30
dec
Seneste opdatering: 29/12-12 kl. 2136
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

at “Facing Jihad” conference, Jerusalem 14, Decmber 2008. I tre dele. Robert Spencer indleder.

Importerede konflikter

With the death toll in Gaza reaching 340 London has been put on a “high state of alert” following the violent clashes outside of the Israeli Embassy in Kensington and the worrying statistic that 4,000 terrorism suspects are active in the UK.

Lord Stevens the head of the Met disclosed the figure that up to 4,000 terrorism suspects are active in the UK, and stated that police and MI5 were “still too under funded and undermanned to cope with the task they face in the decades to come. And that’s how long this will last.”  Security chiefs in London are concerned that the escalation of violence in Gaza with the prospects of a ground offensive by the IDF could provoke a violent response by Arab and Muslim Londoners with minority elements influenced by Al-Qaeda plotting reprisal attacks in London.    MI5 have outlined the possible security threats posed by Al Qaeda: Explosive devices,  Kidnappings,  Surface to air missiles, Chemical, biological and radiological (CBR) devices. Terror threat in the capital “severe” highest level since 9/11

Breaking: “Fyrværkeri kan give høreskader”

Er det bare mig, eller er det ikke som om medierne (for mig hovedsageligt jp.dk) er blevet en slags humørforladte udgaver af OBS – Oplysninger til Borgerne om Samfundet? Der er efterhånden ingen ende på hvad der er farligt, og hvad de tilsyneladende uvidende masser skal advares imod. Der er en rigtig sur tendens der hedder at nu skal man heller ikke more sig for godt, dette-eller-hint som du troede du skulle hygge dig med – julen, f. eks. – er i virkeligheden et alvorligt problem. Alt skal ses i helbredsrisikoens lys. Og paradokset der skriger til himlen – elefanten i lokalet – er jo besynderligt nok en ganske bestemt fremadskridende trussel mod og erodering af vores frihed som enhver kan iagttage. Den finder man det ikke magtpåliggende at løfte pegefingrene imod. Bizart (LFPC).

[…] Ved indgangen til et nyt år er det traditionelt set ikke kun rådhusklokkerne, der får det til at ringe for ørerne.

Raketter og kanonslag kan også få det til at suse gevaldigt for ørerne i lang tid og i nogle tilfælde give en permanent nedsat hørelse.[…] Fyrværkeri kan give høreskader

Samuel P. Huntington

Political scientist Samuel P. Huntington, author of The Clash of Civilizations, has died. In 2001, Robert D. Kaplan profiled Huntington and assessed his prescient thinking about Islam and the West.  The Atlantic

24/12: Hamas indfører islamisk lov, inkl. amputation, korsfæstelse og pisk

Hamas members of the Palestinian Legislative Council in Gaza have approved a new bill “to implement Koranic punishments,” including hand amputation, crucifixion, corporal punishment and execution. Drinking, owning or producing wine is punished by 40 lashes, while drinking in public adds three months’ imprisonment. Several laws are directed against Hamas’s Palestinian rivals, including a law intended to inhibit non-Hamas negotiators by sentencing to death anyone who was “appointed to negotiate with a foreign government on a Palestinian issue and negotiated against Palestinians’ interest.”  Hamas Enacts Islamic Laws, Including: Amputation, Crucifixion, Lashes

Leder: Tabu-sifforna

(Jyllands Postens ledare d. 29.12 översatt)

Det är ett faktum att invandrare från icke västerländska länder väger proportionellt tyngre i brottsstatistiken än genomsnittet för landets invånare.

Det är också ett faktum att invandrare från Libanon, Jugoslavien, Pakistan, Marocko, Turkiet och Somalia är det tunga klientelet, medan invandrare från Vietnam, Thailand, Filippinerna och Kina går i motsatt riktning med mycket mindre kriminalitet än genomsnittsdansken.

Det framgår av Danmarks Statistiks rapport ”Indvandrere i Danmark 2008,” som riksstatistiker Jan Plovsing nämnde i en krönika här i tidningen den 19 december.

Dessa siffror tar upp alla lagöverträdelser som blivit dömda. Talar vi om envart om strafflagsöverträdelser är övervikten ännu tydligare. Så svarar somaliska och marockanska invandrare för respektive en och en halv gång mer än genomsnittet. Nya siffror från dommervagten i Köpenhamn visar samma tendens. Bland 15-17-åringar som varetægtsfængsles, är två tredjedelar av utländsk härkomst.

Varken Danmarks Statistik eller polisen säger det rent, men det är de grupper som helt eller delvis består av muslimer som svarar för den tyngsta delen av statistiken.

Det tycks vara svårt att säga det rent ut, för som lektorn i sociologi vid Aalborg Universitet, Michael Hviid Jakobsen, säger: »Det har länge varit så att de (invandrare från icke västliga länder) har legat högt i statistiken. Det kan bero på att det i många år har varit tabu-siffror, som har omgärdats av en viss beröringsångest, då det har betraktats som politiskt inkorrekt att tala rent ut, och det har betytt att ingen har vågat ta tag i problematiken. I skuggan av det har de unga utläningarnas kriminalitet fått lov att blomstra, och det kan man nu öppet läsa i brottsstatistiken.«

Beröringsångesten, den kvävande politiska korrektheten och undertryckandet av faktaupplysningar har en lång och sorglig historia, som på denna tidning nådde en milstolpe i mars 2002. Då fick vi utstå en fällning från Pressnämnden för att vi hade publicerat att två dömda somaliska brottslingar var somalier.

En ledare som analyserade den helt igenom ologiska och okloka fällningen slutade med orden: »Vi publicerar fällningen, för det måste vi. Men vi ska samtidigt tilkännage att vi även i framtiden kommer att hålla våra läsare oreinterade det som vi finder relevant. Oavsett vad några verklighetsfrämmande kustoder i Pressnämnden kan tycka.«

Det har vi gjort, och vi har inte hört mer från Pressnämnden i det eller liknande ärenden.

De muslimska invandrarpojkarnas kriminalitet har allt för länge tillåtits utveckla sig under täcke av beröringsångest och politisk korrekthet. Det är för övrigt påfallande att flickor och kvinnor överhuvudtaget inte uppträder i statistiken. Deras siffror är så små att Danmarks Statistik inte alls har räknat på dem. Påfallande är det också att muslimska föräldrar som klagar över att de inte kan hålla sina pojkar hemma vid läxorna på kvällen, utan problem kan hålla sina flickor hemma. Där måste det finnas en potential att ta vara på.

Under alla omständigheter är den första och grundläggande förutsättningen för att kunna tag tag i problemen att vi kan tala öppet om dem. Vi ser skräckexempel i Sverige, och vi ser redan mer än antydningar till dem här i landet.

Muslimska brottslingar har uppenbart inte respekt för åtalsunderlåtelse, förnuftsprat och nya chanser. Det bör samhället konstatera och ta hänsyn till.   (oversat af Exilens Räknenissen)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
13 years ago

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke Snaphanerne for i år og ønske alle herinde et godt nytår.

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Jeg kender ikke nok til konflikten i Mellemøsten til at afgøre, hvad der er op og ned. Om palæstinenserne er ofre for israelsk aggression, eller om Israel udøver nødvendigt selvforsvar. Men det står krystalklart, at palæstinenserne i Danmark for en meget stor dels vedkommende har erklæret krig mod det danske samfund ved at involvere sig i en række forbrydelser rettet mod danskere og det danske samfunds institutioner. Der tænkes ikke alene på voldtægt (Fredericia Banegård), vold, røveri og mord. Der tænkes også på afbrændingen af for eksempel daginstitutioner i Gellerup. Og der tænkes på de løgnagtige og illoyale hadkampagner mod… Read more »

Per N
Per N
13 years ago
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Out of the door, line on the left, one cross each… 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=u88kf1J6Kv4

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Hamas-lovgivning af 24/12 om korsfæstelse må være beregnet til at gå ud over det kristne mindretal i det Hamas-regerede område. Hamas strammer deres diktatur jerngreb, og despoti. Kristendommens fjender (islam) mener, at de med grusomme midler kan udrydde Kristi Kirke af jorden og skræmme andre fra at blive Kristne. Romerne korsfæstede de første kristne i et par hundrede år indtil Konstantin den Store fra år 323 til 337 gjorde kristendommen til statsreligion i Romerriget. I borgerkrigen i Sydsudan blev Kristne også korsfæstet. Også her skal man passe på ikke at få Hamas-tilstande. Hvor vestlige og danske værdinormer viger udfyldes tomrummet… Read more »

steen
steen
13 years ago

du bygger det på ? ……… newsblaze har oversat http://www.alarabiya.net/articles/2008/12/24/62699.html forkert, eller du har bare ikke læst det ?

Hamas members of the Palestinian Legislative Council approved in its meeting in Gaza a new bill proposed by the Hamas who have a majority in the Legislative Council

Niels C
Niels C
13 years ago

Det kan godt være, at HAMAS gerne vil indføre islamisk lov(e), – og føj, men at det skulle være sket er en and.
De har været ved at udarbejde et forslag, men det er noget helt andet.

Johansen
Johansen
13 years ago

Hvor islam går frem, breder formørkelsen og konflikterne sig.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x