvisitionen. Tilbage står, at alle de første naturvidneskabelige fremskridt bliver gjort på kirkens grund.” Naser Khader, cand.polit.: Jeg er simpelthen ikke enig. Hver gang man opfinder noget nyt, finder man i islam nogle steder i Koranen, der forklarer det. Før amerikanerne fløj til Månen for eksempel, sagde man, at det var umuligt. Da de så havde gjort det, fandt de islamiske teologer nogle passager, der begrundede, at det godt… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Ja, jeg kan sagtens gå hende på klingen, men det er lidt delikat, da vi sidder i en arbejdsgruppe sammen. Hun har jo overhovedet ikke argumenteret – blot moraliseret. Smagsdommeri i praksis.
Disse folkeopdragere lykkes ikke med deres projekt mere.

HelgeD-H
Jeg er kronisk vred over Biederman-segmentet og deres konstante tiltag i retning af islamisering af det danske samfund.

LFPC
13 years ago

“Jeg får røde knopper af ordet menneskesyn. Det misbruges til at moralisere over andre”.

Og dertil at undgå at argumentere. Det er klamt og lusket. Har du mulighed for at gå hende på klingen mht. hvilket “menneskesyn” hun mener I besidder, og hvilket hun selv har? Noget siger mig at man maler sig selv op i et hjørne hvis man bliver nødt til at sætte ord på. Selvgodheden bliver umulig at komme udenom.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

@Johansen -Bliv vred når du piskes med ordet MENNESKESYN. De kan da ikke spærre halvdelen af danmarks etniske danskere inde med §266b. Ordet “muslim” er for mig, som når brave danskere under besættelsen hørte ordet “Gestapo”, eller “SS”, og så SS-runerne. – I yderste konsekvens -Bødler. Jeg er mere bekymret for om ledelsen kan finde på, at fritstille danske matrioter. (Må man ikke sige Fædreland, må man sige Moderland. Modstykket til Patrioter må være Matrioter). -Det var så det, så må man gå ind i politik. Fik du set mine links i min kommentar ,nr.25 ,i Wilders speech in Jerusalem… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Nu er Stein Bagger selvfølgelig fuld af løgn, men han påstår, at afpresningen blev udført af etniske grupper:

“Bagger frikender Hells Angels

Af JOHN HANSEN | JESPER HØBERG

Offentliggjort 18.12.08 kl. 22:10

Stein Bagger fastholder, at han blev afpresset og truet til bedragerier i IT Factory. Han hævder, at truslerne kom fra udefinerede »etniske grupper«.”

http://epn.dk/samfund/article1548020.ece

Magga
Magga
13 years ago

Er det vanskeligt, kan du ikke se dobbelt og se Samuelsen og de andre drømmere som koben for at afskaffe 24-årsreglen og få mange flere indvandrere til landet? Et parti, der er skræddersyet for bestemte interesser og allerede har nogle stærkt blåsorte træk? Du skal læse den tidligere PET chef Ole Stig Andersens to JP_kronikker i JP i dag og i går, bl.a. om dommere og læse mine indlæg i forgårs og i dag i samme ånd. Denne regering er meget hemmelighedsfuld, for meget og heller ikke for smart, alt for meget EU. Noget tyder på, at vi allerede er… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

HelgeD-H

Jeg får røde knopper af ordet menneskesyn. Det misbruges til at moralisere over andre.
De radikales spydspids, Pestager har fra sit elfenbenstårn benyttet sig lystigt af dette ord i sin evindelige dømmesyge over det stinkende folkedyb.
Gad vide hvilket “godt” menneskesyn udviklingssygeplejersken er i besiddelse af? Det er åbenbart i egen optik bedre end vi andres.

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne Du tog nærmest ordene ud af min mund. For det er selvfølgelig det plejepersonale, som vælger at skilte med massive markører som hijab, der stigmatiserer sig selv. De ønsker at skille sig ud fra vi andre. Det er ikke os, der stigmatiserer dem. Vi ønsker blot at de skal fremtræde neutrale overfor den svage part i magtbalancen – patienterne. Vi er patienternes advokat, hvorfor vi er ansat til at værne om patientens tarv. Det ser tørklæde-apologeterne ikke. Måske patienterne i virkeligheden ikke interesserer dem? Det er også pudsigt, at det er toppen af kransekagen – altså de såkaldt veluddannede… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

-Det kan blive til de ikke må skilte med kors uden på uniformen, mens hijab personale må vise tørklæde alt det de lyster.
Det er meget ulige, asymmetrisk, og uretfærdigt. 🙁

Janne
Janne
13 years ago

“… og med sproglig magt stigmatiserer disse potentielle kolleger i et demokratisk kollektiv.”

Meget smart. Men det er ikke kritikere af tørklædet der stigmatiserer nogen. Det er tørklædet der stigmatiserer både de kvinder der bærer dem og det sted hvor de arbejder og tillige med patienter som tvinges til tørklædemission når de er allermest sårbare og trænger til støtte og hjælp. Sygehuse bliver med tørklædedresskode til missionshuse for f.eks. islam. Og for kristendommen hvis sygeplejersker og læger skilter med kors uden på uniformen.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

At korrekses med ordet “menneskesyn” går igen. Politisk Korrekthed er som at blive beskudt med spærreild, derfor må Politisk Korrektked bydes trods. Sådan en tirade: Når i åbenbart generelt anser kvinder som anvender tørklæde som hovedbeklædning som undertrykte, mener jeg, i med jeres MENNESKESYN undervurderer jeres kollegers dømmekraft, og med sproglig magt stigmatiserer disse potentielle kolleger i et demokratisk kollektiv. -Udviklingssygeplejersken. Hvis sådan et sygehus skal spare, eller rationalisere, -synes det nærliggende, at spørge i sit stille sind: Vil Sygehusledelsen hellere beholde Hijab-sygeplejersker frem for dansksindede islamkritiske sygeplejersker ledelsen diskuterer mod? Det bedste havde været, hvis hijab-nurses blev afskediget, men… Read more »

LFPC
13 years ago

Unægteligt tankevækkende oplysninger du bringer her. Meget af dette var helt nyt for mig, og andre må komme med mere kvalificerede bedømmelser af din vinkel end jeg er i stand til. Kun synes jeg at tanken om han skulle være ‘takfir’ virker usandsynlig i og med at han er omgivet af PET-folk 24/7. Lidt vanskeligt at smede rænker under disse forhold, synes jeg. Men det kunne som sagt være interessant at høre andres kommentarer.

Johansen
Johansen
13 years ago

Fine Line

Jeg giver aldrig op – opgøret med tilsløring af kvinder er min mærkesag. 🙂
Vi bliver ikke mødt af nogen som helst modargumenter. Bare at vores protest er politisk, og at sådan er reglerne nu engang.Det er simpelthen for afglidende og tamt. Der er bare det, at menneskeskabte regler naturligvis kan ændres og udsættes for kritik.

Her kan noget af interviewet høres:

http://netradio.dr.dk/content.asp?station=8&#

Magga
Magga
13 years ago

Efterskrift. På bagsiden af Helle Merete Brix’ “Mod Mørket” kan man læse, at Det Muslimske Broderskab arbejder for at “radikalisere Europas muslimer.” Side 162 i bogen står: Imam Fatih Alev, herboende repræsentant for Tariq Ramadans organisation European Muslim Network, så jeg engang på dansk tv forklare om det islamiske paradis med floder og rindende vand og om helvede, ilden man aldrig kommer ud af.” Side 64 kan man læse, at European Muslim Network er en tænketank med base i Bryssel, og at Fatih Alev er dens danske repræsentant. Jeg konkluderer, at Naser Khader er rival til Fativ Alev, og at… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

@Johansen

Det er meget overordnede svar, du får på dine spørgsmål!

Først Ikea og nu en kollega fra afdelingen.

Fine Line
Fine Line
13 years ago

@Johansen

Håber, at du finder kræfterne til at blive ved.

Magga
Magga
13 years ago

Tariq Ramadan. Jeg skal gøre det så kort som muligt, for jeg er fuldstændig klar over, at jeg er en belastning for bloggerne, men der er noget rivende galt, og flere må hjælpe mig med at gøre opmærksom på det. Det drejer sig om Det Muslimske Broderskab, det store dyr i åbenbaringen. Set med mine øjne noget uhyre farligt og samfundsnedbrydende, og det indtryk har jeg især fået gennem læsning af Helle Merete Brix’ “Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa.”, der udkom i år. HMB er en sand whistleblower, som vi er tak skyldig for hendes sobre værk, der… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Tak for de pæne ord.
Tørklædesagen har kørt hele dagen i nyhedsudsendelserne i P4 radio Fyn, hvor sygehusdirektøren og undertegnede er blevet interviewet.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Hvordan snakker disse Hijab sygeplejersker til patienterne, når de
missionerer ? -hvad siger de, og hvorledes siger de det ?
Det må være tifold Jehovas-Vidner forkyndelse foran ved døråbningen

Janne
Janne
13 years ago

Johansen Dit arbejde på sygehuseområdet vedr. hijabs, der symboliserer kvinders mindreværd og opdeling i rent og urent, er virkelig prisværdig. Stor tak til dig og dine kolleger. Sygehuse der bruger religiøse symboler som en del af dresskode krænker ganske enkelt patienters religionsfrihed og lader ukritisk ansatte missionerer for religiøse dogmer uden at patienter og andre ansatte har mulighed for at give svar på tiltale. Sygehuse der klæder ansatte på i religiøse symboler misbruger sygehuse og offentlige kroner til mission på bekostning af patienters og kollegers religionsfrihed og krav om ligeværdig og neutral behandling og kontakt. Det nærmer sig statslig religiøs… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Århus

Det ser ud til, at politiet for en gangs skyld har gjort sig nyttige og fået fat på en gerningsmand. Etniciteten er skjult i artiklen, og man tør næsten ikke gætte:

“18-årig anholdt for Jellebakke-røverier

En 18-årig mand er torsdag anholdt og sigtet for otte røveriforhold mod unge på stisystemerne omkring Jellebakkeskolen og klubben »Vrukken«.

Den 18-årige fremstilles i grundlovsforhør i retten i morgen.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081218/AAS/616158834/1352/STIFTEN

Johansen
Johansen
13 years ago

OT

Så blev det andet indlæg i tørklæde-følgetonen bragt i dag i Odense Universitetshospitals personaleblad, Fokus:

http://viewer.zmags.com/publication/ec26cd6a#/ec26cd6a/28

intel
intel
13 years ago

Mere Århus:

Århus Stiftstidende (18.12.2008):

“Bil udbrændt i Århus N

ÅRHUS : En parkeret bil udbrændte kort efter midnat på en parkeringsplads ved Rydevænget i det nordlige Århus . To andre biler fik skader efter sod og varmestråling fra branden. Østjyllands Politi er i tvivl om brandårsagen.”

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x