4
jan
Seneste opdatering: 29/7-09 kl. 1236
94 kommentarer - Tryk for at kommentere!

lobesedel-001

Spredt p√• K√łbenhavns R√•dhusplads i onsdags af nerv√łs, cirka 25-√•rig mand, der hurtigt forsvandt. Vi s√¶tter pris p√• √¶rlighed. Man fornemmer, at pr√łven til statsborgerskab ikke inkluderer stavning. Udprintninger tilsendt bloggen. (klik f. helsk√¶rm). Vi har tidligere oplyst, at der er 13.000 pal√¶stinensere i Danmark. TV2 sagde forleden, at der bor 23.000. For ikke danske l√¶sere, er forklaringen p√• fejlstavningen “Oprop” her.

More and more Africans risk sea crossing to EU

Nyhederne domineres som bekendt lige nu af meget synlige manifestationer med rod i en urgammel konflikt, men dag ud og dag ind foreg√•r der en lidet bem√¶rket, men ustoppelig indsivning langs Middelhavets kyster, fra fallerede samfund mod syd. Der er ingen kendte mekanismer der kan stoppe det, potentialet er meget stort, og ikke nok s√• mange morten√łstergaardske ’tiltag’ kan skaffe dem arbejdspladser i Europa, endsige ‘integrere’ dem i vestlig levevis med respekt for demokratiets spilleregler. Uendelig godhed er en umulighed, og os der p√•peger dette sidder med aben. Via Gates of Vienna :

UN figures indicate a big leap in the number of African migrants crossing the Mediterranean to the EU, with people increasingly willing to take the risk in winter as well as summertime. Over 35,000 African migrants landed in Italy in 2008 compared to some 20,000 in 2007, according to fresh figures from the UN refugee centre, the UNHCR, cited by The Guardian on Tuesday (30 December).

“We can no longer consider summer the only season when people arrive. Now they are coming all year round,” UNHCR spokeswoman Laura Boldrini said. […] The UNHCR and NGOs such as Arci have warned that any group deportations may violate asylum rights, however. In the past, most of the people trafficked to Europe have been economic migrants from Maghreb states. But a significant proportion were also fleeing conflict zones, such as Somalia and Eritrea. […]

“These people come from terrible places and are running from the extremes of human behaviour – torture, rape and violence – and deep poverty. It cannot be right to treat them with contempt, detain or house them in horrible conditions in Europe,” Jesuit Refugee Service activist, Father Joseph Cassar, told the paper.[…] More and more Africans risk sea crossing to EU

Ingen tvivl om at mange kommer fra r√¶dselsfulde forhold. Men det forties – igen – at vores lande bare ikke har ressourcerne til at hj√¶lpe alle n√łdstedte, og at ethvert indtag af nok s√• n√łdstedte mennesker vil medf√łre alvorlige problemer og lidelse hos v√¶rtslandene. Klassikeren er de kirkebes√¶ttende ‘pal√¶stinensere’ der kvitterede for g√¶stfriheden ved uh√łrt h√łj kriminalitetsfrekvens, men vi oplever jo ogs√• dagligt hvordan ‘krigstraumer’ bruges som formildende omst√¶ndighed for voldelig adf√¶rd mod de oprindelige europ√¶ere. S√• l√¶nge dette aspekt forties m√• kynisme v√¶re et n√łdvendigt modtr√¶k (LFPC).

“Det, der sker i krig, sker” – den n√łdvendige kynisme II

lynndie-england_-ab_142775dS√• l√¶nge der er dette groteske misforhold mellem forargelsen over hvad Lynndie England og andre fangevogtere begik i Abu Ghraib, og hvad der foregik sammesteds under Saddams styre – denne forargelse er jo reelt ikke-eksisterende – vil jeg ikke g√• l√¶ngere end at sige at det var taktisk uklogt hvad f√łrstn√¶vnte gjorde. Ideelt set skulle man selvf√łlgelig afveje grusomheden ved menneskelige pyramider og kulturel ydmygelse mod hvad Saddams b√łdler begik, og ‘afm√•le’ forargelsen i overensstemmelse hermed. Imidlertid m√• jeg nu personligt konkludere, at det vi ser udfolde sig i vestlige Gutmenschens uhellige forargelse over israelernes berettigede reaktion p√• truslen imod dem bl. a. bunder i virkelighedsfjern idealistisk tro p√• at det ondes problem altid kan l√łses med det gode. Det kan det ikke, s√• n√•r JPs journalistfr√łken her p√•st√•r at billederne fra Abu Ghraib “chokerede … hele verden” vil jeg citere John Lennon: “Don’t you know that you can count me out”. Kulturel ydmygelse kan m√•ske v√¶re et udm√¶rket middel i nogle situationer, n√•r nu brug af ‘midler’ ikke kan undg√•s (LFPC).

I 2004 chokerede billeder af ydmygede fanger fra det irakiske f√¶ngsel Abu Ghraib hele verden. Syv mennesker blev d√łmt p√• baggrund af skandalen, men det den 21-√•rige Lynndie Englands ansigt, verden husker. Det er snart fem √•r siden, at Lynndie Englands ansigt for f√łrste gang gik verden rundt p√• tv og i aviser. […]

Lynndie England brugte en del af sin tid i f√¶ngsel p√• at t√¶nke over, hvad hun havde l√¶rt af tiden i Abu Ghraib og hele sagen efter, og er kommet frem til, at hun den gang var alt for naiv og godtroende. “Det, der sker i krig, sker. I vores tilf√¶lde blev det bare fotograferet og gjort offentligt. Der er mange, som siger, at vi burde have holdt k√¶ft og sl√•et dem ihjel, s√• ville vi v√¶re sluppet for al balladen. S√•dan kan man godt se det, men….Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive det. De var fjenden. Jeg vil ikke sige, at de fortjente det, men de…..Det er mit problem. Jeg kan ikke beskrive det med ord.” S√•dan gik det fangevogteren fra Abu Ghraib

¬ĽDer er behov for en stribe tiltag¬ę

Hvem er bedre til at kurere en sygdom, end dem der har p√•f√łrt os den ? Her kommer det helt belejligt, at Morten √ėstergaard er s√łn af en l√¶ge. Nu ved jeg ikke hvad dr. √ėstergaard jun. konkret vil ordinere af medicin imod for√¶ldres √¶gteskabstvang, andet end “tiltag” – han finder nok p√• noget, der lyder k√łnt, koster dyrt og virker som placebo – men n√•r man overhovedet har den ikke helt beskedne ambition, at kravle ind i familier og pille ved mekanikken, melder denne historie sig som inspiration: Edward Luttwak ironiserede i et foredrag p√• Berkeley over Vestens efterrationaliseringer i Afghanistan. Da man var landet og havde bl√¶st Talebanstyret ud i bjergene, opfandt man efterf√łlgende grundene til at blive i landet: “genrejsning af landet” , “demokrati” og “kvinders rettigheder” osv, forts√¶t selv..: “Hvordan skaffer man kvinder rettigheder i Afghanistan? “, spurgte Luttwak forsamlingen. “Jo, man placerer en mariner i hver eneste lerhytte. Hver gang en mand sl√•r sin kone, og det g√łr han tit, skyder marineren manden.” Dr. √ėstergaard jun. m√• f√• id√©en gratis, vi har jo heldigvis ikke 40 mio. lerhytter i Danmark, s√• det skulle kunne g√• ganske kvikt:

Regeringen vender det blinde √łje til tvangs√¶gteskaber indg√•et i Danmark. Det mener S og R, efter at antallet af vielser blandt andengenerationsindvandrere er steget. If√łlge eksperter er femdoblingen i antallet af vielser mellem efterkommere i Danmark udtryk for, at 24-√•rsreglen og tilknytningskravet har f√•et f√¶rre til at hente deres √¶gtef√¶lle i deres oprindelsesland.

Ole Hækkerup er positiv over for, at flere efterkommere finder ægtefællen i Danmark, men han frygter, at strukturerne er de samme i ægteskabstraditionerne, og at tvangsægteskaberne nu blot er rykket inden for EU’s og Danmarks grænser.

Ogs√• Morten √ėstergaard, n√¶stformand for Det Radikale Venstre, er utilfreds med regeringens indsats.

‚Äď Handlingsplanen er flere √•r gammel og er nu l√łbet ud i sandet. Reelt halter vi langt bagefter i kampen mod tvangs√¶gteskaber, siger han.Til geng√¶ld er han begejstret for Socialdemokraternes kritik af 24-√•rsreglen. ‚Äď Det er rart at se, at de, der har troet, at 24-√•rsreglen forhindrer tvangs√¶gteskaber, nu er ved at v√•gne op. Reglen fungerer ikke. Der er behov for en stribe andre tiltag, siger Morten √ėstergaard. S og R vil opruste i kamp mod tvangs√¶gteskaber

Som bekendt var 24-√•rs-reglen og navnlig tilknytningskravet, skruet sammen af juristerne for at standse k√¶dekoloniseringen af Danmark. Argumentet om tvangs√¶gteskaber var sekund√¶rt, og hovedsageligt sminke beregnet for husarer og √¶steter som √ėstergaard og R¬īs stadigt svindende v√¶lgerskare. Og s√• virker loven endda stadig ikke effektivt nok, ikke mindst takket v√¶re EU Sverige-humanisterne. Nogle kalder dem “batikk√§ringar”, men s√•dan et udtryk ville vi ikke bruge.

Sveriges uddannelses-deroute

(Newsweek angiver de 12 % “udenrigsf√łdte”, men indvandrede totalt er 23 %, noget der sagtens kan kaldes en invasion, som udm√¶rket beskrevet her. Newsweek er venligheden selv: )

In Sweden, forget stock prices: it’s plunging test scores that are causing a national panic. Once 11th in the world in science rankings, Sweden’s scores on international eighth-grade tests fell 42 points between 1995 and 2007‚ÄĒone of the worst declines among the 35 nations tested. Reading and math scores showed the same disturbing trend.

Some experts say demographic shifts may be contributing to the plunge. Immigrants have increased from 9 percent of Sweden’s population in 1990 to 12 percent currently, with many refugees coming from places like Somalia and Iraq. Families are moving away from schools where the newcomers are concentrated, and teachers aren’t trained to deal with the increasingly segregated system.

But others say a more plausible explanation is Sweden’s lax education philosophy. Swedish children aren’t graded on their work until the eighth grade, and there are few curriculum standards. Sweden’s education minister, Jan Bj√∂rklund, says this easygoing attitude is changing in response to the country’s dismal test performances. Newsweek: Education: Sweden‚Äôs Test Crisis, Swedish students worse at maths and science: study

Den herskende skoleånd, har nok været lidt som her i dagens newspeak gys:

‚ÄúOne reason was many parents of children here had very negative connotations of school.‚ÄúInstead we want this to be a place for family learning. School bans the word ‘school’

Lærestykke i demokrati: Arabere demonstrerer med fjendens flag Рi Israel

MIDEAST ISRAEL PALESTINIANSDesv√¶rre er europ√¶iske medier, for ikke at tale om herboende arabere (herunder ‘pal√¶stinensere’) aldeles uimodtagelige for virkelighedsanskuelse af denne art. Man kan kun give Pamela Geller p√• Atlas Shrugs ret i hendes karakteristik af billederne fra et Europa igen med j√łdehad p√• √•ben gade: Vanvid. Se billederne p√• hendes blog af scener der for f√• √•r tilbage ville have v√¶ret ut√¶nkelige. Se ogs√• Daily Mails fotoserie. Mellem√łsten er kommet til Europa. Hvor g√•r Europa s√• hen? (LFPC)

Af dagens mange r√¶dselsfulde fotos, virker dette fra foran Milanos Katedral som et af de mere makabre. Tankerne g√•r uvilk√•rligt til Oriana Fallaci. Og s√• “fredsdemonstrerede” de ogs√• i Malm√ł og Landskrona, i hvad der beskrives som muslimske v√¶kkelsesm√łder nok s√• meget som politiske demonstrationer. (Steen)

ITALY MIDEAST PROTEST

Arabisk forfatter : Israel er bedre end hver eneste arab-stat

Hit them where it hurts, By Sayed Kashua

Before I start writing, let me inform you up front that I love you dearly. I would like to warmly embrace the inhabitants of the south – Arabs not included – and dedicate this festive column to them. The spectacular demonstrations in Gaza have only contributed to our feelings of a shared fate, Arabs living in the Land of Israel and the Jewish people. Let those among my Arab brethren who want to demonstrate, demonstrate, and those who want to wax bellicose, wax bellicose, but reality is stronger than words, and the fact is that terrorists do not distinguish between Arab blood and Jewish blood, as is attested by the Arab victims felled by missiles fired with the aim of striking at innocent people.

Moreover, allow me to commiserate with the bereaved families and to declare from this platform that in addition to the two families from Sderot whom we are hosting in our home now, members of my family and I are ready to host two more families from the area under bombardment. We can be contacted through the newspaper’s editorial offices.

On this rare occasion, I want to strengthen the hand of our leaders, policymakers and commanders. You earned this war honestly. It is the duty of a normal country like Israel to defend its residents in the face of a prolonged threat that is embittering the lives of more than half a million residents. I apologize to my Arab readers who do not share my attitude, but at this time it behooves a courageous figure from our nation to step forward and speak the truth without hesitation, knowing that the vast albeit silent majority of the Arabs in Israel believe in the recesses of their heart that justice rests with me.

During my long years as a journalist, I was compelled to live in an Arab community, and I always had the painful feeling that I could not be sincere in my declarations, either oral or written. A feeling of distress gnawed at me, knowing as I did that I was violating the rules of morality and estranging myself from the foundations of intellectual integrity. But now, at long last, a golden opportunity has arisen: Israel has opened fire in the south and I, happily, am now ensconced in a protected Jewish neighborhood, infinitely joyful, because at least I can write without fear about what has lain for long years on my heart. At the end of the day, Israel is better, in my eyes, than every neighboring Arab state, if only because of the freedom of the press and the freedom of expression it preserves so rigorously.

That ends the clarification part. And now, with your permission, I will move to somewhat more operational language, in accordance with the winds that have been blowing for the past few days. What I am actually saying here is: Hit the bastards where it hurts. And you know what – anyone who comes to us with complaints is an idiot who doesn’t know what he’s talking about. And most worthless of all are the locals who have already started to make noises here and there and ask, “What is the goal of the operation?” in a whimpering voice that makes me sick. Here’s the enlightened leftist sitting on the balcony of his home, puffing on a Marlboro Lite and wondering with his pompous pals, “What are the aims?”

So now I am telling you: Our aim is to grind them into the dust. We will soften them up with missiles until they understand that for every blasted Qassam they let fly at us, they will get a hundred tons in their face. And it won’t end, either. Who said it has to end? Hey, the rules of the game have changed. How long can you be good to them? Hey, was there a cease-fire? There was. What happened? All they did was figure out how to plan the next blow. So we didn’t open the transit points? Is that our fault? They brought Hamas on themselves. Let them deal.

That’s how it is, we have to go on to the end, until they learn that you don’t come to us with force. Either they surrender and kiss our feet and we leave them alone, or we go on inflicting blows from the skies and they won’t know what hit them.

Here’s a fact: When they behave a little more quietly, like in the West Bank and Jerusalem, what’s so bad there, with Abu Mazen and the jema’a? It’s not like anyone stops them from sneaking by the checkpoints, right? It’s not like caution isn’t exercised in targeted you-know-whats, right? Aren’t the settlers arrested when they rampage? How can anyone even compare their fabric of life with tons of bombs that kill 300 people in two days?

Bloody hell, don’t they look at the life of luxury led by their brethren in the West Bank and learn that quiet pays? From my acquaintance with Arabs, I tell you: They simply have a mental problem. There’s nothing to it. No matter what you do, they will come back with complaints. Aalek, Gaza is one big prison of refugees, the jobless and the starving. Hey, is that our fault? Hey, is it because of us that they’re like that?

It’s not that they fire Qassams and say it’s because they don’t have anything to eat. No. They fire them and say that the gates of hell will be opened on the Zionist enemy and that they want to expel us from our homeland. Right. Hey, are we supposed to be responsible for every hungry Arab kid?

And one more thing that I really can’t understand is the Arabs in Israel. We are as nice as can be to them, there is no more Military Government, they can move freely, work, go to school, they have citizenship – dear God, we let them vote and they come and demonstrate. The very same people who know well that only by dialogue and understanding can one live with us in peace. Hey, what’s the deal? Did we expropriate their land? Did we neglect the infrastructures in their villages? Did we ignore their distress and the poverty? No way. Their situation is ten times better than that of the Arabs in the West Bank.

So instead of understanding better than anyone else that we have no choice but to trample Gaza, they demonstrate solidarity with the bearded guys in green. I want to tell you, no matter what we do we will come out patsies and that’s why I say not to listen to anyone. What more do they want? What? That we should treat them like Jews?

To conclude, one more thing that, regrettably, not many dare say aloud: A court won’t help. I know that you, just like me, don’t want to live with Arabs. Haaretz rent faktisk, en “venstre-avis”

Ogsom for at understrege nogle af pointerne: Hamas militiamen had been assaulting many Fatah activists since the beginning of the operation last Saturday. They said at least 75 activists were shot in the legs while others had their hands broken. og MEMRI video: Hamas Women Vow to Blow Themselves Up among Apes and Pigs

Israels marginaler krymper

En kvinde jeg kender, der har v√¶ret officer i den israelske h√¶r og via sit senere akademiske arbejde er mere end almindeligt godt inde i konflikten, mener ikke Israel eksisterer om 50 √•r. Et Europa, der ikke bakker om bag Israel og ford√łmmer og bek√¶mper islamisk aggression og had, vil uv√¶gerligt ryge samme vej, f√łr eller siden. Ulf Nilson forklarer, hvorfor det bla. ser sort ud:

Kan Hamas vinna? Svaret är nej. Inte nu, inte snart. Det inbillar man sig inte heller. Det strategiska målet är att skapa ökad spänning, hat mot Israel, fler kandidater för självmordsbombning och mycket gärna fler ingripanden av FN och andra internationella organisationer. Gaza är viktigt, men ändå en småsak. Det man främst önskar är att provocera Рbilder på civilt lidande sitter fint Рoch kanske så småningom, tid betyder inte mycket, få igång ett krig mellan Israel och Iran. Kärnvapen? Varför inte. Den muslimska världen har strategiskt djup ; Israel har det inte. Siffrorna talar för sig själva: Iran: 1 648 000 kvadratkilometer, 70 milj invånare, Israel: 20 770 kvadratkilometer, 6,2 milj invånare. Iran kan möjligen överleva ett kärnvapenkrig.

Israel kan det inte. Den judiska staten har hittills vunnit fem krig, men utan att vinna fred, och marginalerna krymper.

Kan Israel vinna? Svaret är nej. En rak och oomtvistlig seger är inte i sikte. Man kan, till ett pris av stora och plågsamma förluster tysta Hamas raketvapen Рför en tid. Ska attackerna upphöra under lång tid måste man ockupera Gaza och ta ansvaret för människorna där. Det vill man inte. Målet är därför att skada Hamas så svårt som möjligt och om möjligt tvinga fram ett stillestånd som Рtill skillnad mot förra omgången Рhåller under rimlig tid. Hoppet är i n t e stort.

Der er megen sludder og vr√łvl om at “muslimerne er vor tids j√łder”. Vi mener faktisk, at j√łderne er vor tids j√łder, ikke mindst i deres lille oase i Mellem√łsten, men desv√¶rre m√•ske engang ogs√• i Europa igen.

armed_jews

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

94 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen come these examples of multicultural sentiment as expressed in Denmark‚Äôs public […]

trackback

[…] Danish website Snaphanen posted a photo the other day of a pamphlet being distributed in Copenhagen’s City Hall Square. On one side it proclaimed: “Never Peace With […]

Magga
Magga
15 years ago

PS: lavede lidt om p√• forl√łbet for ikke at afsl√łre mig, men m√łnsteret var som beskrevet, og det er ikke l√¶nge siden, s√• risikoen eksisterer sikkert stadig v√¶k.

Magga
Magga
15 years ago

Du har ret LFPC, og vi skal i det hele taget til at v√¶re forsigtige. Den eneste gang, jeg har haft virus, skete det p√• f√łlgende m√•de: Jeg ledte efter omtale af et madonnabillede af den sicilianske ren√¶ssancemaler Antonello da Messina, det h√¶nger p√• et museum i Palermo. Derfor googlede jeg p√• malerens og billedets navn, og uden at l√¶gge m√¶rke til, hvor jeg kom hen, tastede jeg mig via et af f√łrste hit ind p√• en tunesisk hjemmeside. Det varede n√¶ppe mere end tre sekunder, f√łrend min virusalarm gik i gang, og derefter kunne jeg begynde at rydde op.… Read more »

iskender kebab
15 years ago

> Hello, We present our site http://www.islam-documents.org (which is the improvment of the other islam-documents.com, based in Tunisia). There is thousands of texts (around 15 000) about the origins of islam, with a critical, humanist, and scientist view (and even ironical). It is now the bigger “sourcebook” on that subject, with often unpublished documents: Muhammad biographies (SIRA), the main books of traditions (HADITH) , muslim chronicles (TABARI…), companions biographies (TABAQAT), quranic verses, quranic commentaries (TAFSIR). A new version is now available, improved and corrected: around 2700 pages. We are working for a new version published every year. All is in… Read more »

Magga
Magga
15 years ago

Beklager, at mit f√łrste link var forkert. Her er det rigtige:

http://www.dfi.dk/dfi/pressroom/vollsmose/

Magga
Magga
15 years ago

Emeritus Ja vist er det fragmenter, men det er ikke desto mindre m√¶ngden og den ballast, de til sammen udg√łr, der tegner det endelige personlige kulturbillede for hver enkelt af os, og hvis ikke vi har en tilstr√¶kkelig stor f√¶llesm√¶ngde, smuldrer solidariteten og tilliden til hinanden. Jeg mener, at vi er ved at have n√•et til punkt, hvor det sker, og hvor der n√¶ppe er nogen vej tilbage, og jeg gl√¶der mig dagligt over, at jeg havde l√¶rere, om hvem der kunne siges meget, men ensrettede og ensrettende, det var de aldrig, og hvor eleverne i dag sendes ud i… Read more »

Emeritus
Emeritus
15 years ago

Til Magga. Lad os huske hinanden p√•, at b√•de din oplevelse og min generalisation af undervisnoingssektoren selvf√łlgelig er fragmentariske stumper af virkeligheden, der ikke beviser noget, ligesom mine tolv miniaturer og de to indtryk af dem er fragmentariske. En aktuel og deprimerende virkelighed – eller et krisefragment fra l√¶rerverdenen er manglen p√• mandlige rollemodeller. Mange indvandrerdrenge kan ikke lide, hvad de ser eller savner respekt for dem, de ser. Det kan et kvindeligt l√¶rerkorps og bl√łde v√¶rdier kun i sj√¶ldnere tilf√¶lde stille noget effektivt op med. Integrationen udebliver bl. a. Folkeskolen er derfor i store problemer. Hvor koncentrationen af fremmedsprogede… Read more »

steen
Admin
15 years ago

Det er nemlig rigtigt ! Hvis du studerer en malerioph√¶ngning – det er ligegyldigt hvor mange forskellige st√łrrelser billeder der er – de underste rammer skal flugte. S√• ser det godt ud.

Ogs√• selvom man h√¶nger op i fire etager, som i gamle dage og nu ogs√• p√• Statens Museum – de nederste skal flugte. Basta ūüôā

Emeritus
Emeritus
15 years ago

Aha-a! Din besk√¶ring af den fotografiske ‘virkelighed’ var √¶stetisk begrundet. Hvor sympatisk. Jeg har gjort det samme et utal af gange, ofte √¶stetisk begrundet, andre gange med artistisk sigte, men aldrig med de misforst√•elser til f√łlge, vi her er blevet pr√¶senteret for. En serie p√• tolv miniaturer p√• r√¶kke og geled har jeg h√¶ngt op i min k√łkkengang. De er alle sm√• fotografiske udsnit af virkeligheden, Motiverne er kun n√¶sten lige store, og ingen kan med bestemthed afg√łre, hvilken virkelighed jeg mon har set i den enkelte miniature, men alle synes at se noget. Jeg skylder at sige, at alle… Read more »

Magga
Magga
15 years ago

Emeritus. Da jeg var ansat i bedriftssundhedstjenesten, havde vi mange l√¶rere som klienter, og de efterlod et helt klar indtryk af, at de dagligt torturerede hinanden med ondskabsfuld sladder.L√¶rerne var de v√¶rste af alle, t√¶t forfulgt af p√¶dagogerne. Jeg er heldigvis fra en tid, da der var helt anderledes l√¶rere til. Det “v√¶rste”, jeg husker, var i hvert fald meget √•ndrigt og elegant og udspillede sig, da en sognepr√¶st, der var vores l√¶rer i kirkehistorie i 2. G, ankom lettere og charmerende beruset i elegant sort habit.Han havde givetvis v√¶ret ude at spise fin frokost og havde stadig en cigar… Read more »

steen
Admin
15 years ago

fint nok, ingen skade sket. Det er sj√¶ldent man kan v√¶re sikker p√• noget som helst. Det er den tvivl, humanister burde dele med naturvidenskabsfolk. Her et andet billede, der illustrerer “fotograferingssituationen” lidt mere

lobesedel-003

raapil
15 years ago

Jeg skal selvf√łlgelig ogs√• undskylde her, som jeg har gjort det p√• Uriasposten, at jeg mist√¶nkte l√łbesedlen for at v√¶re et falskneri.

Jeg var 99,9 pct. sikker i min sag, da jeg syntes, den så meget underlig ud, ikke mindst i betragtning af at den skulle have ligget på Rådhuspladsen og være blevet trådt på.

Og en tak til Mikkel A for at lave et godt stykke detektivarbejde.

Emeritus
Emeritus
15 years ago

Til LFPC. Jeg kan rigtig godt lide din firepunkts-definition af r√•pil. Meget snedigt. Til Magga. L√¶rerstanden best√•r for to trediedeles vedkommende af kvinder, hvoraf mange stadig vil v√¶re de alfahunner, som blev ansat i k√łlvandet p√• h√łnsestrik, kommunebriller, √ł-lejre og partisant√łrkl√¶der. Den sidste tredjedel best√•r hovedsageligt ikke af rigtige m√¶nd, men af for l√¶ngst meningskastrerede unisex-hanner, der mener det samme, som alfahunnerne. Jeg tror helt bestemt, at r√•pil er gift med en alfahun, som er aldeles enig med ham i hans grundsynspunkter og bl√łde v√¶rdier. Han f√•r dog nok selv lov at formulere dem, for han kan det hele udenad.… Read more »

Emeritus
Emeritus
15 years ago

Til Mikkel A.
Hatten A for Mikkel. Jeg har brugt din henvisning og har med træt interesse læst Råpils tråd. Pseudoekspertisen, som kommer til udtryk, og de styrende behov bag bestræbelserne er en klar understregning af de problemer, vi tumler med. Råpil giver en undskyldning Рfint nok, men i morgen er alt desværre ved det gamle.

Med venlig hilsen

Magga
Magga
15 years ago

LFPC Ja, s√•dan er raapils taktik, der gentages til bevidstl√łshed. Men hvad andet kunne man forvente sig? Er raapil ikke en typisk skandinavisk skolel√¶rer, og g√•r det ikke p√• den melodi i tusindsvis af danske klasselokaler hver eneste dag og √•r ud og ind, hvor en stor del af elevernes tid spildes med underl√łdigheder? Seminarierne har i flere menneskealdre fungeret som marxistiske inddoktrineringsanstalter, det er ikke sket forg√¶ves, og i samme periode har de forst√•eligt nok frast√łdt mange velbegavede og selvst√¶ndigt t√¶nkende studerende. Resultatet er, at vi i dag har en l√¶rerstand, der uden sammenligning har det laveste image nogensinde… Read more »

Anna Lyttiger
15 years ago

… the UNHCR and NGOs such as Arci have warned that any group deportations may violate asylum rights, however.

Ja, det tror pokker – UNHCR er domineret af islamister og halal-hippier med magt.

steen
Admin
15 years ago

Imponerende detektivarbejde, Mikkel, der nok var en bedre sag v√¶rdig end et underl√łdigt sabotagefors√łg fra en ligegyldig miniblog. √Čn tror kopierne er fra demonstrationen, de er samlet op fire dage f√łr, som jeg ogs√• skriver. Og fotos er som jeg skriver fra s√łndag kl 13. Det var m√łrkt, men jeg lagde dem v. siden af hinanden i en vindueskarm, og knipsede med vidvinkel p√• 400 ASA, 1/100 sek., f. 2.8 br√¶ndvidde 6.3 mm (28 mm) og mit kamera har I ogs√• luret. Og det var rigtig nok paipir med glat overflade, nu mangler man bare at identificere den p√¶ne √¶ldre… Read more »

MikkelA
MikkelA
15 years ago
Emeritus
Emeritus
15 years ago

Til Whodares og andre. ‘…Raapil, Agger og hvad fanden disse faktaresistente individer ellers kalder sig ved s√•m√¶nd godt at de IGEN har valgt forkert side,…’ ‘Disse faktaresistente’ interesserer sig ikke en d√łjt for virkeligheden, og har aldrig gjort det. De er kun optaget af, hvordan de helst vil have, at verden burde se ud. Det hele er for dem et sp√łrgsm√•l om indbildninger. Den bedste indbildning vinder. Derfor bilder de sig gladeligt ind, at verden er, som de √łnsker den og lukker √łjnene for resten. Det handler jo kun om tro og lukkede √łjne. Sandheden er for dem, at alle… Read more »

Whodares
15 years ago

Raapil, Agger og hvad fanden disse faktaresistente individer ellers kalder sig ved s√•m√¶nd godt at de IGEN har valgt forkert side, og lur mig om ikke lige akurart typerne som de to er de f√łrste til at komme rendende n√•r de tror alle har glemt, med p√•standen om at de da hele tiden har v√¶ret p√• den rigtige (dvs vores side) ganske som vendek√•ber plejer at g√łre n√•r lortet br√¶nder p√•…Hej hej Gert P. Lad dem √¶vle om konspirationer og forfalskninger, jeg kan uden t√łven sige at jeg tror en milion gange mere p√• Steen LFPC og Urias-Kim end p√•… Read more »

Fine Line
Fine Line
15 years ago

Gud vide, hvad skoleleder p√• Humlehaveskolen i Vollsmose, Olav Rab√łlle Nielsen, mener om nedskydningen af to ubev√¶bnede israelere i et butikscenter i Odense?

Det m√• Olav Rab√łlle Nielsen hellere lade v√¶re med at svare p√•, da det n√¶ppe er foreneligt med en skolelederpost i den danske folkeskole at v√¶re antisemit.

Janne
Janne
15 years ago

Steen

Pr√¶cis. Hvorfor v√¶lger skolelederen ikke at sige, at uanset hvad, s√• vil han som neutral og p√¶dagogisk indstillet skoleleder g√łre alt hvad han kan for at √•bene sin skole for b√•de j√łder, muslimer, kristne, ateister, buddhister osv. – ogs√• under konflikten i Gaza. Han virker bestemt ikke neutral. Absolut ikke.

steen
Admin
15 years ago

interessant sammenfald Рder er ikke andre i hele Danmark, så den er go nok

http://www.krak.dk/query?what=wp&search_word=olav+Rab%F8lle+Nielsen&geo_area=

Hvad han i virkeligheden siger er : k√¶re arabere, skab jer bare tosset, s√• kommer der ingen j√łder her.

Hvad han skulle have sagt var: Hvis i vover at antaste j√łder, s√• falder hammeren.

Fine Line
Fine Line
15 years ago

@raapil

Har boet i et område, hvor der boede mange mennesker med anden etnisk baggrund end dansk.
De kastede godt nok ikke med bomber. De n√łjedes med at knivr√łve deres danske naboer, r√•be luder efter kvinderne og intimidere de danske m√¶nd i kvarteret. S√• det positive billede, du tegner, kan jeg ikke rigtig genkende. Det er vist et sk√łnmaleri eller et dr√łmmesyn.

Johansen
Johansen
15 years ago

Der er ikke andre skoleledere i Odenses ca. 40 folkeskoler ved navn Olav Rab√łlle.

Janne
Janne
15 years ago

Johansen

Jeg ved ikke om Boykot Israel hjemmesiden er aktuel. Men det kunne godt se ud som om det er samme skoleleder.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
15 years ago

Morten, det √§r sannerligen det mest skr√§mmande att ingen vaknar alls i tid. Redan nu verkar dom ha s√• pass mycket vapen j√§mf√∂rt med den etniska befolkningen, att vi kan s√§tta lite emot den dagne dom best√§mmer sig f√∂r att l√∂pa linan fullt ut och anv√§nda dessa mot oss. I synnerhet om vi inte kan lita p√• v√•r polis och milit√§r. Vet inte hur det √§r i Danmark med den saken men jag litar inte p√• dom h√§r i alla fall. Dom √§r s√• politiskt toppstyrda h√§r i Sverige s√§rskilt polisen. Det kunde vi se i Roseng√•rd nyligen, n√§r AFA… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

Janne

Jeg kan se p√• linket fra JensH, at skolelederen fra Humlehaveskolen hedder Olav Rab√łlle Nielsen. Alts√• samme person som figurerer p√• Boykot Israel hjemmesiden.
Ser man det. Det er da altid rart, når mennesker toner rent flag.

Janne
Janne
15 years ago

Det var nok ikke l√¶nge f√łr vi ser kommuner anbefale bibliotekarer og andre biblioteksansatte at blive v√¶k fra bibliotekerne. Af hensyn til de truende biblioteksbrugere.

“To bibliotekarer og en r√•dhusbetjent er sygemeldt p√• grund af en gruppe ballademagere i √Örhus-forstaden Hasle. ”

h t t p://www.berlingske.dk/article/20090105/danmark/90105037/

Johansen
Johansen
15 years ago

Janne

Helt enig.

Islamiseringen og dens fatale konsekvenser breder sig i det danske samfund.

Herunder j√łdehad, homofobi og angreb p√• disse grupper og andre sagesl√łse, som de islamiske street jihad-krigere kommer i n√¶rkontakt med.
Desuden ser vi en tiltagende indf√łrelse af islamiske lovregler i vore ellers verdslige institutioner. Det g√¶lder flere sv√łmmehaller, alle folkeskoler i K√łbenhavns kommune, flere folkeskoler i Odense, tilsl√łring af muslimske bogstavtro personale p√• sygehuse, etc.

Janne
Janne
15 years ago

I Gellerup er der nu behov for at en folkekirke bevogtes og gr√łnl√¶ndere er jaget ud af Gellerup. I Gellerup er der ikke mere plads til k√¶ledyr som f.eks. hunde. Vi h√łrer nu at p√• en Vollsmose skole er der ikke mere plads til j√łder. P√• samme skole er der heller ikke mere plads til skolemad der ikke er halal slagtet. I K√łbenhavnske folkeskoler er der ikke mere plads til mad der ikke er halal slagtet. I nogle taxa biler er det meget sv√¶rt at finde plads til blinde med f√łrerhunde. Religi√łs intolerance og religi√łse fordomme breder sig i Danmark.

Johansen
Johansen
15 years ago

Lidt i samme boldgade l√łd det sidste √•r i forbindelse med Kvinder for Friheds debatm√łde om forbud mod tilsl√łring af umyndige piger. Her sagde skolelederen p√• R√•dmandsgade skole p√• N√łrrebro, at de gik stille med d√łrene i forhold til de j√łdiske elever, der er indskrevet p√• skolen. P√• p√•g√¶ldende skole er de arabiske b√łrn ogs√• i flertal.

Skoleleder Olav Nielsen fra Humlehaveskolen i Odense orkede heller ikke kulturkampen om halalk√łd i skolens bespisningsordning. Derfor er alt k√łdet helligt halalk√łd. Desv√¶rre kr√¶ver artiklen fra Fyens Stiftstidende login:

http://www.fyens.dk/modules/userbaseclient/user_register.php?complete_url=http%3A%2F%2Fwww.fyens.dk%2Fmodules%2Fsubscription%2Fshop_products.php

JensH
JensH
15 years ago

S√• er j√łdiske b√łrn ved for alvor at blive forment adgang til den Danske Folkeskole:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19614838.html

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Skoleleder advarer j√łder: Find en anden skole, hvilket er at l√¶se i Fyens StiftsTidende den 5. januar. Endvidere er skrevet: Skoleleder p√• Humlehaveskolen i Vollsmose, Olav Nielsen, frygter, at j√łdiske elever vil f√• alvorlige problemer blandt skolens mange arabiske b√łrn. Is√¶r nu, hvor konflikten mellem Israel og pal√¶stinensiske Hamas har udviklet sig til en regul√¶r krig. J√łdehad har araberb√łrnene med hjemmefra, og de er s√• mange nu, at det er de j√łdiske skoleelever som opfordres til at vige, fordi politisk Korrekte skolel√¶rere ikke magter at irettes√¶tte araberb√łrnenes Hate Speech. Det havde v√¶ret bedre om der var vilje til at hjemsende… Read more »

Morten - - -
15 years ago

@ Robin_Shadowes Ja – du har nok ret i, at muslimerne senest har erkendt, at krig ikke tjener dem som middel til magt. – Alene fordi den kommer til den, som kan vente. Vi islamkritikere – som kan huske vore samfund som frie og ikke er tilv√¶nnet endel√łst vigende adf√¶rd – forsvinder bare! Krig, derimod, sk√¶rper modstanden og mobiliserer brede kr√¶fter mod deres projekt. Det tror jeg er helt rigtigt set. B√•de af dem og dig ūüôā S√• n√•r Det Muslimske Broderskab i mange af dets herv√¶rende afskygninger vender sig mod v√¶bnet kamp – undtagen i den mindre skala, som… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
15 years ago

Jag har varnat f√∂rut p√• andra siter att det inte kommer ta 30 √•r innan muslimerna tar √∂ver. Jag har estimerat 10-15 √•r. Tror jag blir tvungen att √§ndra mig igen. Det kommer bli inb√∂rdeskrig i europa inom 2 √•r. Saker och ting har √∂kat i intencitet och det g√•r fortare och fortare. D√§remot hade jag tidigare gissat att Danmark skulle bli ett av dom sista l√§nderna d√§r inb√∂rdeskrig br√∂t ut och Sverige, Holland och UK bland de f√∂rsta. S√• som jag ser p√• saken nu, finns √§nnu ingen anledning till v√§pnad kamp i Sverige. Politiker, MSM och islam g√•r… Read more »

li
li
15 years ago

S√łde raapil, jo nogle af hos har med muslimer at g√łre dagligt, og jo de kan v√¶re s√łde, selvom de umiddelbart har meget sv√¶rt ved at tage afstand fra sharialov og muhammed som p√¶dofil selvudr√•bt profet! Det g√łr heller ikke noget, hvis bare ikke de var s√• bange for de militante muslimer, der udr√•ber dem som frafaldne hvis de ikke undertrykker sig iSLAM¬ī’s voldmanual koranen. Derfor er det m√•ske os der skal hj√¶lpe de forsagte muslimer, ved at bek√¶mpe de h√łjtr√•bende og mest af alle de “sleske” taqyyia muslimer. Syntes du er noget led, n√•r du opfordre Fine Line til… Read more »

raapil
15 years ago

@AK: Godt ord igen ūüôā

raapil
15 years ago

@Fine Line: “Jeg kommer fra venstrefl√łjen, men f√•r sv√¶rere og sv√¶rere ved at f√• √łje p√• de moderate, som du omtaler. Hvor er de?”

Jamen hvis du ikke har noget med muslimer at g√łre til daglig, s√• er det jo ogs√• kun t√łrkl√¶derne du ser, og bomber du h√łrer om i tv. Du m√łder ikke alle dem uden t√łrkl√¶de, eller dem med t√łrkl√¶de, som er s√łde og sympatiske, eller dem der ikke smider med bomber og ikke er udpr√¶get troende. Hvis du gerne vil m√łde dem, s√• ops√łg steder hvor de kommer.

A K
A K
15 years ago

raapil:
Jeg har i det mindste bedre(sjovere) sanktionsmuligheder overfor nutidens m√łgunger ūüôā

jason briscoe
jason briscoe
15 years ago

right on

raapil
15 years ago

@AK: “Undskyld mig, men hvad ved s√•dan en folkeskolel√¶rer om verificering af ‚Äúdokumenter‚ÄĚ?”

Ikke så meget, men vi tjener bedre end en skide politibetjent.

Fine Line
Fine Line
15 years ago

13.000 palæstinensere i Danmark?

Kan der ikke være mange Рmåske flere tusinde personer Рder opholder sig ulovligt i Danmark?

Morten - - -
15 years ago

“Ingen tvivl om at mange kommer fra r√¶dselsfulde forhold.”

Kender du dem? Nej – for s√• ville du vide, at de kommer fra uinteressante eller i v√¶rste fald tr√łstesl√łse forhold. Sj√¶ldent fra “r√¶dselsfulde” forhold.

Opremsningen af den dårlige behandling mennesker giver hinanden i den del af verden, indikerer ikke, at disse mennesker er ofre. Bare, at de er bærere af en umoden og for os slet ikke ufarlig kultur. De, som har ressourcer til at rykke teltpælene op, er sjældent ofrene.

I f√łlge min erfaring.

– – –

Fine Line
Fine Line
15 years ago

@raapil

Koranen er racistisk. Alle teksttro tilh√¶ngere af koranen er dermed n√łdvendigvis racister.

Fine Line
Fine Line
15 years ago

@raapil

“De bidrager ogs√• til at h√¶lde alle muslimer op i samme hat og fremstille hver og en af dem som gale og racistiske.”

Jeg kommer fra venstrefl√łjen, men f√•r sv√¶rere og sv√¶rere ved at f√• √łje p√• de moderate, som du omtaler. Hvor er de?

Fine Line
Fine Line
15 years ago

@li

Den j√łdefjendske seddel fra R√•dhuspladsen minder i √łvrigt meget om en anden seddel, som formanden for HUT blev d√łmt for at have uddelt.

94
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x