28
dec
Seneste opdatering: 29/12-08 kl. 1104
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En glimrende idé, der selvfølgelig ikke på nogen måde kan kompensere for den livsfare soldaterne udsættes for, men netop fordi Israel er så ugleset og bliver lagt for had af medierne i de vestlige lande, kan sympatitilkendegivelser af denne art sikkert give et lille rygstød, når de ved at medierne ikke taler for os alle. Egentlig støtte til fremmede landes hære er formentlig rygende ulovlig, men via dette link kan man give pizzaer til soldaterne i Sderot. Man spørger sig – hvem ønsker mest Hamas  udslettet ?   Key Arab states hope for weakened HamasEgyptians open fire on Palestinians     (LFPC).

“Miljømæssigt forfulgte”: En opgave for Morten Østergaard?

europeherewecomeEt nyt begreb til udvidelse af godhedens grænser har set dagens lys, og (for at parafrasere Lars Hedegaard), så slikker Morten Østergaard sig formentlig om munden.  For nu at sprede lidt af min velkendte pessimisme her ved årets afslutning: Glem debatten om menneskeskabt kontra ikke-menneskeskabt global opvarmning. Hvis klimaet ændrer sig til det værre i dysfunktionelle kulturer syd for Middelhavet, så sætter indbyggerne her sig altså i bevægelse nordpå, uanset hvem der er skyld i klimaændringerne. De er mange, rigtig mange; de kommer fra førmoderne kulturer der ikke deler det Radikale Venstres menneskesyn; de vil ikke blive fragtet tilbage af dertil indsatte flåder, de vil komme i land her i Europa, til trods for at vi ikke kan brødføde, endsige ‘integrere’ dem. Hvordan kan det ende godt, hvordan kan vi alligevel ende med et Danmark der er lige så frit, fredeligt og velstående om 100 år som i dag? Via Gates of Vienna (LFPC):

Millions of people are predicted to become climate refugees as global warming increases. A new international pact will be needed to protect their rights to live.
Global warming caused by human-induced greenhouse gas emissions has been linked to a host of environmental disasters. These include sea-level rise, flooding, spells of droughts and cold and other extreme weather conditions such as frequent hurricanes and cyclones. As such natural catastrophes push inhabitants to flee to safer places, environmental refugees are fast becoming an international security issue.

The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) estimates that there will be 150 million environmental refugees by 2050. The Institute for Environment and Human Security, affiliated with United Nations University, estimated the number of environmental refugees at 20 million in 2005 and predicted the number could be 50 million as early as 2010.

In spite of millions in danger of becoming refugees, at present there is no international law to protect their rights. UNHCR, the United Nations’ refugee agency, does not recognise climate or environment refugees as these categories are not included in the list of legal refugees under the UN’s 1951 Refugee Convention. The Convention currently defines a legal refugee as a person who has fled his or her country due to persecution by the state for reasons of race, religion, nationality, membership of a particular social group or political opinion.

Anthony Simms, head of the climate change programme at UK-based New Economic Foundation, and the author of a book titled “Environmental Refugees: The Case for Recognition” argues that environmental refugees should be given UN refugee status as environmental displacement of people amounts to “environmental persecution“. Simms argues that developed nations should take responsibility as climate change comes a result of their policies. […] [min fremhævelse, LFPC] Climate change refugees seek a new international deal

Sortklædte ekstremister vandaliserer anti-nazistisk udstilling

Det er alt sammen et spørgsmål om ordvalget. Jeg valgte i overskriften her ord med tilpas vage konnotationer, så enhver selv må vurdere om der var tale om ‘nynazister’ eller om …… ‘antifascister’. Og det var altså det sidste. Lidt sørgeligt at se den ellers tilpas skarpe Jerusalem Post bruge eufemiserende gloser som “kids” og “activists” som vi jo også kender alt for godt. Via Gates of Vienna:

Roughly 1,000 pupils and left-wing activists who unlawfully occupied Humboldt University (HU) and some of whom destroyed an anti-Nazi exhibition on Wednesday were reacting to the university’s close ties to Israel, the university president has said.

Christoph Markschies told The Jerusalem Post that one of the protesters in the lobby of the university said “Damn Israel” when asked by another student to “stop” vandalizing the exhibit “Betrayed and Sold,” about the plundering of Jewish businesses under the Nazis. “Friendship with Israel is part of the HU’s identity,” said Markschies, adding that “no one can tell me that the exhibit was damaged because it was a mistake.” […]

Markschies charged the pupils and a group of hardcore leftists known as the “Black Block,” a group that terms itself anti-fascist, with disguising their anti-Semitism as anti-Zionism. […]  German kids, activists destroy anti-Nazi exhibit

“Anti-zionisme” er åbenbart slynglens første tilflugt (LFPC).

Det socialdarwinistiske eksperiment med ét muligt udfald

Eksperimentet er uhyre simpelt: Hvilken kultur vil, alt andet lige, vinde på længere sigt – kulturen der fornægter konfrontationer, eller kulturen/kulturerne der absolut ikke har skrupler i denne retning? Storbritannien er måske ‘den gale videnskabsmands laboratorium’, men eksperimentet pågår som bekendt overalt i den vestlige verden lige nu. Vil resultatet blive publiceret i et peer reviewed tidsskrift ad åre, eller er videnskab til den tid ganske enkelt et spørgsmål om at finde resultatet forudsagt i Koranen? Via Gates of Vienna (LFPC):

Hundreds of schools have barred teachers from marking in red in case it upsets the children. They are scrapping the traditional method of correcting work because they consider it ‘confrontational’ and ‘threatening’. Pupils increasingly find that the ticks and crosses on their homework are in more soothing shades like green, blue, pink and yellow, or even in pencil. […] Teachers banned from using ‘confrontational’ red ink in case it upsets children

A teacher who won £250,000 compensation after a pupil tried to strangle him has criticised a ‘can’t touch’ culture in schools after other staff initially refused to intervene. Colin Adams, 50, was attacked by a 12- year- old boy, who knocked him to the floor before punching and kicking him, and grabbing his neck. But despite other teachers yelling at the boy to stop, no one stepped in to help.[…] Victim of the ‘can’t touch’ culture: Teacher throttled by pupil as colleagues looked on

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

“Miljømæssigt forfulgte” -Den er go’. Så er skylden den rige verden’s ?!!
Vesten som kører bil, og afbrænder fossilt brændsel, olie som udvindes
primært fra den Arabiske halvø som betales fra vesten i petrodollars,
petrodollars som bruges til udbredelse af islam og betaling af vestlige
politikere samt strategisk opkøb af vestlige virksomheder.

Vesten havde været bedre hjulpet ved at have fundet alternativer til
olie og benzin. Have fortsat med at udvinde Leuna-benzin, og have udviklet bedre
akkumulatorer til elbiler.

Morten - - -
13 years ago

Der kommer ikke nogle flygtninge til Danmark p. g. a. klimaforandringerne. De kommer derimod, hvis vi opretter et begreb, der hedder – eller betyder – noget i retning af “miljømæssigt forfulgte”.

– – –

Magga
Magga
13 years ago

Vivi Andersen og andre

LIbertas er et godt navn.

http://jp.dk/arkiv/?id=1543283&eceExpr=libertas“%20/>&eceArchive=o

Det er jo ganske utroligt, hvad der foregår i øjeblikket. Vort Folketing har højst noget at sige ifm. 10 pct. af lovgivningen, resten foregår i hemmelighed bag nedrullede gardiner, og vi kender end ikke navnene på bveslutningstagerne. Det er jo en form for lusket diktatur.

Vi har ikke mere folkestyre, det er lige s stille afskaffet.

Elefanten
Elefanten
13 years ago

Tilvandring fra fjerne lande og kulturer bør anskues ud fra et klima- og miljøperspektiv. Når en somalier bosætter sig i Danmark, 16-dobles forbruget af energi og ressourcer. Man rejser jo ikke hertil fra de varme lande for at spare på varmen.

Der er derfor store miljømæssige fordele ved at lade folk blive boende i deres eget land og i deres egen kulturkreds.

Link:
http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2006%5C05%5C31%5Cstory_31-5-2006_pg4_15

Jakob
Jakob
13 years ago

@LFPC Jeg forstår at spam-filteren skabe problemer. Jeg undrede mig over at jeg selv kunne læse hvad jeg havde skrevet, men at det ikke fremgik offentligt som en kommentar. Helt grundlæggende finder jeg det forkasteligt, at staten skal stille sig til dommer over, hvad folk indtager/spise etc. Og når vi nu ved, at kriminaliseringen/prohibition giver grobund for gangstere, kriminalitet og tilvandring af kriminelle udlændinge, så ville det være en win-win situation at legalisere. Men ja, det har desværre lange udsigter – men man må håbe det går i den retning. Og indførelse af drakoniske straffe er i hvert fald ikke… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Helt enig, LFPC. Men den dag hvor politikerne indrømmer deres fornægtelser af den virkelighed de almindelige borgere i årevis har måttet og må leve med er det såmænd alt for sent. For da vil vi ikke bare stå midt i optrækket til vores, borgernes, reaktioner, men sandsynligvis være godt igang med at sætte hælene i jorden. Når folk finder ud af at nok er nok og bestemmer sig for at begynde at handle fordi vi er blevet svigtet, tørret og snørret af egne som EU-politikerne, så kan processen ikke sådan bare lukkes ned . I stedet kunne vi og vores… Read more »

LFPC
13 years ago

Jakob: Nogle kommentarer hænger i spamfilteret indtil vi godkender dem. Oftest fordi de indeholder links, andre gange uden nogen klar grund. Personligt er jeg ikke særlig interesseret i diskussioner om ‘hvad man skulle gøre’. Forslag om dødsstraf eller lovliggørelse af narko har ikke skyggen af chance for at blive støttet i Folketinget, og skulle sådan noget blive gennemført en dag ville det blive i kølvandet på at andre og større lande gik forrest. Absolut ingen udsigter i den retning. På samme måde med spørgsmålet om ghettoer, udlændingekriminalitet, jihad osv. Jeg kunne let komme med drakoniske forslag der som en begyndelse… Read more »

Nils
Nils
13 years ago

Af flere grunde er det en dårlig ide, at staten render og slår borgerne ihjel, og når det gælder narkokriminalitet, så vil hårdere straffe bare få priserne til at stige. Selv i Singapore er der narkomaner. Mange narkokriminelle er som bekendt selv ofre, som tvinges til at være kurerer eller pushere på grund af stofafhængighed og gæld, som er påført dem under afsoning – altså mens de har være under statens – utilstrækkelige – beskyttelse. Den almindelige forestilling er, at narkohandlere skal mange år i spjældet fordi de gør fine unge mennesker til stinkende vrag, men det er staten selv,… Read more »

Jakob
Jakob
13 years ago

Jaja, naturligvis skal kriminelle indvandrere hjemsendes. Hvorfor kan man ikke læse min kommentar jeg kom ned kl. 17.07? Her kopieret ind: Jeg er helt uenig i den drakoniske fremgangsmåde. I Thailand har de også ekstreme straffe – livstid mv. – alligevel er der masser af narko etc. Fremgangsmåden til at undgå disse gangstere er at legalisere markedet. Fuldkommen ligesom under prohibition i USA gav grobund for gangstere og mafia og kriminalitet, giver vore dages prohibition mod hash, narko grobund for den slags. Vi bør grundlæggende ikke have love der forbyder folk at indtage det de vil. Ligesom med prostitution, alkohol… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Det er en naturlig reaktion at hjemsende kriminelle udlændinge. Det er et sundt demokratisk signal at insistere på, at man ikke ønsker at understøtte udlændinge, der benytter den danske gæstfrihed til at udøve kriminalitet eller landsskadelig virksomhed.

Janne
Janne
13 years ago

“Man kunne begynde med at hjemsende dem, i stedet for at slå dem ihjel, som de slår andre ihjel for ussel mammons skyld. Vi spørger bare, og det er Folketinget vi spørger.”

Jeg er enig med jer. Hjemsendelse af kriminelle indvandrere synes jeg er en passende sanktion for at ødelægge andres liv og vores samfund med import og salg af narko i Danmark.

Men vi får nok EF domstolen og EU og menneskerettighedsorganisationer efter os, hvis vi forsøger at redde mennesker i Danmark og redde vores samfund fra dybt kriminelle narkoimportører og -handlere.

Jakob
Jakob
13 years ago

Jeg er helt uenig i den drakoniske fremgangsmåde. I Thailand har de også ekstreme straffe – livstid mv. – alligevel er der masser af narko etc. Fremgangsmåden til at undgå disse gangstere er at legalisere markedet. Fuldkommen ligesom under prohibition i USA gav grobund for gangstere og mafia og kriminalitet, giver vore dages prohibition mod hash, narko grobund for den slags. Vi bør grundlæggende ikke have love der forbyder folk at indtage det de vil. Ligesom med prostitution, alkohol etc. vil der altid være et behov for disse ting. At indføre et drakonisk diktatur er IKKE løsningen. Med et frit… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x