30
dec
Seneste opdatering: 30/12-08 kl. 2044
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi beklager, men det foto var et “most”. Pamela opregner de forskellige anti-israelske demonstrationer i Vesten, også den i Ryvangen. En lille afdeling for spøg og skæmt. Men demonstrantens sproglige finesse har næppe været motiveret af humor: Havde han skrevet det han mente, “death to all Jews”, havde han formentlig kunnet se frem til at skulle optræde i orange fangedragt i en retssag mod ham for opfordring til folkedrab.

2298296970103726530s600x600q851

I Sverige er humoren mere afdæmpet.

sahlin-are1

P1 Shop Boys hitter mod “Go Vestager”

Hvordan kan den radikale folketingsgruppe have ti forskellige holdninger til regeringssamarbejdet, når der kun er ni medlemmer i gruppen? Hvordan skal Margrethe Vestager gøre alle radikale glade, når netop det er det eneste der med sikkerhed kan gøre alle radikale rasende? Kan et midterparti, når det flytter sig ud på en af fløjene, tage midten med sig – eller skal den blive på midten?  P1 Shop Boys uropfører deres nyeste hit “Go Vestager”  min. 3:58

7222007_not_their_finest_hour

Halal-TV

Lars Vilks og Dan Parks tager  gas.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
13 years ago

Helge, jeg er sikker på at det er bevidst fejlstavet, fordi fyren ville risikere at ende sine dage i fængsel for opfordring til folkedrab. Billedet er fra New York.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago


– Skal der ikke snarere stå “must” ? I sætningen:
»Vi beklager, men det foto var et “most”. «
Man trækker på 🙂 -smilebåndet, når muslimerne ikke kan stave til Jew,
men skriver parolen: “Død over al (læskedrik). 😀

Fritz
Fritz
13 years ago

Man kan vel ikke forvente mirakler, fra en race der ernærer sig ved selvmordssprængning ha ha ha.

PB
PB
13 years ago

Death to all juice! (det er s.. da også stærkt overvurderet)
Er det ikke et billede der er taget i lige det øjeblik hvor den mere soignerede, “europæiske” muslim gør “Mustafa” opmærksom på at hans plakat er et fejlskud? Euroislam vs. fundi?

Magga
Magga
13 years ago

JensH

Palæstinensernes had har prostitueret dem til umenneskelighed.

JensH
JensH
13 years ago

Okay, det lukkedes ved en ny google-search at finde andre artikler om Hamas og korsfæstelse, og Hamas’ medlemmer af den Palæstenensiske lovgivende forsamling på Gaza-striben har her i julen vedtaget en sharia-lov hvis lige i barbari man skal mange hundrede år tilbage for at finde mage. Det følgende er en engelsk oversættelse af Al Arabiya website: “Headline: Hamas approves law of punishment by lashes, amputating hands, crucifying, and execution – in order to implement the Islamic Sharia law. Hamas members of the Palestinian Legislative Council approved in its meeting in Gaza a new bill proposed by the Hamas who have… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Nu hvor vi er ved HamaSS, så fandt jeg inde på LGF et link til en ganske interessant artikel fra Jerusalem Post, hvori det hævdes, at HamaSS her i juletiden indførte en strafferetslig Sharia forordning, som indfører korsfæstning for fornærmelser mosd islam: “Both Iran and its Hamas proxy in Gaza have been busy this Christmas week showing Christendom just what they think of it. But no one seems to have noticed. On Tuesday, Hamas legislators marked the Christmas season by passing a Shari’a criminal code for the Palestinian Authority. Among other things, it legalizes crucifixion. Hamas’s endorsement of nailing enemies… Read more »

Magga
Magga
13 years ago
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x