1
jan
Seneste opdatering: 2/6-12 kl. 0029
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

05

Det har været et par sorte døgn for Europas jøder. Ikke kun for de to ofre for Sudden Jihad Syndrome i Odense, hvor en palestinenser fra Libanon er fængslet.  (Historien virker noget nedspillet i danske medier, men er stor i udlandet, bortset fra i diskrete Sydsvenskan, självfallet.)  I Charleroi i Belgien har der været angreb på en synagoge, i Antwerpen måtte politi beskytte det jødiske kvarter, og i Bryssel og Antwerpen har der været angreb på jødiske butikker.- Det er  en nærliggende tanke, at  konflikterne i Europa vil blive værre for hver gang, de flammer op i Mellemøsten.   Vandalisme antisémite à Bruxelles et à AnversAnti-Jewish vandalism in Paris linked to Gaza –   Oveni dette: Jewish-French philosopher Bernard Henri-Levy was listed by a Belgium-based Islamist group as a target for assassination alongside other leading Jewish personalities in Europe.

Alt dette oveni de antiisraelske og antisemitiske demonstrationer  overalt  i Europa, Paris, London, København, Bryssel, Malmø, Stockholm, Oslo osv. Europa har hentet Mellemøstens heksekedel hertil, så enkelt er det. Jøder i Europa er stærkt undertallige overfor islam, og bør være  bekymrede da potentialet for vold er meget større, end det vi har set hidtil. Konflikten  er  her også når der er “ro” i Mellemøsten, hvad  overfald og mord på franske jøder minder  os om. At  nogle europæiske  jøder  selv har medvirket til denne udvikling, gør ikke  sagen meget bedre. Ingen nævnt, ingen glemt, de ved sikkert selv hvem de er. Det var Baronen på GoV, der introducerede mig for begrebet “the suicide jews”. Jo længere  fra Israel man kommer, desto flere er de selvsagt, i New York kan man fodre….lam med dem. Men vi har da enkelte i Danmark lidt endnu.

Hamas-våbenlager i moské

The Israel Air Force launches a precision strike against weapons hidden in a Gaza mosque on 31 Dec 2008. Secondary explosions caused by the ignition of the weapons cache prove the cynical use of a place of worship as a military site. Hamas uses its citizens as human shields and exploits religion in its brutal campaign against innocent civilians. Fra den israelske hærs  egen You Tube kanal.

Antisemitismens ulidelige lethed

Andre med mere forstand på disse ting må udrede de historiske tråde, men min umiddelbare fornemmelse er at den antisemitisme der skinner igennem i hadet til Israel er mere luftig og uden fundering i velkendte stereotype om jøder, end det har været kendt tidligere. Det virker i det mindste som om der er en ‘light’ antisemitisme der hverken tager udgangspunkt i nazistisk tankegods eller i venstrefløjens ‘antizionisme’. Det er, så vidt jeg kan se, først og fremmest noget med opfattelsen af en modsætning mellem en ‘ond’ vestlig nation og så tidens hotteste offerkæledæggegruppe. Læg dertil det bizarre fænomen at venstrefløjen nok kender historien om jødeforfølgelserne og konsekvenserne af dem, men at de kun bruges som apologi for nævnte offerkæledæggegruppe (den gruppe fra hvilken antijødiske overgreb udgår i dag), ikke som forsvar for ….. jøder, endsige israelere. Jeg vover mig kun nødtvungent og yderst kortvarigt ned i den slamkiste som læserkommentarerne på avisernes hjemmesider for det meste udgør, men her finder man gerne denne ‘antisemitisme light’, hvis konsekvenser selvfølgelig er alt andet end light (LFPC).

Det er sgu da soleklart at et par israelere der ret pågående kontakter forbipasserende for at de skal kunne demonstrere sine sikkert israelske produkter må være i fare i denne tid. Sæt jer dog ind i en yngre palæstinensers situation før I hælder gyllen ud. Husk at uanset propagandaen så er det palæstinenserne der især lider og dør og er man opfyldt af vrede og sorg kan den slags ske. Jeg forsvarer det ikke. At skyde på nogen i et center er helt uacceptabelt, men hvis det kan hjælpe på større opbakning til Boycott Israel aktionen er det en god sidegevinst for mig.

Sikke en forvrøvlet debat. Der er da ikke noget galt i at være antisemit. Det kan man da kun blive, når israelerne angriber palæstinenserne. Det er da meget værre at være (pro)semit.

Israelere skudt i Rosengårdcentret

Drottningens tal viktigare än sex för danskarna

Kun få timer inde  i det nye år, leverer Expressen en af de  besynderligste overskrifter, selv for habituelle antimonarkister som svenske journalister. At nogen gider spilde deres tid på at yde modstand mod noget så ubetydeligt som en konstitutionelt monarki, er en gåde der må have sin forklaring  i en ganske pubertær sindstilstand.

Man of the Year: Geert Wilders

It’s a safe bet that Geert Wilders won’t be Time magazine’s Man of the Year any time soon. If anything, the unusually coiffed Dutch MP is a favorite hate figure of the Western media, which has spent years vilifying him as a “reactionary,” a “particularly dangerous type of demagogue,” a “racist” and an “Islamophobe.” Wilders would almost certainly plead guilty to the last charge, and with ample reason. His tireless campaign to sound the alarm about the growing threat of Islamic radicalism in the West has turned him into a target of Islamic jihadists and the object of untold assassination plots. A 2006 death threat, one of hundreds he’s received, declared that his “infidel blood will flow freely on cursed Dutch streets.” Al-Qaeda has specifically singled him out for slaughter. By FrontPage Magazine

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i Bryssel, Bryssel: Eurokrater og oprørere, Politiet kapitulerer i belgiske forstæder. Angreb på jøder og jødisk ejendom i Bryssel, Antwerpen og Charleroi. 8 kommentarer » Spring til […]

david.
david.
14 years ago

hej jeg er også rystede efter at den person ikke bliver udvist som ville skyde disse israeler. det sender et underlig signal, til´andre som er vrede på os ok nå vi kan skyde og slå jøder i danmark og komme i føngsel en lille tid og så er den skid ude af verden, alle andre trosretninger viser deres tro bla,ved deres tøj men vi jøder skal gå langs husmuren nej det er ikke sådan piben spiller i mit hoved. jeg husker da jeg var lillegik mange jøder i danmark med kalot ude i byen men det ser vi ikke mere,… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

@steen -Ulla har måske ret. Måske har i fået min mail, men jeg har fået min mail retur: From: Mail Administrator. Emne: Mail System Error – Returned mail 01-01-2009 23:26 This Message was undeliverable due to the following reason: Dansk forklaring, klik her: H t t p: // Postmaster. tdc. dk/ publish. php? id=xxxx Each of the following recipients was rejected by a remote mail server. The reasons given by the server are included to help you determine why each recipient was rejected. Recipient was rejected. Recipient: Reason: relaying denied for This message is generated automatic, and you do not… Read more »

Johansen
Johansen
14 years ago

Fine Line

Ok, tillagte statsborgerskab.
Der er ikke noget, der hedder Palæstina i dag. Gerningsmanden, der forsøgte at likvidere de to israelere (jøder), kom hertil fra Libanon. Dertil skal han returneres.
Vi kan ikke leve med, at han beholder sit danske statsborgerskab. Han hører under ingen omstændigheder hjemme i Danmark.

Fine Line
Fine Line
14 years ago

@Johansen

“erhvervede danske statsborgerskab”

Jeg foretrækker betegnelsen tillagte danske statsborgerskab, da herboende udlændinge indtil for ganske nylig kunne få dansk statsborgerskab uden at gøre en selvstændig indsats.

Men enig, han skal naturligvis fratages sit tillagte danske statsborgerskab og returneres til Palæstina.

Hvis han vil føre krig mod Israel, kan han gøre det i Palæstina. Han skal ikke skyde ubevæbnede civile i et indkøbscenter i Danmark.

Fine Line
Fine Line
14 years ago

Palæstinenseren bliver ikke udvist. Han har dansk statsborgerskab.

Desuden skal du være opmærksom på, at hvis nogen alligevel fik den tanke, at han skulle udvises, vil utallige menneskeretseksperter og jurister kunne fortælle os, at det er en ide i modstrid med talrige konventioner, da han sikkert vil blive forfulgt i Palæstina for at have skudt to ubevæbnede civile israelere ned.

elefanten
elefanten
14 years ago

Fest i Vollsmose

Efter de tragiske begivenheder d. 11. september 2001 blev der holdt fest i Vollsmose. En sådan ekstremisme kan vi naturligvis ikke have i det pæne Danmark, så det blev besluttet at bevilge 800 mio. kroner til “kvarterløft”.

Imidlertid bliver der nu igen holdt fest i Vollsmose, efter at en lokal har nedskudt to israelere i et butikscenter. De 800 mio. kroner har ikke været tilstrækkeligt, og der må findes yderligere midler til at løfte kvarteret.

Hvid Danske Rasmussen (undskyld)
Hvid Danske Rasmussen (undskyld)
14 years ago

Hvad er der sket med ordet “racisme” ?
Kan simpelhen ikke finde det i nogen artikler om den her sag . . . .
Eller har jeg misforstået noget . . kan en muslim ikke være racist ?
Jeg var ellers helt overbevist om at det med at slå Jøder ihjel , fordi de er Jøder var dybt racistisk . . .

Johansen
Johansen
14 years ago

Hvis palæstinenseren er skyldig i likvideringsforsøgene på de to israelere, bør han straffes hårdt og vigtigst af alt, fratages sit erhvervede danske statsborgerskab. Derefter må han sættes af i lufthavnen i Beirut. Hans videre skæbne er Danmark uvedkommende. Han skal ud! Det er sørgeligt, at man nu i flere europæiske lande oplever en stigende antisemitisme. For nogle generationer siden havde vi nationalsocialisterne. De er nu blevet afløst af importerede jødehadske islamister. Hvilken deroute for Europa. Man forstår sandelig godt, at den israelske regering opfordrer franske jøder til at emigrere til Israel. Den muslimske masse i Frankrig er kritisk for specielt… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Steen

Hvis han er skyldig mener jeg at han skal have en streng fængselsstraf der meget gerne må følges op med en udvisning af Danmark.

Ulla
Ulla
14 years ago

Steen, må jeg få din email? snappost ved yahoo etc. virker ikke, og jeg har en rigtig god idé.

Ulla
Ulla
14 years ago

Nej, han er sørme dansk statsborger.
Og nu er vi alle jøder – eller i hvert fald israelere – så vi kan lige så godt købe t-shirten her:

http://www.judaicawebstore.com/ProductInfo.aspx?productid=MT-01

eller denne her:

http://www.judaicawebstore.com/ProductInfo.aspx?productid=JWS-TBL-DOVE2

Janne
Janne
14 years ago

Jeg har ikke kunnet finde én dansk avis der nævner at de to mænd der er blevet skudt på er jøder. (Hvilket ellers er yderst relevant at vide.) Er der tale om israelske jøder eller er det israelske kristne eller muslimer eller hvad er der tale om?

Hvis der er tale om to jøder der er blevet beskudt, så er det meget mystisk at det er blevet så nedtonet. Eller er nedtoningen i aviserne helt bevidst? Nogen der ved noget?

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Indvandrerbander mod alt jødisk minder om SA i 1930’erne i Tyskland. De unge indvandrerbander, sønner af mørkemænd, mener sig mange nok, og stærke nok, til at vandalisere jødisk ejendom, og angribe jøder i Europa, som følge af optrapningen af konflikten i Gaza, som vist i indlægget. Hijab-personale kan finde på at gå i håndgemæng med dem de ved er jødiske. 🙁 i raseri over israelerne ikke vil finde sig i Qassam raketterne. Det er som gentagelse af historien som for 75 år siden, bare med andre aktører. Man savner en film-instrutør af samme format som Charlie Chaplin. Theo van Gogh… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x