4
jan
Seneste opdatering: 29/7-09 kl. 1236
94 kommentarer - Tryk for at kommentere!

lobesedel-001

Spredt på Københavns Rådhusplads i onsdags af nervøs, cirka 25-årig mand, der hurtigt forsvandt. Vi sætter pris på ærlighed. Man fornemmer, at prøven til statsborgerskab ikke inkluderer stavning. Udprintninger tilsendt bloggen. (klik f. helskærm). Vi har tidligere oplyst, at der er 13.000 palæstinensere i Danmark. TV2 sagde forleden, at der bor 23.000. For ikke danske læsere, er forklaringen på fejlstavningen “Oprop” her.

More and more Africans risk sea crossing to EU

Nyhederne domineres som bekendt lige nu af meget synlige manifestationer med rod i en urgammel konflikt, men dag ud og dag ind foregår der en lidet bemærket, men ustoppelig indsivning langs Middelhavets kyster, fra fallerede samfund mod syd. Der er ingen kendte mekanismer der kan stoppe det, potentialet er meget stort, og ikke nok så mange mortenøstergaardske ’tiltag’ kan skaffe dem arbejdspladser i Europa, endsige ‘integrere’ dem i vestlig levevis med respekt for demokratiets spilleregler. Uendelig godhed er en umulighed, og os der påpeger dette sidder med aben. Via Gates of Vienna :

UN figures indicate a big leap in the number of African migrants crossing the Mediterranean to the EU, with people increasingly willing to take the risk in winter as well as summertime. Over 35,000 African migrants landed in Italy in 2008 compared to some 20,000 in 2007, according to fresh figures from the UN refugee centre, the UNHCR, cited by The Guardian on Tuesday (30 December).

“We can no longer consider summer the only season when people arrive. Now they are coming all year round,” UNHCR spokeswoman Laura Boldrini said. […] The UNHCR and NGOs such as Arci have warned that any group deportations may violate asylum rights, however. In the past, most of the people trafficked to Europe have been economic migrants from Maghreb states. But a significant proportion were also fleeing conflict zones, such as Somalia and Eritrea. […]

“These people come from terrible places and are running from the extremes of human behaviour – torture, rape and violence – and deep poverty. It cannot be right to treat them with contempt, detain or house them in horrible conditions in Europe,” Jesuit Refugee Service activist, Father Joseph Cassar, told the paper.[…] More and more Africans risk sea crossing to EU

Ingen tvivl om at mange kommer fra rædselsfulde forhold. Men det forties – igen – at vores lande bare ikke har ressourcerne til at hjælpe alle nødstedte, og at ethvert indtag af nok så nødstedte mennesker vil medføre alvorlige problemer og lidelse hos værtslandene. Klassikeren er de kirkebesættende ‘palæstinensere’ der kvitterede for gæstfriheden ved uhørt høj kriminalitetsfrekvens, men vi oplever jo også dagligt hvordan ‘krigstraumer’ bruges som formildende omstændighed for voldelig adfærd mod de oprindelige europæere. Så længe dette aspekt forties må kynisme være et nødvendigt modtræk (LFPC).

“Det, der sker i krig, sker” – den nødvendige kynisme II

lynndie-england_-ab_142775dSå længe der er dette groteske misforhold mellem forargelsen over hvad Lynndie England og andre fangevogtere begik i Abu Ghraib, og hvad der foregik sammesteds under Saddams styre – denne forargelse er jo reelt ikke-eksisterende – vil jeg ikke gå længere end at sige at det var taktisk uklogt hvad førstnævnte gjorde. Ideelt set skulle man selvfølgelig afveje grusomheden ved menneskelige pyramider og kulturel ydmygelse mod hvad Saddams bødler begik, og ‘afmåle’ forargelsen i overensstemmelse hermed. Imidlertid må jeg nu personligt konkludere, at det vi ser udfolde sig i vestlige Gutmenschens uhellige forargelse over israelernes berettigede reaktion på truslen imod dem bl. a. bunder i virkelighedsfjern idealistisk tro på at det ondes problem altid kan løses med det gode. Det kan det ikke, så når JPs journalistfrøken her påstår at billederne fra Abu Ghraib “chokerede … hele verden” vil jeg citere John Lennon: “Don’t you know that you can count me out”. Kulturel ydmygelse kan måske være et udmærket middel i nogle situationer, når nu brug af ‘midler’ ikke kan undgås (LFPC).

I 2004 chokerede billeder af ydmygede fanger fra det irakiske fængsel Abu Ghraib hele verden. Syv mennesker blev dømt på baggrund af skandalen, men det den 21-årige Lynndie Englands ansigt, verden husker. Det er snart fem år siden, at Lynndie Englands ansigt for første gang gik verden rundt på tv og i aviser. […]

Lynndie England brugte en del af sin tid i fængsel på at tænke over, hvad hun havde lært af tiden i Abu Ghraib og hele sagen efter, og er kommet frem til, at hun den gang var alt for naiv og godtroende. “Det, der sker i krig, sker. I vores tilfælde blev det bare fotograferet og gjort offentligt. Der er mange, som siger, at vi burde have holdt kæft og slået dem ihjel, så ville vi være sluppet for al balladen. Sådan kan man godt se det, men….Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive det. De var fjenden. Jeg vil ikke sige, at de fortjente det, men de…..Det er mit problem. Jeg kan ikke beskrive det med ord.” Sådan gik det fangevogteren fra Abu Ghraib

»Der er behov for en stribe tiltag«

Hvem er bedre til at kurere en sygdom, end dem der har påført os den ? Her kommer det helt belejligt, at Morten Østergaard er søn af en læge. Nu ved jeg ikke hvad dr. Østergaard jun. konkret vil ordinere af medicin imod forældres ægteskabstvang, andet end “tiltag” – han finder nok på noget, der lyder kønt, koster dyrt og virker som placebo – men når man overhovedet har den ikke helt beskedne ambition, at kravle ind i familier og pille ved mekanikken, melder denne historie sig som inspiration: Edward Luttwak ironiserede i et foredrag på Berkeley over Vestens efterrationaliseringer i Afghanistan. Da man var landet og havde blæst Talebanstyret ud i bjergene, opfandt man efterfølgende grundene til at blive i landet: “genrejsning af landet” , “demokrati” og “kvinders rettigheder” osv, fortsæt selv..: “Hvordan skaffer man kvinder rettigheder i Afghanistan? “, spurgte Luttwak forsamlingen. “Jo, man placerer en mariner i hver eneste lerhytte. Hver gang en mand slår sin kone, og det gør han tit, skyder marineren manden.” Dr. Østergaard jun. må få idéen gratis, vi har jo heldigvis ikke 40 mio. lerhytter i Danmark, så det skulle kunne gå ganske kvikt:

Regeringen vender det blinde øje til tvangsægteskaber indgået i Danmark. Det mener S og R, efter at antallet af vielser blandt andengenerationsindvandrere er steget. Ifølge eksperter er femdoblingen i antallet af vielser mellem efterkommere i Danmark udtryk for, at 24-årsreglen og tilknytningskravet har fået færre til at hente deres ægtefælle i deres oprindelsesland.

Ole Hækkerup er positiv over for, at flere efterkommere finder ægtefællen i Danmark, men han frygter, at strukturerne er de samme i ægteskabstraditionerne, og at tvangsægteskaberne nu blot er rykket inden for EU’s og Danmarks grænser.

Også Morten Østergaard, næstformand for Det Radikale Venstre, er utilfreds med regeringens indsats.

– Handlingsplanen er flere år gammel og er nu løbet ud i sandet. Reelt halter vi langt bagefter i kampen mod tvangsægteskaber, siger han.Til gengæld er han begejstret for Socialdemokraternes kritik af 24-årsreglen. – Det er rart at se, at de, der har troet, at 24-årsreglen forhindrer tvangsægteskaber, nu er ved at vågne op. Reglen fungerer ikke. Der er behov for en stribe andre tiltag, siger Morten Østergaard. S og R vil opruste i kamp mod tvangsægteskaber

Som bekendt var 24-års-reglen og navnlig tilknytningskravet, skruet sammen af juristerne for at standse kædekoloniseringen af Danmark. Argumentet om tvangsægteskaber var sekundært, og hovedsageligt sminke beregnet for husarer og æsteter som Østergaard og R´s stadigt svindende vælgerskare. Og så virker loven endda stadig ikke effektivt nok, ikke mindst takket være EU Sverige-humanisterne. Nogle kalder dem “batikkäringar”, men sådan et udtryk ville vi ikke bruge.

Sveriges uddannelses-deroute

(Newsweek angiver de 12 % “udenrigsfødte”, men indvandrede totalt er 23 %, noget der sagtens kan kaldes en invasion, som udmærket beskrevet her. Newsweek er venligheden selv: )

In Sweden, forget stock prices: it’s plunging test scores that are causing a national panic. Once 11th in the world in science rankings, Sweden’s scores on international eighth-grade tests fell 42 points between 1995 and 2007—one of the worst declines among the 35 nations tested. Reading and math scores showed the same disturbing trend.

Some experts say demographic shifts may be contributing to the plunge. Immigrants have increased from 9 percent of Sweden’s population in 1990 to 12 percent currently, with many refugees coming from places like Somalia and Iraq. Families are moving away from schools where the newcomers are concentrated, and teachers aren’t trained to deal with the increasingly segregated system.

But others say a more plausible explanation is Sweden’s lax education philosophy. Swedish children aren’t graded on their work until the eighth grade, and there are few curriculum standards. Sweden’s education minister, Jan Björklund, says this easygoing attitude is changing in response to the country’s dismal test performances. Newsweek: Education: Sweden’s Test Crisis, Swedish students worse at maths and science: study

Den herskende skoleånd, har nok været lidt som her i dagens newspeak gys:

“One reason was many parents of children here had very negative connotations of school.“Instead we want this to be a place for family learning. School bans the word ‘school’

Lærestykke i demokrati: Arabere demonstrerer med fjendens flag – i Israel

MIDEAST ISRAEL PALESTINIANSDesværre er europæiske medier, for ikke at tale om herboende arabere (herunder ‘palæstinensere’) aldeles uimodtagelige for virkelighedsanskuelse af denne art. Man kan kun give Pamela Geller på Atlas Shrugs ret i hendes karakteristik af billederne fra et Europa igen med jødehad på åben gade: Vanvid. Se billederne på hendes blog af scener der for få år tilbage ville have været utænkelige. Se også Daily Mails fotoserie. Mellemøsten er kommet til Europa. Hvor går Europa så hen? (LFPC)

Af dagens mange rædselsfulde fotos, virker dette fra foran Milanos Katedral som et af de mere makabre. Tankerne går uvilkårligt til Oriana Fallaci. Og så “fredsdemonstrerede” de også i Malmø og Landskrona, i hvad der beskrives som muslimske vækkelsesmøder nok så meget som politiske demonstrationer. (Steen)

ITALY MIDEAST PROTEST

Arabisk forfatter : Israel er bedre end hver eneste arab-stat

Hit them where it hurts, By Sayed Kashua

Before I start writing, let me inform you up front that I love you dearly. I would like to warmly embrace the inhabitants of the south – Arabs not included – and dedicate this festive column to them. The spectacular demonstrations in Gaza have only contributed to our feelings of a shared fate, Arabs living in the Land of Israel and the Jewish people. Let those among my Arab brethren who want to demonstrate, demonstrate, and those who want to wax bellicose, wax bellicose, but reality is stronger than words, and the fact is that terrorists do not distinguish between Arab blood and Jewish blood, as is attested by the Arab victims felled by missiles fired with the aim of striking at innocent people.

Moreover, allow me to commiserate with the bereaved families and to declare from this platform that in addition to the two families from Sderot whom we are hosting in our home now, members of my family and I are ready to host two more families from the area under bombardment. We can be contacted through the newspaper’s editorial offices.

On this rare occasion, I want to strengthen the hand of our leaders, policymakers and commanders. You earned this war honestly. It is the duty of a normal country like Israel to defend its residents in the face of a prolonged threat that is embittering the lives of more than half a million residents. I apologize to my Arab readers who do not share my attitude, but at this time it behooves a courageous figure from our nation to step forward and speak the truth without hesitation, knowing that the vast albeit silent majority of the Arabs in Israel believe in the recesses of their heart that justice rests with me.

During my long years as a journalist, I was compelled to live in an Arab community, and I always had the painful feeling that I could not be sincere in my declarations, either oral or written. A feeling of distress gnawed at me, knowing as I did that I was violating the rules of morality and estranging myself from the foundations of intellectual integrity. But now, at long last, a golden opportunity has arisen: Israel has opened fire in the south and I, happily, am now ensconced in a protected Jewish neighborhood, infinitely joyful, because at least I can write without fear about what has lain for long years on my heart. At the end of the day, Israel is better, in my eyes, than every neighboring Arab state, if only because of the freedom of the press and the freedom of expression it preserves so rigorously.

That ends the clarification part. And now, with your permission, I will move to somewhat more operational language, in accordance with the winds that have been blowing for the past few days. What I am actually saying here is: Hit the bastards where it hurts. And you know what – anyone who comes to us with complaints is an idiot who doesn’t know what he’s talking about. And most worthless of all are the locals who have already started to make noises here and there and ask, “What is the goal of the operation?” in a whimpering voice that makes me sick. Here’s the enlightened leftist sitting on the balcony of his home, puffing on a Marlboro Lite and wondering with his pompous pals, “What are the aims?”

So now I am telling you: Our aim is to grind them into the dust. We will soften them up with missiles until they understand that for every blasted Qassam they let fly at us, they will get a hundred tons in their face. And it won’t end, either. Who said it has to end? Hey, the rules of the game have changed. How long can you be good to them? Hey, was there a cease-fire? There was. What happened? All they did was figure out how to plan the next blow. So we didn’t open the transit points? Is that our fault? They brought Hamas on themselves. Let them deal.

That’s how it is, we have to go on to the end, until they learn that you don’t come to us with force. Either they surrender and kiss our feet and we leave them alone, or we go on inflicting blows from the skies and they won’t know what hit them.

Here’s a fact: When they behave a little more quietly, like in the West Bank and Jerusalem, what’s so bad there, with Abu Mazen and the jema’a? It’s not like anyone stops them from sneaking by the checkpoints, right? It’s not like caution isn’t exercised in targeted you-know-whats, right? Aren’t the settlers arrested when they rampage? How can anyone even compare their fabric of life with tons of bombs that kill 300 people in two days?

Bloody hell, don’t they look at the life of luxury led by their brethren in the West Bank and learn that quiet pays? From my acquaintance with Arabs, I tell you: They simply have a mental problem. There’s nothing to it. No matter what you do, they will come back with complaints. Aalek, Gaza is one big prison of refugees, the jobless and the starving. Hey, is that our fault? Hey, is it because of us that they’re like that?

It’s not that they fire Qassams and say it’s because they don’t have anything to eat. No. They fire them and say that the gates of hell will be opened on the Zionist enemy and that they want to expel us from our homeland. Right. Hey, are we supposed to be responsible for every hungry Arab kid?

And one more thing that I really can’t understand is the Arabs in Israel. We are as nice as can be to them, there is no more Military Government, they can move freely, work, go to school, they have citizenship – dear God, we let them vote and they come and demonstrate. The very same people who know well that only by dialogue and understanding can one live with us in peace. Hey, what’s the deal? Did we expropriate their land? Did we neglect the infrastructures in their villages? Did we ignore their distress and the poverty? No way. Their situation is ten times better than that of the Arabs in the West Bank.

So instead of understanding better than anyone else that we have no choice but to trample Gaza, they demonstrate solidarity with the bearded guys in green. I want to tell you, no matter what we do we will come out patsies and that’s why I say not to listen to anyone. What more do they want? What? That we should treat them like Jews?

To conclude, one more thing that, regrettably, not many dare say aloud: A court won’t help. I know that you, just like me, don’t want to live with Arabs. Haaretz rent faktisk, en “venstre-avis”

Ogsom for at understrege nogle af pointerne: Hamas militiamen had been assaulting many Fatah activists since the beginning of the operation last Saturday. They said at least 75 activists were shot in the legs while others had their hands broken. og MEMRI video: Hamas Women Vow to Blow Themselves Up among Apes and Pigs

Israels marginaler krymper

En kvinde jeg kender, der har været officer i den israelske hær og via sit senere akademiske arbejde er mere end almindeligt godt inde i konflikten, mener ikke Israel eksisterer om 50 år. Et Europa, der ikke bakker om bag Israel og fordømmer og bekæmper islamisk aggression og had, vil uvægerligt ryge samme vej, før eller siden. Ulf Nilson forklarer, hvorfor det bla. ser sort ud:

Kan Hamas vinna? Svaret är nej. Inte nu, inte snart. Det inbillar man sig inte heller. Det strategiska målet är att skapa ökad spänning, hat mot Israel, fler kandidater för självmordsbombning och mycket gärna fler ingripanden av FN och andra internationella organisationer. Gaza är viktigt, men ändå en småsak. Det man främst önskar är att provocera – bilder på civilt lidande sitter fint – och kanske så småningom, tid betyder inte mycket, få igång ett krig mellan Israel och Iran. Kärnvapen? Varför inte. Den muslimska världen har strategiskt djup ; Israel har det inte. Siffrorna talar för sig själva: Iran: 1 648 000 kvadratkilometer, 70 milj invånare, Israel: 20 770 kvadratkilometer, 6,2 milj invånare. Iran kan möjligen överleva ett kärnvapenkrig.

Israel kan det inte. Den judiska staten har hittills vunnit fem krig, men utan att vinna fred, och marginalerna krymper.

Kan Israel vinna? Svaret är nej. En rak och oomtvistlig seger är inte i sikte. Man kan, till ett pris av stora och plågsamma förluster tysta Hamas raketvapen – för en tid. Ska attackerna upphöra under lång tid måste man ockupera Gaza och ta ansvaret för människorna där. Det vill man inte. Målet är därför att skada Hamas så svårt som möjligt och om möjligt tvinga fram ett stillestånd som – till skillnad mot förra omgången – håller under rimlig tid. Hoppet är i n t e stort.

Der er megen sludder og vrøvl om at “muslimerne er vor tids jøder”. Vi mener faktisk, at jøderne er vor tids jøder, ikke mindst i deres lille oase i Mellemøsten, men desværre måske engang også i Europa igen.

armed_jews

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
94 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen come these examples of multicultural sentiment as expressed in Denmark’s public […]

trackback

[…] Danish website Snaphanen posted a photo the other day of a pamphlet being distributed in Copenhagen’s City Hall Square. On one side it proclaimed: “Never Peace With […]

Magga
Magga
13 years ago

PS: lavede lidt om på forløbet for ikke at afsløre mig, men mønsteret var som beskrevet, og det er ikke længe siden, så risikoen eksisterer sikkert stadig væk.

Magga
Magga
13 years ago

Du har ret LFPC, og vi skal i det hele taget til at være forsigtige. Den eneste gang, jeg har haft virus, skete det på følgende måde: Jeg ledte efter omtale af et madonnabillede af den sicilianske renæssancemaler Antonello da Messina, det hænger på et museum i Palermo. Derfor googlede jeg på malerens og billedets navn, og uden at lægge mærke til, hvor jeg kom hen, tastede jeg mig via et af første hit ind på en tunesisk hjemmeside. Det varede næppe mere end tre sekunder, førend min virusalarm gik i gang, og derefter kunne jeg begynde at rydde op.… Read more »

iskender kebab
13 years ago

> Hello, We present our site http://www.islam-documents.org (which is the improvment of the other islam-documents.com, based in Tunisia). There is thousands of texts (around 15 000) about the origins of islam, with a critical, humanist, and scientist view (and even ironical). It is now the bigger “sourcebook” on that subject, with often unpublished documents: Muhammad biographies (SIRA), the main books of traditions (HADITH) , muslim chronicles (TABARI…), companions biographies (TABAQAT), quranic verses, quranic commentaries (TAFSIR). A new version is now available, improved and corrected: around 2700 pages. We are working for a new version published every year. All is in… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Beklager, at mit første link var forkert. Her er det rigtige:

http://www.dfi.dk/dfi/pressroom/vollsmose/

Magga
Magga
13 years ago

Emeritus Ja vist er det fragmenter, men det er ikke desto mindre mængden og den ballast, de til sammen udgør, der tegner det endelige personlige kulturbillede for hver enkelt af os, og hvis ikke vi har en tilstrækkelig stor fællesmængde, smuldrer solidariteten og tilliden til hinanden. Jeg mener, at vi er ved at have nået til punkt, hvor det sker, og hvor der næppe er nogen vej tilbage, og jeg glæder mig dagligt over, at jeg havde lærere, om hvem der kunne siges meget, men ensrettede og ensrettende, det var de aldrig, og hvor eleverne i dag sendes ud i… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Magga. Lad os huske hinanden på, at både din oplevelse og min generalisation af undervisnoingssektoren selvfølgelig er fragmentariske stumper af virkeligheden, der ikke beviser noget, ligesom mine tolv miniaturer og de to indtryk af dem er fragmentariske. En aktuel og deprimerende virkelighed – eller et krisefragment fra lærerverdenen er manglen på mandlige rollemodeller. Mange indvandrerdrenge kan ikke lide, hvad de ser eller savner respekt for dem, de ser. Det kan et kvindeligt lærerkorps og bløde værdier kun i sjældnere tilfælde stille noget effektivt op med. Integrationen udebliver bl. a. Folkeskolen er derfor i store problemer. Hvor koncentrationen af fremmedsprogede… Read more »

steen
Admin
13 years ago

Det er nemlig rigtigt ! Hvis du studerer en maleriophængning – det er ligegyldigt hvor mange forskellige størrelser billeder der er – de underste rammer skal flugte. Så ser det godt ud.

Også selvom man hænger op i fire etager, som i gamle dage og nu også på Statens Museum – de nederste skal flugte. Basta 🙂

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Aha-a! Din beskæring af den fotografiske ‘virkelighed’ var æstetisk begrundet. Hvor sympatisk. Jeg har gjort det samme et utal af gange, ofte æstetisk begrundet, andre gange med artistisk sigte, men aldrig med de misforståelser til følge, vi her er blevet præsenteret for. En serie på tolv miniaturer på række og geled har jeg hængt op i min køkkengang. De er alle små fotografiske udsnit af virkeligheden, Motiverne er kun næsten lige store, og ingen kan med bestemthed afgøre, hvilken virkelighed jeg mon har set i den enkelte miniature, men alle synes at se noget. Jeg skylder at sige, at alle… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Emeritus. Da jeg var ansat i bedriftssundhedstjenesten, havde vi mange lærere som klienter, og de efterlod et helt klar indtryk af, at de dagligt torturerede hinanden med ondskabsfuld sladder.Lærerne var de værste af alle, tæt forfulgt af pædagogerne. Jeg er heldigvis fra en tid, da der var helt anderledes lærere til. Det “værste”, jeg husker, var i hvert fald meget åndrigt og elegant og udspillede sig, da en sognepræst, der var vores lærer i kirkehistorie i 2. G, ankom lettere og charmerende beruset i elegant sort habit.Han havde givetvis været ude at spise fin frokost og havde stadig en cigar… Read more »

steen
Admin
13 years ago

fint nok, ingen skade sket. Det er sjældent man kan være sikker på noget som helst. Det er den tvivl, humanister burde dele med naturvidenskabsfolk. Her et andet billede, der illustrerer “fotograferingssituationen” lidt mere

lobesedel-003

raapil
13 years ago

Jeg skal selvfølgelig også undskylde her, som jeg har gjort det på Uriasposten, at jeg mistænkte løbesedlen for at være et falskneri.

Jeg var 99,9 pct. sikker i min sag, da jeg syntes, den så meget underlig ud, ikke mindst i betragtning af at den skulle have ligget på Rådhuspladsen og være blevet trådt på.

Og en tak til Mikkel A for at lave et godt stykke detektivarbejde.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til LFPC. Jeg kan rigtig godt lide din firepunkts-definition af råpil. Meget snedigt. Til Magga. Lærerstanden består for to trediedeles vedkommende af kvinder, hvoraf mange stadig vil være de alfahunner, som blev ansat i kølvandet på hønsestrik, kommunebriller, ø-lejre og partisantørklæder. Den sidste tredjedel består hovedsageligt ikke af rigtige mænd, men af for længst meningskastrerede unisex-hanner, der mener det samme, som alfahunnerne. Jeg tror helt bestemt, at råpil er gift med en alfahun, som er aldeles enig med ham i hans grundsynspunkter og bløde værdier. Han får dog nok selv lov at formulere dem, for han kan det hele udenad.… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Mikkel A.
Hatten A for Mikkel. Jeg har brugt din henvisning og har med træt interesse læst Råpils tråd. Pseudoekspertisen, som kommer til udtryk, og de styrende behov bag bestræbelserne er en klar understregning af de problemer, vi tumler med. Råpil giver en undskyldning – fint nok, men i morgen er alt desværre ved det gamle.

Med venlig hilsen

Magga
Magga
13 years ago

LFPC Ja, sådan er raapils taktik, der gentages til bevidstløshed. Men hvad andet kunne man forvente sig? Er raapil ikke en typisk skandinavisk skolelærer, og går det ikke på den melodi i tusindsvis af danske klasselokaler hver eneste dag og år ud og ind, hvor en stor del af elevernes tid spildes med underlødigheder? Seminarierne har i flere menneskealdre fungeret som marxistiske inddoktrineringsanstalter, det er ikke sket forgæves, og i samme periode har de forståeligt nok frastødt mange velbegavede og selvstændigt tænkende studerende. Resultatet er, at vi i dag har en lærerstand, der uden sammenligning har det laveste image nogensinde… Read more »

Anna Lyttiger
13 years ago

… the UNHCR and NGOs such as Arci have warned that any group deportations may violate asylum rights, however.

Ja, det tror pokker – UNHCR er domineret af islamister og halal-hippier med magt.

steen
Admin
13 years ago

Imponerende detektivarbejde, Mikkel, der nok var en bedre sag værdig end et underlødigt sabotageforsøg fra en ligegyldig miniblog. Én tror kopierne er fra demonstrationen, de er samlet op fire dage før, som jeg også skriver. Og fotos er som jeg skriver fra søndag kl 13. Det var mørkt, men jeg lagde dem v. siden af hinanden i en vindueskarm, og knipsede med vidvinkel på 400 ASA, 1/100 sek., f. 2.8 brændvidde 6.3 mm (28 mm) og mit kamera har I også luret. Og det var rigtig nok paipir med glat overflade, nu mangler man bare at identificere den pæne ældre… Read more »

MikkelA
MikkelA
13 years ago
Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Whodares og andre. ‘…Raapil, Agger og hvad fanden disse faktaresistente individer ellers kalder sig ved såmænd godt at de IGEN har valgt forkert side,…’ ‘Disse faktaresistente’ interesserer sig ikke en døjt for virkeligheden, og har aldrig gjort det. De er kun optaget af, hvordan de helst vil have, at verden burde se ud. Det hele er for dem et spørgsmål om indbildninger. Den bedste indbildning vinder. Derfor bilder de sig gladeligt ind, at verden er, som de ønsker den og lukker øjnene for resten. Det handler jo kun om tro og lukkede øjne. Sandheden er for dem, at alle… Read more »

Whodares
13 years ago

Raapil, Agger og hvad fanden disse faktaresistente individer ellers kalder sig ved såmænd godt at de IGEN har valgt forkert side, og lur mig om ikke lige akurart typerne som de to er de første til at komme rendende når de tror alle har glemt, med påstanden om at de da hele tiden har været på den rigtige (dvs vores side) ganske som vendekåber plejer at gøre når lortet brænder på…Hej hej Gert P. Lad dem ævle om konspirationer og forfalskninger, jeg kan uden tøven sige at jeg tror en milion gange mere på Steen LFPC og Urias-Kim end på… Read more »

Fine Line
Fine Line
13 years ago

Gud vide, hvad skoleleder på Humlehaveskolen i Vollsmose, Olav Rabølle Nielsen, mener om nedskydningen af to ubevæbnede israelere i et butikscenter i Odense?

Det må Olav Rabølle Nielsen hellere lade være med at svare på, da det næppe er foreneligt med en skolelederpost i den danske folkeskole at være antisemit.

Janne
Janne
13 years ago

Steen

Præcis. Hvorfor vælger skolelederen ikke at sige, at uanset hvad, så vil han som neutral og pædagogisk indstillet skoleleder gøre alt hvad han kan for at åbene sin skole for både jøder, muslimer, kristne, ateister, buddhister osv. – også under konflikten i Gaza. Han virker bestemt ikke neutral. Absolut ikke.

steen
Admin
13 years ago

interessant sammenfald – der er ikke andre i hele Danmark, så den er go nok

http://www.krak.dk/query?what=wp&search_word=olav+Rab%F8lle+Nielsen&geo_area=

Hvad han i virkeligheden siger er : kære arabere, skab jer bare tosset, så kommer der ingen jøder her.

Hvad han skulle have sagt var: Hvis i vover at antaste jøder, så falder hammeren.

Fine Line
Fine Line
13 years ago

@raapil

Har boet i et område, hvor der boede mange mennesker med anden etnisk baggrund end dansk.
De kastede godt nok ikke med bomber. De nøjedes med at knivrøve deres danske naboer, råbe luder efter kvinderne og intimidere de danske mænd i kvarteret. Så det positive billede, du tegner, kan jeg ikke rigtig genkende. Det er vist et skønmaleri eller et drømmesyn.

Johansen
Johansen
13 years ago

Der er ikke andre skoleledere i Odenses ca. 40 folkeskoler ved navn Olav Rabølle.

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Jeg ved ikke om Boykot Israel hjemmesiden er aktuel. Men det kunne godt se ud som om det er samme skoleleder.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Morten, det är sannerligen det mest skrämmande att ingen vaknar alls i tid. Redan nu verkar dom ha så pass mycket vapen jämfört med den etniska befolkningen, att vi kan sätta lite emot den dagne dom bestämmer sig för att löpa linan fullt ut och använda dessa mot oss. I synnerhet om vi inte kan lita på vår polis och militär. Vet inte hur det är i Danmark med den saken men jag litar inte på dom här i alla fall. Dom är så politiskt toppstyrda här i Sverige särskilt polisen. Det kunde vi se i Rosengård nyligen, när AFA… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Jeg kan se på linket fra JensH, at skolelederen fra Humlehaveskolen hedder Olav Rabølle Nielsen. Altså samme person som figurerer på Boykot Israel hjemmesiden.
Ser man det. Det er da altid rart, når mennesker toner rent flag.

Janne
Janne
13 years ago

Det var nok ikke længe før vi ser kommuner anbefale bibliotekarer og andre biblioteksansatte at blive væk fra bibliotekerne. Af hensyn til de truende biblioteksbrugere.

“To bibliotekarer og en rådhusbetjent er sygemeldt på grund af en gruppe ballademagere i Århus-forstaden Hasle. ”

h t t p://www.berlingske.dk/article/20090105/danmark/90105037/

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Helt enig.

Islamiseringen og dens fatale konsekvenser breder sig i det danske samfund.

Herunder jødehad, homofobi og angreb på disse grupper og andre sagesløse, som de islamiske street jihad-krigere kommer i nærkontakt med.
Desuden ser vi en tiltagende indførelse af islamiske lovregler i vore ellers verdslige institutioner. Det gælder flere svømmehaller, alle folkeskoler i Københavns kommune, flere folkeskoler i Odense, tilsløring af muslimske bogstavtro personale på sygehuse, etc.

Janne
Janne
13 years ago

I Gellerup er der nu behov for at en folkekirke bevogtes og grønlændere er jaget ud af Gellerup. I Gellerup er der ikke mere plads til kæledyr som f.eks. hunde. Vi hører nu at på en Vollsmose skole er der ikke mere plads til jøder. På samme skole er der heller ikke mere plads til skolemad der ikke er halal slagtet. I Københavnske folkeskoler er der ikke mere plads til mad der ikke er halal slagtet. I nogle taxa biler er det meget svært at finde plads til blinde med førerhunde. Religiøs intolerance og religiøse fordomme breder sig i Danmark.

Johansen
Johansen
13 years ago

Lidt i samme boldgade lød det sidste år i forbindelse med Kvinder for Friheds debatmøde om forbud mod tilsløring af umyndige piger. Her sagde skolelederen på Rådmandsgade skole på Nørrebro, at de gik stille med dørene i forhold til de jødiske elever, der er indskrevet på skolen. På pågældende skole er de arabiske børn også i flertal.

Skoleleder Olav Nielsen fra Humlehaveskolen i Odense orkede heller ikke kulturkampen om halalkød i skolens bespisningsordning. Derfor er alt kødet helligt halalkød. Desværre kræver artiklen fra Fyens Stiftstidende login:

http://www.fyens.dk/modules/userbaseclient/user_register.php?complete_url=http%3A%2F%2Fwww.fyens.dk%2Fmodules%2Fsubscription%2Fshop_products.php

JensH
JensH
13 years ago

Så er jødiske børn ved for alvor at blive forment adgang til den Danske Folkeskole:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19614838.html

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Skoleleder advarer jøder: Find en anden skole, hvilket er at læse i Fyens StiftsTidende den 5. januar. Endvidere er skrevet: Skoleleder på Humlehaveskolen i Vollsmose, Olav Nielsen, frygter, at jødiske elever vil få alvorlige problemer blandt skolens mange arabiske børn. Især nu, hvor konflikten mellem Israel og palæstinensiske Hamas har udviklet sig til en regulær krig. Jødehad har araberbørnene med hjemmefra, og de er så mange nu, at det er de jødiske skoleelever som opfordres til at vige, fordi politisk Korrekte skolelærere ikke magter at irettesætte araberbørnenes Hate Speech. Det havde været bedre om der var vilje til at hjemsende… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
13 years ago

@ Robin_Shadowes Ja – du har nok ret i, at muslimerne senest har erkendt, at krig ikke tjener dem som middel til magt. – Alene fordi den kommer til den, som kan vente. Vi islamkritikere – som kan huske vore samfund som frie og ikke er tilvænnet endeløst vigende adfærd – forsvinder bare! Krig, derimod, skærper modstanden og mobiliserer brede kræfter mod deres projekt. Det tror jeg er helt rigtigt set. Både af dem og dig 🙂 Så når Det Muslimske Broderskab i mange af dets herværende afskygninger vender sig mod væbnet kamp – undtagen i den mindre skala, som… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Jag har varnat förut på andra siter att det inte kommer ta 30 år innan muslimerna tar över. Jag har estimerat 10-15 år. Tror jag blir tvungen att ändra mig igen. Det kommer bli inbördeskrig i europa inom 2 år. Saker och ting har ökat i intencitet och det går fortare och fortare. Däremot hade jag tidigare gissat att Danmark skulle bli ett av dom sista länderna där inbördeskrig bröt ut och Sverige, Holland och UK bland de första. Så som jag ser på saken nu, finns ännu ingen anledning till väpnad kamp i Sverige. Politiker, MSM och islam går… Read more »

li
li
13 years ago

Søde raapil, jo nogle af hos har med muslimer at gøre dagligt, og jo de kan være søde, selvom de umiddelbart har meget svært ved at tage afstand fra sharialov og muhammed som pædofil selvudråbt profet! Det gør heller ikke noget, hvis bare ikke de var så bange for de militante muslimer, der udråber dem som frafaldne hvis de ikke undertrykker sig iSLAM´’s voldmanual koranen. Derfor er det måske os der skal hjælpe de forsagte muslimer, ved at bekæmpe de højtråbende og mest af alle de “sleske” taqyyia muslimer. Syntes du er noget led, når du opfordre Fine Line til… Read more »

raapil
13 years ago

@AK: Godt ord igen 🙂

raapil
13 years ago

@Fine Line: “Jeg kommer fra venstrefløjen, men får sværere og sværere ved at få øje på de moderate, som du omtaler. Hvor er de?”

Jamen hvis du ikke har noget med muslimer at gøre til daglig, så er det jo også kun tørklæderne du ser, og bomber du hører om i tv. Du møder ikke alle dem uden tørklæde, eller dem med tørklæde, som er søde og sympatiske, eller dem der ikke smider med bomber og ikke er udpræget troende. Hvis du gerne vil møde dem, så opsøg steder hvor de kommer.

A K
A K
13 years ago

raapil:
Jeg har i det mindste bedre(sjovere) sanktionsmuligheder overfor nutidens møgunger 🙂

jason briscoe
jason briscoe
13 years ago

right on

raapil
13 years ago

@AK: “Undskyld mig, men hvad ved sådan en folkeskolelærer om verificering af “dokumenter”?”

Ikke så meget, men vi tjener bedre end en skide politibetjent.

Fine Line
Fine Line
13 years ago

13.000 palæstinensere i Danmark?

Kan der ikke være mange – måske flere tusinde personer – der opholder sig ulovligt i Danmark?

Morten - - -
Morten - - -
13 years ago

“Ingen tvivl om at mange kommer fra rædselsfulde forhold.”

Kender du dem? Nej – for så ville du vide, at de kommer fra uinteressante eller i værste fald trøstesløse forhold. Sjældent fra “rædselsfulde” forhold.

Opremsningen af den dårlige behandling mennesker giver hinanden i den del af verden, indikerer ikke, at disse mennesker er ofre. Bare, at de er bærere af en umoden og for os slet ikke ufarlig kultur. De, som har ressourcer til at rykke teltpælene op, er sjældent ofrene.

I følge min erfaring.

– – –

Fine Line
Fine Line
13 years ago

@raapil

Koranen er racistisk. Alle teksttro tilhængere af koranen er dermed nødvendigvis racister.

Fine Line
Fine Line
13 years ago

@raapil

“De bidrager også til at hælde alle muslimer op i samme hat og fremstille hver og en af dem som gale og racistiske.”

Jeg kommer fra venstrefløjen, men får sværere og sværere ved at få øje på de moderate, som du omtaler. Hvor er de?

Fine Line
Fine Line
13 years ago

@li

Den jødefjendske seddel fra Rådhuspladsen minder i øvrigt meget om en anden seddel, som formanden for HUT blev dømt for at have uddelt.

94
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x